خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13692 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: djdokhi
صفحه: 1 ... 6 7 [8]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: به آخر خط رسیدم !!!  (دفعات بازدید: 5781 بار)
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 370

تشكر
اهدا شده: 82
دريافت شده: 118

« پاسخ #105 : 29 مهر 1388,ساعت 14:42:36 »

بچه ها ها ها هاها هاها هاها ها
با استعفای من موافقت نکردند !!!!!!!!!!
مدیرعاملمون میگه من توی دردونه رو نمیزارم بری !!!
میگه اگر میخوای بری برو ولی پول بی پول یا میمونی یا میری دیگه پشت سرت هم رو نگاه نمیکنی !!!!
منم مجبور شدم استعفام رو پس بگیرم !!!
 دیگه از قدیم میگن ناز کش داری ناز کن نداری ..........   Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
خارج شده است

در بین تمام مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده  زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند !!! ( رنه دکارت )
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 99
دريافت شده: 40

« پاسخ #106 : 05 آبان 1388,ساعت 10:00:54 »

جلوی شوهرم طوری وانمود میکنن که عاشق منن و دختر پیغمبر !!!!!!!!
وقتی اون نیست حتی به اندازه یک W.C رفتن ( البته ببخشید . معذرت میخوام بخاطر این مثالم ) کار خودشون رو میکنند .
قرار بود خونه ما سیگار نکشند .
با مکرشون میان سیگار هم میکشند ولی تا باسن از پنجره دولا میشن که مثلا ما فکر زن تو هستیم !!!! یعنی کلاه شرعی !!!!
یعنی به ریش من میخندن !!! که ما تونستیم توی خونت سیگار بکشیم .
این یعنی مکر این یعنی حیله !!!!!!

خورشید خانم
باید بگم شما به خاطر حساس بودنتون دارید عذاب میکشید
نمیخوام بگم اینا که گفتی مشکل نیستن ولی باید بگم من هم که مرد هستم گاهی از این چیزا برام پیش میاد که مثل شما از همه چیز و همه کس خسته بشم و دل از این دنیا میبرم اما خواهر خوبم سعی کن انرژی خودت رو صرف بهتر شدن زندگی خودت و همسرت کنی . منم مشکل سیگار کشیدن پدر زنم رو داشتم چون از بوی سیگار متنفرم . اما وقتی بعد از تذکر بازم سیگار کشیدن توی خونه ما ادامه پیدا میکنه خودم میرم زیر سیگاری واسش میذارم تا باورم بشه بعدش به ریش من نمیخندن و از رفتارم خجالت بکشن
عوضش بجای فکر کردن به این مشکل و حاد کردن موضوع فکرم رو واسه چیزای دیگه آزاد میذارم
خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #107 : 05 آبان 1388,ساعت 13:26:26 »

مرسی از نظرتون آقا بهنام .
راستش من از ترس اینکه توی استکان یا لیوانام خاکستر سیگارشون رو خاموش نکنند بر خلاف میلم رفتم یک زیر سیگاری خریدم !!!
الان یه چند وقتیه که اصلا باهاشون حرف نمیزنم . اونها زنگ میرنند فقط با شوهرم حرف میزنند و شوهرم هم میگه زنم سلام میرسونه !!!!
نمیدونیم این چه آزاریه در وجود بعضی از زنها که با خصلتهای زشتشون همنوع خودشون رو عذاب بدن !!!
 مگه ما چند بار زندگی میکنیم که اینقدر باید بد باشیم !!!
یکبار حق زندگی داریم توی این دنیا پس چرا باید بجای خوب بودن اینهمه برای خودمون لعنت بخریم .
من همیشه آرزو داشتم از جونی که بجای خواهر و مادر شوهر 100 تا برادر شوهر داشتم !!!!
ولی متاسفانه از هر چی بدت بیاد به سرت میاد .
خارج شده است

در بین تمام مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده  زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند !!! ( رنه دکارت )
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #108 : 06 آبان 1388,ساعت 10:59:30 »

خورشید خانم کمی دیدتون رو عوض کنید
باور کنید سخت نیست
همیشه لازم نیست رفتار بد رو با رفتار بد تلافی کرد
با محبت هم میشه دیگران رو وادار به عقب نشینی کرد
شما میتونید رفتار اونها رو عوض کنید . ضمنا به خاطر همسر خوبت هم که شده بیشتر به خونوادش احترام بذار
شاید همسرت در این مورد چیزی به زبون نیاره ولی مطمئن باش توی دل و ذهنش به خاطر سردی ارتباط تو با خونوادش ناراحته
همیشه سبز باشی .
خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #109 : 09 آبان 1388,ساعت 11:50:17 »

آقا بهنام من خودم عذاب وجدان میگیرم وقتی میبینم خانواده اش اینجوری هستند و من هی غرش رو به اون میزنم !!!
ولی خوب خیلی سخته .
میدونم من حتی طاقت ندارم که سرش درد بگیره چه برسه به اینکه قلبش بشکنه .
خارج شده است

نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #110 : 09 آبان 1388,ساعت 12:18:33 »

خورشید جون ، به شوهرت که اینقدر دوسش داری فکر کن . اون خیلی دوست داره که رابطه تو با خانوادش خوب باشه . با یکمی

گذشت هم خودت به آرامش میرسی هم شوهرتو خوشحال و راضی میکنی.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

behnam99, دنیای کوچک

خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #111 : 11 آبان 1388,ساعت 15:25:34 »

خورشید خانم از تحولاتت بگو
آیا تونستی توی دیدگاهت تغییری ایجاد کنی
سعی کن زندگی رو ساده تر از اون چیزی که هست ببینی
سبز باشی
خارج شده است

ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #112 : 12 آبان 1388,ساعت 08:44:09 »

خورشيد خانم چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا بيا يه خورده هم بر ما بتاب
روشنايي بخش ofc
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #113 : 12 آبان 1388,ساعت 09:36:54 »

سلام ابهام جان
عزیزم وقتی خورشید به اون عظمت و بزرگی بالای سرماست من چیکارم !!!!!!
بهترم .
فعلاکه خدا رو شکر دریای زندگیم آروم و آفتابیه !!!!
خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #114 : 12 آبان 1388,ساعت 09:43:14 »

خورشيد جان ان شاء ا... هميشه همينطور باشه

البته گاهي يكم موج براي تنوع در شنا بد نيست هااااااااااااااااا البته به شرطي كه موج سواري بلد باشيم

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #115 : 12 آبان 1388,ساعت 09:46:41 »

خورشید جان برات خیلی خوشحالم  سکوت
خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن