خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13692 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: djdokhi
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: به نظر شما هم اكنون كدام كشور براي مهاجرت تحصيلي مناسب تر است؟  (دفعات بازدید: 1150 بار)
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« : 28 مهر 1388,ساعت 13:31:45 »

سلام دوستاي خوب گل خودم
سوالمو واضح پرسيدم ميشه خواهش كنم جواب بديد؟
مررررررررررررررررررررسي از همكاريتون
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #1 : 28 مهر 1388,ساعت 14:07:36 »

ببين اين كاملا بر مي كرده به اينكه بخواي بعدش با مدركت چكار كني

مثلا اگه بخواي بري خارج از كشور خود مدرك دانشگاه هاي ايران خيلي اعتبار نداره مخصوصا در مقطع ارشد و دكترا

اما اگه بخواي توي ايران كار كني مدرك ايران خيلي خوب

اگه هدف تخصيل خارج از كشور استراليا ، اوكراين ، مالزي ، آلمان و .... الان دانشجو مي پذيره اما شرايط تحصيلش بايد مدرك عتبر زبان داشته باشي يعني ايلتس يا تافل

تازه غير از مالزي براي بقيه كشورها بايد يه پشتوانه مالي يكي كه دولت اون كشور قبول كنه مي توني تا اخرش تو رو ساپورت كنه

به هر حال اين قصه سر دراز داره

حالا چه كاري بشين همينجا درست رو بخون ؟

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

HIDDEN WAY

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 28 مهر 1388,ساعت 14:22:26 »

نازي جون به اين نتيجه رسيدم كه تو مملكت خودم با عرض تاسف و پوزش براي درسي كه خووندي هيچ ارزشي قائل نيستن
وقتي از دل و جون مي خواي براي مملكت كار كني بهت مي خندن!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فكر كن
وقتي مي خواي كار همه زود راه بيفته و هيچ كس به دردسر نيفته بهت مي خندن
وقتي مي بينم مي تونم طلب يكي رو پرداخت كنم ( در مورد كارم تو شركت دارم صحبت مي كنم ) ولي رييس دنبال اينه كه كدوم طلب كار منفعت بيشتري داره اول پول اونو بده نه پول كسي كه بيشتر نيازمنده
وقتي مي شنوم كارگر بيچاره اي كه شب عيد ، دقيقاً لحظه سال تحويل به جاي اين كه پيش خانوادش باشه سر كار پروژه داشته تو بيابون كار مي كرده و حالا 3 ماه از تموم شدن كارش مي گذره ولي هنوز دستمزدشو بهش ندادن در حالي كه مي تونستن بدن دلم مي سوزه
وقتي پيمانكار گوشيو ميده دست طلبكارش ، طلبكار بهم ميگه خانم نماز و روزه ي تو قبول نيست ، ازت نمي گذرم چون پولمو نميدي مو به تنم سيخ ميشه، چهار ستون بدنم مي لرزه
تو بگو اين مملكت ديگه موندن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

HIDDEN WAY

« آخرين ويرايش: 28 مهر 1388,ساعت 14:26:29 توسط ebham » خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
kaktous
دوست جونه همه...
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 357

تشكر
اهدا شده: 44
دريافت شده: 158

« پاسخ #3 : 28 مهر 1388,ساعت 14:34:52 »

نه بابا انقدرا هم دردسر نداره...

من برای مالزی و هند و ارمنستان پرس و جو کردم لبخند

ارمنستان که هیچی ... چون کشورای خاور میانه رو مدرکشون رو ایران قبول نداره زیاد...یعنی وقتی برگشتی باید حد اقل 20 واحد دیگه اینجا بخونی تا خودشون معادل سازی کنن برات...

مالزی هزینش یکم زیاده...خورد و خوراک نه ولی هزینه حمل و نقل و رفت و امد خیلی گرونه...اگه مدرک زبان نداشته باشی اونجا تعیین سطح میشی و برات کلاس میذارن ولی الافی زیاد داره...ترم اخر میتونی بورسیه بگیری برای انگلیس یا استرالیا که مدرک اخرت رو از اونجا میدن...

هند هزینش خیلی پایین تره ولی همه شهراش خوب نیست مثل پونا که الان اکثر ایرانیا میرن اونجا...

من میخواستم برم مالزی اول حتی تا پای ثبت نامم رفتم ولی قسمت نشد لبخند حالا اگه کارم درست شه شاید رفتم هند ولی سال دیگه...

خلاصه برای مالزی هرچی خواستی بپرس پوزخند بوسه...

راستی یادت نره اونجا مدرک کاردانی ایران رو قبول ندارن...ولی کلا هر دانشگاهی رو که تاییدیه وزارت علوم داشته باشه قبول دارن لبخند

ebham

خارج شده است

" .اگه كسي ديوونت بود ، بازيش نده اگه عاشقت بود ، دوستش داشته باش اگه دوست داشت ، بهش علاقه نشون بده اگه بهت علاقه داشت ، فقط بهش لبخند بزن اينطوري هميشه يه پله ازش عقبتري اگه يه روزي خسته بشه و يه پله بيادعقب تازه ميشه مثل تو...
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 28 مهر 1388,ساعت 14:36:32 »

اخ عزيزم بگردم اين احساسات پاك

اره قبول دارم توي ايران الان همه توي اين فكرن كه ديگران چطوري درست كنند يا بپيچونند كه طلب رو ندن

من خارج از كشور نرفتم كه بدونم اونجا اينطوريهست يا نه ولي مي دونم از ايراني جماعت بدجنس تر وجود نداره

حرفات رو قبول دارم

من فكر مي كنم در حال حاضر مالزي خيلي شرايط عالي براي ادامه تحصيل داره توي هر رشته و زمينه خيلي از دوستان رفتند دانشگاه هاي بين المللي معتبر و شرايط تحصيلي اسون

HIDDEN WAY

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 28 مهر 1388,ساعت 14:38:59 »

ي دونيد بد بختي چيه هچ جا مدرك دانشگاه هاي ايران رو به خاطر رنكينگش قبول نداره

جالب اينجاي ايران مدرك داتشگاه هاي با رنكينگ بلا روقبول نداره

هند ازلحاظ هزينه هاي زندگي خيلي شرايط خوبي تداره غير از اون طبق تعارف دوستان از لحا بهداشتي  خيلي مناسب نيست

اما مالزي هم از لحاظ هزينه و هم اب و هوا به طور كلي همه چيز خلي با خلق و خوي ايراني ها ميساره

در زمينه مالزي اگر اطلاعات بيشتر خواستي و در خدمتتم

HIDDEN WAY

خارج شده است

ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 28 مهر 1388,ساعت 14:50:37 »

نازي جون و كاكتوس جونم مرسي
كاكتوس جون من الان ترم آخر كاردانيم
يعني من نمي تونم مهاجرت تحصيلي بگيرم ؟
ميشه در مورد مالزي يه خورده بهم اطلاعات بدي
پسر يكي از همكارامم الان 2 ماهي ميشه رفته مالزي ميگه اوضاع بد نيست فقط يه كم تو هم اتاقي پيدا كردن تو مشكل برخورده بود
از كشور هند هم خوشم مياد ، اگه اطلاعات خاصي داريد بگيد
مرسي سکوت
خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 28 مهر 1388,ساعت 14:55:33 »

البته بايد قبلش بدوني چيزي به اسم مدر كارداني توي مالزي نداريم

يعني شما بايد اين مدركن رو بزاري كنار و از ابتدا براي كارشناسي بخوني

پايه اي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خارج شده است

ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 28 مهر 1388,ساعت 15:01:33 »

نميشه كارشناسي رو هم تو ايران بخوونم بعد با مدرك كارشناسيم پاشم برم  ناراحت
خارج شده است

kaktous
دوست جونه همه...
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 28 مهر 1388,ساعت 15:05:38 »

حتما عزیزم بوسه
امیدوارم به دردت بخوره

من کاردانیم رو تقریبا 1 ساله پیش گرفتم...مالزی سالی 2 بار پذیرش میگیره...میتونی فرم ثبت ناماش رو از اینترنت بگیری یا حضوری اقدام کنی...اونجا بعد از پیش دانشگاهی یه راس میرن دانشگاه اونم برای کارشناسی...به خاطر همین مدرک کاردانی رو نمیشناسن البته به من گفتن امکان داره بعضی از دانشگاهها یه چند واحدی رو قبول کنن...ولی معلوم نیست...هزینه کارشناسیش بستگی به دانشگاهش داره از 10 تا 20 باید ببینی دولتی یا خصوصی و چه رشته ای هستی...باید یه پشت وانه مالی حدود 7 میلیون داشته باشی و یکی (یه شرکت یا یه ادم معتبر) ضمانت مالیت کنن...
هزینه رفت و امد به ایران تقریبا 800 تومنه که سالی یک بار به خاطر اینکه دانشجویی میتونی نیم بها بری...اونجا چیزی به اسم اجاق گاز نیست پس پلوپز و ارام پذ میخوای البته تو خوابگاهاش...باید اب خوراکی رو بخری...ولی از نظر پوشاک ارزونه...
اگه میخوای اطلاعاتت رو کامل کنی برو وزارت علوم توی تهران...خوب راهنماییت میکنن لبخند

بازم اگه چیزه خاصی میخوای بدونی بپرس...اخه دیگه یادم نیومد که باید چی بنویسم پوزخند

راستی هند هم میگن جای خوب و بد داره که بهتره خونه بگیری چون معمولا دانشگاهاش خوابگاه نداره...شهرشون به این تمیزی نیست ولی خوب...بعضی جاها روزی 6 ساعت اب و برق ندارن...ولی از  نظر غذایی مشکلی نیست...اگه بخوای برای هند اونم دانشگاه دولتیش اقدام کنی باید قبل از عید برای ترم تیر ماه اقدام کنی لبخند

منم تصمیم دارم کارشناسی رو بگیرم بعد برم چون اگه برم مالزی حداقل 4 سالی واسه کارشناسی الافم Tongue

ebham

خارج شده است

" .اگه كسي ديوونت بود ، بازيش نده اگه عاشقت بود ، دوستش داشته باش اگه دوست داشت ، بهش علاقه نشون بده اگه بهت علاقه داشت ، فقط بهش لبخند بزن اينطوري هميشه يه پله ازش عقبتري اگه يه روزي خسته بشه و يه پله بيادعقب تازه ميشه مثل تو...
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 28 مهر 1388,ساعت 15:12:11 »

منم توصيه مي كنم كارشناشي تو اينجا بخوني بعد بري

باید یه پشت وانه مالی حدود 7 میلیون داشته باشی و یکی (یه شرکت یا یه ادم معتبر) ضمانت مالیت کنن...

براي رفتن به مالزي فقط نياز اون پشتوانه ماليبه ارزش 7 ميليون رو داشته باشي ضامن از شركت يا شخص رو نمي خواد

در شمن بهتر براي اقدام براي ثبت نام به شركتهايي كه توي اين زمينه كار مي كنند مراجعه كني شرايطترو بگي

اگر خواستي بگو شماره تلفنو ادرس يه شركت خيلي معتر كه با جند تا ازدانشگاه هاي مالزي قرار داد هم دار رو بهت بدم

البته عجله نكن چون براي اين كار زمان زياي داري

خوب تحقيق كن فعلا تا جايي كه من مي دونم مالزي شرايط بهتري داري

ebham

خارج شده است

kaktous
دوست جونه همه...
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 28 مهر 1388,ساعت 15:18:52 »

توی فرم دانشگاه اسم اون ادم یا اون شرکت رو با ادرس و شماره تلفن میخوان لبخند

این شرکتا هم اعتباری بهشون نیست تا اونجا میبرنت بعد امکان داره اونجا ولت کنن پوزخند ما یکی از دوستامون همین بلا سرش اومد پوزخند

بعضی از دانشگاههاش البته خصوصیاش اینجا نمایندگی دارن لبخند یتونی از اونا کمک بگیری...
خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 28 مهر 1388,ساعت 15:22:05 »

كاكتوس جان ميزاري اي وسط كاسبيمون رو بكنيم  عصبانی هي ضد حال ميزنه  Cheesy

ولي اتنا راست ميگه بي گدار به اب نزن شركتي و انتخاب كنه كه از طرف داتشگاه انتخابيت حتما مجوز داشته باشه

البته اينكهاونجا ولت مي كنن اره كليه قراردادهاي اين جور شركتها تا زمان ثبتنام در دانشگاه و اونجا براي مشكلتت بايد به حوزه دانشجويان بين المللي كه توي دفتر دانشگاه شعبه دارند بري و كمك بخواي

خارج شده است

ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 28 مهر 1388,ساعت 15:24:26 »

دوستان گلم مرسي واقعاً
آدرس اين شركت ها رو شما بلديد به من بديد ؟
اگه بلد نيستيد از كجا گير بيارم؟
« آخرين ويرايش: 28 مهر 1388,ساعت 15:41:53 توسط ebham » خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 28 مهر 1388,ساعت 15:26:35 »

برت خصوصي مي فرستم تبليغات نشه
خارج شده است

صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :