خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13691 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: کبوترتنها
صفحه: 1 2 [3]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: دنیا چیز مضخرفیه  (دفعات بازدید: 2303 بار)
javad2
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 15

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 0

« پاسخ #30 : 08 آبان 1388,ساعت 00:21:01 »

من از عقیده خودم بر نگشتم که میگم دنیا چیز مضخرفیه
مشکل جناب پانیز با من فرق میکنه ایشون مشکلشون این بود که به عشقشون نرسیدند برای همین ناراضی هستند و میگن قوانین بد هست
من میگم دنیا کلا مضخرفه و در قالب فکری که من دارم عشق جناب پانیذ یا هرکسی دیگه یا هر چیزی که توی دنیا هست مضخرفه
چه ادمای زیادی که همدیگه رو دوست داشتند ولی بعد از مدتی از هم طلاق گرفتند یا از هم متنفر شدند؟
برای چی باید برای کسی زندگی کنیم که از دستش میدیم؟
مشکل من برای چی زیستن هست؟
من با کسی که میگه زندگی مثل یه بستنی میمونه و باید چشم بسته و کورکورانه از خوردنش لذت برد موافق نیستم
اگر به مرگ فکر کنیم لذت بستنی به درد تبدیل میشه
من خانم یا اقای سما رو تحسین میکنم که گفتن برای ازمایش و امتحان هستیم
 بنظرم همه موجودات مثل یه ربات می مانند که کاری از پیش تعریف شده انجام میدند ولی ما اینطور نیستیم
مشکل من این بود  که چرا خدا  منو خلق کرده؟
من دیدم خدا کامل هست و برای همین اگر خلق نکنه ناقص میشه
و الان میبینم که خدا به ما ازادی داده و برای این ازادی اینجا هستیم
بنظرم این عقیده درستی که برای ازمایش اینجا هستیم چون اگر برای لذت بردن بود خدا یه جایی بهتر از اینجا رو درست میکرد
من این حرف که یکی  گفت  برای این در دنیا هستیم که مثل کربن در اعماق زمین به چیز باارزشی مثل الماس تبدیل بشیم قبول دارم

خارج شده است
سما
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 48

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 22

« پاسخ #31 : 09 آبان 1388,ساعت 12:23:37 »

Javad 2 عزیز خدا تورو وقتی آفرید بهترین مخلوق خودش قرارت داد و به همه فرشته هاش گفت که جلوی تو سجده کنند پس تو هیچ و بیهوده نیستی خیلی هم با ارزشی ، خدا این همه نعمت تو این دنیا برات گذاشته که تو ازشون لذت ببری

و گرامی گرداندیم فرزندان آدم را
وآن ها را در خشکی و دریا بر نشاندیم
و روزی دادیم آن ها را از پاکیزه گیها
و بر بسیاری از آفریدگان خویش
برتری کامل بخشیدیم

Javad 2 عزیز گفتی اگر به مرگ فکر کنیم لذت بستنی به درد تبدیل میشه، من فکر میکنم هنوز باور نکردی که زندگی بعد از مرگی هم وجود داره این نوع طرزفکر باعث میشه زندگی حالت خلا به خودش پیدا کنه، نا امید بشی ، زندگی بی ارزش بشه پسر خوب ما برای بقا خلق شدیم نه برای نابودی بعد از مرگ یه جهان بهتر منتظر ماست، سعی کن زیبا زندگی کنی به این دنیا هم وابسته نشی به قول دوستمون از خوردن بستنیت لذت ببر یادت نره زندگی اون دنیا بستگی داره به نوع زندگیت توی این دنیا اگه بنده خوبی نباشی تو بهشت جایی نداری ولی نه اگه بنده خوب خدا باشی جات تو بهشته این دنیا خدا آزمایشت میکنه پس سعی کن که خوب باشی هر چی تو این دنیا بکاری تو اون دنیا برداشت میکنی سعی کن از امانتی که خدا بهت داده به بهترین نحو ازش مراقبت کنی و خدا رو شکر کنی  وقتی خدا تورو با این همه عشق خلق کرده نمیاد که به همین راحتی حیات رو ازت بگیره اون برات یه حیات ابدی قرار داده ، جایی شنیدم که وقتی یه بچه به دنیا میاد گریه میکنه چون از اومدن به این دنیا ناراحته چون فکر میکنه که اون جایی که بوده بهترین جا بود  و وقتی که این جهان رو میشناسه با خودش میگه نه بابا مثل این که اینجا بهتر از اون جاست و به این دنیا دل بسته میشه و دوست نداره که اصلا بمیره و از مرگ فراریه در صورتی که نمیدونه که تو اون دنیا چه زندگی در انتظارشه که اگه میدونست حاضر بود هر چه سیع تر بره تو اون دنیا و اونایی که میدونن اون جا چه خبره کسایی هستن که جهاد میکنند وآرزوی شهادت دارند تا هر چه زودتر برن پیش خالقشون
  من فکر میکنم بهتره تو دو تا مورد مطالعه کنی یکی کتابای خود شناسی چون میگن اگه خودتو بشناسی خداتو هم میشناسی یکی هم کتاب هایی که در مورد معاد هستش
مولانا یه چیز خیلی قشنگ میگه
به روز مرگ چو تابوت من روان باشد     گمان مبر که مرا درد این جهان باشد
جنازه ام چو مبینی مگو فراق، فراق        مرا وصال و ملاقات ،آن زمان باشد
مرا به گور سپاری نگو وداع ، وداع       که گور پرده جمعیت جنان باشد
فرو شدن چو بدیدی ، بر آمدن بنگر        غروب شمس و قمر را چرا زیان باشد؟
کدام دانه فرو رفت در زمین که نرست؟   چرا به دانه انسانیت این گمان باشد؟
راستی من جنسم مونث  پوزخند

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

رزبی خار, امير مهدي

خارج شده است

بدان از بزرگی گناه او نیست بلکه از کوچکی قلب توست ، اگر روزی روزگاری نخواستی یا نتوانستی فرد گناه کار را ببخشی.
صفحه: 1 2 [3]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :