خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13690 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: پارسا 16 ساله
صفحه: 1 ... 3 4 [5]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: یه لحظه لبخند.....!!!!!  (دفعات بازدید: 2442 بار)
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #60 : 23 مهر 1388,ساعت 10:45:26 »

خداوند ديد مرد گرسنه است نان را آفريد ديد تشنه است آب را آفريد ديد در تاريكي است نور را آفريد ديد هيچ مشكل ديگه اي نداره زن را آفريد.
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #61 : 23 مهر 1388,ساعت 12:56:43 »

يارومياد شهر ميبينه همه استين كوتاه تن كردن ميگه پس اينا با چي دماغشون رو پاك ميكنن! پوزخند

بازم پوزخند یارو میاد شهر يه ماتيز ميبينه ميگه:ووووووووووووووووووووووووووووچه جارو برقي بزرگي پوزخند

به غضنفر ميگن دوست داري دراينده چه كاره بشي؟ميگه دكتربشم از اتاق عمل بيام بيرون بگم متاسفم Cheesy Cheesy

قابل توجه تمامی مجردین گرامی
دستگاه سبزه گره زنی با قابیت 90 گره در ثانیه پیش فروش می شود. Cheesy
خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
آنجل
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 282

تشكر
اهدا شده: 73
دريافت شده: 162

« پاسخ #62 : 23 مهر 1388,ساعت 17:35:21 »

به یه اسکلت میگن دروغ بگو!
میگه تپلویم تپلو ....  Cheesy

یه هزارپا از رو دیوار میفته میگه: آخ پام پام پام پام... Cheesy

پوزخند

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

محمد(شب نشين), فرزاد2

خارج شده است

یک عمر
در انتظاری تا بیابی آن را که درکت کند
و تو را همان گونه که هستی بپذیرد.
وعاقبت
در می یابی که او از همان آغاز خودت بوده ای...
mina shayanfar
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 45

« پاسخ #63 : 23 مهر 1388,ساعت 18:32:22 »

يارو ميره مكه برعكس همه طواف ميكنه ميگن: چرا اينجوري مي كني؟ ميگه:شما از اونور دنبالش بگردين من از اينور!   Cheesy گر بميرد پسري دختري ترشيده شود      گر بميرند پسران كل جهان ليته شود Cheesy يه مرد بي غيرت ميره كلاس غيرت.شب زنش پا ميشه بره بيرون. مرده ميگه:كجا ميري؟ ميگه:ميرم دستشويي.ميگه:نمي خواد بري خودم ميرم! Cheesy يارو ميزنه زنشو مي كشه. قاضي بهش ميگه:روز قتل به نداي وجدانت گوش ندادي؟ ميگه:از بس اين زن جيغ و داد كرد مگه گذاشت ما چيزي بشنويم؟ Cheesy يكي واسه موبايل ثبت نام مي كنه دعا مي كنه نوكيا باشه! Cheesy  يه بابايي قله ي اورست رو فتح مي كنه بهش ميگن: رمز موفقيتت چي بود؟ ميگه:واسه موفقيت نرفته بودم.رفته بودم دنبال كنگر! Cheesy يارو مياد از يكي مي پرسه:داداش بچه كجايي؟ ميگه:بچه امام حسين. يارو ميزنه زير گريه ميگه: علي اصغر چقدر بزرگ شدي! Cheesy يكي مياد سوار اسانسور بشه مي بينه روش نوشته ظرفيت 12 نفر.ميگه عجب بدبختي گير كرديما!حالا 11 نفر ديگه از كجا بيارم؟ Cheesy

n@zi, Diabloo, فرزاد2

خارج شده است
kaktous
دوست جونه همه...
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 357

تشكر
اهدا شده: 44
دريافت شده: 158

« پاسخ #64 : 23 مهر 1388,ساعت 18:50:40 »

غضنفر نميتوانه با 110 تماس بگيره .چون كليد 11 رو روي تلفن پيدا نميكنه!

غضنفر بالاي پل هوايي ايستاده بوده ميگه: حالا ما خر، ما نفهم ، ما بي شعور ... اينجا اصلأ آب ردميشه كه پل زدن؟!

به خروسه ميگن : چرا معتاد شدي؟ ميگه اگه زنتو لخت کنن بزارن پشت ويترين معتاد نمي شي !

جاسم (بنده خدا خسیس) به بچه اش ميگه: اگه همه نمره هات بيست بشه مي برمت پارک تا بستني خوردن بچه هاي ديگرو ببيني!

به آقای خوش غیرت گفتن زنت باز امروز با بنز امير آقا رفت بيرون.آقای خوش غیرت ميگه: موندم كه امير آقا چند تا كارت سوِخت داره؟!

خوش غيرت شب عروسيش نميدونسته به زنش چي بگه، ميگه: ببينم، خانواده‌ات ميدونن تو اينجايي؟

پوزخند ;Dهمشون بیمزست...خودم میدونم Cheesy Cheesy

Kourosh, فرزاد2

خارج شده است

" .اگه كسي ديوونت بود ، بازيش نده اگه عاشقت بود ، دوستش داشته باش اگه دوست داشت ، بهش علاقه نشون بده اگه بهت علاقه داشت ، فقط بهش لبخند بزن اينطوري هميشه يه پله ازش عقبتري اگه يه روزي خسته بشه و يه پله بيادعقب تازه ميشه مثل تو...
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #65 : 24 مهر 1388,ساعت 15:50:28 »

ترجمه ی I LOVE YOU به زبان لری : دردت بزنه تنگ دلم
 پوزخند
به بزه می گن چرا زنگولت صدا نمی کنه؟ می گه گذاشتمش رو ویبره!
 پوزخند
مردی میره پیش کشیش تا اعتراف کنه میگه:من در زمان جنگ جهانی دوم به یک مرد در خانه خود پناه دادم

کشیش می گه: خوب این که گناه نیست !

مرد می گه : ولی من بهش گفتم به خاطر هر هفته که خونه من بمونه باید ۵ دلار بپردازه!

کشیش می گه : درسته تو کارت خوب نبوده ولی تو کارت رو با نیت خوبی انجام دادی!

مرد می گه : اوه متشکرم فقط یه سوال دیگه ....

کشیش: بگو فرزندم

مرد می گه : آیا باید بهش بگم جنگ تموم شده!!!!

پوزخند Tongue سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت
خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
kaktous
دوست جونه همه...
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 357

تشكر
اهدا شده: 44
دريافت شده: 158

« پاسخ #66 : 24 مهر 1388,ساعت 19:31:15 »

يك روز به يك بچه ميگن اسم بابات چيه مي گه گاو ميگن چرا گاو مي گه چون به من مي گه گوساله.

يه روز يه نفر لب استخر نشسته هي ميخنده ميگه ماشاالله يكي رد ميشه ميگه چرا ميگي ماشاالله ميگه اخه بچه ام رفته پايين بالا نمياد( عجب نفسي داره) Cheesy
خارج شده است

" .اگه كسي ديوونت بود ، بازيش نده اگه عاشقت بود ، دوستش داشته باش اگه دوست داشت ، بهش علاقه نشون بده اگه بهت علاقه داشت ، فقط بهش لبخند بزن اينطوري هميشه يه پله ازش عقبتري اگه يه روزي خسته بشه و يه پله بيادعقب تازه ميشه مثل تو...
آنجل
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 282

تشكر
اهدا شده: 73
دريافت شده: 162

« پاسخ #67 : 24 مهر 1388,ساعت 19:53:13 »

یه نفر میره مکه بهش میگن خب چطور بود؟ میگه والا طبق معمول خدا که خونه نبود بقیه هم تو حیاط ولو بودن!  Cheesy

misscall چیست؟
باخبر شدن دو گدا از حال هم!!!!!!  چشمک

Kourosh

خارج شده است

یک عمر
در انتظاری تا بیابی آن را که درکت کند
و تو را همان گونه که هستی بپذیرد.
وعاقبت
در می یابی که او از همان آغاز خودت بوده ای...
سما
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 48

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 22

« پاسخ #68 : 28 مهر 1388,ساعت 11:54:11 »

آقا فرزاد دستت درد نکه فکرت خیلی خوب بود، از همه دوستانم ممنوووووووووون

اگر می خواهید دیگران را حرص بدهید:
1- قبل از شروع امتحان از اطرافیانتان چند سوال پیچیده که در پاورقی بوده بپرسید، بعد وقتی همه رو به جون هم انداختید تمرکز کنید پوزخند
2- وقتی زنگ آیفون را میزنید و در را برایتان باز میکنند . . .  دوباره زنگ بزنید و بگویید : ممنون باز شد  پوزخند
3- وقتی میخواهید تلویزیون رو خواموش کنید صدای آن را تا شماره آخر بالا ببرید تا نفر بعدی که میخواد روشن کنه برق سه فازش بپره  پوزخند
4- وقتی تو حموم کسی هستش تمام شیر آب سرد خونه رو تا آخر باز کنید  پوزخند

*elham*

خارج شده است

بدان از بزرگی گناه او نیست بلکه از کوچکی قلب توست ، اگر روزی روزگاری نخواستی یا نتوانستی فرد گناه کار را ببخشی.
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #69 : 28 مهر 1388,ساعت 12:12:30 »

تركه چهار تا قالب صابون مي‌خوره تا به مرز خودكفايي برسه!

تركه از يكي ميپرسه قبله كدوم طرفه؟! يارو نشونش ميده، تركه ميگه:‌ بايد خيلي برم؟!

غضنفر از خيابون رد ميشه، از يكي مي‌پرسه: ببخشيد، اونور خيابون كدوم وره؟ يارو بهش ميگه: خوب اونور ديگه! شاكي ميشه و ميگه: آخه چند دقيقه پيش يه پدرسگي گفت كه اونور خيابون اينوره!
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
HIDDEN WAY
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 406

تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341

« پاسخ #70 : 28 مهر 1388,ساعت 23:42:12 »

تركه چهار تا قالب صابون مي‌خوره تا به مرز خودكفايي برسه!

تركه از يكي ميپرسه قبله كدوم طرفه؟! يارو نشونش ميده، تركه ميگه:‌ بايد خيلي برم؟!

غضنفر از خيابون رد ميشه، از يكي مي‌پرسه: ببخشيد، اونور خيابون كدوم وره؟ يارو بهش ميگه: خوب اونور ديگه! شاكي ميشه و ميگه: آخه چند دقيقه پيش يه پدرسگي گفت كه اونور خيابون اينوره!

با سلام .

لطفا دقت کنید ، لطیفه های گفته شده به هیچ قومیتی اشاره نکند .

ebham, *elham*

خارج شده است

حضرت امیر :
حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...

Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve
Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve

Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar
Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar
Bu denizin qozu yashdi sensiz

صفحه: 1 ... 3 4 [5]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :