خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13691 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: کبوترتنها
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: رابطه جنسی.....  (دفعات بازدید: 1630 بار)
Rainbow682008
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

تشكر
اهدا شده: 19
دريافت شده: 0

« : 22 مهر 1388,ساعت 15:49:57 »

سلام خدمت دوستان عزیز  سکوت سکوت

من به عنوان یه زن تمایل به داشتن رابطه جنسی با مردی رو دارم که از صمیم قلبم دوسش داشته باشم اما ایا چنین چیزی در مورد مردان هم صدق می کنه ؟خوشحال میشم نظرتون رو در مورد این موضوع بدونم؟
خارج شده است
reza2kn
Ajab
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 22

عجب!

« پاسخ #1 : 22 مهر 1388,ساعت 17:37:05 »

منظورتون درست نگرفتم...
شما میخواین مرد ها بیان و بگن که دوست دارن با یه دختری که دوسش دارن رابطه جنسی داشته باشن یا نه؟؟ خوب سوالتون خیلی عجبیه!! ولی خود من دختری رو هر چقدر هم دوست داشته باشم ، این کار رو باهاش نمی کنم، در واقع این ظلم رو نه در حق خودم می کنم نه در حق اون. برای 2 تامون گناه زیادی محسوب میشه و برای اونم مشکلات بسیار زیاد و میاد اینجا تاپیک میزنه چه طور بفهمم که ... یا نه؟؟ ایشالا بعد از ازدواج!

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Rainbow682008

خارج شده است

بزرگترین سایت طرفداران یاس
WwW.YasPersian2.CoM
Rainbow682008
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 22 مهر 1388,ساعت 18:25:41 »

منظور من اینه که ایا امکان داره مردی  علاقه ای به همسرش نداشته باشه  اما هنوز تمایل جنسی نسبت بهش داشته باشه؟
خارج شده است
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #3 : 22 مهر 1388,ساعت 18:34:09 »

نقل قول
منظور من اینه که ایا امکان داره مردی  علاقه ای به همسرش نداشته باشه  اما هنوز تمایل جنسی نسبت بهش داشته باشه؟ 

بله امکان داره اغلبا انجوریه ...ولی ممکنه استثنا هم باشه

Kourosh, Rainbow682008

خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
Rainbow682008
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 22 مهر 1388,ساعت 18:50:18 »

یه سوال دیگه اینکه
ایا اینطوری واقعا از لحاظ روحی و جسمی ارضا می شه؟
خارج شده است
jojo
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 158

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 73

« پاسخ #5 : 22 مهر 1388,ساعت 18:58:37 »

ببخشید منم درست متوجه منظورتون نشدم شما متاهلید یا مجرد؟؟؟؟؟؟
خارج شده است

كاش دوستي آدمها مثل رفاقت چشم و دست بود وقتي دست زخم ميشه چشم گريه ميكنه  وقتي چشم گريه ميكنه دست اشكاشو پاك ميكنه
Rainbow682008
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 22 مهر 1388,ساعت 21:55:57 »

من متاهل هستم
و احساس نمی کنم که سوالم مبهم باشه اما دوباره سوالمو مطرح می کنم :این که اکثر خانومها تمایل به رابطه ی جنسی با کسی رو دارن که بهش علاقه داشته باشن اما برای اقایون این اهمیت داره که به شریک جنسیشون  علاقه داشته باشن یا نه؟
امیدوارم متوجه منظورم شده باشین
خارج شده است
reza2kn
Ajab
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

عجب!

« پاسخ #7 : 22 مهر 1388,ساعت 22:00:40 »

اصلا سوالتون جوابی نداره!!!
برای بعضیا بله
برای بعضیا  نه
بعضیا که پایبند به خوناده وزن و زندگی و اون دنیا هستن براشون مهم هست!
بعضیا که یه کم جوونترن و میخوان سهم حال کردنشون رو از دنیا بگیرن خیر!!!
با وجود اینکه خانوم ها رو نمی دونم ولی احتمال میدم خانومها هم همینطور باشن!
حالا میشه من یه سوال ازتون بکنم؟؟ چرا این سوال رو میکنن؟؟ خدایی نکرده اگر مشکلی براتون پیش اومده اونو مطرح کنین!!
خارج شده است

WwW.YasPersian2.CoM
Rainbow682008
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 22 مهر 1388,ساعت 22:03:21 »

منظورتون درست نگرفتم...
شما میخواین مرد ها بیان و بگن که دوست دارن با یه دختری که دوسش دارن رابطه جنسی داشته باشن یا نه؟؟ خوب سوالتون خیلی عجبیه!! ولی خود من دختری رو هر چقدر هم دوست داشته باشم ، این کار رو باهاش نمی کنم، در واقع این ظلم رو نه در حق خودم می کنم نه در حق اون. برای 2 تامون گناه زیادی محسوب میشه و برای اونم مشکلات بسیار زیاد و میاد اینجا تاپیک میزنه چه طور بفهمم که ... یا نه؟؟ ایشالا بعد از ازدواج!
دوست عزیزم منظور من این نبود امیدوارم ارسال قبلیم به رفع این ابهام کمک کرده باشه
خارج شده است
reza2kn
Ajab
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

عجب!

« پاسخ #9 : 22 مهر 1388,ساعت 22:06:24 »

بله! بنده ام حرفم رو تو ارسال قبلی تصحیح کردم!!!
شما دقیقا از مردان و زنانی که دوست دارن با کسی که بهش علاقه دارن رابطه جنسی داشته باشن منظورتون فقط متاهل هاست یا هم متاهل هم مجرد؟؟
خارج شده است

WwW.YasPersian2.CoM
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 22 مهر 1388,ساعت 23:17:15 »

نقل قول
بعضیا که پایبند به خوناده وزن و زندگی و اون دنیا هستن براشون مهم هست!
بعضیا که یه کم جوونترن و میخوان سهم حال کردنشون رو از دنیا بگیرن خیر!!!
با وجود اینکه خانوم ها رو نمی دونم ولی احتمال میدم خانومها هم همینطور باشن!
ببین دوست عزیز به نظرم این جواب شما مربوط به سوال این دوستمون نمیشه
چون
اوالا :اصولا زنها به خاطر جنسیت و خصوصیات فیزیولوژیکی و احساسی تری که دارن معمولا در روابط جنسی اول به امنیت و احساسشون توجه میکنن و زمانی از رابطشون  کمال لذت رو میبرن که احساس و امنیتشون در معرض آسیبی نباشه....پس ممکنه زمانی که با شوهرشون قهرم هم اون لذت رو قبل از ارضا عاطفی نخوان...
اما مرد اینجوری نیست و در لذت جنسی معمولا به جسمش توجه داره و زود هم ارضا میشه کمکی توجه به مشکلاتی که زنها در ارضا شدن دارن کنید میبینید که از زود ارضا شدن مردها و عدم توجهشون به نوازش و غیره قبل از س.ک.س گله دارن که اینم بر  میگرده به نوع توجهشون به سکس
دوما:به قول خودتون مردی که بخواد پایبند باشه به زندگی و اون دنیا و غیره  اونجوری نیست که این حرف شما نشون دهنده ی اینه که مرد داره خودشو کنترل میکنه اما به نظر من جواب این سوال برمیگرده به ساختار جسمی و نوع ارضا شدن دو جنس که مربوط میشه به جنسیت زن ومرد.....
اما  مسلما لذت جنسی برای مرد زمانی بیشتر میشه که با معشوقش باشه ....اما میتونه حتی خودشو با زنای خیابونی هم ارضا کنه و واقعا ارضا بشه...اما اگه دقت کنید جنس زن با این نوع ارضا شدن سنخیت نداره...البته از استثنا قافل نشیم
خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
reza2kn
Ajab
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

عجب!

« پاسخ #11 : 22 مهر 1388,ساعت 23:31:03 »

والا داداش فرزاد من که نگرفتم :دی ولی اگه اشتباه از من بود ببخشید!
آخه من متوجه نشدم منظورشون از مرد ها، مرد های متاهل بود، که آیا نیاز دارن زنه رو دوست هم داشته باشن یا نه. یا کلا همه مردها!
خارج شده است

WwW.YasPersian2.CoM
Rainbow682008
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 23 مهر 1388,ساعت 00:21:42 »

بهتر برای بیشتر روشن شدن این سوالم مشکلی که یک مدتی برام پیش اومده رو مطرح کنم.

من وهمسرم 3سال عقد هستیم و 1سالی میشه که همسرم برای ادامه تحصیل به یکی از کشورهای اروپایی سفر کرده است ما در این یک سال بنا بر شرایطی نتونستیم همدیگه رو ببینیم.
در طی این 3 سال مشکلاتی بین من وهمسرم و همچنین بین خونوادهامون رخ داد که تصمیم به طلاق گرفته  بودیم اما با پشیمونی همسرم از جدا شدن صرفه نظر کردیم

تا اینکه چند ماه پیش همسرم احساس واقعیش (اینکه به من علاقه ای نداره )رو با من مطرح کرد.همسرم می گفت این احساس علاقه نداشتن به تو رو بعد از چند ماه از عقدمون حس کردم و او به خاطر احساس دلسوزی و اینکه فکر می کرده که شاید به مرور زمان این عشق به وجود میاد این موضوع رو به من نگفته است

من و همسرم به صورت سنتی با هم ازدواج کردیم و حالا همسرم میگه که من عشقی می خوام که خودم انتخاب کرده باشم

میگه که ازدواج ما اشتباه بوده من هیچ وقت حرف دلم رو بهت نمیگفتم چون تو حرفهای من رو درک نمی کردی و نمی تونستی اونجوری که باید احساساتت رو ابراز کنی

ضمنا من 21 و همسرم 29 ساله است و من همسرم رو واقعا دوستش دارم  خوب حقیقتش من اوایل ازدواجمون نمی تونستم به راحتی حس دوست داشتنم رو بهش ابراز کنم اما با رفتارام بهش نشون می دادم که دوسش دارم.اما کم کم سعی کردم که این احساس رو به زبون بیارم

همسرم میگه که چون من علاقه ای به تو حس نمی کردم در این چند سال با دختران زیادی بودم اما با هیچکدومشون سکس نداشتم.

خوب من هم  با شنیدن این موضوع  واقعا ناراحت شدم از اینکه چند سال بازیچه شده بودم چند هفته ی اول فکر نمی کردم که این موضوع حقیقت داشته باشه فکر می کردم شاید بخاطر حجم سنگین درساش باشه یا شاید مشکلی در اونجا براش پیش اومده اما کم کم متوجه شدم که دوست نداشتنش حقیقت داره طی این دوهفته سعی می کردم بیشتر از پیش باهاش مهربون باشم و بیشتر ابراز محبت می کردم اما تمام اینها نتیجه عکس داد و اون بیشتر و بیشتر باهام سرد شده بود واسه همین تصمیم گرفتیم که یک مدتی با همدیگه چت نکنیم و بیشتر  به این موضوع فکر کنیم.
چند هفته ای باهم صحبت نکردیم تا اینکه شب تولدش واسه اینکه می خواستم بهش این روز تبریک بگم باهاش چت کردم و او مثل چند هفته پیش نبود خیلی مهربون شده بود شوخی میکرد دیگه با سردی با من حرف نمی زد و حتی از من خواست که بهش وب بدم.
برام جالب بود با اینکه رفتاراش نشون نمی داد که عشقی به من نداره اما در بین حرفاش می گفت که من فقط عشقی می خوام که تا بحال حسش نکردم !
و علت طرح سوالی که در ارسالات قبلی بهش اشاره کردم این بود که من ازهمسرم سوال کردم که ایا با وجود نداشتن عشق و علاقه نسبت به من ,مثل گذشته  تمایل داشتن سکس با من رو داری؟
همسرم در جوابم گفت چون ما خاطرات سکسی بسیار خوبی با هم داشتیم و علاوه بر این (تعریف نباشه)دختری به زیبایی تو تا بحال ندیدم.
ببخشید عزیزان طولانی شد!
خارج شده است
Rainbow682008
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 23 مهر 1388,ساعت 00:41:57 »

رضا عزیز مخاطب من بیشتر قایون متاهله!
خارج شده است
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 23 مهر 1388,ساعت 02:18:09 »

ببین دوست عزیز به نظر من اینکه شما بفهمید نرد متاهل چی میشه !!!
دنبال راه حل مشکلتون باشید ، فهم این موضوع به شما کمک نمیکنه به نظرم بهتر دنبال ترمیم رابطتون باشید..اون عشق گم شده.....البته این یک نظر کاملا شخصی و پیشنهاد دوستانست

tata

خارج شده است

صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :