نگین si
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 7
تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 0
|
 |
« : 18 مهر 1388,ساعت 15:52:21 » |
|
سلام. من و شوهرم 5 سال دوست بودیم واسه هم میمیریم.الان 1سال و نیم عقدیم.مادر شوهرم آدم حسودی به طرز آرایشم لباس پوشیدنم .... همه حسودیش میشه انگار یه جور مریضی داره نمیدونم شایدمم بخاط اینکه خواهرشوهرم مجرد تو خونست20 سالشه فکر میکنه که من نباید از اون خوشگل تر باشم.در هرصورت هرکاری میکنم خواهرشوهر دفعه بعد که میبینمش انجام میده.خلاصه بگم انگاری با حرفاش این متنوع بودن من واسه شوهرم یه چیز بد جلوه داده برعکس قبلا الان دیگه هرکاری میکنم شوهرم میگه اصلا بهت نمیاد و اصلا خوشش نمیاد. دیروز موهام رنگ کردم واسه شوهرم سورپرایز شه تا دیروز که داشتیم میرفتیم خونه خالش من رفتم در خونشون شوهرم تا من دید با خشونت شدید گفت موهاتو بزار تو  منم ناراحت شدم.2 ئماشینه با پدر شوهرم اینا رفتیم در شیرینی فروشی شوهرم پیاده شد شیرینی بخره مادر شوهرم اومد در ماشین من باز کرد بهم فهموند با کفش نرم رو فرش از اونجام رفت پشت سر شوهرم واسه ما شیرینی انتخاب کرد رسیدیم منم داشتم دق میکردم رسیدیم شوهرم گفت شیرینی بگیر دستت گفتم نمیگیرم بده دست همونی که واست انتخاب کرده مگه من دلقکتم.رفتیم تو شروع کردم از خاله هاش ایراد گرفتن چرا این لباسش کوتاهه و چرا اون میرقصه و ... اومدن عکس بگیرن من نگرفتم به زور گرفتن ازم. به شوهرم گفتم بی غیرتی چرا میزاری ازم عکس بگیرن اگه مرداتون هیزن نمیخوام عکسم تو خونشون باشه ...(اساسی لج کردم) اونجا همه فهمیدن ما اختلاف داریم منم رفتم لباسام پوشیدم شوهرمم مجبور شد بیاد.من گذاشت در خونه چند تا فحش اساسیم بهم داد .ینی همه حرمتارو شکست. بهم توهین کرد.سرم داد کشید.الانم قهریم اینجور که پیش میره فکر کنم جدایی پشتش کمکم کنید.در ضمن شوهرم جلوی خونوادش با یه لحن سرد بام حرف میزنه در صورتی که بین خودمون اینجوری نیست.دارم دق میکنم.مادم اینا میگن بسکی دوران عقدتون طولای شده کمکم کنید.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
شهرزاد*
Full Member

آفلاین
تعداد ارسال: 159
تشكر
اهدا شده: 17
دريافت شده: 25
|
 |
« پاسخ #1 : 18 مهر 1388,ساعت 16:02:40 » |
|
اگه میتونی درستش کن یه جوری با صحبت میونتونو درست کن با جدایی چیزی حل نمیشه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
. . روزگاریست همه عرض بدن می خواهند همه از دوست فقط چشم و دهن می خواهند دیو هستند ولی مثل پری می پوشند گرگ هایی كه لباس پدری می پوشند آنچه دیدند به مقیاس نظر می سنجند عشق ها را همه با دور كمر می سنجند خوب طبیعیست كه یكروزه به پایان برسد عشق هایی كه سر پیچ خیابان برسد.
|
|
|
LonelY
DorSa
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 124
تشكر
اهدا شده: 13
دريافت شده: 58
|
 |
« پاسخ #2 : 18 مهر 1388,ساعت 22:28:23 » |
|
سلام. خب واقعا فکر می کنین اینکه مادر شوهرتون شیرینی رو انتخاب کرده ارزش اینهمه دعوا رو داشت؟ یا مثلا چه اشکالی داری که خاهر شوهرتون از شما تقلید کنه؟ این نشون می ده که از ظاهرتون خوشش میاد نه که حسودیش شه. اصلا چرا به لباس و رقصیدن خاله هاش گیر دادین؟ کمکی به شما کرد؟؟؟ یا گرفتن عکس فامیلی ربطی به بی غیرت بودن داره؟؟؟
شما خودتون با دستای خوذتون دارین زندگیتونو نابود می کنین
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
احتمال رسيدن کسي که با اراده به سوي ستاره اي مي تازد بيشتر از کسي است که با ترديد به سوي خاته گام بر مي دارد
|
|
|
ارغوان جون
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 23
تشكر
اهدا شده: 6
دريافت شده: 11
|
 |
« پاسخ #3 : 19 مهر 1388,ساعت 09:58:26 » |
|
اول زندگی اینجور چیزا پیش میاد،آدم نباید تا بهش گفتن بالای چشمت ابرو زود به طلاق فکر کنه،اگه اینجوری بود که حالا هیچ رابطه زن و شوهری تو عالم وجود نداشت. شما که اینقدر هم رو دوست دارید بهتر نیست یه کم از اون دوست داشتن رو از تو صندوق دلتون دربیارید و واسه هم خرج کنید؟ شما چه جوری واسه شوهرت می میری که تحمل نکردی از مهمونی بیاین و بعد ناراحتی تون رو بروز بدین؟مردها خیلی خیلی رو آبروشون حساسن.شما آبروی شوهرت رو تو خونواده اش بردی.اونم سر یه چیز مسخره.تا دنیا دنیا بوده مادر شوهر،مادر شوهر بوده دیگه.شمایی که باید اونقدر سیاست داشته باشی که نذاری این رفتارها کمترین خدشه ای به زندگیت وارد کنه.من جسارتا بیشتر مشکل رو از طرف شما می بینم.کم تحمل هستی.وقتی می بینی که ممکنه حرفهای دیگران همسرت رو یه کم روی سرووضعت حساس کرده باشه،یه مدتی حساسیتش رو زیاد تحریک نکن تا کم کم حل بشه.به نظرم میاد شما هم بدت نمیاد حال اونا رو بگیری و چون اونا حساس شدن رو خوش تیپی شما،شما هم هی بیشتر به سر و وضعت می رسی تا لجشون رو دربیاری.ولی اینجوری دودش به چشم خودت میره و ممکنه خدایی نکرده زندگیت از هم بپاشه.بذار دوره عقدتون تموم بشه و برید سر خونه زندگیتون، بعد بهتر می تونی روی شوهرت تاثیر بگذاری.فعلا باید سیاست داشته باشی و تحمل کنی.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
مهربان
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 214
تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91
|
 |
« پاسخ #4 : 19 مهر 1388,ساعت 11:07:28 » |
|
سلام نگین si
به خانواده OFC خوش اومدی. به قول نگین واقعا این کارا ارزش اینهمه دعوا رو داشت. من که فکر میکنم شما یکمی مغرور و ازون غرورای کاذب داری که دوست نداری دیگران شبیه تو باشن و فقط خودتو میبینی.
البته ببخشید اینقدر رک میگم.
اگه خواهر شوهرتون دوست داره کارایی که شما میکنید رو بکنه چه اشکال داره چیزی از شما کم میشه؟؟؟؟؟یا به اون اضافه؟
مادر شوهر اینقدر هم که شماها راجع بهش فکر میکنید بد نیست چرا همتون راجع به مادر شوهر اینجوری فکر میکنید به خدا اونم یک مادره خوشبختی بچشو میخواد.
اگه یک موقع حرفی میزنه یا کاری میکنه از روی قصد و غرض نیست. چرا موقعی که مثلا خواهر شوهرت آرایشش مثل تو نمیری وبهش نمیگی اگه مثلا این کارهم میکردی بهتر بود....چه اشکال یکمی باهاش صمیمی میشدی.
تو زندگیهای مشترک ادما اینجور مشکلات زناشویی هست ولی شمایید که باید سعی کنی از اینجور دعواها یا بحثا کم کنی. سعی نکن چون از تو ایراد میگیرن تو هم از بقیه ایراد بگیری. سعی کن به ایراد گرفتن همون آدما ازشون تعریف کنی تا خجالت زده بشن و بفهمن کارشون اشتباه.
با همسرت صحبت کن و نذار قهرتون طولانی شه اگه قهر زن و شوهر طولانی شه دیگه هیچ حرمتی نمیمونه.
سعی کن پا پیش بذاری و ازش عذر خواهی کنی.غرورو بذار کنار اگه وسش داری یا علی
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: نگین si
|
|
|
خارج شده است
|
این دین ساده من است:
نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد. دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
|
|
|
نگین si
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #5 : 19 مهر 1388,ساعت 14:26:32 » |
|
منم خودم میدونم یک کم زیاده روی کردم نباید عابروی شوهرم توی فامیلش میبردم فکر میکنم میتونم جبرانش کنم.اون چیزی که الان نمیشه جبرانش کرد فحش ها و بی حرمتی که شوهرم به من کرده از همه مهمتر به خانوادم توهین کرده در صورتی که من به طور مستقیم به خانوادش توهین نکردم.اون از دستم خیلی عصبانی و فقط داره خودش رو با فحش دادن به من خورد کردن من و خانوادم خالی میکنه. میترسم این براش عادت بشه البته من دیگه جواب sms هاش نمیدم میترسم بیشتر عمق پیدا کرده . ولی تقریباً 2روزه هیچ خبری اازش نیست. ازش اراحتم نمیتونم من پا پیش بزارم دارم از دستش دیوونه میشم.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ياسمن-ق
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 363
تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188
|
 |
« پاسخ #6 : 19 مهر 1388,ساعت 14:35:00 » |
|
سلام نگین جان سوال و جواب نظر سنجی هر دو اشتباهه سوالش که اصلاً سوال نیست. جواب هر دو گزینه هم کمکه.
در مورد مشکلت هم بدجوری تند رفتی با حرفای lonely جان کاملاً موافقم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
هر چه ميخواهي آرزو كن.... هر جايي كه ميخواهي برو... هر چه كه ميخواهي باش.... چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
|
|
|
black_rose
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1227
تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458
|
 |
« پاسخ #7 : 20 مهر 1388,ساعت 09:02:43 » |
|
نگين جان تو بايد خودت رو عوض كني يه كم ديدت رو مثبت كن سخته و نياز به تمرين داره اما مي ارزه كه باعث بشه ديگه اين اتفاقا و توهين هاي الكي پيش نياد
حرفهاي دوستان رو تائيد ميكنم در مورد خواهر و مادر همسرت من خودمم همين حالت رو داشتم كه هركاري ميكردم هرچي ميپوشيدم دفعه بعد همون رنگ و مدل رو توي تن يكي دوتا از دخترهاي فاميل همسرم ميديدم اما كلي باعث اعتماد به نفسم شد كه من چه خوش لباس و خوش سليقه ام كه بقيه ام تقليد ميكنن البته كمي هم بدجنسي ميكردم يعني دفعه بعد با يه لباس كاملا متفاوتر ميرفتم برام شده بود عين بازي در مورد شما هم همينه اون بنده خدا شايد خيلي سليقه نداره و نميدونه چي بپوشه براي همين شما رو الگو قرار داده در مورد مادر شوهرت هم سعي كن يه كمي عادلانه تر باشي فكر كن اگه زن داداش خودت به خاطر انتخاب شيريني با مامانت اينجوري كنه خودت چي كار ميكني ؟ نميگي دختره ور پريده دو روزه امده ميخواد بين مادر و داداشم فاصله بندازه ، حالا چي ازت كم شد شيريني رو مامان بيچاره من انتخاب كردددددددددد!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس چي شد: ضمن اينكه سعي كن خودت رو و طرز تفكرت رو تغيير بدي يه جوري اين قضيه رو فراموش كن
من نميگم تو پا پيش بزار واسه اشتي يا نزار ( رطب خورده منع رطب كي كند!!!) نميدونم كي پا پيش ميزاره واسه اشتي اون ديگه به خودتون مربوطه اما سعي كن گوينده بعد از اشتي تو باشي خيلي موقر و ارام و با احترام به همسرت بگو هردو اشتباه كرديد هم اون كه ميتونست خيلي بهتر از تو بخواد مدل لباس يا ارايشت جور ديگه اي باشه و بدون توهين تو قطعا ميپذيرفتي و تازه برات شيرين هم بود هم تو كه نبايد توي جمع مهموني ناراحتي ات نشون ميدادي به هم قول بديد ديگه نزاريد همچين اتفاق كوچيك و ناچيزي باعث بشه دو روز از هم بيخبر باشيد فراموشش كنيد قول بديد ديگه به هيچ وجه به هيچ وججججججججججججججججججه به خانواده هاي هم توهين نكنيد حتي اگه اينقدر عصباني بوديد كه ميخواستيد با سر بريد تو ديوار با سر تو ديوار رفتن خيلي بهتر از توهينه چون جاي سر شكسته خوب ميشه اما اين حرفها تا قيامت از ياد ادم نميره
تو اول زندگيته ميتوني مديريت كني و با رفتارهاي حساب شده ات اون رو هم تغيير بدي اين تويي كه بهش ياد ميدي احترام بگذاره يا توهين كنه
ما كه هرچي اول زندگي اينارو بهمون گفتن گوش نداديم اميدوارم لااقل شماها كه تازه زندگي رو شروع كرديد به اين حرفها بها بديد و بدونيد كه زندگي سالم و پر از عشق و دوست داشتن ، موفق بودن و خوش بودن كه هم خدا راضي باشه هم بنده خدا در سايه احترام به همديگه است احترام به حرفها، خواسته ها، نظرات، عقايد، خانواده، شخص و .....
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند. بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
|
|
|
مهربان
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 214
تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91
|
 |
« پاسخ #8 : 20 مهر 1388,ساعت 09:08:37 » |
|
نگین میگی مستقیما به خانواده اش توهین نکردی ببخشید توهین مستقیم و غیمستقیم داره؟هم با حرکات هم با حرف زدن و...... میشه به همه توهین کرد.
ولی من فکر میکنم اگه واقعا زندگیت واست ارزش داره و مهمه چرا پاپیش نمیذاری و آشتی نمیکنی؟
با همدیگه بشینید صحبت کنید و مشکلاتتو رو برا هم بگید....... مشکل زنان ایرانی ما اینه نمی تونند حرفشونا بههمسرانشون بزنن و در نتیجه این موضوع اینقدر میمونه تا بعد یکجوری با بدی از دلم ادم میزنه بیرون.
ولی اگه سعی کنید حرفاتونا با آرامش و برحسب منطق و آوردن دلیل به هم بزنید فکر نمیکنید زندگی با همه سختیهاش قشنگ میشه.
اینم بدونید زن و شوهرها از دو خانواده متفاوت هستن پس سعی کنید با روحیات و اخلاق خانواده های آشنا بشید و متناسب با رفتار اونها رفتار کنید..
ببخشیدا ولی همسرها(مرد،زن) چه گناهی دارن که باید این برخورد رو باهاشون داشته باشیم؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
این دین ساده من است:
نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد. دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
|
|
|
نگین si
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #9 : 21 مهر 1388,ساعت 10:22:57 » |
|
امروز سه شنبه است یعنی 5روز که ما هنوز قهریم.اگه اون توهینا رو بهم نکرده بود بهش زنگ میزدم ولی اصلا نمیتونم بهش زنگ بزنم حااااااااااااااللللللللللللللم خیلی خیلییییییییییییییییییییییییییییی گرفته!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
*elham*
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 309
تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153
|
 |
« پاسخ #10 : 21 مهر 1388,ساعت 14:26:31 » |
|
جاهاي خالي زير را پر كنيد؟؟؟ خود كرده را ........نيست
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
|
|
|
نگین si
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #11 : 21 مهر 1388,ساعت 14:39:21 » |
|
خود کرده را تدبیر نیست !!!!یه کم تند نمیری؟ اشتباه اون که خیلی بدتر و بزرگتر از اشتباه من بود که! اول اینکه شوهرم شروع کرد در ثانی من فقط رفتارم در جواب کارش بد بود این به اون در! ولی توهینای اون خیلی بی جا بود . اگه توهین نکرده بود تا حالا موضوع تموم شده بود. من راهنمایی میخوام نه اینکه من محکوم کنین. من اشتباهم قبول دارم اگه موضوع تا این حد بود زنگ میزدم مشکلات رو حل میکردم. ولیییییی فحش و شکستن حرمت ها و توهین به خونوادم اینارو نمیبخشم.هیچ وقتم از ذهنم نمیرن تا عمر دارم حرفای زشتش تو ذهنم میمونه. 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
*elham*
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 309
تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153
|
 |
« پاسخ #12 : 21 مهر 1388,ساعت 16:08:28 » |
|
من قصدم تو هين نبود ,ببخشين واقعا ولي واقعيت اينه كه شما هم خيلي بد برخورد كردي, و هنوز هم نميخواي قبول كني....... و رفتار بد همسرتون هم ديگه ماجرا رو بدتر كرده........... يكم بشينين , فكر كنين كه برا يه مرد مهمتر از هر چيزي حفظ غرورش هست و بخصوص پيش خونوادش.........
ببينينچقدر اين غرورش رو شكستين, تا بعد.............. هر چند كه هيچ كودوم از اينها رفتارهاي شوهرتون رو توجيح نميكنه............ منتظر جوابتون ميمونم؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
|
|
|
نگین si
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #13 : 21 مهر 1388,ساعت 16:47:19 » |
|
مرسی ، نه منم اصلا نخواستم شمارو ناراحت کنم میدونی دلم خیلی گرفته من و شوهرم واقعاً هم دوست داشتیم این اولین بار بینمون اینجوری بهم خورده من اشتباه خودم قبول کردم. میدونم اساسی تند رفتم خیلی کارم بد بود.تمام طول مهمونی دستان میلرزید و چشمام پر از اشک میشد.اگه وهرم توهین نمیکرد باورکن تا حالا 10 بار بهش زنگ زده بودم ولی به خونوادم خیلی بد توهین کرد به شخصیتم به هویتم در صورتی که همه چیز رو قبل از ازدواج در مورد من میدونست.من تو تمام مدتی که از دست خودش و خانوادش آتیش بودم حتی تو صحبت کردن با مادرش لبخند از لبم بلند نشد که بهش توهین نشه. من میخوام شوهرم مادرش آگاه کنه نه من.شوهرم بفهمه که زن گرفته دیگه باید خودش واسه خودش تصمیم بگیره نه مادرش. الهام جان تو یه زنی میفهمی وقتی یه زن موهاش رنگ میکنه یا آرایش میکنه چقد دوست داره که شوهرش اون تمجید کنه. حالا تمجید به کنار بابا داشت من بخاطر موهام له میکرد.اینا مهم نیست میدونم عصبانی بوده منم به عصبانیتش دامن زدم. ولی یه سوال الان چکار کنم میدونم اگه باش حرف بزنم بابت کارم ازش معذرت خواهی میکنم براشم جبران میکنم. ولی بخاطر اون توهیناش اصلن نمیتونم بهش زنگ بزنم.بهم بگو چکار کنم عزیزم/
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
LonelY
DorSa
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 124
تشكر
اهدا شده: 13
دريافت شده: 58
|
 |
« پاسخ #14 : 21 مهر 1388,ساعت 21:13:23 » |
|
نگین جان اگه اولین باره بهش زنگ بزن. درسته تقصیر اونم هست ولی خب کار تو هم درست نبوده. ولی به خودتون قول بدین که دیگه تکرارش نکنین
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
احتمال رسيدن کسي که با اراده به سوي ستاره اي مي تازد بيشتر از کسي است که با ترديد به سوي خاته گام بر مي دارد
|
|
|
|