خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13692 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: djdokhi
صفحه: [1] 2 3 4   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: ازدواج مجدد  (دفعات بازدید: 3766 بار)
remili4
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 2

« : 26 مهر 1388,ساعت 20:25:00 »

ازدواج مجدد مرد بدون رضايت همسر اول حرام و خلاف عدالت است

ازدواج مجدد مرد بدون رضايت همسر اول به نظر اينجانب حرام و گناه است و از نظر شرعي جرم است، و اگر زن اول بعد از عقد زن دوم رضايت ندهد، اين عقد اثر حقوقي ندارد.

حضرت آيت الله العظمي صانعي در گفتگو با راديو«دويچلاند فونك» آلمان ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشتند:

«ازدواج دوم مرد بدون رضايت زن اول خلاف زندگي با خوبي و معروف و هم چنين خلاف عدالتي است كه در قرآن به صورت شرط براي ازدواج دوم آمده است.»

اين مرجع بزرگوار تقليد با ابراز تأسف از ارائه برخي لوايح (كه به مرد اجازه مي دهد بدون رضايت زن اول، مجددا ازدواج نمايد) به مجلس براي تصويب فرمودند:

« اميدوارم چنين قانوني در مجلس شوراي اسلامي به تصويب نمايندگان محترم نرسد و من همواره دعا مي كنم كه چنين امري را كه ظلم و خلاف عدالت مي دانم، در حق زنان تبديل به قانون نشود.»

معظم له با بيان اينكه من با تعدد زوجات مخالف نيستم بلكه با آزار و اذيت زن مخالفم فرمودند:

«اگرچه مسئله تعدد زوجات در برخي زمانها و در برخي قبائل، متعارف و مرسوم و مورد پذيرش زنان بوده است، اما امروز چون اين مسئله موجب آزردگي خاطر زنان است انجام آن نيازمند اذن زن اول است و در حقيقت زن دوم گرفتن، در اختيار زن اول است و اين عين عدالت است .»

آيت الله صانعي با بيان اينكه اين گونه مسائل نيازي به وضع قانون ندارد بلكه بايد بدون قانون و در كانون خانواده با رضايت زن اول حل و فصل شود افزودند:

«مجلس خداي ناخواسته با تصويب اين قانون مشكل ديگري به مشكلات موجود خصوصاً مشكلات زنان نيافزايد.»

ايشان در بخش ديگري از سخنانشان اظهار داشتند:

«مرد و زن براي هم وسيله آسايش و آرامش يكديگرند و حقوقي كه مرد بر زن دارد در مقابل حقوقي است كه زن بر مرد دارد، چرا كه اساساً حقوق بايد مقابل هم باشند و اگر يكي بر ديگري حق داشته باشد و ديگري از اين مسئله محروم باشد اين خلاف عدالت است.»

آيت الله صانعي همچنين با اشاره به تفاوت حقوقي ارث، كه حسب نص قرآن ميان زن و مرد وجود دارد، فرمودند:

«در حقوق تفاوت هست اما خلاف عدالت نيست و ما در مباحث علمي ثابت كرده ايم كه اين تفاوت، خلاف عدالت نبوده و نيست. و در اسلام زن و مرد در تمام حقوق اجتماعي و سياسي با هم برابرند، به گونه اي كه حتي زنها مي توانند عالي ترين مقامات سياسي را نيز عهده دار شوند.»

اين فقيه نوانديش در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه علي رغم مدعاي برابري حقوق زن و مرد در اسلام چرا پست ها و سمتهاي آسماني مانند پيامبري و امامت به زنها داده نشده است فرمودند:

«تاريخ را نمي توان در مقابل متن قانون قرار داد. قانون با بيان كلي، برابري حقوق را ثابت كرده است و اگر ايرادي هست مربوط به فرهنگ جوامع است نه به قانون.»

ايشان افزودند:

«چگونه مي توان در جامعه اي كه دختران را زنده به گور مي كردند توقع داشت پيامبر بيايد و زني را به عنوان رهبر يك جامعه منصوب نمايد؟ جامعه آن روز پذيرش اين مطلب را نداشت همانطور كه امروز هم برخي افراد جامعه با همه آگاهي ها و پيشرفت ها توان پذيرش و تحمل برخي ديدگاهها را ندارد.»

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ostore, tata

خارج شده است
farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 175

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 147

« پاسخ #1 : 27 مهر 1388,ساعت 02:34:17 »

خیلی ببخشید معظم له راجع به صیغه کردن آقایون بدون اجازه زنشون چیزی نفرمودن؟؟؟؟؟؟؟؟

Khorshide Taban

خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 370

تشكر
اهدا شده: 82
دريافت شده: 118

« پاسخ #2 : 27 مهر 1388,ساعت 08:07:23 »

آلان این تاپیک مشکل زناشوئیه یا مشکل زنان اجتماع !!!
چه مجلس تصویب بکنه این قانون رو چه نکنه بعضی از مردهای بالهوس کارشون رو میکنند !!!!
در ضمن تا وقتی که قانون صیغه در جامعه هست چرا باید مردها خودشون رو به دردسر زن دوم گرفتن بندازن ؟؟؟؟؟؟
کمی فکر کنید ؟؟؟؟؟
وقتی مردی میره هزارتا زن صیغه میکنه و زن بدبختش خبر نداره دیگه  دنبال عقد دائم نمیره .
در تمام دنیا در تمام کشورها همیشه به زن اجحاف شده و این ظلمی که توسط بعضی مردها به زنهاشون اعمال میشه هیچوقت تمامی نداره و هیچ قانونی نمیتونه جلوشون رو بگیره .
خارج شده است

در بین تمام مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده  زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند !!! ( رنه دکارت )
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #3 : 27 مهر 1388,ساعت 12:05:26 »

فرهاد خان صيغه كه خيلي زشت هم براي مرد و هم زن فكر كنيد !

من نمي دونم همين اصطلاح زشت چرا حذف نميشه ؟ اين همه چيزي از دين حدف شده اما اين اصطلاح .....

متاسفم

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #4 : 27 مهر 1388,ساعت 14:05:21 »

من نمي دونم همين اصطلاح زشت چرا حذف نميشه ؟ اين همه چيزي از دين حدف شده اما اين اصطلاح .....

نازی جان این اصطلاح به نفع خیلی هاست. به این دلیل حذف نمیشه.
اگه صیغه نباشه چطوری میشه وقتی همسر فهمید و اعتراض کرد قضیه رو جمعش کرد؟ این جور وقتا دین و خدا خوب کارشون رو راه می اندازه

n@zi

خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 27 مهر 1388,ساعت 14:15:44 »

واقعا ياسمن راست مي گي من به اين بعد قضيه دقت نكرده بودم

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 27 مهر 1388,ساعت 14:31:23 »

راستی یک چیزی آقا فرهاد جمله شما همچین 2 پهلو نوشته شده ؟
شما احتمالا با صیغه مخالفید دیگه ؟ من اینجوری برداشت کردم که ازتون تشکر کردم وگرنه که !!!!!!!! وای به حالتون !!!!!
خارج شده است

در بین تمام مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده  زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند !!! ( رنه دکارت )
farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 27 مهر 1388,ساعت 18:50:10 »

اول از همه تا خورشید خانوم ما رو یه کتک مفصل نزدن باید عرض کنم که برداشتتون درست بود. چشمک
دوم اینکه نازی جان من هم دقیقا" معتقدم که صیغه زشته، خیلی هم زشته و اگه قراره باشه باید بطور یکسان هم برای زن باشه و هم مرد، ولی شوربختانه چهار دیواری دین اونقدر کوچیکه که تا سر بجنبونی پیشونیت محکم میخوره به دیوار، البته صیغه یکی از اون مسائله، هزار و یکی گنده تر هم هست، ولی کی جرات داره پا روی دمبش بگذاره، همینکه حرف بزنی فریاد وااسلاما در میاد......... شرمنده

*sara*, Khorshide Taban

خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #8 : 27 مهر 1388,ساعت 19:03:02 »

حالا واسه چی این تاپیکو زدید؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه  همسر شما میخواد زن بگیره(با پوزش)

*sara*

خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 28 مهر 1388,ساعت 08:59:10 »

آقا فرهاد تشكر

بالاخره يه مرد پيدا شد با اين صيغه مخالفت كنه بابا دمت گرم مرد به شما مي گن نه اونهايي كه از اين اصطلاحات و روش هاي ديگه به فكر خيانت به همسرشون هستند

farhad52

خارج شده است

Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 28 مهر 1388,ساعت 09:05:13 »

آقای فرهاد !!!!!  شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه
دست بزن !!!!! وای وای وای خیلی بد گفتید !!!!! بی تفاوت بی تفاوت بی تفاوت بی تفاوت
 یعنی من و نوشته هام  انقدر خشن هستن که اینجوری مینویسید !!!!! بی تفاوت بی تفاوت بی تفاوت بی تفاوت بی تفاوت

farhad52

خارج شده است

Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #11 : 28 مهر 1388,ساعت 09:07:01 »

صیغه تحریف شده..
بنا به دلایلی برای خودم داره روشن میشه..
بیشتر تحقیق میکنم و در یه تاپیک با مستندات حرفامو ثابت میکنم...
ما تو این تالار اینقدر به این مسئله گیر میدیم.. تا به کلی ریشه کن بشه... لبخند

ebham, ياسمن-ق

خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
Afsordeh83
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 33

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 4

« پاسخ #12 : 03 آبان 1388,ساعت 11:23:06 »

سلام
در ابتدا باید به آقا فرهاد بگم که خیلی بهتره که یه خورده مطالعاتت رو در مورد دینت (البته اگه مسلمونی) عمیق تر بکن
                                        برولای مرتضی کافر شدید؟                 یا که از مولا مسلمانتر شدید؟
.دین اسلام کاملترین دین هاست و در قرآن کریم راه زندگی برای انسان مشخص شده البته به قول خود قرآن "لعلکم تعقلون" برای کسانی که تعقل می کنند.
تمامی دستورات خداوند بر اسا عقل و منطقه.حالا نمیدونم چه شده که به این نتیجه رسیدید که صیغه برای مرد و زن باید یکسان باشه؟واقعا متاسفم.بهتره که با چند نفر از اساتید حوزه مسائل خانواده و دین بیشتر مشورت کنید.
خداوند زن رو طوری خلق کرده که توی قلبش فقط یک نفر در آن واحد جای میگیریه واین هم دلائل عقلانی خاص خودشو داره ولی مرد در این مورد از وضعیت دیگه ای برخورداره که همش دلائل روانی-عقلانی داره.
نمیخاستم تاپیک بزارم ولی حرفت خیلی سنگین بود
شوخی شوخی با مسائل اعتقادی و خدا و پیغمبر هم شوخی؟
واقعا که.
خدا همه مونو هدایت کنه.
خارج شده است
farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 03 آبان 1388,ساعت 14:58:24 »

نقل قول

فریاد وااسلاما که عرض کردم همین بود که شما بطور خیلی عملی و واضح همانند بزرگانتون اثبات فرمودید.

نقل قول
بهتره که با چند نفر از اساتید حوزه مسائل خانواده و دین بیشتر مشورت کنید.

با بیش از چند نفر از همین بزرگان در مواردی مانند صیغه، ارث، تعدد زوجات، قصاص افراد زیر 18 سال، مجازات سنگسار و هزاران چیز مانند اینها بحث کردم ولی اون قسمتهایی رو که به عقل جور در میومد میگفتند ببین چقدر دین خدا واضحه ولی اونجاهایی رو که با عقل جور در نمیومد میگفتند که عقل انسانی اجازه به درک این مسایل نمیده، به همین راحتی. اون خط قرمزهایی هم که عرض کردم همینها بود، متاسفانه فضای این سایت یا هیچ جای دیگه اجازه بحث در مورد خط قرمزها رو نمیده وگرنه شما رو متوجه میکردم که این قبری که بر سر اون گریه میکنید مدتهاست که مرده ایی در اون نیست.
در پایان هم خدمتتون عرض میکنم برای من که در مورد هر چیزی تحقیق میکنم تا اون رو بپذیرم متاسف نباش، برای کسانی متاسف باش که کورکورانه مطالب رو قبول میکنند و گاهی نقش بجا مونده از یه ناودان روی دیوار رو با عکس فرد محترمی اشتباه میگیرند یا عکس عزیزانی رو نقاشی میکنند که بیشتر از عکسشون طریقتشون مهم بوده یا مطالبی رو به زبانی میخوانند که ذره ایی از مفهومش باخبر نیستند و گمان میکنند که کار ثواب میکنند."عزیزم من تحقیق زیاد کردم".
تو را به آفریینده مطلق میسپارم و برات آرزوی پیروزی دارم. سکوت

Kourosh, امير مهدي, ostore, HIDDEN WAY, n@zi, *sara*

خارج شده است

Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #14 : 03 آبان 1388,ساعت 23:38:21 »

سلام
در ابتدا باید به آقا فرهاد بگم که خیلی بهتره که یه خورده مطالعاتت رو در مورد دینت (البته اگه مسلمونی) عمیق تر بکن
                                        برولای مرتضی کافر شدید؟                 یا که از مولا مسلمانتر شدید؟
.دین اسلام کاملترین دین هاست و در قرآن کریم راه زندگی برای انسان مشخص شده البته به قول خود قرآن "لعلکم تعقلون" برای کسانی که تعقل می کنند.
تمامی دستورات خداوند بر اسا عقل و منطقه.حالا نمیدونم چه شده که به این نتیجه رسیدید که صیغه برای مرد و زن باید یکسان باشه؟واقعا متاسفم.بهتره که با چند نفر از اساتید حوزه مسائل خانواده و دین بیشتر مشورت کنید.
خداوند زن رو طوری خلق کرده که توی قلبش فقط یک نفر در آن واحد جای میگیریه واین هم دلائل عقلانی خاص خودشو داره ولی مرد در این مورد از وضعیت دیگه ای برخورداره که همش دلائل روانی-عقلانی داره.
نمیخاستم تاپیک بزارم ولی حرفت خیلی سنگین بود
واقعا که.
خدا همه مونو هدایت کنه.

در درستی و صداقت قران کریم هیچ شکی نیست...
همه میدونیم که هرگز کسی شعور ایجاد تغییرات رو در آیات خدا نداره... اما تفسیرات مضحک و مسخ شده توسط همین اساتید مورد نظر شماست که جامعه رو در منجلاب عقب ماندگی و بد فرهنگی فرو میبره!
ضمن اینکه افرادی نظیر شما کور کورانه دنباله رو همین تفاسیر تغییر شکل یافته  هستند و اینچنین تعصبات خشک و بی منطق و از روی جهل خودشون رو با استناد بر آیات قرآن به رخ میکشن..
ضمن اینکه با نظر جناب فرها د خان کاملا موافقم....
میخوام یه  سوال از شما برادر عزیز م بپرسم... میشه بفرمایید اون مثالی که زدید در مورد خانوم ها حرف کدوم استاد هستش و یا بوسیله کدوم آقازاده تفسیر شده..(قضیه قلب و ...آن واحد و...اینا)
لطفا برای ما گمراهان قرآنی اثبات کنید...

رزبی خار, Kourosh, قوی سفید, *sara*, ostore, n@zi, Khorshide Taban, farhad52, HIDDEN WAY

خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
صفحه: [1] 2 3 4   بالا
چاپ صفحه
پرش به :