خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13692 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: djdokhi
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: از مرد خوشم نمیاد  (دفعات بازدید: 1296 بار)
remili4
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 2

« : 26 مهر 1388,ساعت 20:13:32 »

من ازدواج کردم. اما از س ک س با شوهرم لذت نمیبرم و تمایل زیادی به هم جنس دارم. اما برای حفظ ظاهر هیچ وقت بروز ندادم. کمکم کنید. چه کار کنم.
خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #1 : 27 مهر 1388,ساعت 09:30:09 »

با سلام
خانوم عزیز علاقه شما به جنس موافق تان نشئت گرفته از یک نوع زیبایی نگری شما به مسئله جنسی هستش ...
و این مسئله از گذشته ها در بین جوامع مختلف وجود داشته و در کشورهای مختلف با این مسئله برخورد های خاصی صورت میگیره و حتی قوانین خاصی در خصوص اینگونه افراد وضع شده!
به نظر من چون در حال حاضر ازدواج کردید بهتره هرچه زود تر در صدد رفع این شمکل اقدام کنید!
بنده مطالبی رو برای شما میذارم که خواندنش خالی از لطف نیست!(ضمن اینکه خودتون میتونید با یه سرچ مختصر مطالب مفیدی پیدا کنید)

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

remili4

خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 27 مهر 1388,ساعت 09:32:13 »

همجنس‌گرایی یکی از گرایش‌های جنسی است‌ که مشخصه آن تمایل زیبایی شناختی، عشق رومانتیک، و تمایل جنسی منحصرآ نسبت به جنس همگون با خود فرد می‌باشد. به فردی که به جنس دیگر گرایش داشته باشد دگرجنس‌گرا و به افرادی که هم به جنس دیگر و هم به همجنس خود تمایل دارند دوجنس‌گرا می‌گویند.
در اصطلاح اسلامی به ارتباط جنسی بین مردان «لواط» (برگرفته از نام لوط پیامبر قومی که به این کار مشهورند) و به ارتباط جنسی بین زنان «مساحقه» می‌گویند.
در گویش خیابانی، از افراد همجنس‌گرا - زن یا مرد - با عنوان تحقیرآمیز «همجنس‌باز» یاد می‌شود، همچنین واژه‌های دیگری نیز در گفتار عوام برای اشاره به افراد همجنس‌گرا وجود دارد که معمولاً تحقیرآمیز و محکوم‌کننده‌ هستند.
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 27 مهر 1388,ساعت 09:39:40 »

در ابتدای قرن بیستم، مباحثی نظری پیرامون تحلیل روانی درگرفت که ادعا می‌کرد در همهٔ افراد طی نمو روانی، دوجنس گرایی به وجود می‌آید. مطالعات عددی آلفرد کنزی*[۲۱] در سال ۱۹۴۰ و همچنین دکتر فریتز کلین*[۲۲] در سال ۱۹۸۰ تأیید کنندهٔ این نظریات بودند.

مطالعات تازه که با چاپ کتابهای آلفرد کنزی با نامهای «رفتارهای جنسی انسان مذکر»*[۲۳] و «رفتارهای جنسی انسان مؤنث»*[۲۴] به نتایج مهمی منتهی شد، بیانگر این بود که اکثر مردم در مقاطعی دارای تجربیات و یا عواطف همجنس گرایانه بوده‌اند. پژوهشهای علمی معاصر ادعا می‌کنند که اکثریت جامعه انسانی تمایلات دوجنس گرایانه دارند. گرایش جنسی برخلاف آنچه بیشتر مردم تصور می‌کنند یک متغیر گسسته نیست که به ۲ گروه «دگرجنس گرا» و «همجنس گرا» تفکیک شود، بلکه متغیری پیوسته‌است که خصوصیات مابین این گروه‌ها را نیز داراست. گزارشات «کنزی» نشان می‌دهند که حدود ۴ درصد از بالغین آمریکایی برای تمام عمر منحصراً همجنس گرا هستند و حدود ۱۰ درصد نیز در مقاطعی از زندگی رفتارهای همجنس گرایانه بروز داده‌اند. با این حال درصد افرادی که به طور برابر با هر دو جنس رابطه دارند کمتر از میزان مورد انتظار است. این می‌تواند به علت فشارهای اجتماع بر افراد باشد که آنها را مجبور می‌کند بر خلاف غرایز درونی خود و به طور ناخودآگاه برچسبهای مطلق هویت جنسی را از قبیل «همجنس گرا» یا «دگرجنس گرا» بپذیرند.

کنزی، به همراه فعالان گروه‌های LGBT بر جنبه‌های تاریخی و سیالیت گرایشهای جنسی تأکید می‌کرد. مطالعات کنزی همچنین نشان داد که گرایش جنسی در دوران حیات فرد در جهات مختلف رشد می‌کند و ندرتاً (و نه لزوماً) امکانات جذب شدن به جنسیت متفاوتی را فراهم می‌کند. بسیار نادر است که شخصی گرایش‌های جنسی خود را تغییر دهد و همچنین بعید است که این اتفاق نادر در صورت رخ دادن «داوطلبانه» باشد. اما گاهی تمایلات جنسی گسترش می‌یابند و یا دستخوش تغییر شده و جوهرهٔ متفاوتی پیدا می‌کنند. نظریه فراهنجار*[۲۵] ایده‌های «ساختار اجتماعی» را مرتبط با قضیه می‌داند و معتقد است باید به تمایلات جنسی تنها در چهارچوب تاریخی آن نگریست. در این نگاه، گرایش جنسی محصول تأثیرات جامعه‌است و یک ویژگی تحت کنترل انسان و ارادهٔ او محسوب نمی‌شود. بیشتر روانشناسان با نتایج کلی آزمایشات کنزی موافقند و به رشتهٔ پیوستهٔ تمایلات جنسی عقیده دارند، که در آن افراد کاملاً همجنس گرا و کاملاً دگرجنس گرا در دو انتهای بردار و اقلیت قرار دارند و اکثریت را دوجنس گرایان تشکیل می‌دهند. بعلاوه تقریباً همهٔ روانشناسان هم عقیده‌اند که گرایش جنسی در سنین پایین شکل می‌گیرد و به طور ارادی قابل تغییر نیست.

البته بعضی دیگر از تحقیقات اسلوب کاری کنزی را زیر سؤال می‌برند و نتایج این آزمایش را در برآورد تعداد همجنس گرایان و دگرجنس گرایان اغراق آمیز می‌دانند. آنها دلیل خود را انتخاب افراد نامناسب برای تحقیق (که شامل همجنس گریان و زندانیهایی که بعضاً متهم به تجاوزهای جنسی بوده‌اند می‌شود) بیان می‌کنند.*[۲۶] *[۲۷] به هر حال نظریات کنزی در رابطه با «رشته پیوستهٔ تمایلات جنسی» هنوز مورد قبول است و با یافته‌های تحقیقات زیست شناسی انجام شده بر تفاوتهای ساختاری مغز افراد و حیوانات دارای گرایش‌های جنسی مختلف سازگاری دارد.
خارج شده است

Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 27 مهر 1388,ساعت 09:40:09 »

بعضی درمانگرها، گروه‌ها، یا مؤسسات ادعا می‌کنند قادر به کمک به همجنس گرایان برای غلبه بر رفتارهای همجنس گرایانهٔ خود هستند. اکثر آنها پیروان ادیان ابراهیمی هستند که در مسلک آنان همجنس گرایی غیرطبیعی و گناه‌است و یک گرایش جنسی نامطلوب به حساب می‌آید. این نوع روان درمانی در جهت حذف علایق همجنس گرایانه و توسط افرادی که همجنس گرایی را یک اختلال یا گناه تلقی می‌کنند استفاده می‌شود. این افراد معتقدند که همجنس گرایی اصولاً نوعی گناه‌است و از طریق توبه و ایمان می‌توان آن را از بین برد.

تاکنون هیچ سند علمی و معتبری بدست نیامده که حاکی از «درمان» موفق یک همجنس گرا و تبدیل او به یک دگرجنس گرا باشد و حتی برخی افراد در اثر چنین «درمان»هایی دچار صدمات خطرناک و جدی شده‌اند.(منبع) با این حال طرفداران درمان همجنس گرایی به افرادی اشاره می‌کنند که به زعم آنها «موفق» شده‌اند.(ر.ک به انجمن ملی مطالعه و درمان همجنس گرایی). به هر جهت تنهٔ اصلی جامعهٔ پزشکی و روانشناسی این ادعاها را مردود می‌داند و تلاش برای تغییر گرایش جنسی را بی اثر و بالقوه خطرناک تلقی می‌کند.
خارج شده است

Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 27 مهر 1388,ساعت 09:40:54 »

این که بین عوامل روان شناختی و عوامل زیست شناختی کدام بر همجنس گرایی مؤثرتر است مسأله ایست که همواره عامل بحثهای بسیار شده‌است. از این عوامل می‌توان به عوامل ژنی و یا هورمونهای مؤثر بر جنین نام برد. از نظر تاریخی فروید و روانشناسان دیگری در شاخهٔ روانکاوی معتقد بودند که تجربیات دوران کودکی در شکل گیری گرایشهای جنسی مؤثرند. به عنوان مثال فروید معتقد بود که نوجوانان همگی همجنس گرا هستند و پس از گذراندن مراحلی دارای حالات دگرجنس گرایی می‌شوند و آنها که همجنس گرا می‌مانند به علت مواجهه با یک مانع یا حادثهٔ بازدارنده، تکامل جنسی خود را به اتمام نرسانده‌اند. او همچنین معتقد بود که بعضی افراد که این دورهٔ تکامل جنسی را بدون هیچ مشکلی طی کرده‌اند نیز همچنان در درون خود به صورت پنهان و به درجات متفاوت دارای تمایلات همجنس خواهانه هستند. کشفیات مدرن علمی و پزشکی تأکید بر زیست شناختی بودن عوامل همجنس گرایی و رفتارهای همجنس گرایانه در کودکی دارند و این عوامل شامل عوامل ژنتیکی و یا کسب شده در رحم مادر می‌باشند. ناگفته نماند که همین پیش زمینه‌های زیست شناختی همجنس گرایانه‌است که در کودکی شرایط ایجاد عوامل روانشناختی را مهیا می‌کند.
خارج شده است

Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 27 مهر 1388,ساعت 09:41:50 »

وضعیت قانونی و حقوقی همجنس گرایی در کشورهای مختلف
ایران
در نظام جمهوری اسلامی همانند دیگر کشورهای اسلامی همجنس گرایی جرم محسوب می‌شود و دارای قوانین جزایی خاص خود است. در خصوص لواط، به معنای نفس عمل جنسی بین دو مرد، در حضور چهار شاهد عادل و یا چهار مرتبه اقرار از سوی کسانی که لواط کرده‌اند به این عمل در دادگاه، بنا به احکام اسلامی که مبنای قانون مجازات در جمهوری اسلامی را تشکیل می‌دهند حکم اعدام برای هر دو طرف اجرا می‌گردد.

همجنس گرایی زنان زیر عنوان «مساحقه» عمل مجرمانه اعلام شده‌است. مادهٔ ۱۲۷ قانون مجازات اسلامی مساحقه را این طور تعریف کرده‌است :«مساحقه، هم جنس بازی زنان است با اندام تناسلی». در موضوع مساحقه جرم به فعل دو زن بستگی دارد و در جریان تحقق جرم اساسا جنس مذکر غایب است. به موجب مادهٔ ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی: «هرگاه دو زن که با هم خویشاوندی نسبی نداشته باشند بدون ضرورت، برهنه زیر یک پوشش قرار گیرند به کمتر از صد تازیانه تعزیر می‌شوند. در صورت تکرار این عمل و تکرار تعزیر در مرتبهٔ سوم به هر یک صد تازیانه زده می‌شود». در صورت تکرار جرم، مرتکب را اعدام می‌کنند (مادهٔ ۱۳۱ قانون مجازات اسلامی). یکی از راههای اثبات جرم هم جنس گرایی زنان شهادت شهود است. قانونگذار برای اثبات این جرم به شهادت مردان رجوع می‌کند و شهادت زنان را در جرمی که کاملاً زنانه‌است معتبر نمی‌شناسد.*

اروپا
اکثر کشورهای اروپا در عین به رسمیت شناختن همجنس گرایی قوانین خاصی نیز برای آنها تدوین کرده و یا در حال انجام آن هستند. *[۳۱] برای مثال قانون ازدواج همجنسگرایان در بلژیک در سال ۲۰۰۳ تصویب شد.*[۳۲]

ایالات متحده آمریکا
در اکثر ایالت‌های آمریکا همجنس گرایان دارای مشروعیت بوده حتی دارای قوانین ازدواج هستند.*[۳۳] رئیس جمهور سابق آمریکا، جرج دبلیو بوش، تلاش‌هایی برای محدود کردن ازدواج همجنس‌گرایان به عمل آورده‌است.

خاورمیانه

در اسرائیل، حقوق شهروندی همجنس‌گرایان به رسمیت شناخته شده است.[۱] در تصویر، کارنوال سالیانه همجنس‌گرایان در شهر تل‌آویو.در اکثر کشورهای اسلامی در خاورمیانه، با هم‌جنس‌گرایان برخورد می‌شود. با این وجود، جامعه همجنس‌گرایان اسرائیل دارای آزادی‌های وسیع اجتماعی در این کشور هستند، هرچند برخی گروه‌های مذهبی محافظه‌کار در اسرائیل با این آزادی‌ها مخالفند.[۲]

همجنس‌گرایی و مذهب
سه دین ابراهیمی یهودیت، مسیحیت و اسلام با همجنس‌گرایی به طور علنی مخالفت کرده‌اند، اما برخی مسیحیان در این زمینه نظرات متفاوتی دارند، چنان که برخی کلیساها عقد شرعی همجنس‌گرایان را جاری می‌کنند و برخی نیز، این عمل را مطرود می‌دانند.*[۳۴] هم چنين در يهوديت بجز در مذهب ارتدكس در سه مذهب ديگر يعني اصلاح گ
خارج شده است

Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 27 مهر 1388,ساعت 09:44:01 »

راستش تمام این مطالب رو از ویکیپدیا براتون کپی کردم...
در این رابطه مطالب زیاد هست تا بدونید مشکلتون چیه..
برای رفع یه مشکل حتما باید اطلاعات کافی از اون داشته باشید...
خانوم عزیز بنده توصیه ام  اینه که هر مطلبی در مورد این مسئله می خونید بیشتر در زمینه برطرف کردن مشکلتون باشه و سعی کنید در این مورد با هر کسی مشورت نکنید!
خارج شده است

panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 202

تشكر
اهدا شده: 18
دريافت شده: 91

« پاسخ #8 : 27 مهر 1388,ساعت 10:28:27 »

مرسی جناب دیالبو.
از اینکه وقت گذاشتید واقعا ممنونم.
همونطور که گفتید تا کنون هیچ سند معتبری بر درمان این قضیه وجود ندارد و ممکن است و افرادی که در صدد درمان بودند دچار صدمه شدند.
خب. این اول راهه. امیدوارم این حسی که دارم از بین بره. چون خیلی اذیتم می کنه.
خارج شده است

خدايا دوستت دارم. دوستم داشته باش.
panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 27 مهر 1388,ساعت 10:33:03 »

اعتراف می کنم که من هم مثل این خانم که جرات به خرج دادند و مشکلشون رو بیان کردند به  چنین مشکلی  اخیرا مواجه شدم.
خارج شده است

Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 27 مهر 1388,ساعت 14:44:12 »

یعنی قبلا عادی بودید و الان گرایش به جنس خودتون دارید..؟
خارج شده است

panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 27 مهر 1388,ساعت 18:02:37 »

شاید به دور از ادب باشد ولی نمیخواهم برایم پیغام خصوصی بفرستی. تمومش کن. نمی دونم این رو به چه زبونی بگویم. شاید اگر اینجا عنوان کنم متوجه شده باشی.کاش یه کم حد خودمون رو بیشتر رعایت کنیم. این طور نیست remili4?

خارج شده است

مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10

« پاسخ #12 : 27 مهر 1388,ساعت 18:11:07 »

قبل از ازدواج remili4 با همجنست رابطه داشتی؟ یا اینکه بعد از ازدواج این میل واستون پیش اومد ؟

میشه یکم راجع به خودتون و خانواده و عقایدتون برامون بگید؟
خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
remili4
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 2

« پاسخ #13 : 27 مهر 1388,ساعت 18:15:54 »

از همه شما دوستان که به من توجه داشتید ممنونم.
خانم پانیذ عزیز شما با خودتان مشکل دارید؟ قضیه چیه؟ من که سر در نمیارم. متعجب

من بعد از ازدواجم متوجه شدم که از س ک س با مرد لذت نمی برم.
من هم مثل همه آدم های دیگه اعتقاداتی دارم. و این مورد نباید شکی به اعتقادات من وارد کند.
خارج شده است
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10

« پاسخ #14 : 27 مهر 1388,ساعت 18:35:04 »

چرا فکر میکنی لذت س.ک.س با همجنس بیشتر از لذت س.ک.س با غیر همجنسه.تازه اونم همسر آدم باشه.

من فکر میکنم همسر شما نمیتونه شما رو خوب ارضا کنه و یا شاید چیزایی رو که شما در حین انجام س.ک.س از ایشون میخواهید رونمی تونید به خوبی بیان کنید.و فکر می کنید که س.ک.س با همجنس لذتش بیشتره.

راستی شما فیلمهای .......... میبینید؟
خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :