خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13692 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: djdokhi
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید  (دفعات بازدید: 2116 بار)
قوی سفید
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 10

تشكر
اهدا شده: 14
دريافت شده: 7

« : 27 مهر 1388,ساعت 17:11:15 »

سلام 10ساله ازدواج کردم و یه دختر 8ساله دارم من و شوهرم برسرمسایل اعتقادیمشکل داریم علیرغم این موضوع که شوهرم ادم خیلی معتقدی نبودولی تاحدی معتقدبود فشارها وعکسالعملهای بیجای من باعث شد که اوبه کلی اعتقاداتش را کنار بذاره واین موضوع باعث ایجاد فاصله وجدایی بین ماشده شوهرم میگه این کار تو باعث شده مهرتو از دلم بیرون بره ومیگه اینها مسایلیه بین من وخدای خودمالبته حرفاشو قبول دارم ومیدونم اشتباه کرددم ولی موقع عمل کم میارم و با اینکه دوسش دارم بهش بی مهری میکنم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید این مشکلی است که سالها مرا ازار میدهد
خارج شده است

هر چه هستیم نتیجه همان است که فکرش را کرده ایم. (بودا)
tanha12
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 26

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 8

« پاسخ #1 : 27 مهر 1388,ساعت 17:16:39 »

سلام میشه بیشتر توضیح بدی که عکس العمل هات چی بودن که شوهرتو بی اعتقاد و مهرتو از دلش بیرون کرده؟
خارج شده است

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود
      داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #2 : 27 مهر 1388,ساعت 17:17:36 »

ميشه بيشتر توضيح بديد ؟

من نفهميدم مشكل شما چيه و چطوري شروع شه ؟ خواهش يكم مسئله رو باز كنيد
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #3 : 27 مهر 1388,ساعت 17:28:03 »

سلام 88

به OFC خوش اومدی.
نمیخوام سرزنشت کنم ولی شما اگه اعتقاداتون با هم جور در نمیاد چرا ازدواج کردید؟

حالا که گذشته،و هردو همدیگرو پذیرفتید پس باید با اعتقتدات همدیگه کنار بیایید.اگه اعتقادات شما درست هستند سعی کنید با منطق اعتقادات درست رو بیان کنید نه اینکه تحمیل کنید.به عقاید و اعتقادات ایشون احترام بذارید.شما ایشون رو 10سال پیش همینجوری پذیرفتید.

سعی نکنید چون اعتقاداتش شبیه شما نیست ترکش کنید و بهش بی مهری کنید.اینجوری از خودتون دورش میکنید و بعد ایشون به سمت چیزای دیگه میرن.
 حالا میشه بگید تو چه چیزایی با هم فرق دارید(تو اعتقاداتتون رو میگم)؟؟؟؟؟؟؟؟
خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
قوی سفید
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 27 مهر 1388,ساعت 18:51:05 »

اگه بخوام یه مثال بزنم مثلا اگریه روز درنمازخواندن سهل انگاری میکردبهش اخم میکردم قهر میکردم  بابیمهری رفتار میکردم میدنم اینکار اشتباه بوده ولی همیشه از این میترسیدم که به این کار عادت کنه شوهرم همیشه به من میگه توبرام مثل یه مادری نه یه همسر تو میخوای منو بزور بفرستی بهشت واقعا میدونم اینکار خیلی زشته ودخالت کردن در حریم خصوصیه اونه الان هم هرجوری که باشه من دوسش دارم ولی دست خودم نیستم میخوام همه کارهاش درست باشه دست از پا خطا نکنه البته از اول ازدواج با هم مشکل نداشتیم 2و3سال اخیر این مشکل بوجودامده راستشو بدونید خودم از طرح این مسیله خیلی خجالت میکشم شاید اصلا کسی مشکلی مثل من نداشته باشه ولی امیدوارم با راهنماییهای شما کمی به ارامش برسم
خارج شده است

farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 175

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 147

« پاسخ #5 : 27 مهر 1388,ساعت 18:59:32 »

خب عزیز جان شما که میدونی کارهایی که کردی اشتباه بوده و میدونی کدوم کارها هم اشتباه بوده دیگه لطفا" اشتباهاتت رو تکرار نکن. باور بفرمایید هیچ کس رو به زور نمیشه فرستاد بهشت...... Roll Eyes
خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #6 : 27 مهر 1388,ساعت 19:20:33 »

بعضی وقتا آدما نه اینکه دلشون با خدا نباشه نه شاید نیاز به تفکر دارن تا خودشون و خداشونو خوب بشناسن واسه همین یکسری از عباداتشون رو انجام نمیدن و این دلیل بر بی ایمانی نیست.

شما میتونید از ایشون راجع به نماز خوندنش اینجوری بپرسید که نمازتو خوندی؟ اگه با صداقت جواب داد و گفت نخوندم بهش بگید میایی با هم جماعت بخونیم ثوابش بیشتر(اگه نمازتون رو خونده بودید و ایشون هم ندیده بودن این حرف رو بزنید)

اگه هم گفت که خوندم ولی نخونده بود بهش بگین قبول باشه راستی برا ما دعا کردی؟

ولی هیچوقت بهش تحمیل نکنید.خدا به ما آزادانه اجازه داده تا راهمون را پیدا کنیم
خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 28 مهر 1388,ساعت 09:06:19 »

در مورد دين من مي دونم هرچي سخت گرفته شه افراد ازش دور تر ميشن ميشه يه زندان كه توش اسيرند و همه تلاششون رو براي فرار مي كنند

يه مدت بهش بفهمونيد كه فهميديد اشتباه كرده در ضمن از اينكه نماز نمي خونه ناراحتيد البته به روش نياريد

يه چيز بينا بين

باهاش حرف بزنيد در اين مورد

حتما موفق ميشيد

گاهي افراد يه كار اشتباه مي كنند اما ما براي اينكه اشتباه اونها رو بهشون بفهمونيم بايد يه روش ويژه پيدا كنيم
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #8 : 28 مهر 1388,ساعت 09:18:13 »

کم تو این مملکت ما گیر نمیدن.. تو هر جا میری هر ارگانی باشی... بنده خدا از بیرون فرار میکنه میاد خونه گیر شما می افته...(بابا جون عیسی به دین خود موسی به دین خود)
خواهر من شما چرا اینقدر بخاطر یه مشت باور غلط زندگی رو به کام شوهرتون تلخ میکنید میدونید چه گناهی مرتکب میشی؟؟؟
میدونی خدا هم ازت بدش میاد؟؟؟
مهم اینه که همسر آدم انسان خوبی باشه.. بقیه اعتقاداتش واسه خودشه شما در حد یه تذکر میتونی و اجازه داری بهش بگی.. بچه که نیست..
بنده خدا گناه که نکرده زن گرفته چرا عرصه رو بهش تنگ میکنی....
بازم میگم مهم اینه که انسان خوبی باشه...
ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا از دست شماهاا... آدم دیوانه میشه..
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 28 مهر 1388,ساعت 09:28:05 »

منم كاملا با شما موافقم

با اين كه نماز خيلي برام مهم اما معتقدم نماز يه نوع وسيله براي نزديك تر شدن به خدا فقط براي ادمهايي كه ممكن اگر نماز نخونند ازخدا دور بشند

البته اگر خوب باشه يعني پاك باشه خوب خدا رو قبول داره خدا هم محتاج اون 17 ركعت نماز نيست كه

پس بزار خودش به اين حد برسه كه نماز رو بخونه و يا .....

فقط باهاش حرف بزن با حرف همه مشكلات حل ميشه البته با طمانينه و ارامش

يكم از حق مال خودت بقيه مال اون اينطوري موفق ميشي

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

قوی سفید

خارج شده است

قوی سفید
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 28 مهر 1388,ساعت 12:26:39 »

از راهنماییهای همه شما دوستان عزیز خیلی ممنونم بعضی وقتها ادمها همه چیز میدونندولی تا ازکس دیگه ای نشنوند خیالشون راحت نمیشه ومن از اون دسته ادمها هستم واین اولین باری بود که این موضوعو با کسی مطرح کردم الان خیلی احساس خوبی دارم بخصوص که دیروز دوباره تونستم دلشو بهدست بیارم درهرصورت هنوز از نظرات خوب شما استقبال میکنم وفکر میکنم باید بیشتر روی خودم و طرز تفکرم کار کنم : سکوت
خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 28 مهر 1388,ساعت 12:31:45 »

خيلي خوشحالم

پس پيش به سوي روزهاي خوش و طلايي موفق باشي ما رو هم بي خبر نزار

گل باشي عسلك
خارج شده است

مهربانو
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 22

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 2

« پاسخ #12 : 07 آبان 1388,ساعت 14:36:55 »

درود
به نظر من دین یک نفر و پایبندیش به رعایت وظایف شرعی نشانه خوب و بد بودن آدمها نیست .اینها مسائل خیلی شخصیه، نحوه ارتباط برقرارکردن با خدا ، شخصی است.شما اگر فکر می کنی عقیده ات درسته ، می تونی راجع به اونها با همسرت تبادل اطلاعات داشته باشی.وقتی با ملایمت و از روی منطق باهش صحبت کنی و شما هم  به نظرهاش اهمیت بدی و وقتی هم که قبول نداری حداقل احترام بذاری، مطمئن باش حتما بیشتر روش تاثیر می ذاری .

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

قوی سفید

خارج شده است

زندگی هرچه را بخواهی همان رابه تو می دهد،
چشمانت را بازکن،
دلت را بیدار کن،
 و رویاهایت را صدا بزن.
قوی سفید
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 07 آبان 1388,ساعت 18:25:40 »

خوب شوهرم ازلحاظ اعتقادات مذهبی فقط خدارو قبول داره وبس البته ادم پاکیه ها به نظرشما این موضوع روی زندگی مشترک ما تاثیرنمیذاره؟
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :