من هم با اقا فرزاد موافقم به شما چه که مردای دیگه چه حسی دارن مهم اینه که شما مشکل خودتونو حل کنید و اینجا راهکار بگیرید برای بهتر شدن رابطهتون با همسرتون ...شما که زن تمام مردا نشید ..با یکی پیمان بستید و ببینید چطوری میتونید باهاش رابطه رو درست کنید ..من فکر میکنم همسر شما روحیه ای متزلزل دارن ...و این برای یک مرد بسیار خطر افرینه یعنی برای زندگی زناشویی ..مشکل افرینه ....چرا شما نمی تونید بریدپیش همسرتون وبا هم زندگی کنید .
؟؟.....و مردی که احساس تعهد به همسرش کنه . و بتونه به راحتی بادیگران اون هم متعدد ارتباط داشته باشه ....مگه قبل از ازدواج با هم حرف نزده بودید ..نظراتتون رو با هم مطرح نکرده بودید ؟؟
ببین عزیزم ..مردا بلحاظ فیزیو لوژیکی توان برقراری ارتباط جنسی با هر کسی . و تحت هر شرایطی رو دارن ...اما اینکه بخوان ..و ازش لذت برن بحث دیگه ایه ...در هر حال مردا تو این زمینه راحتتر از زنا هستن..اما اینکه بتونن تو طولانی مدت با زنی که دوسش ندارن ارتباط جنسی داشته باشن وازش لذت هم ببرن ..من شک دارم ...البته با گردشی تو این تالار و سایر تالارهای از این دست میتونید درد دل مردایی که بدون عشق و دوست داشتن همسرشون زندگی میکنن را بخونید و با احساس مردا آشنا بشید ....شاد باشید
عزیزم من همین طور که در ارسال قبلیم ذکر کردم برای من مهم نیست که مردان دیگه چطوری هستند من قبل از اینکه از همسرم در مورد روابط جنسیمون سوال کنم با خودم فکر می کردم شاید بخشی از این رفتار سردش بخاطر روابط جنسیمونه اخه ما چون عقد هستیم هنوز رابطه کامل نداشتیم و نداشتن این رابطه کامل بخاطر رسم و سنتی که در بعضی خانواده ها مرسوم است نبود .و بیشتر بخاطر ترس از بچه دار شدن بود!اما با شنیدن پاسخ همسرم متو جه شدم که از این لحاظ مشکلی وجود نداره اما برام این سوال بود که ایا اینطوری واقعا از لحاظ روحی و جسمی به خوبی ارضا میشه که با توجه به پاسخهایکامل شما و دوستان به جوابم رسیدم
من تابستون امسال تصمیم داشتم که برم پیشش اما نه واسه همیشه با اینکه اوایل خیلی دوست داشت که برم اونجا اما زمانیکه تقریبا تمام کارهای ویزام تمام شده بود با امدن من مخالفت کرد.
به دلیل شرایط مالی و مشکلات ایجاد شده در چند ماه اخیرو اینکه هردومون در حال ادامه تحصیل هستیم نمی تونیم در کنار هم زندگی کنیم.