خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13692 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: djdokhi
صفحه: 1 2 3 [4]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: ازدواج مجدد  (دفعات بازدید: 3766 بار)
Afsordeh83
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 33

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 4

« پاسخ #45 : 10 آبان 1388,ساعت 13:55:02 »

راستی جناب Khorshide Taban یادم رفت که اینم بگم که نه من نه هیچ قدرت دیگه ای نمیتونه به شما چیزی رو به زور بقبولونه تا زمانی که خود شما نخای به قول قرآن  "   ان الله لايغير ما بقوم حتي يغير ما بانفسهم"  خداوند نعمت هاي هيچ قومي و ملتي را تغيير نمي دهد مگر تغييري در خود آنها ايجاد شود  
خارج شده است
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 370

تشكر
اهدا شده: 82
دريافت شده: 118

« پاسخ #46 : 10 آبان 1388,ساعت 13:57:36 »

با افتخار سرم رو بالا میگیرم و میگم : نه ندارم !! انقدر متحجر نیستم که یک پیر مرد فسیل شده بخواد برام راه زندگی مشخص کنه .
در ضمن  این رو که همه ی ما تو زندگی مون از یکی حرف شنوی داریم رو هیچ کی نمی تونه کتمان بکنه اما در مورد این که از چه کسی این حرف شنوی رو داشته باشیم خیلی می تونه مهم باشه؟!
تو دین ما اومده که ما مجبوریم براساس یه سری معادل سازی های فکری و عقلی متناسب با زمان و مکان که توسط یه عده ی خاص -مراجع دینی- می تونه انجام بگیره، به خیلی از نیازها و سوالات اساسی زندگیمون پاسخ بدیم؟! به دور از درست بودن یا غلط بودن این موضوع نوع جهت گیری ها و تصمیم گیری های این نهاد-مرجعیت اسلامی- بعضی از مواقع اون قدر بد و متعالی گونه بوده که باعث به وجود اومدن مشکلات بسیاری تو جامعه شده که نمونه های بسیاری رو خودتون می دونید دیگه…
به تازگی هم یه سری از این مراجع نشستن با همدیگه فکر کردن و یه فتوای جدید صادر کردن در مورد این که:(( مهد کودک ها و رها سازی دختران و پسران کوچک و کودک در کنار یکدیگر بدون توجه به ویژگی های آن ها و به دور نگه داشتن اون ها از فضای خونه و آغوش پر مهر و محبت پدر و مادر می توه بسیار خطرناک باشه و مادر باید از اونا نگه داری کنه نه مهد کودک ها چون در آینده باعث از بین رفتن و اضمحلال بنیان زندگی میشه و برقراری مهدکودک ها مثله درست کردن خانه ی سالمندان میمونه …))، Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
 یه کم نگاه کنید ببینید چی گفتن؟! یعنی ما باید به خانوم های جامعه یه وظیفه بدیم که انجام بدن اونم بچه بزرگ کردنه؟! یه کم خجالت داره؟! یعنی بچه های ۵ یا ۶ ساله اون قدر بزرگ شدن که نباید کنار هم بشینن بازی کنن؟! آقایون؟! نه جون من تعارف نکنید! بیاید تو دانشگاه یه پرده بزنید بین دختر پسر ها چون اونا یه چیزایی می دونن؟! چون اونا تنظیم خانواده می خونن؟! به خدا خجالت داره؟ Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
خارج شده است

در بین تمام مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده  زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند !!! ( رنه دکارت )
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #47 : 10 آبان 1388,ساعت 13:58:26 »

ببخشید آقای افسرده شما هنوز علامت زن و یا مرد رو نمیشناسید ؟؟؟
از مرجع تقلیدتون بپرسید که علامت زن و مرد چیست .
خارج شده است

در بین تمام مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده  زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند !!! ( رنه دکارت )
Afsordeh83
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #48 : 10 آبان 1388,ساعت 14:08:26 »

وقتی انسان تا نوک بینی خوشو بیشتر نبینه خب همین میشه دیگه.
من وضو گرفتنمو بلدم.اصلا موضوع این نیست.قرار نیست ما از مراجع نحوه وضو گرفتنمونو یاد بگیریم.هدف خیلی والاتر از این حرفاست.ولی به قول معروف در چشم کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه اوج بگیری کوچک و کوچک تر میشوی.
خب با هر کس باید به اندازه فکرش صحبت کرد.
ما باید آدم شدن،آدم موندن و ادم مردن رو از بزرگان دینمون یاد بگیریم.چون اگه بع غیر دین سراغ چیز دیگه ای بریم قطعا سالم به مقصد نمیرسیم.
هدف وضو نیست.هدف عروج امسان به مرتبه و مقامیه که همه چیز بشه بنده خود انسان.اونوقته که میتونه پس پرده رو ببینی.اونوقته که تازه میفهمی کی هستی؟برای چی اومدی و به کجا قراره بری.
من و شما به دنیا نیومدیم که ازدواج کنیم یا تحصیل یا خیلی چیزایه دیگه.هدف اصلا این نیست.
ما به دنیا اومدیم تا بندگی کنیم و بنده باشیم.برای آزاده بودن و موندن باید اول بنده بشی.حالا در مسیر این بندگی خداوند از روی لطف برای انسان چند تا زنگ تفرح قرار داده تا انسان انرژی بگیره یک زنگ تفریح تحصیله.یکی دیگش ازدواجه.یکی دیگش نعمت پدر و مادر شدنه.یکی دیگش شغله و دهها چیز دیگه.
مبیبینی اینا همه در مسیر انسان هست ولی مقصد نیست.مقصد جای دیگست.قرار نیست شما عقلت رو بدی دست کس دیگه.قراره از اونا استفاده کنی تا به مقصد برسی.
مثلا وقتی داری میری شمال ممکنه در طول مسیر خیلی جاها توقف کنی ولی مقصد اصلی شما شماله.فقط یه جایی توقف میکنی تا انرژی بگیری و به راهت ادامه بدی.به عبارت دیگه اینکه شما راننده خوبی باشی هیچ تضمینی نیست تا خودروی شما خراب نشه.وباز هم اگه راننده خوبی باشی هیچ تضمینی نیست که به تعمیرکار خودرو نیازی نداشته باشی.شما برای رسیدن به شمال ناگزیر هستی خودرویی رو که سوارش هستی حتی علیرغم میل باطنی ت به تعمیرکار بسپاری.ولی آیا قیافه و چهره تعمیر کار تاثیری در رسیدن شما به مقصد داره؟خیر.چون شما فقط میخاهید هرطوری هست به شمالتون برسید.
البته اینا همه جرء بدیهیاته.ولی انسان تا فکر نکنه ساده ترین مسائل رو هم نمیتونه حلاجی کنه.
خارج شده است
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #49 : 10 آبان 1388,ساعت 14:14:02 »

برادر شما بندگی کن تا به آزادی برسی  !!
 بجای نوک بینی جاهای دیگه رو هم ببین  !!!
برو  به مقصدت برس  کسی اینجا مزاحمت نمیشه  . بسم الله 
خارج شده است

shahrzad
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 18

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 10

« پاسخ #50 : 10 آبان 1388,ساعت 14:25:41 »

با سلام اميدوارم كه همگي خوب باشيد عزيزان من به شخصه قبول دارم كه اسلام دين كامل و بي نقصيه  و اعتقاد دارم كه اسلام بع ذات خود ندارد عيبي هر فسق و فجوري است از بد مسلماني ماست  من اين و در مورد اونهايي مي گم كه مسلمان هستند اونها كه نيستند كه حرجي بر آنها نيست اشتباه اين است كه ما اسلام و قوانينيش را با وضع الان مقايسه مي كنيم اسلام يك مسئله جداست و كساني كه الان طلايه دار اسلام شدند مسئله ديگري استجامعه ما هيچ گونه مشخصات يك جامعه اسلامي را ندارد پس شما نمي توانيد با معيار موجود در اين جامعه يك جامعه اسلامي را زير سوال ببريد در مورد مسئله اي كه اين تاپيك به آن پرداخته است اين را بگويم مردم در مورد گرفتن زن دوم تا اينجا كه دستور اسلام فرموده است كه مردها مي توانند تعدد زوجات داشته باشند را از ذوق زدگي انجام مي دهند ولي اصل اين قانون در ادامه آن آمده است كه  مردها مي توانند تعدد زوجات داشته باشند به شرط برقراري عدالت واين عدالت در كوچكترين مسائل حتي طريقه نگاه كردن به زوجات نيز بايد رعايت شود در صورتي كه نتوانند عدالت را رعايت كنند مجاز به اين كار نيستند از آنجا كه افراد معمولي معصوم نيستند و انسان نيز جايز و الخطاست  پس هيچ گاه هم نمي توان عدالت را تمام وكمال رعايت كرد پس هيچ كس نمي تواند چند زن داشته باشد اگر مردم بدون در نظر گرفتن شرط زن مي گيرنر ديگر به اسلام ربطي ندارد در ضمن مسئله اسلام ناب محمدي از تمام اين مسائل رهبرو ولايت فقيه و مراجع تقليد مبرا است و هيچ كس نمي تواند باهم مقايسه كند

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

رزبی خار

خارج شده است
Afsordeh83
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #51 : 10 آبان 1388,ساعت 14:28:05 »

اولا مرجع من علامت زن و مرد بودنو به من نگفته فقط علامت انسان بودنو گفته صرفنظر از جنسیت.دوما یکی نشونه های آخر الزمان همینه که داری میبینی.یعنی مردم از مراجع رو بر میگردونن.
سوما  جز این هم نمیشه انتظار داشت.
مثل این می مونه  که بخای با جرج بوش ترکی صحبت کنی.
خب بیچاره چاره ای نداره که.ترکی متوجه نمیشه.حرجی برش نیست.
ممکنه سر تکون بده یا لبخند بزنه ولی چیزی متوجه نمیشه.
من همه جا رو دیدم.
دیده ام من آنچه را نادیدنیست                     راستی نادیدنیها ،دیدنیست
مشکل اینجاست ما زمانی می فهمیم چکار کردیم که کارد به استخون رسیده و اونجاست که حضرت امیر به محضر خدا عرضه میداره:
                       "و اسئلک الامان یوم لا ینفع الظالمین معذرتهم ولهم العنه و لهم سوء الدار"
خدا عاقبت همه رو ختم به خیر کنه.
واما بحث شیرین مهد کودک:نتایج یه تحقیق در یکی از ایالت های امریکا در خصوص تمایل نوجوانان به جرم و جنایت و خشونت نشون داده که به دلیل دور بودن فرزندان در خردسالی از پدر و مخصوصا مادر و فراهم شدن بستر یک عقده دیرینه در ذهن کودکان باعث میشه که اونها در نوجوانی و جوانی یا به سمت مواد مخدر کشیده بشن یا به سمت اعتیاد.
دین ما همه چیش حساب کتاب داره.ولی برای کسایی که اهل حساب باشن.
راستی این راهی که پیش گرفتی همون شتر سواریست که دولا دولاست.یا درست بشین یا پیاده شو.در غیر اینصورت با سر میخوری زمین.منظورم اینه که با تحقیقات گسترده یه دین بهتر برای خودت پیدا کن یا اگه مسلمونی واقعا مسلمون باش.نه مسلمونی که قسطی باشه.بگه مسلمونم و مرجع تقلید نداشته باشه یا از ترس سنگسار مسلمون شده باشه.یکم فکر کن.همون راهی رو که دلت میگه انتهاب کن
خارج شده است
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #52 : 10 آبان 1388,ساعت 14:35:19 »

وقتی که ماشین پرادو و سانتافه و بنز و ...... هست مگه دیوانم سوار شتر بشم !!!!!!!  متعجب
تازه ماشینم انقدر مدلش بالا هست که دولا دولا هم به مقصدم میرسم .  پوزخند
خارج شده است

Afsordeh83
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #53 : 10 آبان 1388,ساعت 14:42:30 »

شاید یه تخت خواب لوکس و راحت داشته باشی ولی آیا تضمینی هست که خواب راحتی هم داشته باشی.
بله.منم جای تو بودم فرار میکردم چون چاره ای نداشتم.فطرت انسان با انسان حرف میزنه.آدم جواب هر کسی بتونه بده جواب فطرتشو نمیتونه بده.
.به هر حال خدا حجت رو بر ما تمام کرده ولی آدم تا یه کاری رو خودش نخاد هرگز انجام نمیده.باید اول بخاد.امام حسین ع وقتی شمر روی سینه ش نشسته بود و میخاست سر از بدن امام جدا کنه باز هم به شمر گفت این را اشتباهه.بیا برگرد.به خودت ظلم نکن ولی اون برنگشت چون نخواست که برگرده.
خدا انسان را مخیر خلق کرده و به اون عقل داده حالا انسان است و عقل و عمل او.
خارج شده است
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #54 : 10 آبان 1388,ساعت 14:52:10 »

اهان همین رو میخواستم از دهنت بشنوم !!!
پس به مقصد رسیدن یعنی فرار کردن !!!!! پوزخند
معلومه که تخت راحت خواب راحت میاره ! اینو دیگه یک بچه 2 ساله هم میدونه ؟
احتمالا شما روی سنگ و کلوخ به راحتی میخوابید !! اگر بیارنتون توی یک اتاق خواب و یک تخت نرم و گرم اصلا خوابتون نمی بره !!! متعجب متعجب شوکه شوکه شوکه شوکه
خوب شما حق دارید ! یاد دادن بهتون که ریاضت بکشید .
به هر حال همه انسانها میرن به سمت کمال گرایی به سمت راحت زیستن به سمت داشتن یک زندگی ایده ال و راحت !!!!
در ضمن چرا انقدر جدی گرفتید همه چیزو ؟؟؟؟؟
بابا چه اصراری دارید شماها که مردم رو به راه راست هدایت کنید ؟؟؟؟
به خدا به پیر به پیغمبر مردم همه شعور دارند چشم دارند گوش دارند میتونند راه برن !!! شما انقدر افکارتون رو مکدر نکنید تو رو خدا !!!
فکر کنم اینجا به جای سایت خانوادگی شده اینجا مسجد !!!!!!  پوزخند
ببینید اقای افسرده توی زندگیت یاد بگیر که به افکار دیگران احترام بگذاری ! در هر صورت ما بد کسی رو نمیخوایم . موفق باشی

خارج شده است

Afsordeh83
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #55 : 10 آبان 1388,ساعت 15:04:27 »

دقیقا مشخص شد آدمه ظاهربینی هستی.اینکه آدم رختخواب راحتی داشته باشه وبا یم فکر پریشان پا درون اون بزاره هرگز نخواهد توانست یه خواب راحتو تجربه کنه.
به قول خودتون اگه پرادو و بنز هم داشته باشی ولی ندونی از چه راهی بری هیچ تضمینی نیست که برسی.مرکب خیلی مهم نیست مسیر مهمه.مشکل ما اینه که مرکب خوب داریم.پرادو و سانتافه و بنز ماشین های خوبین ولی اگه از یه مسیر کوهستانی ببریشون اول مسیر چپ نکنن ولی وسط مسیر چپ میکنن.
بچه مسلمون باید فکر همه جارو بکنه.
امیدوارم با پرادو به مقصدت برسی.
موفق و موید.
خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #56 : 10 آبان 1388,ساعت 15:14:58 »

جناب افسرده
بنده حرفای زیادی باهات دارم اما هرگز جاش اینجا نیست!
حرفای زیادی با خیلی از اساتید دانشگاهم زدم که بعدش فهمیدم جاش اونجا هم نبوده...
خیلی حرفای دیگه توی جامعه زدم بعدا پشمون شدم که چرا اونجا فلان حرفو زدم  فهمیدم که اونجا هم جاش نبوده...
توی مسجد رفتم و با اهلش هم حرف زدم اما طرز نگاهشون فهمیدم که اینجا هم جاش نیست..
ما با یه عده شستشوی مغزی طرفیم..
حاجی همه جا خفقانه توی همین مملکت اسلامی مون ....
شما انگار اصلا تو باغ نیستی برادر!

Khorshide Taban

خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #57 : 10 آبان 1388,ساعت 15:23:35 »

مراجع تقلید درست حسابی که دورشونو حصار کشیدن ..
بقیه هم که یه مشت آیه وو سیاست و شهوت توی مغزشونه...
مهم این نیست که من چی میگم مهم اینه که اونا چی تفسیرش میکنن.............
سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ماست..(دیگه با این حرف امام راحل برو حالشو ببر)
مخالفت معنی نداره .. نظرت هنوز از دهنت نیومده بیرون سرکوب میشه .. کجای اسلام ناب محمدی اینا بود؟؟؟ بگووو جواب بده ؟؟ چی از اسلام محمد میدونی؟؟؟
اینا رو بگووو..
من مرجع تقلید ندارم و نمیخوام که داشته باشم..
خودم یه پا مرجع تقلیدم..
مرجع تقلید من کسانی هستند که دورشون یه حصار بزرگه اونایی که حرفاشون سانسور  میشه ...(کسانی که با زیر شکمشون درگیر نیستن)
زبان سرخ سر سبز دهد بر باد!
داره سرم به تنم زیادی میکنه...
اینجام از سایه خودمون میترسیم...
بهتره برم!

Khorshide Taban

خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #58 : 11 آبان 1388,ساعت 17:55:26 »

به دلیل بی احترامی به یکدیگر و بی احترامی به عقاید هم این تاپیک قفل شد.

خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
صفحه: 1 2 3 [4]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :