خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13691 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: کبوترتنها
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: پذیرش نزد همکاران در محیط کار  (دفعات بازدید: 1177 بار)
golshan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 12

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 2

« : 23 مهر 1388,ساعت 09:11:16 »

سلام دوستان
من یک عضو تازه هستم .
می خواهم نظر شما را در رابطه با  اهمیت پذیر ش  یک نفر نزد همکاران در مقایسه با پیشرفت کاری جویا شوم .
در  محیط های اداری  خصوصا دولتی  کسانی که می خواهند پیشرفت داشته باشند  در مقابل افراد دیگری که کنج عافیت را حویا می شوند قرار می گیرند . به نظر شما در این مواقع فرد باید چه نوع رفتاری را با همکاران خود داشته باشد ؟ آیا ارتقاء شغلی مقدم بر رابطه همکاران است ؟
لطفا در این مورد نظر خود را اعلام کنید .
با تشکر
خارج شده است

بهترین راه پیش بینی آینده ، ساختن آن است. برایان تریس
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #1 : 23 مهر 1388,ساعت 10:22:34 »

چرا فكر مي كني بايد خودت رو به ديگران بقبولوني تا بتوني موفق بشي ؟

مهم اينكه خودت بدوني چند مرده حلاجي اونوقت قدم به قدم خودت رو به بالايي نشون بده نه همكاري كه كاره اي نيست

يه چيز ديگه يه توصيه دوستانه چون تجربه اين كار رو دارم هيچ وقت با همكارت بيش از اندازه صميمي نشو

يه جايي خوندم نوشته بود آن كس كه تو را به دوستي تكيه بر اوست چون درنگي دشمن جان تو هم اوست

من توي محل كارم دقيقا همين اتفاق افتاد براي همين به شما هم توصيه مي كنم كارت رو درست انجام بده به همكارت هم خيلي مطمئن نباش

موفقيت توي دست خودت خودت بايد پيداش كني موفقتي كه از ديگران بدست بياد دووم نداره چون بسته به اون كه بخواي تو موفق بشي يا نه

موفق باشي گلم
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
golshan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 23 مهر 1388,ساعت 10:31:45 »

ممنون از راهنمایی شما . اما یک نکته در اینجا وجود داره .

در صورت ارتقاء شغلی بنده امکان داره که همکارهای فعلی من بعنوان زیر دستان من قرار بگیرند و از این لحاظ مقلولیت  مدیر با لا سری پیش کارکنانش امری ضروری به نظر می رسه .

محیط کاری  که عاری از همکاری و مشارکت باشه زیاد نمی تونه  موفق باشه .

در ضمن یکی از خصلتهای من این است که  کارهایی که به درستی انجام می دهم  را سعی می کنم نزد مدیر خودم نمایش دهم . آیا این به نظر شما صحیح است یا خیر ؟
خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 23 مهر 1388,ساعت 10:47:03 »

اره درست ترين كار همين

بزار اون بفهمه تو چكاري و چكار از دست بر مياد

دسته همكاري با زير دست خوب اما زير دست بايد در نهايت به حرف مدير گوش بده و ... فكر نمي كنم فرقي در اصل موضوع داشته باشه

كلاه خودتو سفت بچسب به فكر بقيه نباش تو كارت رو خوب انجام بده ديگران و وادار كنه در پيشبرد كاي تو باهات همكاري كنه

همين

خيلي راحت !

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
golshan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 23 مهر 1388,ساعت 11:01:52 »

فکر نمی کنی نظرت یکمی غیر منطقی است .

اگر قرار باشه هر کسی تنها به فکر خودش باشه معنی مشارکت و همکاری دیگه زیاد معنی نداره.
خارج شده است

آنجل
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 282

تشكر
اهدا شده: 73
دريافت شده: 162

« پاسخ #5 : 23 مهر 1388,ساعت 11:09:51 »

سلام لبخند

من فکر میکنم تو محیط کار فقط کافیه که احترام خودتو حفظ کنی... نه صمیمیت بیش از حد نه اینکه خیلی از بالا یه همه نگاه کنی... کافیه احترام همه رو حفظ کنی تا اون ها هم احترامتو حفظ کنن... به طور کل منم با نازی جون موافقم که لزومی نداره و خوب نیست که با همکارا خیلی صمیمی شد... چون صمیمیت ها باعث میشه در مقابل برخی خواسته های همکارا تو رودربایستی بمونی و از طرفیم به خاطر موقعیت شغلی نتونی اون خواسته هارو انجام بدی ... اون وقته که تو موقعیت بدی میمونی... واسه این جور موارده که میگم صمیمیت فایده نداره چون همیشه کسایی هستن که ازین صمیمیت سواستفاده کنن...
به همکارا هم باید توجه کرد ولی تا حدی... به نظر من شما باید تو مسیر خودت به کسی کاری نداشته باشیو پیشرفت کنی, نباید بذاری پیشرفت شما خللی تو رابطت با همکاران ایجاد کنه حتی اگه اونا خواستن در مقابل پیشرفتتون جبهه بگیرن شما باید اجازه ندیو بذاری روابط مثل قبل ادامه پیدا کنه... شما میتونی رفتارای دیگرانو کنترل کنی... چون آدما دقیقا انعکاس رفتار خودشونو در دیگران میبینند.
به نظرم شما فقط به این فکر کنید که کارتون رو به نحو احسن انجام بدید و این خیلی خوبه که کاراتو به رئیست نشون میدی... چون روسا معمولا تا بهشون نگی متوجه خدمات تو نمیشن...
موفق باشید سکوت
خارج شده است

یک عمر
در انتظاری تا بیابی آن را که درکت کند
و تو را همان گونه که هستی بپذیرد.
وعاقبت
در می یابی که او از همان آغاز خودت بوده ای...
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 23 مهر 1388,ساعت 11:18:58 »

منم دقيقا همين كه انجل عزيز رو گفت مي خواستم بگم حالا خيلي خشن گفتم

گاشن عزيز خودت براي خودت فقط مهم باشي مهم اينه كخه خودت بدوني از عهده چه كاري بر مياي

موفق باشي
خارج شده است

golshan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 23 مهر 1388,ساعت 11:57:51 »

ممنون از نظرات شما .

خارج شده است