خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13690 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: پارسا 16 ساله
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چند سوال!  (دفعات بازدید: 2770 بار)
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 365

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 2

« پاسخ #15 : 04 دي 1385,ساعت 21:34:58 »

آقای امیر با سلام،
درمورد سوال اولت: چرا می پرسی مگه تو می تونی برای کسی درد رو توضیح بدی که تا حالا درد نکشیده؟ عشق هم یه احساسه بگذریم از همه ی تعریفای فلسفی که ازش می شه. فقط بگم عشق با هر تعریفی و با هر کیفیتی ( حقیقی یا دروغی ) برای هر کسی مفهوم خودش رو داره مثلاً من عاشقم ولی نمی دونم چرا ،یه نفر عاشق یکی دیگه است چون از خنده هاش خوشش میاد یا مثل اینها.

سوال دوم: بله وجود داره چرا نداشته باشه ؟ اگه تا حالا از پشه ی آنوفل مالاریا نگرفتی یا اطرافت نیست دلیل نیست بر عدم وجود پشه یا بیماری!! من خودم به شخصه می شناسم افرادی که عاشق یه آدم شدن و این عشق واقعی.

سوال سوم: برای عاشق شدن نیازی به دونستن معنی و مفهوم عشق وجود نداره وقتی یه چیزی رو احساس کردی تازه می فهمی که چه احساسی مثل احساس درد که تا درد نکشیده  باشی نمی تونی مفهومش رو درک کنی که منطقی هم هست چون هیچکس پا نمی شه بره دنبال مفهوم عشق بعد وقتی به درکی از عشق رسید که معلوم نیست چقدر درسته بره بگه خوب من می خوام الان عاشق بشم!!

موفق باشی
« آخرين ويرايش: 04 دي 1385,ساعت 21:40:46 توسط مریم » خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
amirb55
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #16 : 05 دي 1385,ساعت 17:37:10 »

ممنون محمد جان کلی روووشن شدم !!  در ضمن من فکر نمیکنم انجمن پرکن باشه اینجور سوالا  چون میتونه سوالای خیلی ها باشه و خیلی هم موضوع مهمی هست تو زندگی  اینجا هم به نظرم برای همین جور سوالا هست اگه  انجمن mammbo  بود در مورد mambo حرف میزدیم  !!

سلام
فکر کنم بد گفتم ! منظور این بود که خیلی به نتیجهای نمیرسیم البته به معلوماتمون اضافه میشه اما آخرش هیچی نیست از وقتی شروع کردم به کتاب خوندن دیدم تو کتابهای مختلف از آدمهای خیلی قدیمی تا آدمهای خیلی جدید در مورد عشق نوشتند اما هنوز هم ملت نمیدونند چیه ! اما در عوض همه حاضرند راجع بهش حرف بزنند و مطلب بنویسند نتیجه اونی میشه که گفتم !به هرحال در این که در این انجمن میشه همچین بحثی رو داشت شکی نیست و بحث خوبی هم هست اما به نظرم به ذات گنگ هست این موضوع!
خارج شده است

www.madreseha.com  رو فعلا ببینید تا وقتیکه سیرتاپیاز راه بیوفته
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #17 : 06 دي 1385,ساعت 12:40:14 »

3- فکر میکنم این شعر مصداق دقیقی بهت بده: (مولانا)
"هركسي از ذن خود شد يار من" کما منظور ظن هست .....

حرف تو رو امیر جان مولانا اینجا ثابت کرده!
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :