سلام

من فکر میکنم تو محیط کار فقط کافیه که احترام خودتو حفظ کنی... نه صمیمیت بیش از حد نه اینکه خیلی از بالا یه همه نگاه کنی... کافیه احترام همه رو حفظ کنی تا اون ها هم احترامتو حفظ کنن... به طور کل منم با نازی جون موافقم که لزومی نداره و خوب نیست که با همکارا خیلی صمیمی شد... چون صمیمیت ها باعث میشه در مقابل برخی خواسته های همکارا تو رودربایستی بمونی و از طرفیم به خاطر موقعیت شغلی نتونی اون خواسته هارو انجام بدی ... اون وقته که تو موقعیت بدی میمونی... واسه این جور موارده که میگم صمیمیت فایده نداره چون همیشه کسایی هستن که ازین صمیمیت سواستفاده کنن...
به همکارا هم باید توجه کرد ولی تا حدی... به نظر من شما باید تو مسیر خودت به کسی کاری نداشته باشیو پیشرفت کنی, نباید بذاری پیشرفت شما خللی تو رابطت با همکاران ایجاد کنه حتی اگه اونا خواستن در مقابل پیشرفتتون جبهه بگیرن شما باید اجازه ندیو بذاری روابط مثل قبل ادامه پیدا کنه... شما میتونی رفتارای دیگرانو کنترل کنی... چون آدما دقیقا انعکاس رفتار خودشونو در دیگران میبینند.
به نظرم شما فقط به این فکر کنید که کارتون رو به نحو احسن انجام بدید و این خیلی خوبه که کاراتو به رئیست نشون میدی... چون روسا معمولا تا بهشون نگی متوجه خدمات تو نمیشن...
موفق باشید