خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13690 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: پارسا 16 ساله
صفحه: 1 ... 4 5 [6]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: کی توی تالار از همه مهربون تره ؟؟  (دفعات بازدید: 2780 بار)
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #75 : 25 مهر 1388,ساعت 16:11:23 »

آقای دیابلوی عزیز

من هزار بار ازتون معذرت می خوام
. باور کنید اصلا نمی خواستم به شما توهینی بشه . فقط می خواستم چیزی بگم که دیگه بحث در مورد گذشته ادامه پیدا نکنه . همین . ازتون می خوام بی احترامی منو هرچند ناخواسته بوده ولی به بزرگی روحتون ببخشین .  سکوت
می خواستم خصوصی ازتون عذرخواهی کنم ولی فکر کردم شاید ....
به هر حال متاسفم   ناراحت
خارج شده است
پاييز
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 68

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 3

« پاسخ #76 : 25 مهر 1388,ساعت 17:34:35 »

نقل قول
ما هیچ مشکلی با ایشون نداریم  گذشته ها گذشته و همه چیز فراموش شده  امروز فرصت برای جبران اشتباهات هست !!

پس بهشون بگید بیان و جبران کنن !!  ما منتظریم !!!!

[/color]
کوروش عزیز فکر نمی کنم کسی تا حالا متوجه نشده باشه که این آقای پاییز همون بیقراره !!! 

بنده گفتم برای جبران اشتباهاتشون بهشون فرصت میدیم  معنیش اینه که ایشون  خودشونو معرفی کنند و اشتباهشونو قبول کنند  نه اینکه ما عذر خواهی کنیم !!

بهر حال اگه پشیمانی در کار نباشه پس بخشش هم معنی نداره !!!!!!!!

شما که راهشو بلدین
زیر کاربریش نوشتین به خاطر داشتن ای دی ها ی مختلف
پس اگه این هم مال اونه لطفا اول اثبات کنین مثل قبلی ها و بعد قفل کنین
این دیگه ناراحتی نداره داداش من
خوب اگه به اتفاق ناراحتین باشه من میرم
به بیقرارم میگم اینجا نیاد دیگه
خارج شده است

باور ندارم منو تنها میذاره *دلم واسش یه ذره شد اما دیگه نیست
لعنت به تو ای دست سرد روزگار* حالا من موندم و این چشمای خیس
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #77 : 26 مهر 1388,ساعت 08:43:05 »

چه تاپيكي شد

مهربوني اين همه كدورت نمي دونم والا چي بگم !

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ebham, ostore, *sara*

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #78 : 26 مهر 1388,ساعت 20:20:56 »

پی نوشت مدیر:

يك كاربر بود قبلا به اسم begharar
يه روز يه تصميم گرفت
ميخواست ميزان محبت ادم ها رو بسنجه و اينكه چه كسي چقدر مهربونه
و يك سري تحقيق هاي ديگه
واسه همين يك تايپيك طراحي كرد و يك سري صحبت هاي غم انگيز زد
يه خانمي بود به اسم فرزانه كه اين خيلي دلسوز تر و مشتاقانه تر از ديگران صحبت ميكرد و پيغام هاي خصوصي خيلي زيادي ميفرستاد
اين بيقرار هم طاقت نياورد و نتونست كه ناراحتي اين خانم رو ببينه واسه همين بهش قضيه رو گفت
گفت كه داره تحقيق ميكنه اين خانم مهربون هم در تايپيك همه چيزو خراب كرد چون نميخواست كسي ناراحت بشه
بيقرار بطور كلي قفل شد و زير نام كاربريش به جاي امضاي قشنگش نوشته شده اين كاربر به دليل دروغ گويي و عوضي بودن و ..... قادر به ارسال پست نميباشد
اومدم بگم فرزانه از همه مهربون تره همين

سلام

از دوستان تشکر میکنم که همه ابتدا به امر قوانین سایت رو یکبار مطالعه میکنند بعد به حرف های من توجه میکنند.

http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,4.0.html

دوستان و سروران گرامی همراه، هر یک از دوستان که به دلیلی اعتراض داشته باشند بابت هر موضوعی، و یا شکایتی که از هر یک از مدیران دارند، لطف کنند اگر بصورت تماس ایمیلی با بنده موفق به دریافت جواب مورد قبول نشدند میتونند اعتراض خودشون رو بصورت کامل و واضح در بخش پیشنهادات و انتقادات مطرح کنند، مطمئن باشند با سند و مدرک دلایل به اطلاع عموم خواهد رسید.

خواهشا دوستان سعی کنید موضوعات تاپیک ها رو کم تخصصی تر بحث کنید!

با تشکر
محمد شادمانی
مدیریت سایت

*sara*, ياسمن-ق, دنیای کوچک

خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #79 : 27 مهر 1388,ساعت 08:51:36 »

تا حالا شده مهربونی یه نفر انقد نسبت بهتون زیاد باشه که باورش واستون خیلی سخت بشه ؟؟ تا حالا شده بخواین جبران کنین و توانشو نداشته باشین ؟؟ چقدر بده آدم مدیون یه نفر تا آخر باقی بمونه !! چقدر بده آدم به مهربونی یه نفر انقدر عادت کنه که هر روز واسش یه نیاز بشه !! کسی که ندیده و نشناخته دست سردتو می گیره ولی نه واسه اینکه دلداریت بده ... واسه این دستتو می گیره که می خواد بلندت کنه و تورو به اوجی ببره که تصورشم به آدم احساس خوشبختی می ده !!  و اوون آدم انقدر بزرگواره که از من می خواد اسمشو نو توی دلم نگه دارم . از من هیچی در ازای کمکش نمی خواد . و این منو مدیون تر می کنه

دوستای مهربون خودم که انقدر صمیمی می نویسین ، انقدر هوای احساسات هم دیگرو دارین ،من این تایپیکو واسه این راه انداختم که آخرش از همه کسایی که مهربونن یه عالمه تشکر کنیم  ... واسه قلبای مهربونشون بهشون تبریک بگیم و خدارو شکر کنیم که هنوز داریمشون . ولی انگار همه کدورتها یهو جمع شدن اینجا ! چراشو نمی دونم !
به خدا نیت من پاک بوده !!! پس چرا این همه دلخوری ....  من می خواستم همچین روزی که می خوام مهربونمو بهتون معرفی کنم  صفحه های تایپیک پر از محبتی شده باشه که همه نثار هم می کنن ولی .....
من اشتباه کردم ؟؟؟؟؟؟؟
خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #80 : 27 مهر 1388,ساعت 09:08:17 »

شما اشتباه نکردی پناه خانوم ...
همه کاربران و مدیران این سایت انسان های شریف و دوست داشتنی هستند که برای کمک به هم نوعانشون وقتشون رو برای هم میذارن..
به دلایلی خواستم دیگه اینجا پست ندم..
اما دوست داشتم جواب پیغام خصوصیتون رو همینجا بدم!
خواهر عزیزم شما باید منو ببخشید من از حرفای شما برداشت بدی داشتم ... و معذرت میخوام اگر که من هم در انحراف بحث تاپیک شما نقش داشتم.. بنده رو عفو بفرمایید.
واقعا میگم من معذرت میخوام.
ضمن اینکه این تاپیک ادامه پیدا کنه بهتره و هر کسی بتونه بیاد و بابت کمکی که کاربر خاصی بهش کرده همینجا و درحضور همه ازش تشکر کنه فکر میکنم این روند باعث صمیمیت بیشتر کاربران و مدیران این سایت میشه...(( البته نظر شخصی بود)) ذکر موضوع قدردانی و تشکر مهم نیست)
با سپاس ...
دیابلو.

پناه

خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #81 : 27 مهر 1388,ساعت 13:44:59 »

خدای من تو چقدر مهربونی

خدای مهربونم تو چقدرخوبی که این همه  بنده های مهربون افریدی ....

این بنده های مهربون بعضیا شون اینجا تو این سایت  جمع شدن

اینا همشون مهربونن

همشون اومدن برای اینکه مشکل هم رو حل کنن

خدایا شکرت می کنم به خاطر این مهربونیت که بنده ای مهربون افریدی

پناه

خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #82 : 27 مهر 1388,ساعت 14:23:22 »

چقدر دنيا جون مهربون

چقدر قشنگ و خوشگل مهربونيها رو بهم ربط ميده و جمع ميكنه

راست ميگه خدايا شكرت از اين كه مهربوني

ebham, دنیای کوچک

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #83 : 05 آبان 1388,ساعت 14:15:15 »

لازم شد همین جا از دوستایی که به من پیغام خصوصی دادن و جواب نگرفتن عذر  بخوام، که البته تعدادشون کمه ولی همون طور که خودتون می بینید، من خیلی کمتر می تونم بیام سایت، در اصل الان مرخصی هستم! و وقتی هم که میام خیلی کوتاهه، در عرض چند دقیقه........

این که رسمی حرف می زنم در جاهایی برای موارد مدیریتی هست که معمولا با عبارت "با احترام - دریا" تموم میشه ولی در موارد دیگه معمولا صمیمی تر برخورد می کنم ....

در هر صورت اگه نامهربون بودم، منو بابت این نامهربونی ببخشید، اگر هم شکایتی از من داشتین که به اطلاع آقای شادمانی برسونید تا علت مشخص بشه و متوجه اشتباهم بشم ...

راستی در مورد یه سری از تاپیکایی که برخورد جالبی نداشتم و قطعا خودم هم متوجه شدم که ارتباط زیاد جالبی نداشتم بگم که من از توهین به هر نحوی نمی تونم بگذرم، یا این که کسی بخواد این انجمن رو با پست یا تاپیک نابجا مسخره کنه، چون اینجا رو خیلی دوست دارم و آرزوی بزرگ شدن و موفقیتش - در اصل موفقیت و شادی همه شما - رو دارم، نمی تونم تحمل کنم، شاید گاهی اوقات زود جوش آوردم ولی باور کنید اینجا تاثیر زیادی روی روحیه من داره، مدت زیادی به علت بحثای نابجایی که اینجا شد و ... شدیدا بهم ریختم و الان هم به این علت + مشغله درسی مدتی کمتر میام تا حالم بهتر بشه و کمی هم مهربون تر بشم ........

شاد باشید .

Y.A.S, دنیای کوچک

خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
صفحه: 1 ... 4 5 [6]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :