خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13691 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: کبوترتنها
صفحه: [1] 2 3   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: ترك سيگار(اقا پسرا حتما بخونيد)  (دفعات بازدید: 3138 بار)
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 194

تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69

« : 21 مهر 1388,ساعت 20:02:37 »

سلام به همگي  سکوت
ميخواستم بدونم چه شكلي و با چه ادبياتي ميشه بعضي از اين اقا پسراي گل را از سيگار كشيدن منصرف كرد؟
چه شكلي بايد با پسرا حرف زد تا حرف ادم تاثير داشته باشه و مطمئن باشيم كه ديگه كارشون را تكرار نميكنند؟
خارج شده است

بگذار تا دل من بي انتها تكرار كند
كه تو را ميخواهد فقط تو را
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 29

« پاسخ #1 : 21 مهر 1388,ساعت 22:09:48 »

خوب هر چیزی جایگزینی می خواد تا به مرور ترک عادت بشه..اول ببینید چرا طرف سیگار میکشه؟؟پس مهمتر ازترک سیگار ظاهری ترک علت اصلیشه ..مثلا یکی سیگار میکشه چون اعصابش ضعیفه پس باید دنبال نقاط کنترل اعصابش رفت..یکی بعد مشروب سیگار میکشه که پس مهمتر از ترک سیگار مشروبشه..و یا حتی کسی سیگاروکرده جایگزینه مصرف موادش...که همچین مواقعی باید اجازه داد این روال روادامه بده تا مرحله ای که تصمیم به ترک سیگارش بگیره ...پس علت اصلی هر شخصی مختلفه

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

شريفه

خارج شده است
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 22 مهر 1388,ساعت 13:03:12 »

شخص مورد نظر 6ماه سيگار ميكشه چون به خاطر مشروط شدن از دانشگاه اخراج شده و  الان  اعصابش ضعيفه و نميتونه هم به خانوادش بگه كه من از دانشگاه اخراج شدم
من ميتونمم واسش چي كار كنم؟
خارج شده است

دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #3 : 22 مهر 1388,ساعت 14:53:48 »

بهش امید بده دوباره درسش رو شروع کنه و این بار که سرش به سنگ خورده، دیگه درست و حسابی درس بخونه و در جهت صحیح تلاش کنه و بازیگوشی نکنه

شريفه

خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
reza2kn
Ajab
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 22

عجب!

« پاسخ #4 : 22 مهر 1388,ساعت 18:08:35 »

سلام شریفه خانوم. شخص مورد نظر اگه دوستتون هست و با هم صمیمی هستین 100% به حرفهای شما گوش می دن: به نظر من کارایی که باید بکنید:
1- بهش نگین که سیگار ضرر داره و ریه ات می ترکه و اینا چون همه سیگاری ها بیشتر از من و شما اینا رو میدونن و حتی میدونن که فلان مارک سیگار چند دهم نیکوتین داره و فلان مارک چند دهم.این یه خوبی که داره اینه که باعث میشه متفاوت باشید با همه و احساس کنه که مثل همه نیستید که الکی بخوان نصیحت کنن!!
2-واقعا به دلیل سیگار کشیدن مربوط میشه ترک اون! من خودم تو دانشگاه یه دوست دارم که میکشه و گفتیم چرا؟ گفت نه به دلیل دوست ناباب بوده ، نه به دلیل اعصاب خوردی نه اینا ... من خودم کرم داشتم رفتم بببینم چیه گرفتار شدم! با خنده هم میگه!! منم از هر راهی که بگی خواستم ترکش بدم نشد ، چون خودش با پای خودش رفته! البته ایشون خدا رو شکر مثل دوست من مریض نیستن!
3- یعنی 6 ماه هست که از دانشگاه اخراج شده و به خاطر اون سیگار میکشه؟؟ یه عادت خیلی بد که سیگاری ها دارن اینه که وقتی عصبی میشن یا حتی عصبی نمیشن! میخوان که عصبی بشن و برن سراغ سیگار! تو این مواقع یه دوست از صد تا سیگار برگم بهتر عمل می کنه!!! بهش بگین که وقتی عصبی شدن یا نسبت به چیزی حس خوبی ندارن و ناراحتن به شما یا یه دوست آدم و قابل اعتماد زنگ بزنن یا مسیج بدن ( به شما باشه بهتره چون کلا پسرا با جنس مخالف خیلی بیشتر راحت میشن!)
4-راجع به خانواده هم شما خانواده ایشون رو میشناسین یا ب خانواده شون رابطه ای دارین؟؟ اگه میشناسینشون و میدونین که اگه شما این ماجرا رو به اطلاعشون برسونین اونا به آقا پسره نمیگن چرا خودت نیومدی بگی و این رو انداختی جلو ؟؟ ، شما به خاوادشون بگین ، اگه هم اینطور نیست ، به خودشون بگین که برن با خانواده صحبت کنن و اگه متقاعد نشدن بگین که دانشگاه که برای همه نیست!!! خیلی ها راه زندگیشون خارج از دانشگاه هست! یکی از دوستای خودم ، با وجود اینکه خیلی درس خون هست تا دیپلم بیشتر نخوند و رفت سرکار با وجود اینکه وضع مالی بدی هم ندارن. یه مثال هم از یه فرد بسیار موفق و پولدار که دانشگاه نرفت براتون بزنم : Andrew Kramer که بعضی ها ممکنه بشناسنش. ایشون تو کار ساخت کلیپ و تیزر و تبلیغات ویدئویی یا همون VFX هستن و میشه گفت اگه تو جهان بهترین نباشن حد اقل جز 3 نفر برتر هستن و خیلی هم پولدار هستن و به مردم هم مجانی تو سایت آموزش می دن و آدم بسیار شاد و باحالی هم هست و یه خونواده خوشحال با 2 تا دختر هم داره، دانشگاه هم نرفته اصلا!!! خوب اینم یه مثال خیلی خوب برای یه انسان فوق العاده موفق که دانشگاه نرفته و هم دنیا هم آخرتش رو داره!!! حالا ایشون هم میتونن با توجه به حرفه و رشتشون شغلشون رو شروع کنن و بهترین پزشک یا مکانیک یا تعمیرات موبایل کشور بشن!! یا اگه علاقه به دانشگاه دارن سال بعد برن دانشگاه!
موفق باشید!!!

شريفه

خارج شده است

بزرگترین سایت طرفداران یاس
WwW.YasPersian2.CoM
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 22 مهر 1388,ساعت 21:37:31 »

به مامانش گفته كه از دانشگاه اخراج شده اما انگار مامانش نتونسته واسش كاري بكنه اما مامانش نميدونه كه داره سيگار ميكشه اگه بفهمه داغون ميشه  الان يه دو هفته اي هست كه ميره سر كار نقاش ساختمونه يكي از داداشاش استاد دانشگاهه فكر ميكنم اگه به اون بگه اخراج شده واسش كاري بتونه انجام بده ولي ميگه مگه از جونم سير شدم به هر حال يه زماني بقيه ميفهمن اما حاضر نيست الان بگه ....
خيلي دوس دارم كمكش كنم اما ....
خارج شده است

شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 22 مهر 1388,ساعت 21:50:14 »

دريا جون چه شكلي بهش اميد بدم دوباره درسشو شروع كنه اگه بخواد از اول شروع كنه همه ميفهمن و اون دوس نداره كسي بدونه در ضمن اون يه مقدار انگيزه كه قبلا واسه درس خوندن داشت را الان نداره چه شكلي دوباره ميتونه انگيزه پيدا كنه
خارج شده است

reza2kn
Ajab
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

عجب!

« پاسخ #7 : 22 مهر 1388,ساعت 22:07:08 »

خوب ببین مساله خیلی خیلی راحت تر شد!!!
مادرشون میتونن با برادر بزرگشون راجع به دانشگاه حرف بزنن و این که اخراج شده و آیا میتونه براش کاری کنه؟
شما هم میتونین برای ماجرای سیگار کمکش کنین تا قبل از اینکه کسی بفهمه ترک کنه!
اگه هم نشد باز برگرده دانشگاه همونطور که بهتون گفتم میتونه بره سرکار!

شريفه

خارج شده است

WwW.YasPersian2.CoM
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 22 مهر 1388,ساعت 22:28:39 »

من كه به مامانش نميتونم بگم كه با داداشش حرف بزنه
اينجا ديگه به مامانش بستگي داره كه خودش بره با پسر بزرگترش حرف بزنه يا نه
از اونجايي كه اين اقا پسرمون يه كمي ماماني هستن و به ماميشون گفتن كه به كسي نگه و مامانشم خيلي دوسش داره فكر نميكنم كه مامانش به داداشش بگه چون مطمئنا داداشش سرزنشش ميكنه ...
الان ميره سركار بچه ي كار كنيه اما مسئله ي سيگارش ....
خارج شده است

reza2kn
Ajab
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

عجب!

« پاسخ #9 : 22 مهر 1388,ساعت 22:50:43 »

من که نگفتم شما به مادرش بگو که به برادرش بگه :
راضیش کن که از مادرش بخواد به برادرش آروم بگه و بگه که سرزنشش نکنه!
اونم 100% زیاد سرزنشش نمیکنه! اگه هم کرد ، خیلی خیلی بهتر از اینه که این فکر رو تو ذهنش نگه داره که وای الان میفهمن ! فردا میفهمن ، این فکر می خورتش و میره سراغ سیگار!
خارج شده است

WwW.YasPersian2.CoM
reza2kn
Ajab
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

عجب!

« پاسخ #10 : 22 مهر 1388,ساعت 23:01:15 »

در ضمن راجع به ترک سیگار هم!
اون چیزی که گفتم  ( زنگ زدن و اینا) احتمال قوی جواب میده!
چون همین دوست سیگاری من بهم گفت که سیگار مثل مواد نیست که اگه نکشیدی استخون درد بگیری!!
هچی تم نمیشه! فقط تو مغزته که برم بکشم!! گفت تنها راهشم اینه که دیگه نکی! این که کم کم کمش کنیو اینا جواب نمیده یا امروز بکشم از فردا و اینا جواب نمیده!!!

شريفه

خارج شده است

WwW.YasPersian2.CoM
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 23 مهر 1388,ساعت 00:58:24 »

سلام
چه طور می تونه الان دانشگاه نره وکسی نفهمه  اما نمیتونه بره از نو شروع کنه؟؟ببینم چند بار مشروط شده؟؟به جای ترک سیگارش برگردوندنش به دانشگاه راحت تره تا ببینم ترک میکنه بعدش ???من خودم برا دوستم که 4 بار مشروط شد اقدام کردم دانشگاه یه تعهد توپ ازش گرفت راهش داد..به همین راحتی مگر اینکه ایشون اصلا یک واحدم پاس نکرده باشه و اوضاع آی کیو اونقدر داغون باشه که دانشگاه نپذیره ..کمی پول با خودتون ببر وکلی عجز والتماس ودلیل مطمئنا دانشگاه با شرطو شروطها میپذیره..کدون دانشگاهه؟؟چه رشته ای؟؟ترم چنده؟؟چند بار مشروطیه؟؟؟شاید ما بتونیم کاری کنیم  ;)اگر اینقدر گوگوریه ومامانیه ومامیش اینقدر لی لی لالاشودوست داره..به مامیش یه جورای بگین سیگار میکشه خودش حلش می کنه شرمنده

شريفه

خارج شده است
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 23 مهر 1388,ساعت 14:31:57 »

ليدي جون يعني واقعا ميشه دوباره به دانشگاه برگرده يعني قبولش ميكنن اون فقط 2 ترم مشروط شده رشته ي معماريه 20 واحد ديگشم مونده اگه اخراج نشده بود اين ترم ترم اخرش بود دانشگاه شبانه شهرضا يكي از شهرستانهاي اصفهان درس ميخونه
ببين واقعا ميشه بريم دانشگاه و اونا تعهد بگيرند و دوباره قبولش كنن اگه به داداشش كه استاده ميگفت حتما ميتونست واسش كاري كنه اما نميگه
تو روخدا چه شكلي برش گردونم دانشگاه سيگارش چي؟

خارج شده است

lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 23 مهر 1388,ساعت 15:43:11 »

به چه باحالیت شما؟؟؟؟؟؟//یعنی تا امروز نرفتید بگید؟؟یا خودش نرفته کمیته انضباطی واز این حرفا..بابا دانشگاه یعنی پول ...2 بار مشروط که چیزی نیست ..رشتشم که خوب بوده ..این همه دروغه مصلحتی..بره اصراری التماسی ..معلومه دانشگاه طبق ضوابط می گه مشروط اما نمی یاد که التماسه دانشجو کنه که حالا اگه میخوای بازم راهت بدیم ...بره بگه من مشکلات داشتم چمی دونم کلی داستانت و اینکه با بدبختی هزینه تحصیلشو دادن و..و...و .و..تعهدی بده واستاداشو راضی کنه که براش وساطت کنن ...از طریق استاد مشاورشم ی تونه پیش بره ..شهرضا روبلدم ...نیاز به داداشه استاد و.. و ذالک نیست ..آدم خودش با زبونش و طرز بیانش براحتی میتونه اهدافشو پیش ببره ....میگم که دوست منو با 3 ترم مشروطی دانشگاه شیراز پذیرفت بستگی داره که چه دلایلی بیارید ...اتفاقا اونم معماری بودش..حیفه یه تلاشی بکن..حتی زنگ به آموزش بزن..اگرم در توانته حضورن برو ..
بابا دانشگاه که حل بشه حتما طبق گفتار خودشاعصابش می یاد سر جا سیگارشم یادش می ره ..هر وقت دیدیش ازش فاصله بگیر ومدام بهش بگو لب و دهنت ودستات بوگنده بهمن می ده ..هر چند اون مارلبورو بکشه  ;Dیکم خجالتش بده چه می دونم پیف پیف کن
خارج شده است
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 23 مهر 1388,ساعت 21:54:11 »

اقا رضا مجبورم جواب سوالتو اينجا بدم پيام خصوصيا دچار مشكل شده
4تا داداش داره همشونم بزرگتر از خودش هستن 3 تاشونم ازدواج كردن اينم كه ميگي يه جوري به داداشش بگه نميگه مرغش يه پا داره رابطش با داداشش خوب نيست ميگفت اونا منتظر بودن من فقط 1ترم مشروط بشم ديگه الان اگه بفهمن اخراج شدم كه هيچ....
خارج شده است

صفحه: [1] 2 3   بالا
چاپ صفحه
پرش به :