با سلام خدمت دوستان.
این مساله راجع به یکی از دوستان من است.چون خیلی دچار سر در گمی شده بود از من سوال کرد. نقل قول:
من حدود یک سال است دچار بیماری شکاکی نسبت به همسرم شده امکه در شش ماه اخیر این مساله حاد تر شده,قبلا دکترها میگفتند دچار بیماری افسردگی هستی از نوع دوقطبی و به مدت 4ماه از داروی فلوکسیتین استفاده کردم ولی هیچ تاثیری نداشت هیچ بلکه عصبی تر هم میشدم.
الان هم به مدت 3سال است که از داروی کلونازپام استفاده میکنم به هیچ عنوان هم نمیتوانم ازآن کناره گیری کنم البته مصرف زیادی هم ندارم.
البته این رو هم بگم که من یک ازدواج ناموفق داشتم و الان ازدواج موقت دارم و وابستگی شدیدی هم دارمولی الان حدود 6 ماهه که دیگه ابراز علاقه ی اون برای من مهم نیست.
همسرم هم در شرف طلاق از همسر اولش هست.من هم الان حدود یک سال با مشکلات او کنار آمده ام و در همه ی شرایط در کنار او بوده ام.
البته همسرم هم بهمن شک زیادی داره و من هم دچار تزلزل وشکاکی شده ام که حتی در خوشی هایم هم دچار شک هستم و همش به چیز های منفی فکر میکنم و قدرت مثبت فکر کردن از من صلب شده.
الان هم به همه ی دین و دنیا شک دارم.خواهش میکنم کمکم کنید.به نظر شما من باید چه کار کنم؟ :