خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13691 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: کبوترتنها
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: رابطه جنسی.....  (دفعات بازدید: 1630 بار)
tata
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 274

تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102

« پاسخ #15 : 23 مهر 1388,ساعت 08:53:33 »

من هم با اقا فرزاد موافقم به شما چه که مردای دیگه چه حسی دارن مهم اینه که شما مشکل خودتونو حل کنید و اینجا راهکار بگیرید برای بهتر شدن رابطهتون با همسرتون ...شما که زن تمام مردا نشید ..با یکی  پیمان بستید و ببینید چطوری میتونید باهاش رابطه رو درست کنید ..من فکر میکنم همسر شما روحیه ای متزلزل دارن ...و این برای یک مرد بسیار خطر افرینه یعنی برای زندگی زناشویی ..مشکل افرینه ....چرا شما نمی تونید بریدپیش همسرتون وبا هم زندگی کنید .
؟؟.....و مردی که احساس تعهد به همسرش کنه . و بتونه به راحتی بادیگران اون هم متعدد ارتباط داشته باشه  ....مگه قبل از ازدواج با هم حرف نزده بودید ..نظراتتون رو با هم مطرح نکرده بودید ؟؟
ببین عزیزم ..مردا بلحاظ فیزیو لوژیکی توان برقراری ارتباط  جنسی با هر کسی . و تحت هر شرایطی رو دارن ...اما اینکه بخوان ..و ازش لذت برن بحث دیگه ایه ...در هر حال مردا تو این زمینه راحتتر از زنا هستن..اما اینکه بتونن تو طولانی مدت با زنی که دوسش ندارن  ارتباط جنسی داشته باشن وازش لذت هم ببرن ..من شک دارم ...البته با گردشی تو این تالار و سایر تالارهای از این دست میتونید  درد دل مردایی که بدون عشق و دوست داشتن همسرشون زندگی میکنن  را بخونید و با احساس مردا آشنا بشید ....شاد باشید

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Rainbow682008

خارج شده است
farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 175

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 147

« پاسخ #16 : 23 مهر 1388,ساعت 09:02:30 »

رنگین کمان جان در جواب سوالتون باید عرض کنم بله، مردها میتونن با کسی که اصلا علاقه قلبی بهش ندارن هم س.ک.س بکنن و اضا هم بشن و لذت هم ببرن ، در مورد خانم ها نمیدونم.

Rainbow682008

خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
jojo
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 158

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 73

« پاسخ #17 : 23 مهر 1388,ساعت 09:33:20 »

من متاهل هستم
و احساس نمی کنم که سوالم مبهم باشه اما دوباره سوالمو مطرح می کنم :این که اکثر خانومها تمایل به رابطه ی جنسی با کسی رو دارن که بهش علاقه داشته باشن اما برای اقایون این اهمیت داره که به شریک جنسیشون  علاقه داشته باشن یا نه؟
امیدوارم متوجه منظورم شده باشین

مرسی که به سوالم جواب دادید راهنمایی های آقایون به نظرم کامل بود منم باهاشون موافقم
خارج شده است

كاش دوستي آدمها مثل رفاقت چشم و دست بود وقتي دست زخم ميشه چشم گريه ميكنه  وقتي چشم گريه ميكنه دست اشكاشو پاك ميكنه
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #18 : 23 مهر 1388,ساعت 11:58:19 »

بحث دوست داشتن و س.ک.س در آقایون کاملاً جداست...اونا میتونن در عین حال که کسی رو دوست ندارن باهاش س.ک.س داشته باشن ...البته این یه حد و مرزی هم داره یعنی اگه عدم دوست داشتن به حد تنفر برسه دیگه امکان س.ک.س وجود نخواهد داشت ...چون ابزار به کار نخواهد افتاد...

Rainbow682008

خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #19 : 23 مهر 1388,ساعت 12:01:44 »

بحث دوست داشتن و س.ک.س در آقایون کاملاً جداست...اونا میتونن در عین حال که کسی رو دوست ندارن باهاش س.ک.س داشته باشن ...البته این یه حد و مرزی هم داره یعنی اگه عدم دوست داشتن به حد تنفر برسه دیگه امکان س.ک.س وجود نخواهد داشت ...چون ابزار به کار نخواهد افتاد...البته در مورد همسر کمی فرق داره یعنی زن و مردی که مدتهاست با هم هستن مرد اگه زنش رو دوست نداشته باشه ..مدت زیادی طول میکشه که احساس س.ک.س با زنش بهش دست بده...
به قول شرک(کارتون)مردا لا یه لایه و پیچیده هستن!!! Cheesy
خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
Rainbow682008
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

تشكر
اهدا شده: 19
دريافت شده: 0

« پاسخ #20 : 23 مهر 1388,ساعت 13:36:29 »

ببین دوست عزیز به نظر من اینکه شما بفهمید نرد متاهل چی میشه !!!
دنبال راه حل مشکلتون باشید ، فهم این موضوع به شما کمک نمیکنه به نظرم بهتر دنبال ترمیم رابطتون باشید..اون عشق گم شده.....البته این یک نظر کاملا شخصی و پیشنهاد دوستانست
فرزاد عزیز
من بایستی اول مشکلم رو مطرح می کردم تا ااین سو تفاهمات پیش نمی اومد  به این خاطر از تمام دوستان عذز می خوام!
و اینکه برای من مهم نیست که مردان دیگه چطوری هستند  و خوب حق با شماست که دونستن این موضوع به ترمیم رابطه ما کمکی نمیکنه اما سوالی بود که چند روزی ذهن من رو به خودش مشغول کرده بود.
خارج شده است
Rainbow682008
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #21 : 23 مهر 1388,ساعت 15:11:05 »

من هم با اقا فرزاد موافقم به شما چه که مردای دیگه چه حسی دارن مهم اینه که شما مشکل خودتونو حل کنید و اینجا راهکار بگیرید برای بهتر شدن رابطهتون با همسرتون ...شما که زن تمام مردا نشید ..با یکی  پیمان بستید و ببینید چطوری میتونید باهاش رابطه رو درست کنید ..من فکر میکنم همسر شما روحیه ای متزلزل دارن ...و این برای یک مرد بسیار خطر افرینه یعنی برای زندگی زناشویی ..مشکل افرینه ....چرا شما نمی تونید بریدپیش همسرتون وبا هم زندگی کنید .
؟؟.....و مردی که احساس تعهد به همسرش کنه . و بتونه به راحتی بادیگران اون هم متعدد ارتباط داشته باشه  ....مگه قبل از ازدواج با هم حرف نزده بودید ..نظراتتون رو با هم مطرح نکرده بودید ؟؟
ببین عزیزم ..مردا بلحاظ فیزیو لوژیکی توان برقراری ارتباط  جنسی با هر کسی . و تحت هر شرایطی رو دارن ...اما اینکه بخوان ..و ازش لذت برن بحث دیگه ایه ...در هر حال مردا تو این زمینه راحتتر از زنا هستن..اما اینکه بتونن تو طولانی مدت با زنی که دوسش ندارن  ارتباط جنسی داشته باشن وازش لذت هم ببرن ..من شک دارم ...البته با گردشی تو این تالار و سایر تالارهای از این دست میتونید  درد دل مردایی که بدون عشق و دوست داشتن همسرشون زندگی میکنن  را بخونید و با احساس مردا آشنا بشید ....شاد باشید
عزیزم من همین طور که در ارسال قبلیم ذکر کردم برای من مهم نیست که مردان دیگه چطوری هستند من قبل از اینکه از همسرم در مورد روابط جنسیمون سوال کنم با خودم فکر می کردم شاید بخشی از این رفتار سردش بخاطر روابط جنسیمونه اخه ما چون عقد هستیم هنوز رابطه کامل نداشتیم و نداشتن این رابطه کامل بخاطر رسم و سنتی که در بعضی خانواده ها مرسوم است نبود .و بیشتر بخاطر ترس از بچه دار شدن بود!اما با شنیدن پاسخ همسرم متو جه شدم که از این لحاظ مشکلی وجود نداره اما برام این سوال بود که ایا اینطوری واقعا از لحاظ روحی و جسمی به خوبی ارضا میشه که با توجه به پاسخهایکامل شما و دوستان به جوابم  رسیدم‍
من تابستون امسال تصمیم داشتم که برم پیشش اما نه واسه همیشه با اینکه اوایل خیلی دوست داشت که برم اونجا اما زمانیکه تقریبا تمام کارهای ویزام تمام شده بود با امدن من مخالفت کرد.
به دلیل شرایط مالی و مشکلات ایجاد شده در چند ماه اخیرو اینکه هردومون در حال ادامه تحصیل هستیم نمی تونیم در کنار هم زندگی کنیم.
خارج شده است
Rainbow682008
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #22 : 23 مهر 1388,ساعت 18:53:42 »

دوستان عزیز ممنون میشم ازتون اگه در راستای حل این مشل به من کمک کنید.*-:
خارج شده است
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #23 : 23 مهر 1388,ساعت 22:25:00 »

من فکر میکنم شما تو جنس ابراز علاقتون مشکل دارید...میشه در این مورد توضیح بدین..چه دیدی نسبت به روابط عاشقانه داری؟
و چه رفتاری از خودت نشون میدی؟
خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :