خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12767 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: تیک تاک
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: احساساتی که به ما دروغ میگن یا الگوی ذهنی نادرست  (دفعات بازدید: 528 بار)
kiuhnmgtrdcv
داداش رضا
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 57

تشكر
اهدا شده: 19
دريافت شده: 16

« : 25 مهر 1388,ساعت 11:40:45 »

سلام
من این نوشته در جواب یکی از دوستان نوشته بودم ولی دیدم به درد همه میخوره و گفتم به اینجا هم منتقل کنم
احساسات چیست؟
در واقع ما خودمان بوسیله این احساسات مختلف کنترل مکنیم
در شرایط مختلفی احساسات مختلفی به ما دست میده
احساسات در وضعیت های مختلف به کمک ما میان ولی نباید اسیر احساساتمون باشیم من این مطلب بیشتر باز میکنم
احساسات میخوان به ما کمک میکنن ولی  گاهی هم به ما دروغ میگن یعنی واقعیت را ان طور که هست به ما نمیگویند
همین احساسات مانع یا باعث پیشرفت ادم میشه
مثلا من یه مساله ریاضی حل میکنم و احساس میکنیم توی ریاضی استعداد دارم
یکی دیگه یه مساله ریاضی نمیتونه حل کنه و احساس میکنه توی ریاضی استعداد نداره و همیشه از ریاضی فرار میکنه
اینجاست که این احساس بهش دروغ میگه
احساس تشخیص نمیده که ما در ریاضی استعداد داریم یا نداریم یا روش حل کردنمان درست بوده یا نبوده بلکه فقط یه موج منفی ارسال میکنه که این کار اشتباه هست
حالا کسی که با عقلش مساله تجزیه کنه میفهمه که روشش اشتباه بوده نه اینکه توی چیزی استعداد داره یا نداره
یعنی این موج منفی احساس بخاطر روش اشتباه حل کردنش بوده نه بخاطر اینکه در چیزی استعداد داره یا نداره
این یعنی ادما بر اساس الگوی ذهنی که توی گذشته از خودشون ساختند رفتار میکنند
در بقیه چیزها هم همین طوره
این واقعا تاسف اوره
اگر کسی بخواد  بر اساس الگوی ذهنی که از خودش ساخته عمل کنه هیچ وقت نمیتونه  جلو بره
وقتی مدرسه میرفتم برام خیلی جالب بود که اونایی که مثلا اول راهنمایی درسشون خوبه همونا هم دوم راهنمایی درسشون خوبه و اونایی که تو اول راهنمایی درسشون بد بوده ، دوم راهنمایی هم درسشون بد میشه
یا اونایی که خجالتی هستند همیشه خجالتی میمونند
این بخاطر همون الگوی ذهنی که گفتم  هست یه بچه ای که درسش خوب نیست هیچ وقت تصور نمیکنه که تبدیل به کسی بشه که درسش خوب باشه

در مورد بقیه چیزها هم همین طوره
مثلا مردم کشورهای جهان سوم شاید هیچ وقت تصور نکنن که کشورشون روزی تبدیل به ابر قدرت بشه این بخاطر همون الگوی ذهنی که دارند هست
پس کسی که نتونه چیزی تصور کنه هیچ وقت هم بهش نخواهد رسید

خارج شده است

گل زیباست
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :