خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12767 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: تیک تاک
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: حقوق  (دفعات بازدید: 1274 بار)
afson
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 21 مهر 1388,ساعت 12:48:46 »

سلام دوستان
یک سوال داشتم .من یک زن کارمندم .می خواستم بدونم میتونم حقوقم را در خونه خرج نکنم .و حتی از همسرم پنهانش کنم؟
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #1 : 21 مهر 1388,ساعت 12:54:29 »

بله ميتوني
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
afson
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 21 مهر 1388,ساعت 13:09:16 »

با تشکر از مدیر سایت
چند روز پیش مقداری پول به حسابم ریختن.می خواستم شوهرم رو امتحان کنم .بهش گفتم که با این پول چکار کنیم. اونم گفت:پول خودته هرکای میخوای بکنی بکن.
منم تصمیم گرفتم پولمو بزارم توی حسابم تا یک تصمیم براش بگیرم .اما حالا چون کفگیر به ته دیگ خورده  و تا آخر برج پولی نداریم از من انتظار داره وان پول بیارم و توی خونه خرج کنم .نظر شما چیه ؟این کارو بکنم یا نه ؟

خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 21 مهر 1388,ساعت 13:18:56 »

اولا كه من مدير انجمن هستم عزيزم نه مدير سايت

ثانيا هم كه سوال اولي ات يه چيز بود اين قضيه يه چيز ديگه
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
afson
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 21 مهر 1388,ساعت 13:25:40 »

ببخشید مدیر انجمن
حالا می شه جوابمو بدین؟
خارج شده است
شهرزاد*
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 159

تشكر
اهدا شده: 17
دريافت شده: 25

« پاسخ #5 : 21 مهر 1388,ساعت 13:27:48 »

بلک رز نمیتونم برات پی ام بدم
اما مشکل همون قبلیه نیست نمیدونم چش شده حالا چجوری برات توضیح بدم؟؟؟
تو هم پولتو هر جور دوست داری خرج کن  اما اگه کم آوردید چرا تو خونه خرجش نمیکنی؟؟؟ خوب خودت گرسنه بمونی خوبه؟؟؟؟؟
خارج شده است

.
.
روزگاریست همه عرض بدن می خواهند همه از دوست فقط چشم و دهن می خواهند دیو هستند ولی مثل پری می پوشند گرگ هایی كه لباس پدری می پوشند آنچه دیدند به مقیاس نظر می سنجند عشق ها را همه با دور كمر می سنجند خوب طبیعیست كه یكروزه به پایان برسد عشق هایی كه سر پیچ خیابان برسد.
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 21 مهر 1388,ساعت 13:34:05 »

ببين شما ميگي من ميتونم پول و حقوقم رو تو خونه خرج نكنم بله ميتوني
هيچ جاي قانون و حتي شرع زن رو ملزم نكرده كه خرجهاي زندگي رو تقبل كنه سوال اولتون كه اين جوابشه

اما سوال دوم
1-   تا حالا حقوقتون رو چي كار ميكرديد؟
2-   فقط اين ماه كفگير ته ديگه خورده يا هر ماه اين اتفاق مي افته؟
3-    از كجا فهميدين كه كه انتظار داره پولتون رو بياريد تو خونه؟ حدس يا خودش گفته مستقيم يا غير مستقيم
4-   چند وقته كار ميكنيد چند وقته ازدواج كرديد، بچه داريد يا نه؟ تا حالا خرج و مخارج چطوري بوده؟ ميخواهيد با اين پس انداز چه كنيد، لطفا كامل توضيح بديد
خارج شده است

afson
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 21 مهر 1388,ساعت 14:46:11 »

با تشکر از مدیر انجمن
باید در جواب سوالاتتون بگم که :
1-تا حالا حقوقم رو توی خونه خرج می کردم.
2- چون بنایی داشتیم این ماه خیلی قرض بالا آوردیم .
3- ما 2 ساله ازدواج کردیم و من قبل از ازدواجم سرکا می رفتم . ضمناً من تازه متوجه شدم که باردارم.
ولییییییییییییییییییییییییییییییی
جدیداً اختلافی بینمون پیش اومد که من بعد از اون تصمیم گرفتم یک پس اندازی برای خودم داشته باشم .

خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
دريافت شده: 29

« پاسخ #8 : 21 مهر 1388,ساعت 22:39:15 »

به نظر من بهترین ومنصفانه ترین کار ..گذاشتن پول توی حسابی برای وام..و استفاده از اون وام برای خرید چیزی که به درد زندگی مشترکتون وجفتتون میخوره باشه تا این جوری اونم مدام کلیک نکنه روی درآمدتون..وبه نام زدن اون چیزبه نام خودتون میشه محکم کاری که همیشه مطمئن باشی پولت صرفا خرج نشده واز دستت هم نرفته  ..من پولمو گذاشتم تویحساب وام...زمین خریدیم واقساطشو کامل از حقوقم میدادم..اما شوهر بی معرفتم دوراز چشمم رفته بود سند و زده بود به نام خودش واینجوری شد که من نتونستم مالکیت خودم واثبات کنم وتمام زحمات وحقوقم شد ازآن اون ..پس به نظر من صحیح نیست پنهان کاری کنید ..همین میشه باعث بحث...اصلا میتونید یه حساب به نام بچتون باز کنید و با سیاست بگی میخوام برای آیندش پس انداز کنم..ترجیحا پول روبه حالت نقد وراکت نگه ندارید..
خارج شده است
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #9 : 23 مهر 1388,ساعت 02:28:10 »

بجای اینکه پولتون رو راکت شوکهکنید که خدای نکرده منفجر بشه...نذارید راکد بمونه ///
اما
زندگی مشترک مورد نظر در دسترس بودن خیلی بهتر از تنها بودن خیلی بده حتی اگه حساب بانکیت پر از صفر که بدون 1 ارزشی نداره???

العاقل فی الاشاره لبخند
خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
دريافت شده: 29

« پاسخ #10 : 23 مهر 1388,ساعت 19:13:34 »

دقیقا مرسی از راهنماییتون آقا فرزاد ..
راکت نه راکد
مینویسیم دو خط:
راکد-راکد-راکد-راکد-راکد-راکد-راکد-راکد-راکد راکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکد
راکد-راکد-راکد-راکد-راکد-راکد-راکد-راکد-راکد راکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکدراکد-راکد
دوستان توجه کنن که دیگه اشتباه ننویسن آقا معلم حساسن شرمنده
 سکوت
خارج شده است
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #11 : 23 مهر 1388,ساعت 22:05:33 »

خواهش میکنم گفتم چون همشهری هستیم هواتو داشته باشم...والا..منم حسسسسسسسسسسسسسسسسساس
خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :