خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13690 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: پارسا 16 ساله
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: دير ارضاء شدن و از يك روش خواص ارضاء شدن  (دفعات بازدید: 7736 بار)
nazanin_n
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 0

« : 19 مهر 1388,ساعت 11:55:43 »

سلام دوستان من 24 سال دارم و 2سال هست ازدواج كردم اما دراين دو سال خيلي كم در روابط جنسي ارضاء  ميشم وبيشتر همسرم ارضاء ميشه وگاهي اوقات بدونه ارضاء شدن من همسرم ارضاء ميشه ودست از ادامه ارطباتش ميكشه درضمن در مواردي كه  ارضاء ميشم فقط با استفاده از يك روش هست واصلاً روشهاي ديگه منو ارضاء نميكنه مي خواستم علتش رو بدونم يا اينكه مشكلي در من وجود داره  يا نه اين يه امر عاديه با تشكر البته كستاخي من رو ببخشيد كه روك حرف زدم. ناراحت
خارج شده است
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #1 : 19 مهر 1388,ساعت 12:28:04 »

ببينيد نازنين خانوم مشكل شما بي تجربگي و ناشي گري خودتون و مخصوصاً همسرتونه....
يه مرد باتجربه قبل از انجام نزديكي ميبايست همسرشو كاملاً آماده كنه ..با استفاده از نقاط حساس و ....
زن بايد آنقدر آمادگي داشته باشه كه براي انجام نزديكي به التماس بيفته(يه اصطلاحه)..چون زمان ارضاء آقايون به مراتب كمتره و اگه زود شروع كنه خيلي قبلتر از اينكه شما ارضا بشي اون ارضا خواهد شد و...
ولي با اين كار زن در زمان بسيار كوتاهي ارضا خواهد شد و مرد فرصت پيدا ميكنه كه قبل از ارضاء خودش زن رو ارضا كنه..
در مورد روش خاص ارضا شدن بايد عرض كنم سلولهائي كه با عث تحريك و ارضاء خانوم ها ميشوند در ناحيه خاصي از واژن زن واقع شده تقريباً زير مثانه انحناي الت تناسلي مردا باعث ميشه كه در فرم هاي مختلف آميزش سر آلت به نقاط خاصي برخورد كنه  بعضي از مردا انحنا به بالا و بعضي به پايين و بعضي به چپ و يا راست دارن ..فرمي از آميزش بيشترين مطلوبيت رو براي زن داره كه باتوجه به انحناي آلت سر آلت با اون ناحيه در تماس باشه...البته مهارت مرد در هنگام آميزش هم ميتونه تأثير انحنا رو تغيير بده...

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

*sara*

خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
ebrahim
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 150

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 40

« پاسخ #2 : 19 مهر 1388,ساعت 16:48:50 »

من حرف آقاي علي اكبرو قبول دارم البته قبول بفرمايين بيشتر خانمها و آقايون به مرور اين تجربياتو بدست ميارن ولي بايد هردوتون توي اين زمينه به هم كمك كنين و دلسرد نشين يا اگه گاهي ازاين اتفاقها كه مرد زودترارضابشه بيفته زياد به دل نگيرين..............

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

*sara*

خارج شده است

دوستان تلاش کنیم در لحظه لحظه زندگی مان انسان معتدلی باشیم
zahra.123
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 97

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 8