HIDDEN WAY
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 406
تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341
|
 |
« پاسخ #90 : 29 مهر 1388,ساعت 00:03:41 » |
|
از چه انتشاراتی هست ؟؟
«آسیم» آقای HIDDEN WAY همین الان کتاب رو سفارش اینترنتی دادم تا برام بفرستند . فقط با ترجمه مهدی قراچه داغی هست . مترجمش همین شخصه ؟
درسته 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
حضرت امیر : حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...
Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar Bu denizin qozu yashdi sensiz
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 594
تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367
|
 |
« پاسخ #91 : 29 مهر 1388,ساعت 07:33:31 » |
|
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
|
|
|
Khorshide Taban
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 370
تشكر
اهدا شده: 82
دريافت شده: 118
|
 |
« پاسخ #92 : 29 مهر 1388,ساعت 08:18:03 » |
|
استوره جان اولا صبح بخیر دوما شدیدا عجله دارید ها !!!! بابا مسلمانهای جهان کمک !!! میگم من هنوز ماه عسل نرفتم حالا بچه زودمهههههههههههههه !!!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
در بین تمام مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند !!! ( رنه دکارت )
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #93 : 29 مهر 1388,ساعت 08:31:02 » |
|
صبح شما هم به خیر !! جدا !!! هنوز ماه عسل نرفتی !!!!!!!!!! مگه چند وقته ازدواج کردید ؟؟ میشه بگی چند سالتونه ؟؟ من همیشه فکر می کردم پیشکسوت تر از منی !!!!!!!!!!!!!1 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
|
|
|
Khorshide Taban
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #94 : 29 مهر 1388,ساعت 09:00:13 » |
|
من سال 87 عقد کردم . توی مرداد 1388 ازدواج کردم . 34 سالمه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
در بین تمام مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند !!! ( رنه دکارت )
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #95 : 29 مهر 1388,ساعت 09:50:17 » |
|
باز بگو عجله دارید !!!!!!!!!!! می خوای بچت بجای مامانی بهت مادر بزرگ بگه !!!!!!!!!!!  نه دیگه همون که گفتم !!!!!!!!!  اگه تو ماه عسل هم کارو یه سره کنید بد نیست ها !!!!!!!!!!!!!  دیگه خیلییییی شیرین میشه !!!!!! 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
sogol_666_balaa
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 344
تشكر
اهدا شده: 27
دريافت شده: 100
|
 |
« پاسخ #96 : 29 مهر 1388,ساعت 11:07:55 » |
|
سلام خورشید تابان عزیز شرمنده که اینو می گم ولی می تونستم حدس بزنم یکم تا حدی دچار این مشکل بشی چراجون ازدواج شما نمی خوام بگم غلط ولی تا حدی جای سوال داره درست که با شوهرت مشکلی نداری و همه مربوط به خوانوادش می شه ولی سهم شوهر و خانوادش هر کدوم 50 درصر خوده پسر 50 درصدو خانوادش50 هستن که به هم بخورن شما از نظر خانوادگی 2تا فاز متفاوت هستین و شما تو این مدت همش دویدین که فاصله این دوتا خانواده رو پر کنید ولی بعد یک دفعه به خودت مییای و میبینی نه انگار این وسط شمایی که فقط داری میدویی و به هیچ چیزی نرسیدی و به پوچی می رسی نه مشکل شما ار سر شکم سیری نیست تفاوت فرهنگ دو خانواده و دنمی دونم چرا شما به جای این که هی بگی ما اینم اونا این قبول نمی کنی که اونا تفاوت دارن نمی دونم متوجه منظورم شدی یا نه و از حرفم امیدوارم ناراحت نشی من با نظرات اقای (هیدن )کاملا موافقم بعضی موقعه ها ما هستیم که نیاز به تغییر داریم و من احساس می کنم که شما هنوز نپذیرفتین که خانواده همسرتون متفاوت هستن و در ضمن من یک اصفهانی اصیلم اگه به برو بچه اصفهانی چبزی بگیننننننننننننننننننن با من طرفیننننننننننننننننننن به تنهای و از پس زبون بچه های اصفهانم که میدونید کسی بر نمی یاد پس دوستان حواسشون جمع باشه  مرسی سوگل
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
من به امار زمین مشکوکم اگر این سطح پر از ادم هاس پس چرا این همه دلها تنهاس ؟؟؟؟؟
|
|
|
Diabloo
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 368
تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227
|
 |
« پاسخ #97 : 29 مهر 1388,ساعت 11:14:17 » |
|
سلام.. خورشید خانوم ماشا الله تاپیک شما خیلی جلو رفته ها... (این نشون میده خیلی طرفدار دارید)
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
|
|
|
دنیای کوچک
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 473
تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203
|
 |
« پاسخ #98 : 29 مهر 1388,ساعت 11:41:20 » |
|
سوگول جون ایصفهونی هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وحیده هم ایصفهونی هست..... وای خدا چه قدر ایصفهونی صرفه جو اینجا ست 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن دنیای گرفتار
|
|
|
sogol_666_balaa
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #99 : 29 مهر 1388,ساعت 12:34:00 » |
|
اره عزیزم تازه شریفه هم بچه اصفهان
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
من به امار زمین مشکوکم اگر این سطح پر از ادم هاس پس چرا این همه دلها تنهاس ؟؟؟؟؟
|
|
|
n@zi
OFC Hero

آفلاین
تعداد ارسال: 570
تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253
|
 |
« پاسخ #100 : 29 مهر 1388,ساعت 12:45:13 » |
|
سوگل خانم ما به اصفهاني ها مخصوصا شما ارادت خاصي داريم
من اصفهاني نيستم اما واقعا از در كنار اصفهاني بودن لذت بردم براي چندين سال
واقعا ادمهاي خوبي هستند اينو جدي مي گم ماهند يعني من فقط با خوب خوباشون در تماس بودم
|
هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
|
|
|
Khorshide Taban
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #101 : 29 مهر 1388,ساعت 13:30:59 » |
|
سوگل جان همه حرفهای شما درست !!! ولی در جهت تغییر نمیتونم روند زندگی اونها رو قبول کنم !! من خیلی خیلی خیلی تلاش کنم میتونم قدرت تحملم رو ببرم بالا وگرنه که اونها هیچ کاریشون برای من قابل قبول نیست . در ضمن بگم که شوهر من چون بیشترین تایم زندگیش رو با پدرش گذرونده خدا رو شکر از ناهنجاریهای اونها هیچی به ارث نبرده !!! خدا رو صد هزار مرتبه شکر که هیچیش به اونها نرفته !!!! بیشتر خلق و خوی پدر و زن پدرش رو گرفته که واقعا زن فرهیخته و باشخصیته . ای کاش هیچوقت از اونها جدا نمیشد و به طرف اینها کشیده نمیشد . نمیدونی چقدر این دو تا مادر و خواهر بدجنس و نامردن !!! نمیدونید !!! من بیشتر موقع ها که دلم میگیره به زن پدر زنگ میزنم خیلی آرومم میکنه یک فرشته مثل مادر خودم !!!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
n@zi
OFC Hero

آفلاین
تعداد ارسال: 570
تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253
|
 |
« پاسخ #102 : 29 مهر 1388,ساعت 13:34:18 » |
|
در ضمن بگم که شوهر من چون بیشترین تایم زندگیش رو با پدرش گذرونده خدا رو شکر از ناهنجاریهای اونها هیچی به ارث نبرده !!! خدا رو صد هزار مرتبه شکر که هیچیش به اونها نرفته !!!!
پس چه طوري كه فكر مي كني ممكن بچه شما مثل اونها بشه نه خودت كه جواب خودت رو دادي بچه ات پيش شما پس مثل شما ميشه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
|
|
|
sogol_666_balaa
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #103 : 29 مهر 1388,ساعت 13:56:56 » |
|
من مخالفم تا حدی با حرفاتون خورشید جان چرا چون من فکر نمی کنم تغییر یعنی این که شما روند زندگی اونها رو قبول کنی .تحملم قبول نداره چرا چون تو همه چیزو میریزی در درون خودت بعد به خودت میاای می بینی داری اون زیر له می شه من معتقدم شما زندگی خودت رو داری و به نظرت درست و قابل قبول واسه خودت درست پس اونها هم همین حس نسبت به خودشون دارن و فکر می کنن درست هستن نه نیاز تو زندگی اونها رو قبول کنی نه اونها زندگی تو رو اصلا بحث پذیرفتن و قبول چیزی نیست خورشید جان بحث داشتن سازگاری و داشتن انعطاف پذیری بالا مثل اگه خانم یا همون مادر شوهر سیگار می کشه لازم نیست تو این کار رو قبول داشته باشی یا نه بلکه کنار امدن و سازگاری با محیط مطرح و شما می تونی برای خودت سیگار کشیدن رو قبول نداشته باشی و همسرت نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه مرسی سوگل
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: HIDDEN WAY
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Khorshide Taban
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #104 : 29 مهر 1388,ساعت 14:02:13 » |
|
سوگل جان خدا نکنه که جای من باشی !!! ولی سازگاری با محیط برای من حکم تحمل رو داره . من چون شوهرم رو دوست دارم فقط تنها لطفی که میکنم اینه که تحملشون کنم . ببخشید که انقدر سر سختم ولی باید جای من میبودید تا منظورم رو درک میکردید . ببخشید
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|