خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12785 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: misre
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: خود ارضائی  (دفعات بازدید: 3101 بار)
need to change
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 20 مهر 1388,ساعت 12:01:44 »

35 سال سن دارم.6 ساله ازدواج کردم.مهندس مکانیک هستم و کارمند.تدریس هم میکنم.یک پسر 7 ماهه دارم.تقریبا از 16 سالگی خود ارضائی میکنم.وقتی کارم کمتر میشه به شدت وسوسه میشم.میرم تو سایت اینترنت و سکس و.......راستش دیگه از خودم بدم میاد.احساس میکنم اون انرزی رو برای خانوادم نمیتونم بزارم.عاشق زن وبچه و زندگیم هستم. دیگه کم آوردم راستش.سکس چت میکنم.ولی بعد از ازدواج به زنم خیانت نکردم.کمکم کنید.خواهشا نصیحت نکنید.چون همه جورشو بلدم.فرمول بگید برای رفع وسوسه سکس چت وخود ارضائی
خارج شده است
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #1 : 20 مهر 1388,ساعت 12:05:36 »

سلام
خوب شما ميتونيد دسترسي خودتو نو به اينترنت و يه همچين سايتهايي محدود كنيد
وقتي نتونين برين يه همچين جاهايي كمتر وسوسه ميشين
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
jojo
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 158

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 73

« پاسخ #2 : 20 مهر 1388,ساعت 12:19:53 »

با سلام آقای ......شما که یگه مردید چرا؟؟؟؟؟؟   متعجب  بیشتر  پسرا که نمیتونن ازدواج کنن خود ارضایی میکنن  شما که میگی خانومتم دوست داری؟؟؟

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

kiuhnmgtrdcv

خارج شده است

كاش دوستي آدمها مثل رفاقت چشم و دست بود وقتي دست زخم ميشه چشم گريه ميكنه  وقتي چشم گريه ميكنه دست اشكاشو پاك ميكنه
need to change
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

تشكر

« پاسخ #3 : 20 مهر 1388,ساعت 13:26:43 »

والا نمیدونم  چرا.بخاطر همین ازتون مشاوره میخوام.البته
خارج شده است
kiuhnmgtrdcv
داداش رضا
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 57

تشكر
اهدا شده: 19
دريافت شده: 16

« پاسخ #4 : 20 مهر 1388,ساعت 14:46:09 »

سوره زخرف 36-38 : «و کسی که از یاد خداوند رحمن إعراض کند، ما میگماریم بر او شیطانی را که پیوسته با او قرین و ملازم است؛و آن شیاطین پیوسته آنانرا از راه خدا باز میدارند و آنان چنین گمان می کنند که راهیافتگانند....
پس کسی که یه یاد خداست شیطان بر او تسلطی نداره
ياد مرگ هم شهوات دور ميكنه
حضرت علي چيزاي جالبي ميگه
1-" ای شما زنده ها مگر پسران یا برادران یا خویشان  همان مرده ها نیستید ؟ پس چرا همان رفتار ها را تکرار میکنید"
2-" ایا کسی که جوان است جز پیری  انتظار میکشد ؟و ایا انسان سالم جز بیماری های گوناگون را  انتظار دارد ؟ و ایا کسی زنده است غیر از مرگ انتظار میکشد ؟پس در باقی مانده عمر خود گذشته ها را جبران کنید و خود را به صبر و تحمل سختی وادار سازید که این روزها در برابر روزهایی که به غفلت تمام کردید و گوش به موعظه ها ندادید کم است"
3-
خطبه أمیرالمؤمنین علیه السّلام درباره بهشت:
و اگر تو چشم دلت را بسوی آنچه از بهشت برای تو توصیف شده است بیندازی، هرآینه مكروه می داری و بی میل و ملول می شوی از آنچه در دنیا از شهوات آن ولذّات آن و زینت های مناظر آن به ظهور رسیده، و از بدایع و طرائف زیبائیهائی كه در آن به وقوع پیوسته است. و یكسره از دنیا غافل می شوی ...
4-
ـ امام صادق (ع ) : هيچ رگى (بر اثر تب و بيمارى ) نزند و هيچ پايى به سنگ نخورد و هيچ سردرد يا مرضى رخ ندهد , مگر در اثر گناه اين فرموده خداى عزوجل در كتاب اوست كه : ((اگرشما را مـصـيـبـتـى رسـد بـه خـاطر كارهايى است كه مى كنيد و خدا بسيارى را مى بخشد)) گناهانى كه خداوند مى بخشد بيشتر از گناهانى است كه از آنها باز خواست مى كند.
 سکوت

محمد(شب نشين)

خارج شده است

گل زیباست
محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 192

تشكر
اهدا شده: 169
دريافت شده: 84

من مست مي عشقم

« پاسخ #5 : 20 مهر 1388,ساعت 17:29:21 »

با تشكر از داش رضا به خاطر مطالب مفيدشون،
عرض ميشه كه اين لينك رو هم مطالعه بفرماييد جناب عليرضا و بقيه دوستان راهنماييهاي خوبي كردند.

http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,6259.0.html

kiuhnmgtrdcv

خارج شده است

چون چشم تو دل مي برد از گوشه نشينان
همراه تو بودن گنه از جانب ما نيست
Afsordeh83
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 33

تشكر
دريافت شده: 4

« پاسخ #6 : 10 آبان 1388,ساعت 22:01:58 »

اگه میخای آتیش نگیری باید بنزین رو از شعله دور کنی.
دورش کن.
خارج شده است
ramin20
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 28

تشكر
اهدا شده: 5
دريافت شده: 8

« پاسخ #7 : 10 آبان 1388,ساعت 22:56:11 »

نماز تنها راه حل است
خارج شده است

عشقين كي قرارندا وفا اولمياجاقمش
بيلمم كي طبعيت نيه قويموش بو قراري
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #8 : 11 آبان 1388,ساعت 11:08:17 »

ببخشید نماز چه جوری تنها راه حله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #9 : 11 آبان 1388,ساعت 13:19:48 »

از خانومتون بخوايد نزاره يه شب بخوابيد (شوخي)اين انرژي اضافي رو فقط اونه كه ميتونه از شما بگيره شما احتمالاً آدم داغي هستيد خانومتون بايد به س.ك.س خودش با شما تنوع بده
خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
رویا 60
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 32

تشكر
اهدا شده: 7
دريافت شده: 1

« پاسخ #10 : 13 آبان 1388,ساعت 09:09:49 »

شما به این فکر کن که با این کارت داری تدریجا به خانومت و همینطور بچت خیانت میکنی و هر وقت که خواستی اینکارو انجام بدی به اونها فکر کن و فورا از چت خارج شو .... یا سعی کن تلفن رو برداری به همسرت زنگ بزنی یا پاشی بری یه لیوان آب بخوری و یا اینکه بری WC و ببخشید جهاز جنسیت رو بشوری .... هر وقت تنها شدی فورا به اتاق همکارت یا توی خیابون برو .... به جای چت و استفاده نادرست از اینترنت .... یه کتاب بگیر بخون ورزش کن برو کلاس موسیقی اگه خیلی بیکاری به فکر ادامه تحصیل باش .... چه میدونم سعی کن یه نرم افزاری از تو اینترنت یاد بگیری .... کلاس زبان برو .... خلاصه اینکه نزار سرت خلوت باشه و در اتاقی رو که توی اون هستی همیشه باز بزار .... موسیقی گوش بده .... موسیقی کلاسیک ، سنتی .... اینقدر کارهای مفید هستن که به راحتی میتونی جایگزین این کار بی فایده و مضر کنی ....
خارج شده است
pedram irani
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر

« پاسخ #11 : 14 آبان 1388,ساعت 12:56:37 »

فکر نکنم ارایه روشهای مذهبی جالب باشه، میفرمایید انسان بخاطر این مسایل ایمان بیاره؟
خارج شده است
پورنگ
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

تشكر

« پاسخ #12 : 16 آبان 1388,ساعت 01:08:20 »

من راه حلي براي اين مسئله پيدا كردم. اينطور كه متوجه شدم شما در برابر وسوسه نمي تونيد مقاومت كنيد و در عين حال كه نمي خواهيد ميبينيد كه مجوريد خود ارضايي كنيد و اين كار حس بدي نسبت به خودتون به شما ميده.
راه حل اينه:
"در خيابان كه راه مي رويد و در طول روز مطلقا به هيچ زني نگاه نكنيد."
 وسوسه نگاه كردن به زن در مردها وجود داره ولي انقدر قوي نيست كه نشه تسليم نشد . در حالي كه وسوسه نگاه كردن داريد ، نگاه نكنيد .
 نتيجه جالب اينه كه وقتي در جايي تنها هستيد و وسوسه به سراغتان مياد ميبينيد كه ميتونيد مقاومت كنيد  .
اين كار را بكنيد . جواب ميده . بعد يواش يواش نسبت به خودتون احساس خوبي پيدا مي كنيد . بعد مي بينيد كه در مقابل خيلي ديگر از وسوسه ها هم مي تونيد مقاومت كنيد.
هرچه ديده بيند  دل كند ياد.

پيروز باشيد
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :