خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13690 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: پارسا 16 ساله
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: جدا شدن روح از جسم  (دفعات بازدید: 737 بار)
پاييز
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 68

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 3

« : 19 مهر 1388,ساعت 23:12:56 »

در مورد بيماري sleep paralysis ميخوام بدونم
بهش ميگن فلج خواب كساني كه دارن وقتي از خواب بيدار ميشن هيج قدرت حركتي ندارن و حس ميكنن مردن
حتي با چشم بسته دنيا رو ميبينن و روحشون از جسمشون جدا ميشه
ايا كسي تا حالا اين حالت رو داشته ؟
خارج شده است

باور ندارم منو تنها میذاره *دلم واسش یه ذره شد اما دیگه نیست
لعنت به تو ای دست سرد روزگار* حالا من موندم و این چشمای خیس
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #1 : 19 مهر 1388,ساعت 23:29:07 »

من تا حالا بارها اینجوری شدم ...خیلی وحشتناکه...حس میکنی تمام دنیا افتاده رو بدنت ،یه سنگینی رو تنت حس میکنی با حس خفگی ولی هر کاری میکنی نمیتونی تکون بخوری و بلند شی
خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
پاييز
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 20 مهر 1388,ساعت 11:58:01 »

شخص احساس ميكنه مرده و حس ميكنه روح داره از جسمش جدا ميشه
بديش اينه كه نميتونه از كسي كمك بگيره و خودش رو توي جسمش گم كرده
گاهي ميپرسه كه من الان كجام
و گاهي با توهمات خيلي وحشت ناك رو به رو ميشه
اقا فرزاد شما براي درمان اين مشكل چه كاري كردين ؟
اصلا درمان داره ؟
خارج شده است

فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 20 مهر 1388,ساعت 12:05:42 »

درمان نداره دکتر میگه یه فعل و انفعالات شیمیایی آخه میگه درد نیست که درمان بخواد ....شاید یه نوع تمرینه برای مردن!!
خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
پاييز
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 20 مهر 1388,ساعت 12:07:48 »

اگه درد نيست پس چيه ؟
من خيلي سعي كردم مطالب زيادي گير بيارم اما همش يك مقاله وجود داره و تمام سايت ها از روش كپي كردن
چيز جديدي نيست راجع بهش
خارج شده است

فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 20 مهر 1388,ساعت 12:09:55 »

پس شاید این چیزی که من میگم اونی نیست که شما گفتین!
خارج شده است

lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 29

« پاسخ #6 : 21 مهر 1388,ساعت 22:22:29 »

سلام
برا منم همچین حالتی پیش اومده ..با این تفاوت که بیدار شدم ودارم بالشتم و فضای اتاقمو می بینم و چنگ می زنم اما عملا هنوز خوابم وبه زور خودمواز توی اون هاله میکشم بیرون ...ما به این حالت میگیم خلسه ...و یه دلیل جالبش خلاف جهت قبله خوابیدنه نه از نظر مذهبیش بلکه ربط پیدا میکنه به جهت ومرکز نیروها ونمیدونم از اینجور حرفا..حتی یکبار کسیومامور کردم که وقتی توی این حالتم ببینتم وبعد بهم بگه آیا واقعا صدامونمی شنون..اما اون بهم گفت که اصلا ازمن حالتی مثل چنگ زدن وکمک برای بیدار شدن ندیده ..خیلی حالت جالبیه من که خیلی دوسش دارم..چون توی اون وضعیت میدونم زندم ولی باید خودموبکشم بیرون..ومن صرفا با صدا زدن کلمه ای خاص تونستم خودم واز اون حالت در بیارم..
خارج شده است
farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 175

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 147

« پاسخ #7 : 22 مهر 1388,ساعت 09:59:55 »

ای بابا این که همون بختک خودمونه.....من که از بس بختک روم افتاده متخصص بختک شدم.بله عزیزان این sleep paralysis یا فلج هنگام خواب یا همون بختک یکی از بدترین چیزهاییه که ممکنه برای یک نفر اتفاق بیوفته که از شانس بد من همیشه این بختک روی من میوفته.تو این حالت شما احساس میکنید کاملا" بیدار هستین ولی توان انجام هیچ کاری رو ندارین، یعنی حتی نمیتونین انگشتتون رو یک میلیمتر تکون بدین بدتر از اون اینه که حتی نمیتونین یک صدای خیلی مختصر ایجاد کنید یا حتی یه آه کوچولو هم نمیشه کشید.حالا بعضی مواقع همراه میشه با تصورات عجیب غریب مثلا یک نفر روی سینه شما نشسته یا یه موجود عجیب پهلوی شما خوابیده یا اینکه اجسام توی اتاق به نحو عجیبی حرکت میکنند، خلاصه یک حالتیه که فقط آرزو میکنید زودتر تموم بشه و دقیقا" اگه شما بتونید یک حرکت کوچیک بکنید یا یه صدا مختصر ایجاد کنید تموم میشه، البته تموم میشه که بعدش اونقدر خسته میشید که انگار کوه کندین.من بدبخت از بس بختک روم افتاده که در اینکار تخصص پیدا کردم، به خانومم یاد دادم که هر وقت دیدی من یه ناله کردم محکم من رو تکون بده، البته خیلی هم خیلی هم آسون نیست چون گاهی اوقات ایشون خروپف بنده رو با ناله اشتباه میگرفتن و بنده رو حسابی تکون میدادن و من رو از یک خواب ناز بیدار میکردن، البته من هیچ شکایتی ندارم چون ترجیح میدم یکی دوبار اشتباهی بیدار بشم ولی وقتی بختک روم افتاده بتونم نجات پیدا کنم.
خلاصه جونم براتون بگه که خیلی بد چیزیه، خدا نصیب گرگ بیابون نکنه......
خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 29

« پاسخ #8 : 23 مهر 1388,ساعت 01:04:46 »

اتفاقا چیز جالبیه اگر بتونید کنترلش کنید ممکنه چیزای عجیب وغریبی دستگیرتون بشه..وحتی تغییر مکانتون بده بدون اینکه راه رفته باشید ;)من گفتم خلسه کلمه بختکش یادم نبود ..دقیقا اسمعامیانش بختکه برا امتحان یه غذای چرب بخورید وسرتون روخلاف جهت قبله بزارید ویه چرت بختکی مییاد سراغتون البته این یکی از روش هاشه  پوزخند
خارج شده است
پاييز
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 23 مهر 1388,ساعت 19:47:16 »

دوست عزیز
اگر بشه صدایی زد و از کسی کمک خواست دیگه نیاز نیست کسی بیدارت کنه وقتی بتونی حتی یه صدای کوچک رو در بیاری حتما بیدار شدی
خارج شده است

farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 175

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 147

« پاسخ #10 : 24 مهر 1388,ساعت 00:08:11 »

آره پاییز جان با اول صدایی که بزنی بختک از روت میره ولی اتقدر داغون و خورد و خاک شیر میشی که دلت میخواد یکی حسابی تکونت بده با یه لیوان آب دستت بده، البته کمتر پبش میاد که اطرافیان متوجه بشن بختک روی شما هست و معمولا" موقعی میفهمند که دیگه آقا بختک دمبش رو روی کولش گذاشته و رفته.
خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 24 مهر 1388,ساعت 00:36:41 »

آی این بختک بی پدر سراغ منم اومده مثل اینه که کامیون ده چرخ داره با سرعت 5 کیلومتر در ساعت روت پیاده روی میکنه...
خارج شده است

پاييز
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 24 مهر 1388,ساعت 00:39:44 »

خوشحالم که دوستان بختک گرفته دور و ورم جمع شدن
من فقط از یه چیز میترسم
هربار این من و گرفته فکر کردم دارم میمیرم و دیگه نمیتونم بلند شم
و همیشه شک برام هست که مردم یا بختکه و اگه خوب نشم تا ابد توی این حالت چه خاکی به سرم بریزم حتی
نمیتونم گریه کنم
خارج شده است

فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 24 مهر 1388,ساعت 00:42:37 »

سوزنت گیر کرده چرا شعرت تکرار شده ولی خدائیش خیلی قشنگه  سپاس
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :