خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13692 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: djdokhi
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: ازدواج سنتی یا عاشق و معشوقی  (دفعات بازدید: 2170 بار)
pare parvaz
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 13

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 3

« : 27 مهر 1388,ساعت 08:00:41 »

سلام دوستان
لطفاً نظرات خودتونو در این مورد بنویسید .
با تشکر لبخند
خارج شده است
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 370

تشكر
اهدا شده: 82
دريافت شده: 118

« پاسخ #1 : 27 مهر 1388,ساعت 08:29:09 »

عزیزم هر کدوم مشکلات خاص خودشون رو دارند .
در ازدواج مهم اینه که زن و شوهر درک متقابل از هم داشته باشند و گذشت و اعتماد و  صداقت .
حالا بحث اینجاست که اینها از شناخت دو طرف بوجود میاد .
در ازدواج سنتی که بقول خودمون پدر و مادرها یک نفر رو برات پسر یا دختراشون انتخاب میکنند و مصلحتی میرن جلو !!! مراسم خاستگاری و 5 دقیقه توی یک اتاق تنها حرف زدن و خیلی خیلی آزاد فکر کنند اینکه 3 ماه نامزد میمونند و میرن سینما و پارک و کلی حرفهای سطحی میزنند و ازدواج میکنند !!! وقتی میرن زیر یک سقف اختلافات شروع میشه !!!! بعد از یکسال میبینند که هیچ شناختی نسبت به هم نداشتند و بعضی وقتها طلاق یا در اکثر موارد چون طلاق در این خانواده ها جا نیوفتاده میسوزند و میسازند !!
و باز هم دیده شده در 35% ازدواجهای سنتی زندگی معقول و خوبی داشند .
حالا ازدواج عشقی یا بقول خودمون مدرن !!!
در این نوع دختر و پسر یا توی محل کار دوست میشن ، یا توی مهمونی ، یا توی دانشگاه ، یا ...........
در این نوع رابطه این دو نفر میتونند تحت شرایط کنترل شده  با هم رابطه معقول داشته باشند و کاملا به شناخت برسند که بازهم این شناخت 100% نیست  . ولی بازهم توی دعواها و آشتی ها و خوشیها و سختیها به یک نقطه مشترک میرسند که یا ادامه میدن و ازدواج میکنند ( البته با توافق دو خانواده و رضایت اونها ) یا میبینند که تفاهم ندارند و یک جایی کات میشه این رابطه .
ببینید ازدواج مدرن در جامعه ما هنوز جا نیوفتاده !! هنوز دیده میشه خانواده هایی که پسر و دختر تحصیل کرده دارند و میخوان ازدواج کنند و در اکثر موارد مادر پسره اجازه نمیده و  هزار مشکل .....
در هر دو صورت برای یک ازدواج موفق فاکتورهای زیادی دخالت میتونند داشته باشند : مثل :
1- خانواده فهمیده  و با فرهنگ
2- تفاهم اخلاقی
3- نداشتن اختلاف مذهبی و مالی  و اجتماعی
5- صداقت
6- اعتماد
7- گذشت
8- تعهد
9- و ......
خارج شده است

در بین تمام مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده  زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند !!! ( رنه دکارت )
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #2 : 27 مهر 1388,ساعت 19:41:05 »

سلام به pare parvaz و Khorshide Taban

همونطوری که ازدواج سنتی واسه خودش قانون داره، عاشقی و عشق هم قانونای خودشو داره.

تازه وقتی کسی میاد خواستگاری یک دختر خانمی،هرچند عشق و علاقه بینشون باشه بازم خانواده ها مهم و محترم هستن و باید از نظرات اونا در این زمینه استفاده کرد.

تو. عاشقی باید چشاتونا نبندید بعد بگید چون دوسش دارم،زندگیمون خیلی خوبه، نه، سعی کنید علاقه طرف مقابل رو نسبت به خودتون بدونید و اینکه اصلا چرا به شما علاقمند شده و خواهان شماست.

بعضی از این غلاقه ها فقط ظاهریه ولی بعضی از رو منطقه از رو شناخته.سعی کنید یکمی بیشتر همدیگرو بشناسید.
خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #3 : 27 مهر 1388,ساعت 23:03:28 »

بنظر من که ازدواج سنتی اصلا درست نیست
دو طرف باید اول خوب همدیگرو بشناسن باهم کنار بیان بعد که همچی حل و فصل شد و همدیگرم قبول و دوست داشتن بعدا با خانواده ها در میون بذارن و ازدواج کنن
اینجوری حتی اگه قبل از دوران نامزدی مشکلی پیش بیاد و به درد هم نخورن راحتتر با موضوع جدایی کنار میان و خانواده ها هم درگیر مسائل نمیشن
البته پشتیبانی خانواده ها همیشه شرط ازدواج موفقه ها
خارج شده است

این نیز بگذرد...
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #4 : 28 مهر 1388,ساعت 09:45:01 »

خانومي فكر مي كني اشنايي قبل از ازدواج اشنايي درستي

من با زندگي بدون عشق صد در صد مخالفم يعني مي گم بايد عاشق بود تا وارد زندگي شد بعد به پشتوانه اون عشق كه توش ايثار هست و گذشت و محبت همه چيز توي زندگي حل ميشه

اما فكر مي كنم اشنايي كه قبل از ازدواج از طريق دوستي انجام ميشه به درد نمي خوره

يعني من مي تونه اونجوري كه دوست دارم خودم رو به ه دوست معرفي كنم درسته ؟ اشنايي مال زماني كه دونفر همخونه ميشن

پس شناختي حاصل نميشه فقط فرد مي تونه بعي از رفتارهاي طرف رو در برخي شرايط حدس بزنه

البته اين نظر من

من موافق يه نامزدي طولاني بدون خروج از چارچوبها هستم يعني زير نظر خانواده ها دو نفر باهم باشند ولي هيچ تعهدي در اين بين نباشه

اگر بعد از اين مدت هنوز اون علاقه بود ازدواج وگرنه جدايي (البته خيلي افسانه اي هست يعني براي توي ايران فرهنگش رو نداريم اما من معتقد به اين كارم)

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #5 : 28 مهر 1388,ساعت 10:48:21 »

عشق واقعی اون عشقی هستش که بعد ازدواج پیش میاد..
بعد از شناخت ها .. بعد از تماس ها .. بعد از نزدیکی ها... یعنی بعبارتی بعد از یه آنالیز کامل.... تازه میتونی بگی همسرت رو دوست داری یا نه..
وقتی عطش چیزی رو داشته باشی فقط داری غریزه رو سیراب میکنی...
عشق واقعی بعد ازدواج هستش..
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 28 مهر 1388,ساعت 15:29:36 »

بهرحال نظر همگی محترمه منم نظر خودمو گفتم

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

n@zi

خارج شده است

این نیز بگذرد...
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 28 مهر 1388,ساعت 15:32:54 »

خانومي من فقط سوال كردم ؟

خشن پرسيدم كه ناراحت شدي ؟ ببخشيد قصد جسارت نداشتم
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 28 مهر 1388,ساعت 15:38:08 »

نه عزیزم من ناراحت نشدم
آخه خودم به این شناختی که میگم رسیدم و بعد ازدواج کردم
حس میکنم تو دوران نامزدی اگر هم بشه به شناختی رسیدو بعد پشیمون شد جدایی خیلی سختتر صورت میگیره
البته اینم بگم که شوهر من صادقانه با من رفتار کرد و بعد نامزدی و ازدواج اخلاقش عوض نشد که هیچی کلی بهتر از قبل هم شد
خارج شده است

این نیز بگذرد...
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 28 مهر 1388,ساعت 15:42:02 »

خوب منم منظورم نامزدي بود ديگه

يعني يه جور دوستي كه خانواده ها در جريان باشند

نه نامزدي به صورت امروزي كه طرف عقد كرده هم هست اما فكر كي كنند دارند دوران نامزدي رو طي مي كنند

اين شناخت نيست به قول اقاي ديابلو عطش براي رفع غريزه پس شناختش هم به درد نمي خوره

خارج شده است

panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 202

تشكر
اهدا شده: 18
دريافت شده: 91

« پاسخ #10 : 28 مهر 1388,ساعت 20:01:16 »

هر دو روش ازدواج خوبه. همینطور بده.
این خوب و بد بودن رابطه مستقیم داره به زوج ها.
منظورم اینه که برای یک زوج ازدواج سنتی بهترین روش هست و برای یک زوج دیگر این روش اصلا به درد نمیخورد و با مشکل رو به رو میشوند.
نتیجه اخلاقی : همه چیز توی این دنیا خوبه و همینطور میتونه بد باشه. این به روحیه و شخصیت آدم ها بستگی داره. پوزخند

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

خانومی

خارج شده است

خدايا دوستت دارم. دوستم داشته باش.
khorshid50
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 1

« پاسخ #11 : 11 آبان 1388,ساعت 12:43:37 »

عشق واقعی نیازی به سنتی ویا مدرن بودن نداره .وقتی دو نفر با تمام وجود همدیگر رو دوست داشته باشن بقیه بهانه ایی بیش نیست.انرژی که از عشق واقعی در اطراف ما پخش میشه تمام بدی ها .زشتیها .خیانتها و..... را از بین میبره .زندگی رو باید با این عشق شروع کرد.
خارج شده است
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #12 : 11 آبان 1388,ساعت 12:57:27 »

بعد از شناخت ها .. بعد از تماس ها .. بعد از نزدیکی ها... یعنی بعبارتی بعد از یه آنالیز کامل.... تازه میتونی بگی همسرت رو دوست داری یا نه..
خوب حالا اگه بعد از كلي اناليز كردن فهميدي كه همسرتو دوست نداري چيكار ميكني؟
پس بهتره قبل از ازدواج همسرتو بشناسي بعد باهاش ازدواج كني
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #13 : 11 آبان 1388,ساعت 13:09:39 »

خوب حالا اگه بعد از كلي اناليز كردن فهميدي كه همسرتو دوست نداري چيكار ميكني؟
پس بهتره قبل از ازدواج همسرتو بشناسي بعد باهاش ازدواج كني
با مورد دیگش چه فرقی میکنه؟
اگه قبل ازدواج عطشت خوابید بعدش چه میکنی؟؟؟؟
در حالت کلی مسئله ازدواج و جدایی (بخصوص جدایی ) توی مملکت و عرف جامعه ما عقب افتاده هستش که اگه اینطور نبود میتونستم براحتی به شما بگم بعدش چه میشه کرد!
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #14 : 11 آبان 1388,ساعت 13:12:37 »

اخه عزيزم قبل از ازدواج كه اگه عطشت فروكش كنه كه عشق نبوده ميري دنبال كيسي كه عاشقش باشي
عشق عشقه حرفي هم توش نيست درسته كه تو زندگي زناشويي بايد عشق باشه ولي اينكه به ايمد پيدا شدن جوونه هاي عشق در زندگي اول ازدواج كنيم تا بعد عاشق بشيم اين يه ريسكه خيلي گندست
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :