خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13690 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: پارسا 16 ساله
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: سوءظن و بدگمانی نسبت به اطرافیان  (دفعات بازدید: 1562 بار)
asbabi
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 15

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 17 آذر 1386,ساعت 15:43:52 »

سلام. به شما دوستان عزیز که الان مشغول خواندن این موضوع هستید.
این مشکل حدود 8 ماهی هست که گریبان گیر من شده و نمی توانم خودم رو اونطوری که هستم نشان دهم. من نسبت به همه ی آدمای غریبه سوءظن دارم و نمی تونم باید این مشکل رو حل کنم..و قتی این حالت به من دست میده دیگران از رفتار و بیقراری من متوجه این مشکل من میشوند و این باعث میشه من نتوانم با آنها ارتباط صمیمی داشته باشم.
خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #1 : 21 آذر 1386,ساعت 01:58:56 »

سلام
می شه بیشتر توضیح بدین ! ریشه این سوءظن شما چیه؟ آیا در گذشته در ارتباط هاتون دچار شکست شدین ؟
چرا نمی تونید خودتونو اون طور که هستید نشون بدین ؟ مگه احساس می کنید حالاتتون در برخورد با دیگران مناسب نیست و باید طور دیگه ای باشه و مجبورید به شکل دیگه ای برخورد کنید ؟
لطفا مسئلتونو بیشتر باز کنید
                                                                                                                                   موفق باشید .
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
asbabi
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 15

تشكر
دريافت شده: 0

« پاسخ #2 : 27 آذر 1386,ساعت 19:01:19 »

فکر میکنم دیگران نسبت به من با چشم حقارت نگاه میکنند..همین..و این مسئله در شخصیت من و افکارم تاثیر زیادی گذاشته..و فکر میکنم علت اصلی این مشکل به خاطر تنهایی و نداشتن هم صحبت هست.
8 ماه پیش یه نفر این احساس رو به من انتقال داد و نگرش من رو نسبت به دیگران تغیر داد.
خارج شده است
پریسا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

تشكر
دريافت شده: 1

« پاسخ #3 : 20 اسفند 1386,ساعت 22:22:03 »

سلام دوست عزیز .
من فکر می کنم همونطور که این فکر و احساس درون شما شکل گرفته همونطور هم از بین میره با یک تفاوت و اون اینکه به این باور برسید که شما آدم توانایی هستید همین که تونستید این موضوع رو در میان بگذارید نشانه توانایی شما هست چون علاقه دارید این حس ناخوشایند درون شما جاش رو به حس احترام بده  فقط باید این رو باور کنید که خوب و قابل احترام هستید البته این معناش این نیست که الان خودتون رو باور ندارید بلکه به این معنی عرض می کنم که با این فکر زندگی کنید اگر شما خودتون رو بیشتر از این دوست داشته باشید و برای خودتون احترام قایل باشید دیگران ناگزیر هستند شما رو دوست داشته باشند وراستی گاهی هم از نظر خود من نظر و فکر دیگران راجع به من زیاد مهم نیست چون من برای خودم و به روش خودم زندگی میکنم نه به خواست دیگران ! در هر صورت این مشکلی نیست که نتونید حلش کنید برای موفقیت شما دعا می کنم و از اینکه با ما در میان گذاشتید خیلی ممنونم 
خارج شده است
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #4 : 20 اسفند 1386,ساعت 23:25:01 »

فکر میکنم دیگران نسبت به من با چشم حقارت نگاه میکنند..همین..و این مسئله در شخصیت من و افکارم تاثیر زیادی گذاشته..و فکر میکنم علت اصلی این مشکل به خاطر تنهایی و نداشتن هم صحبت هست.
8 ماه پیش یه نفر این احساس رو به من انتقال داد و نگرش من رو نسبت به دیگران تغیر داد.

سلام

می دونی مشکل کجاست چون تو خودت به خودت احترام نمی ذاری و خودتو قبول نداری و منتظر این هستی که دیگرون راجع به تو قضاوت کنن

اگه سعی کنی که  به خودت بفهمونی که میتونی کاری رو انجام بدی و تواناییشو داری. هیچ وقت این فکر به ذهنت خطور نمیکنه که مردم راجع به تو چی فکر می کنن.پس سعی کن که اول تواناییهاتو بشناسی و تقویتشون کنی بعد می بینی که حقیر نیستی و این فکر و گمان خودش پاک میشه

موفق باشی
خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :