خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13692 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: djdokhi
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تشخیص بکارت از ظاهر؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 2983 بار)
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« : 27 مهر 1388,ساعت 18:12:51 »

سلام

توی این دو پست دوستان ادعایی رو مطرح کردن که میشه بکارت و یا داشتن رابطه ی جنسی رو از ظاهر یک نفر تشخیص داد، در واقع یعنی از دست دادن بکارت و یا داشتن رابطه ی جنسی منجر به تغییرات فیزیولوژیک در بدن خانم ها میشه.

نوشته: آفتابگردان
بعد از یه مدتی که تو به اینکار عادت کردی فیزیولوژی بدنت تغییر می کنه و آدمهای اینکاره خوب متوجه می شن و قشر بدی دور و برت پرسه می زنن.

http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,6713.msg45930.html#msg45930

نوشته: dorsad
وتازه ام کسی که زن می شه از نظر هیکل  و اندام و قیافه کلی تغییر می کنه

http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,6805.msg47341.html#msg47341

تایید می کنین؟

سکوت
خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 175

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 147

« پاسخ #1 : 27 مهر 1388,ساعت 19:08:05 »

نه موافق نیستم.البته زایمانهای متعدد و افزایش سن میتونه باعث ایجاد تغییرات بشه.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Designer, Kourosh

خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
tanha12
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 26

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 8

« پاسخ #2 : 27 مهر 1388,ساعت 19:13:58 »

این موضوع در خانمهای مختلف و سنین مختلف متفاوته . و در اکثر مواقع در دادگاههای تشخیص زنا قاضی از این ترفند برای تشخیص دروغ یا راست گفتن خانمها استفاده میکنه

Kourosh

خارج شده است

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود
      داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 27 مهر 1388,ساعت 19:58:57 »

این موضوع در خانمهای مختلف و سنین مختلف متفاوته . و در اکثر مواقع در دادگاههای تشخیص زنا قاضی از این ترفند برای تشخیص دروغ یا راست گفتن خانمها استفاده میکنه

قاضی که می تونه از پزشکی قانونی استفاده کنه  متعجب
خارج شده است

tanha12
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 26

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 8

« پاسخ #4 : 27 مهر 1388,ساعت 20:31:11 »

دقیقشو نمیدونم که چرا این کارو میکنه ولی قبل از معرفی به پزشکی قانونی به متهم میگه راه برو ببینم !!! که در اکثر مواقع خانمها که مشکل دارن هول میشن و تابلو میشه . واسه یکی از نزدیکا پیش اومده که من فهمیدم

Kourosh

خارج شده است

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود
      داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
shahabe83
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 56

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 6

« پاسخ #5 : 27 مهر 1388,ساعت 22:23:01 »

مشخصا راه رفتن يک زن با يک دختر فرق ميکنه. رابطه روي اندام پايين تنه شون تاثير ميذاره. البته بيشتر متاهلا متوجه اين موضوع ميشن

Kourosh

خارج شده است
sima1387
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 281

تشكر
اهدا شده: 21
دريافت شده: 37

« پاسخ #6 : 27 مهر 1388,ساعت 22:50:59 »

واقعا؟؟؟؟؟یعنی چه تغییری اتفاق میفته میشه دوستان بیشتر توضیح بدن....

Kourosh

خارج شده است

*  رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند*
* چنان نماند وچنین نیز هم نخواهد ماند*
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #7 : 27 مهر 1388,ساعت 22:56:31 »

منم موافقم که یه مقدار تغییر میکنن
مثل بزرگ شدن سینه ها پهلو و باسن و ران
اما ببخشیدا !
قاضی از کجا میدونه سایز قبلیتون چقدر بوده که الان بخواد تشخیص بده؟!!!
این تغییراتو بیشتر خود خانم و همسر یا شریک جنسیشون متوجه میشن و شاید بعضی از نزدیکان مثل مادر

Kourosh

خارج شده است

این نیز بگذرد...
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 28 مهر 1388,ساعت 10:28:20 »

مشخصا راه رفتن يک زن با يک دختر فرق ميکنه. رابطه روي اندام پايين تنه شون تاثير ميذاره. البته بيشتر متاهلا متوجه اين موضوع ميشن

منبع دارین برای این حرف؟

منم موافقم که یه مقدار تغییر میکنن
مثل بزرگ شدن سینه ها پهلو و باسن و ران

این ها به افزایش سن ربط نداره؟ چون اگه چربی ئی بخواد جمع شه همین جاها+شکم جمع میشه. مرد ها هم به مرور و با افزایش سن چربی جمع می کنن (توی همین نقاط). در حالیکه به رژیم غذایی و عدم توجه خودشون بر می گرده، نه رابطه ی جنسی.

اما ببخشیدا!
قاضی از کجا میدونه سایز قبلیتون چقدر بوده که الان بخواد تشخیص بده؟!!!
این تغییراتو بیشتر خود خانم و همسر یا شریک جنسیشون متوجه میشن و شاید بعضی از نزدیکان مثل مادر

درسته، فکر می کنم که این کار قاضی بیشتر همون قضیه ی هول شدن فرد مشکل داره...

من وقتی که این دو تا پست رو خوندم سعی کردم مطلب تایید کننده ای توی اینترنت پیدا کنم که هیچ تایید کننده ای پیدا نشد. این دو تا نمونه ش:
بقیشون هم فرقی نمی کردن و کلا همین بودن.

Per the physical aspects, losing your virginity doesn't induce changes in your body : to your genital parts or anything else. It doesn't change genital size, doesn’t change your vaginal discharge, it doesn’t do anything like that. I guess you already know that right ? The only thing it can really do is stretch your hymen a little bit more, no biggie. It’s a normal process.

http://www.articlesbase.com/sexuality-articles/how-can-you-tell-if-shes-a-virgin-150175.html

Myth #1: A non-virgin walks with her legs wider apart.
Fact: How a girl walks is determined by her physical build - how wide her hip bones are or how fat her thighs are. It's also determined by her stride. This has nothing whatsoever to do with her virginity!

Myth #2: Hair between the eyebrows is gone after one loses her virginity.
Fact: This is one of the more bizarre stories. Hair between the eyebrows has nothing to do with virginity. If you happen to spot some hair between a girl's eyebrow which had never been there previously. it's simply because she has forgotten to pluck her eyebrows during the past few days!

Myth #3:A girls' fully-rounded backside suddenly flattens after she has sex.
Fact: If this were true, then there wouldn't be many of us walking around with nice, round, fully rear ends! It is impossible to lose tje elsaticity in your backside muscles simply through intercourse.

Myth #4: A virgin's breasts point upwards.
Fact: Virgins are just as likely to have sagging breasts!

Myth #5:One's breasts become larger after she loses her virginity.
Fact: Just like a guy obtains his erection through a rush of blood to his penis, a gal's breasts could also swell when aroused. But this subsides. It is rude and childish to assume that those with ample chests are all non-virgins.

Myth #6: A virgin's urine is clear and sparkling.
Fact: Virginity cannot be confirmed with urine test; only pregnancy can. Besides, the quality of your urine is determined by your water intake - the more water you drink, the cleaner and clearer your urine will be.

Myth #7: A girl who has done it before has "a certain kind of look" on her face.
Fact: This is what many guys would say, and it is purely nonsense. Common sense tells you that there is no such thing as the virgin or non-virgin look!

Myth #8: A girl will definitely bleed when she has sex for the first time. If she doesn't, then she is lying about being a virgin.
Fact: One of the more reasonbale points brought up, this is perhaps the most common excuse for determining whether one is a virgin, but it is a misconception. Bleeding occurs when the hymen, a thin menbrane that covers the opening of a female's vagina, tears during intercourse. Thus, the general belief is that bleeding indicates loss of virginity. However, the hymen could also tear through physical activities like cycling and excessive exercises (like in the case of gymnasts). If tampons are not used corectly, they can also break the hymen. Also, some girls don't bleed after their first intercourse because they have more flexible hymens. Therefore, non-bleeding doesn't mean girls are non-virgins, either.

Sound Advice: Take these claims with a pinch of salt. These so-called facts are either traditional folktales or the output of someone's highly imaginative mind. In short, ignore all the outrageous things people say about how they can tell if a girl is a virgin. The truth is, no physical change will take place when a female (or male) loses their virginity. Only a medical check-up can confirm virginity by affirming the presence of an intact hymen. A thorough check-up can also tell whether the hymen has been torn by a penetrating penis or from falling from a bicycle. Other than that, the only way is to ask, and hope for an honest answer.

از طرف دیگه می دونم که هورمون های جنسی می تونن کارهایی بکنن، کسی در این مورد اطلاعات دقیق تری داره؟

سکوت
خارج شده است

محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 192

تشكر
اهدا شده: 169
دريافت شده: 84

من مست مي عشقم

« پاسخ #9 : 28 مهر 1388,ساعت 11:46:21 »

كوروش جان ممنون از اطلاعات خوبت،
اما خدمتتون عرض كنم كه بكارت رو مگه نميشه توسط پزشكي قانوني تشخيص داد؟

اما  س*ك*س از راه غير معمول (مقعدي) رو به هيچ وجه پزشكي قانوني نميتونه تشخيص بده،
از كجا ميشه اين رو فهميد؟
آيا تاثيراتي در ظاهر فرد ميذاره؟ (ولو انجام فقط يكبار اينكار)

Kourosh

خارج شده است

چون چشم تو دل مي برد از گوشه نشينان
همراه تو بودن گنه از جانب ما نيست
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 28 مهر 1388,ساعت 13:08:22 »

نوشته: محمد(شب نشين)
كوروش جان ممنون از اطلاعات خوبت،

خواهش می کنم.

اما خدمتتون عرض كنم كه بكارت رو مگه نميشه توسط پزشكي قانوني تشخيص داد؟

آره می تونه، ادعایی که دوستان مطرح کردن در مورد تشخیص بر اساس تغییرات فیزیولوژِیکه...

اما  س*ك*س از راه غير معمول (مقعدي) رو به هيچ وجه پزشكي قانوني نميتونه تشخيص بده،

تا مدتی بعد پزشکی قانونی می تونه تشخیص بده.

از كجا ميشه اين رو فهميد؟
آيا تاثيراتي در ظاهر فرد ميذاره؟ (ولو انجام فقط يكبار اينكار)

نمی دونم.

محمد(شب نشين)

خارج شده است

خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 28 مهر 1388,ساعت 15:27:03 »

آقا کوروش در مورد حرفی که درباره جمع شدن چربیها زدن رو نمیدونم شایدم درست باشه
اما من خانومها یا آقایون زیادی و دیدم که بلافاصله بعد ازدواج بیشتر از قسمت شکم بزرگ شدن
یکی از دوستام میگفت برای آقایون تاثیرات تستسترون هستش (صحت حرفشو نمیدونم تا چه حده)
در ضمن من شنیدم که پزشکی قانونی رابطه از راه مقعد رو میتونه تشخیص بده چه برای آقایون (در موارد استخدامی های مهم ) چه برای خانومها
خارج شده است

این نیز بگذرد...
محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 192

تشكر
اهدا شده: 169
دريافت شده: 84

من مست مي عشقم

« پاسخ #12 : 28 مهر 1388,ساعت 15:31:57 »

در ضمن من شنیدم که پزشکی قانونی رابطه از راه مقعد رو میتونه تشخیص بده چه برای آقایون (در موارد استخدامی های مهم ) چه برای خانومها
راست ميگيد خانمي؟
واقعا همينطوره؟
خيلي عااااااااااليه اگر اينجوري باشه،
دمشون گرم،
حتي اگر بعد از 10 سال از رابطه هم برن براي آزمايش ميتونن تشخيص بدن؟

Kourosh

خارج شده است

چون چشم تو دل مي برد از گوشه نشينان
همراه تو بودن گنه از جانب ما نيست
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 28 مهر 1388,ساعت 15:34:53 »

10سالو والا نمیدونم
ولی یکیو میشناختم که 7سال داشت و تشخیص هم داده شد!

Kourosh

خارج شده است

این نیز بگذرد...
ELENA-AKS
ELENA
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 208

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 16

دختر 18 ساله متاهل-

« پاسخ #14 : 29 مهر 1388,ساعت 13:04:38 »

سلام عزیزان
لازم بذکراست که بگم پزشکی قانونی شناسنامه طرف را جلوی چشم خانوادش و خانواده همسرش قرار میده.چه مرد و چه زن
برای زن قطر و مقدار فرو رفتگی وووو...........را نشان میدهند و میگویند.
درضمن با داشتن رابطه اندام تغییر نمیکنه -اما از حالت چهره وطرز راه رفتن میشه فهمید طرف سکس داشته یانه.اگه سینه تغییر کنه به خاطر ماساژهای توی سکسه-اگه کسی هم چاق میشه خب بعد رابطش حتما اشتهاش باز میشه- ;Dمگه نمیبینین بعضیها میگن طرف بره خونه خودش چاق میشه-چون اشتهایه بازمیشه دیگه (اینا نظر شخصی من بود) پوزخند Tongue

Kourosh

خارج شده است

زنده بودن رابه بيداري بگذرانيم که سالها به اجبار خواهيم خفت
صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :