پناه
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 139
تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63
|
 |
« : 19 مهر 1388,ساعت 12:12:52 » |
|
:-Xسلام دوستای مهربون خودم . توروخدا نظر بدین ؟ می خوام بدونم کی توی تالار از همه مهربون تر و از خود گذشته تره ؟ می خوام بدونم چندتا از شما مثل من فکر می کنین . لطفا بگید کی ؟ و چرا ؟ می خوام آخر این تاپیک یکی رو که خیلی مهربونه ولی کسی مهربونیشو جدی نگرفت ... معرفی کنم . یکی که هیچ کس واسه تصمیم بزرگی که گرفت ... به خاطر قلب مهربونش بهش تبریک نگفت . . . سعی نکنید حدس بزنین . فقط کسی که به نظرتون مهربون تر میادو معرفی کنین
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
شهرزاد*
Full Member

آفلاین
تعداد ارسال: 159
تشكر
اهدا شده: 17
دريافت شده: 25
|
 |
« پاسخ #1 : 19 مهر 1388,ساعت 12:18:37 » |
|
خوب من زیاد آشنایی ندارم با همه تصمیمات دوستان!!! اما خوب فکر میکنم ندا 49 و انسیه و چند تا دیگه از بچه ها خیلی عذاب کشیدن تو زندگیشون حالا یه خورده دیگه هم فکر کنم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
. . روزگاریست همه عرض بدن می خواهند همه از دوست فقط چشم و دهن می خواهند دیو هستند ولی مثل پری می پوشند گرگ هایی كه لباس پدری می پوشند آنچه دیدند به مقیاس نظر می سنجند عشق ها را همه با دور كمر می سنجند خوب طبیعیست كه یكروزه به پایان برسد عشق هایی كه سر پیچ خیابان برسد.
|
|
|
پناه
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #2 : 19 مهر 1388,ساعت 12:25:18 » |
|
مرسی شهرزاد مهربون  آره .... ندا و انسیه عزیز خیلی مهربونن . خیلی 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
*sara*
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1215
تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426
|
 |
« پاسخ #3 : 19 مهر 1388,ساعت 12:26:19 » |
|
مي خواستم بگم خودم  ولي طبق گفتت یکی که هیچ کس واسه تصمیم بزرگی که گرفت ... به خاطر قلب مهربونش بهش تبریک نگفت . . . من نمي تونم باشم به نظرم يا دنياي كوچك يا اسطوره
|
.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
|
|
|
ebham
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 509
تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198
|
 |
« پاسخ #4 : 19 مهر 1388,ساعت 12:32:39 » |
|
پناه جون نميدونم با سارا جون موافقم دنياجون مي تونه باشه شايدم آقا ابراهيم كه با اون همه دعوا و جر و بحث بلاخره تصميم گرفت از خواسته اش كوتاه بياد نميدونم بازم
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: دنیای کوچک
|
|
|
خارج شده است
|
يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر ميكنه احساس ميكنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
|
|
|
n@zi
OFC Hero

آفلاین
تعداد ارسال: 570
تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253
|
 |
« پاسخ #5 : 19 مهر 1388,ساعت 12:34:17 » |
|
به نظر من كسي اينجا به بقيه كمك نمي كنه نه اينكه مهربون باشه
خوب پس همه مهربونند گاهي بيشتر گاهي كمتر
من همه بچه ها رو دوست دارم و فكر مي كنم تك تكشون مهربونند
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: farzaneh62
|
|
|
خارج شده است
|
هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
|
|
|
پناه
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #6 : 19 مهر 1388,ساعت 12:43:11 » |
|
دوستای مهربونم مرسی  پس تا حالا شد .... ندای عزیز ، انسیه مهربون ، دنیای کوچک دوست داشتنی و آقا ابراهیم عزیز هنوز خیلی مونده تا ایشونو معرفی کنم . باید همه بچه های مهربون تالار نظر بدن نازی عزیزم چون خودت خیلی مهربونی همرو مهربون می بینی گلم  پ ن مدیر: دو پست شما یکی شد .
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: n@zi
|
|
« آخرين ويرايش: 21 مهر 1388,ساعت 20:56:01 توسط دریا »
|
خارج شده است
|
|
|
|
jojo
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 158
تشكر
دريافت شده: 73
|
 |
« پاسخ #7 : 19 مهر 1388,ساعت 13:02:56 » |
|
چون همه سعي مي كنن دوست جوناشونو خوب جلوه بدن پس منم ميگم دوست جون من از همه مهربون تره و خيلي دوستش دارمmaryam 500 كه الان اسمش به
maryam 000 تغيير كرده يه نظر ديگه اي هم كه در مورد اين جور تاپيك هاي تالار دارم اينه كه واقعا از اينكه سعي ميكنيد يه عده رو خيلي خوب و زحمت كش معرفي
كنيد وتالار رو متعلق به اونا ميدونيد و زحمات و مشكلات بقيه اعضا رو ناديده ميگيريدحالم بهم ميخوره وتاژيكهاي اين مدلي باعث شده كه غير از اون يه عده بقيه از
تالار زده بشن
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: HIDDEN WAY
|
|
|
خارج شده است
|
كاش دوستي آدمها مثل رفاقت چشم و دست بود وقتي دست زخم ميشه چشم گريه ميكنه وقتي چشم گريه ميكنه دست اشكاشو پاك ميكنه
|
|
|
علي اكبر
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 286
تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146
|
 |
« پاسخ #8 : 19 مهر 1388,ساعت 13:23:54 » |
|
به نظر من farzaneh62 خیلی مهربون بود ............
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: farzaneh62
|
|
|
خارج شده است
|
باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
|
|
|
فرزاد2
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 243
تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149
|
 |
« پاسخ #9 : 19 مهر 1388,ساعت 13:25:29 » |
|
خواهش میکنم اصلا رو من حساب نکنید چون من وقتم پره ======================================================== حالا از شوخی گذشته به نظر من نفس این تاپیک مشکل زاست چون هر انسانی مشکلات خاص خودش رو داره و توانائیهای خاص خودش ...و همین تماییز در توانائیها باعث میشه آدما در مقابل یک عمل مشترک عکس العملهای متفاوت نشون بدن ..ولی این نشون دهنده ی برتری و مهربونی کسی نسبت به کس دیگه ای نیست...گاهی وقتا ممکنه یه نیت خوب باعث تفرقه بشه ....مواظب باشید
|
ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
|
|
|
haghighatyab
Sr. Member

آفلاین
تعداد ارسال: 345
تشكر
اهدا شده: 60
دريافت شده: 64
|
 |
« پاسخ #10 : 19 مهر 1388,ساعت 14:43:35 » |
|
با سلام به همه دوستان بحث در این خصوص خیلی زیاده و از حوصله خارجه ولی برای ارزیابی خصوصیات کیفیتی(در مقابل کمیتی) نیاز به شاخصهای اندازه گیری داریم ما همینوطوری نمی تونیم بگیم کی مهربونتره خیلی بد اخلاقتره و غیره برای مثال همونکاری که مدیریت سایت کرده یه نوع ارزیابی کیفیتیه ، تعداد تشکر های اهدا شده و دریافت شده رو نشون می ده که به نوعی نشون می ده کی مهربون تره حالا اگه دوستان می خوان این بحث رو ادامه بدن خوبه که هر کدوم یه شاخص ارزیابی پیشنهاد بدن تا بتونیم بکمک اون بطور تقریبی مهربون ترین رو پیدا کنیم موفق باشید
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: *sara*
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
پناه
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #11 : 19 مهر 1388,ساعت 14:56:38 » |
|
کاملا با نظر حقیقت یاب عزیز موافقم . منم برای شروع نوشتم بگید کی از همه مهربون تره و چرا ؟ شرلی عزیز نفس این تاپیک مشکل زا است ؟  من اصلا منظورم به وجود آوردن تفرقه نبوده آخه . اتفاقا این موضوع باعث می شه هممون چند لحظه کوچیکم که شده به هم مهربون نگاه کنیم . و از اینکه توی این تالار انقد مهربون زیاده لذت ببریمو احساس آرامش کنیم . 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
فرزاد2
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 243
تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149
|
 |
« پاسخ #12 : 19 مهر 1388,ساعت 15:02:42 » |
|
شما درست میگی دوست عزیز منم میدونم نیت شما خوب بوده...در ضمن گفتم ناخواسته باعث تفرقه میشه....اما برفرض که من بگم آقا یا خانوم x این چندتا مشکل داره: اول این که این نظر منه و نظر من تنها نمیتونه بهترین رو انتخاب کنه چون اون شخص انتخابی من با معیارهای من انتخاب شده و ما معیارهامون با هم فرق داره.... و از اون به بعد هم باعث میشه دوستای دیگه رغبت چندانی برای سر زدن به موضوعات من نداشته باشن ...(حتی ممکنه ناخواسته باشه نه مغرضانه) چون انتخاب من باعث مرز بندی میشه... علیرغم احترام زیاد به تاپیک شما و نظر خوب ونیت خیرتون مثلا بهتره بگیم چرا بچه های ofc همگی با هم مهربون و صمیمی هستن؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 594
تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367
|
 |
« پاسخ #13 : 19 مهر 1388,ساعت 15:56:38 » |
|
پناه جون نداشتیم ها !!  اسم منو آوردند خط می زنی !!!!!! :'( :'( :'( :'( شوخی کردم  من هم با نظر آقای حقیقت یاب موافقم حقیقت رو گفتند !!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
|
|
|
پناه
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #14 : 19 مهر 1388,ساعت 16:13:47 » |
|
ostore عزیز شما که خودت سنبل مهربونی هستی گلم . اعتماد به نفس داشته باش !!  شرلی عزیز توروخدا کوتاه بیاین دیگه . دلمو نشکنین .  آدم مهربون مهربونه دیگه . حالا از هر بعدی که بهش نگاه کنی . فکر می کنم دوستان یه کم منظور تاپیکو اشتباه گرفتن . من نمی خوام آخر تاپیک جمع ببندم که مثلا خانم یا آقای x چون بیشترین آمارو داشتن مهربون ترن . نه ... این اصلا درست نیست . هر کسی بنا به دانش یا لطفی که داره واسه کس دیگه ای توی تالار مفید واقع می شه و یه جورایی ممکنه بهتر بهش کمک کنه پس مشخصه که از نظر شخصی که کمک یا نظری خواسته مهربون تر به نظر میاد . 
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: n@zi, jojo
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|