خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13691 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: کبوترتنها
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چگونگي برخورد خانمهابا مصرف تفريحي مواد مخدر توسط آقايان در منزل ؟  (دفعات بازدید: 2548 بار)
sara27
زن ايروني
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 14

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 1

« : 21 مهر 1388,ساعت 15:13:24 »

گاهي يك مرد در منزل مواد مخدر بصورت هفته اي سه بار مصرف مي كنند   بهترين برخوردي كه همسر مي تواند داشته باشد كه رابطه اشان بهم نخورد و درعين صميميت اين مشكل حل شود به نظر شما چيست ؟
خارج شده است

از محبت خارها گل مي شود
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #1 : 21 مهر 1388,ساعت 15:19:12 »

سلام
ورودتون رو به ofc  خوش آمد ميگم
اول از همه بايد بگم كه هفته اي سه بار مصرف ديگه تفريحي نيست قربونت برم
دوم اين كه چه تفريحيش چه غير تفريحيش نبايد باشه
سوم اين كه من اگه به شخصه جاي اون خانم بودم تحمل نمي كردم البته البته البته بستگي به شرايط هم داره
مثلاً اگه اون خانم بچه داشته باشه بيشتر بايد فكر كنه در مورد جدايي و طلاق
مثلاً ممكنه اين خانم شوهرشو خيلي دوست داشته باشه پس بايد تمام تلاششو بكنه كه شوهرش ترك كنه از هر طريقي ( البته بايد خود شوهر هم بخواد وگرنه خودشو بكشه هم ترك نمي كنه )
مثلاً اگه خانم نمي تونه شرايط يك زن مطلقه رو در جامعه تحمل كنه و شوهرش وضعيت مالي خوبي داره مي تونه به عنوان يه هم خونه تحملش كنه

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ياسمن-ق

خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
sara27
زن ايروني
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 21 مهر 1388,ساعت 15:23:03 »

اين كه مي گويم تفريحي چونگه اين آقا در خارج از كشور در يكي از كشورهاي عربي كار مي كند و وقتي كه به ايران مي آيد يك هفته اي كه ايران است  مواد مصر ف مي كند  ومي گويد در دبي  مواد قابل دسترس نيست و معتاد نمي شود به هيمن دليل هم مي گويد تفريحي است  ولي مصرف مواد در منزل چه مي شود ؟ قداست خانه ؟
خارج شده است

از محبت خارها گل مي شود
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #3 : 21 مهر 1388,ساعت 15:35:44 »

حالا از كجا معلوم تو اون كشور عربي روزي يه بار مصرف نكنه يا حتي روزي دوبار؟ شما همراهش هستيد ميدونيد راست ميگه؟

ضمنا ميشه بگيد چي مصرف ميكنه؟

*sara*

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
sara27
زن ايروني
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 21 مهر 1388,ساعت 15:38:39 »

ترياك  ولي مطمئنيم كه توي كشورهاي عربي تقريبا كمياب يا خيلي گران است  البته اونجا هم  گهگاهي سر مي زنم ولي هيچوقت چيزي ازش نديديم
خارج شده است

از محبت خارها گل مي شود
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #5 : 21 مهر 1388,ساعت 15:40:28 »

بسيار خوب ميشه بيشتر توضيح بديد از همسرتون سنشون چند وقته ازدواج كرديد چه جوري شروع به اين كار كردن؟
بچه داريد يا نه؟
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
sara27
زن ايروني
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 21 مهر 1388,ساعت 15:41:39 »

بجه يدونه    ازدواج 12 سال     شروع مصرف  تفريحي    وضعيت مالي  خوب
خارج شده است

از محبت خارها گل مي شود
farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 175

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 147

« پاسخ #7 : 22 مهر 1388,ساعت 10:29:24 »

به نظر من مواد مخدر چیزی نیست که مصرف تفریحی داشته باشه، چون هم اعتیاد روحی و هم اعتیاد جسمی میاره.استفاده از مواد مخدر یه کار اشتباهه مثل این میمونه که بگید یه نفر بصورت تفریحی دزدی میکنه، خب دزدی بده و دیگه تفریحی و غیر تفریحی نداره.به نظر من ایشون رو متوجه کنید که دارن کار اشتباهی انجام میدن و شما از این کارشون راضی نیستین.
خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
sara27
زن ايروني
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 26 مهر 1388,ساعت 13:06:55 »

سئوال منهم اينه كه چطوري متوجشون كنم كه  كارشون اشتباهه   ؟ راه حل چيه ؟  تحمل چقدر؟
خارج شده است

از محبت خارها گل مي شود
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #9 : 26 مهر 1388,ساعت 13:16:41 »

يعني خودش نمي دونه كارش اشتباه ؟

چرا عزيزم خو مي دونم اما وابسته شده

بهش بگو از اين كارش نااحتي بگو به خاطر تو و زندگيتون بايد بزاره كناره اگه تونست كه هيچي نتونست معتاد ديگه بعد بهش كمك كن تا ترك كنه از اين انجمن هاي NT كمك بگير

به هر حال مطمئن باش ميدونه اشتباه تو بايد بهش بگي نمي خواي اين اشتباه توي محيط خونه ات اتفاق بيفته

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #10 : 26 مهر 1388,ساعت 13:31:05 »

سلام یاس

ازش بپرس چرا مواد میکشه و مصرف مواد واسش چه لذتی داره؟ با اینکه خودش میدونه لذتی نداره؟

مصرف مواد روابط (خانوادگی دوستی جنسی و.....)رو سرد میکنه و در روحیات انسانها اثر میذاره.

اگر فرزند شما پدرش رو در حال دیدن مصرف مواد ببینه فکر نمیکنید که در شکل گیری خصوصات اخلاقی و فردیش تاثیر میذاره؟

فکر نمیکنید که ممکنه تمایل به انجام اینکار بگیره؟

پس سعی کنید با آوردن دلایل کافی برای همسرتون ایشون رو بیشتر آگاه کنید تا دست از این مواد بکشند.
خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 370

تشكر
اهدا شده: 82
دريافت شده: 118

« پاسخ #11 : 26 مهر 1388,ساعت 13:33:42 »

مصرف تفریحی مواد مخدر !!!!!  شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه
اگر میشه این تاپیک عوض بشه و بشه : چگونگی برخورد خانمها با شوهرهای معتادشون !!!!!
از کی تاحال توی چهارچوپ منزل موارد تفریح شده استفاده از مواد مخدر ؟
به نظر من چگونگی برخورد خانمها با اینگونه تفریحات سااااااااااااالممممممممممممممم  پوزخند شوهرانشون معرفی شوهر به موسسات بازپروری و یا اگر اصلاح نشد طلاق میباشد !!!
در ضمن این مسخره بازیهایی که توی ایران مد شده که میگن معتاد بیمار است کلا چرت و بی منطق است چون معتاد بیمار نیست و یک انسان بی وجدان بی مسئولیت و بی تعهد است که زن و بچه و خانواده و اجتماع ارزشی براش نداره و این افراد فقط و فقط با مرگ اصلاح میشوند .
تمام .
خارج شده است

در بین تمام مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده  زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند !!! ( رنه دکارت )
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #12 : 26 مهر 1388,ساعت 14:02:30 »

ای بابا خورشید تابان هیچ وقت مرگ هیچ انسانی رو نخواه.

بعدم یکم ارومتر با بچه ها حرف بزن .

ما برای راهنمایی و کمک اینجا جمع شدیم نیومدیم دعوا کنیم
خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 370

تشكر
اهدا شده: 82
دريافت شده: 118

« پاسخ #13 : 26 مهر 1388,ساعت 16:36:31 »

اولا  : عزیزم دعوا نیست حقیقته و همیشه حقیقت تلخه !!!!!
دوما : در بعضی مواقع خشونت لازمه  !!!
سوما : من مرگ کسی رو نمیخوام ولی معتاد حق نفس کشیدن رو هم نداره چه برسه به زندگی .
چهارما  : اگر عزیزم تو هم مثل من خاله ات مددکار اجتماعی باشه و بیاد از این بلای خانمان سوز و خانواده های بدبخت این معتادها برات بگه تو هم یقینا" و حتما" به نتیجه اخلاقی من میرسی !!!!
(((( پدری که بخاطر یک رل تریاک دختر 10 ساله اش رو به پسر همسایه میفروشه و تقدیم میکنه که یک شب درد خماری نکشه آیا از نظر تو حق زندگی داره ؟؟؟؟؟  ))))

(((((((در ضمن من نظر خودم رو گفتم و برام هم خیلی محترمه  حتی با همین خشونت  . دوستان دیگه خیلی مهربونتر میتونن با این مسئله برخورد کنند و الزاما کسی نباید ناراحت بشه چون باید قدرت انتقادشون خیلی بالا باشه که میان اینجا و مشکلاتشون رو مطرح میکنن  ))))))
خارج شده است

در بین تمام مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده  زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند !!! ( رنه دکارت )
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #14 : 26 مهر 1388,ساعت 16:41:21 »

اره منم با خورشيد تابان موافقم

يه بار توي روزنامه خوندم مرده به صورت تفنني ترياك مي كشيده يه مقداري از مواد روي فرش جا مونده بچه كوچكشون كه تازه چهاردست و پا مي كرده ار اين خورده بوده و مسمويت و تموم

با اينكه اين اتفاق خيلي دردناك بود مي دونم اتفاقات دردناك تر از اين زياد

نمي گم معتاد حق زندگي نداره اما بايد به خودش بياد اگه بياد

ebham

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :