خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13690 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: پارسا 16 ساله
صفحه: [1] 2 3 ... 5   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: یه لحظه لبخند.....!!!!!  (دفعات بازدید: 2442 بار)
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« : 20 مهر 1388,ساعت 00:34:05 »

دوستان ....بیاین روزمونو با شادی شروع کنیم و با شادی شب کنیم....
هر جوک زیبایی دارین اینجا بذارین تا یه لبخند کوچولو هم شده مهمون دوستاتون کنین...
البته خواهش میکنم ادب رو رعایت کنید و  از قومیت خاصی هم نام نبرید...که خدای نکرده بی احترامی به کسی نشه..که اون لبخند ارزشی نداره
با تشکر ....فرزاد(شرلی سابق )
....
...یه نفر ميره كله پاچه فروشي، يارو بهش ميگه: قربون چشم بذارم؟ طرف ميگه: نه آقا! حداقل صبر كن من برم قايم شم پوزخند
.....

یه نفر 19 تا بچه داشته،‌ بهش ميگن: چرا يك بچه ديگه نمياري، رُند شه؟! ميگه: فرزند كمتر، زندگي بهتر پوزخند
.....

یه نفر ميره راهپيمايي، مي‌بينه شلوغه برميگرده Cheesy
خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #1 : 20 مهر 1388,ساعت 09:01:26 »

من يه جوك بامزه بگم

تا حالا نشنيدين

خيلي باحاله
.
.
.
.
.
.
.
.
....
...یه نفر ميره كله پاچه فروشي، يارو بهش ميگه: قربون چشم بذارم؟ طرف ميگه: نه آقا! حداقل صبر كن من برم قايم شم پوزخند
.....

یه نفر 19 تا بچه داشته،‌ بهش ميگن: چرا يك بچه ديگه نمياري، رُند شه؟! ميگه: فرزند كمتر، زندگي بهتر پوزخند
.....

یه نفر ميره راهپيمايي، مي‌بينه شلوغه برميگرده Cheesy

اينا رو ما تو دبستان واسه هم تعريف ميكرديم سال 67  پوزخند پوزخند پوزخند پوزخند Cheesy Cheesy Cheesy

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

*sara*

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #2 : 20 مهر 1388,ساعت 09:20:33 »

خدائيش جاي دريا خالي شرمنده
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 20 مهر 1388,ساعت 11:52:26 »

وای خاونم  roseخدائیش من از شما کوچولو ترم سال 67 هوووووووووووووو  اون موقع شما دبستان بودین ما نی نی بودیم ;Dقدمت شما به اندازه ی تاریخه پس Cheesy
حالا بجای متلک میخواستی دو تا جک تازه از تنور بیرون اومده بگی اگه میتونی شرمنده
خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 20 مهر 1388,ساعت 12:35:56 »

اولي : مي دوني يه فيل خاکستري رو چه جوري مي کشن؟
دومي: نه.
اولي: با تفنگ مخصوص فيل خاکستري کش. حالا مي دوني يه فيل قرمز رو چه جوري مي کشن؟
دومي: نه.
اولي: روش خاکستر مي ريزن بعد با تفنگ مخصوص فيل خاکستري کش مي کشنش.حالا مي دوني يه فيل سبز رو چه جوري مي کشن؟
دومي: نه
اولي: يه حرف زشت بهش مي زنن، قرمز مي شه، بعد خاکستر مي ريزن روش، خاکستري مي شه،
بعد با تفنگ مخصوص فيل خاکستري کش،
مي کشنش. حالا مي دوني يه فيل زرد رو چه جوري مي کشن؟
دومي: نه
اولي: يه پارچ آب مي ريزن زير پاش، سبز مي شه،
بعد يه حرف زشت مي زنن قرمز مي شه، بعد خاکستر مي ريزن روش، خاکستري مي شه، بعد با تفنگ مخصوص فيل خاکستري کش مي کشنش.
حالا مي دوني يه فيل آبي رو چه جوري مي کشن؟
دومي: نه. اولي: مي زارنش جلوي آفتاب زرد
مي شه، بعد يه پارچ آب مي ريزن زير پاش، سبز مي شه، بعد يه حرف زشت بهش مي زنن، قرمز مي شه، بعد خاکستر مي ريزن روش، خاکستري
مي شه، بعد با تفنگ مخصوص فيل خاکستري کش مي کشنش.حالا ميدوني يه ..
خارج شده است

black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #5 : 20 مهر 1388,ساعت 13:52:44 »

د نگرفتي چي شد
اون پست بالايي من متلك نبود شرلي جان ( اين اسم فرزاد تو دهنم نميچرخه مادر)‌جديد ترين و داغترين جوك روز بود كه تازه از تنور در امده بود پوزخند
خب دست و پاي ادم رو بستي بعد ميگي جك بگو مگه ميشه !!!!!!!!! جوكهاي توپ همه قومي قبيله اي ديگه برخوردن نداره كه خيلي هم دلشون بخواد اين همه معروفن قبايل ايراني پوزخند

خدايي اين جكهايي كه شما ميگي اينقدر بي مزه است كه من از بي مزه گي اش مردم از خنده  Cheesy:D:D:D
شما بچه بودي يادت نمياد ولي به ما پيك شادي كه ميدادن براي تكاليف عيد توش از اين جكها مينوشتن اسم با ادبي اش هم لطيفه بود
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه:D:D:D:D:D
چيستان بلدم ولي ميخواي بگم لبخند

آن چيست موذي موزي بدنش طلا دوزي سر به سرش نگذار حمله كند ميسوزي
هههههههههههههههههههه
ههههههههههههههههههههههههههههههههههه
واي خدا مردم از خنده

Cheesy:D:D:D:D:D:D:D:D

اسم تاپيك يه لحظه خنده بود  .................... عوضش كن بزار  روده بر از خنده يا ريسه خانه Cheesy:D:D:D:D

خيلي تاپيك خوبيه دستت درد نكنه خير ببيني از جوونيت يه زن خوب خدا بهت بده اينقدر امروز من رو خندوندي:D:D:D:D:D:D

*sara*

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 20 مهر 1388,ساعت 14:01:48 »

قابل نداشت نن جون...خدا کنه بتونیم از تجربیات شما گیس سفیدا استفاده کنیم...
زنبور نیست ننه...تو پیک شادی امسال ما نوشته...ه ه ه
« آخرين ويرايش: 20 مهر 1388,ساعت 14:10:53 توسط فرزاد2 » خارج شده است

فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 20 مهر 1388,ساعت 14:12:59 »

روزگار غريبي بود، جنگلي بود که درخت نداشت،
شکارچي بود که تفنگ نداشت، تفنگش فشنگ نداشت، با تفنگي که فشنگ نداشت، مي زنه به آهويي که سرنداشت و ميندازدش تو کيسه اي که ته نداشت. اگر چه اين شعر سر و ته نداشت ولي ارزش سر کار گذاشتنو داشت.
  پوزخند پوزخند پوزخند پوزخند پوزخند پوزخند پوزخند پوزخند پوزخند پوزخند پوزخند
يه روز به خره مي گن: گوش هات چه قدر درازه،
خره مي گه: آخه هر خوشگلي يک عيبي داره! Cheesy
خارج شده است

*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 309

تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153

« پاسخ #8 : 20 مهر 1388,ساعت 14:51:07 »

يه روز از يكي ميپرسند:ميدوني اسم كوچيك جومونگ چي بود؟
ميگه : افسانه    پوزخند  پوزخند    پوزخند    پوزخند   

Kourosh, فرزاد2

خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 192

تشكر
اهدا شده: 169
دريافت شده: 84

من مست مي عشقم

« پاسخ #9 : 20 مهر 1388,ساعت 17:34:05 »

دوستان خدا خيرتون بده انشاالله خيلي باحال بود همشششششششششش Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
خارج شده است

چون چشم تو دل مي برد از گوشه نشينان
همراه تو بودن گنه از جانب ما نيست
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #10 : 21 مهر 1388,ساعت 00:13:53 »

من اصلا خندم نگرفت به هیچکدومش!
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
kaktous
دوست جونه همه...
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 357

تشكر
اهدا شده: 44
دريافت شده: 158

« پاسخ #11 : 21 مهر 1388,ساعت 00:18:15 »

یه روز یه جوجه تیغی رو دیدم که بدجور توخودش بود ، دلم واسش سوخت گفتم چیه عزیزم چرا ناراحتی

زل زد تو چشام گفت : بغلم میکنی!!

(میدونم قدیمی بود پوزخند)

دیوانه اولی: کی اومدی؟دیوانه دومی: پس فردا.دیوانه اولی: پس فردا که هنوز نیومده.دیوانه دومی: می دونم چون کار داشتم، زودتر اومدم. Cheesy Cheesy

به معتاده میگن فرق تو با ورزشکارها چیه؟

میگه اونا تکنیکی کار میکنن ما پیکنیکی

فرزاد2

خارج شده است

" .اگه كسي ديوونت بود ، بازيش نده اگه عاشقت بود ، دوستش داشته باش اگه دوست داشت ، بهش علاقه نشون بده اگه بهت علاقه داشت ، فقط بهش لبخند بزن اينطوري هميشه يه پله ازش عقبتري اگه يه روزي خسته بشه و يه پله بيادعقب تازه ميشه مثل تو...
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 21 مهر 1388,ساعت 00:35:47 »

نقل قول
من اصلا خندم نگرفت به هیچکدومش!
آقای دیابالووووووووووووووو  شرمنده مرامت...حالا میگی چکار کنم؟میخوای با سر برم تو دیوار؟ برم با  شیشه شاهرگمو بزنم؟  از برج میلاد بپرم پایین؟
میخوای بنزین بریزم رو خودمو خلاص؟برم زیر تریلی؟
 خونسرد

Kourosh

خارج شده است

reza2kn
Ajab
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 22

عجب!

« پاسخ #13 : 21 مهر 1388,ساعت 00:54:01 »

ممنون از همه مخصوصا آقا فرزاد گل سکوت بوسه
استاد ++C مون سر کلاس داشت تعریف می کرد. که فلانی با فلان استاد کلاس داشت و یک ساعت تعریف ک رد که درس خوند و رفت امتحان داد و سر امتحان از من پرسید جواب این سوال چی میشه و منم بهش رسوندم. بعد خودش خندش گرفت. متعجب ما همینطوری منتظر بودیم ببینیم خوب قسمت مهمش چیه! متعجب بعد یارو استاده گفت جک گفتما!!!! Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy همه کلاس 3 ثانیه سکوت مطلق شد و بعد به اسگلی طرف 1 ساعت خندیدیم!!!  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy کلی تعریف کرد و آخرش گفت : جک گفتما!!  Cheesy Cheesy(البته شاید برای شما خنده دار نباشه! ما که خیلی باهاش حال می کنیم!!)

فرزاد2

خارج شده است

بزرگترین سایت طرفداران یاس
WwW.YasPersian2.CoM
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #14 : 21 مهر 1388,ساعت 07:41:39 »

سلام آقا فرزاد من خنده ام نگرفت ولي دستت درد نكنه در كل
من يه جك مي نويسم ولي يه خورده بي تربيتي تو رو خدا بچه ها نخوونن بدآموزي داره Tongue
يه روز چند تا توله سگ مي خواستن براي پدرشون تولد بگيرن ميرن كيك تولد سفارش ميدن ميگن روش بنويسيد پدرسگ تولدت مبارك پوزخند
زياد خنده دار نبود خودم ميدونم خونسرد

HIDDEN WAY

خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
صفحه: [1] 2 3 ... 5   بالا
چاپ صفحه
پرش به :