خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13692 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: djdokhi
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: بهانه گیری مادرم و غرور همسرم  (دفعات بازدید: 1722 بار)
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #15 : 29 مهر 1388,ساعت 13:11:25 »

در تكميل حرفاي دوستم

هميشه به من چه بهتر از به تو چه شنيده

سرمون توي كار خودمون باشه حتما زندگي موفقي داريم چه در نقش عروس چه مادر شوهر يا هر نقش ديگه اي
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
ebrahim
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 150

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 40

« پاسخ #16 : 29 مهر 1388,ساعت 13:16:18 »

میتونم بپرسم در انتخاب همسرتون ، مادرتون چقدر نقش داشتن؟
خارج شده است

دوستان تلاش کنیم در لحظه لحظه زندگی مان انسان معتدلی باشیم
breakneck
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

تشكر
دريافت شده: 0

« پاسخ #17 : 29 مهر 1388,ساعت 13:32:36 »

در انتخاب همسرم فقت معرفی کردن و جلسه اول و با مادرم رفتم و بغیر اون خوم تصمیم گرفتم
خارج شده است
ebrahim
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 150

تشكر
دريافت شده: 40

« پاسخ #18 : 29 مهر 1388,ساعت 15:23:22 »

خب مادرتون بعد ازدیدن و صحبت کردن نظری نداشتن؟
خارج شده است

دوستان تلاش کنیم در لحظه لحظه زندگی مان انسان معتدلی باشیم
farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 175

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 147

« پاسخ #19 : 01 آبان 1388,ساعت 14:37:03 »

میگم عجب اسم عجیبی دارین شما، معنیش میشه گردن شکسته یا گردن شکن؟؟؟؟به هر حال فرقی نمیکنه بریم سر مشکل شما، من نظرم با بقیه متفاوته و صرفا" نظر شخصی منه، به نظر من احترام مادر واجبه احترام همسر هم همینطور ولی احترام گذاشتن به کسی نباید باعث بشه که طرف از شما سواستفاده کنه و شما رو لای منگنه قرار بدن ، پس هر جا که فکر کردین طرفتون حرفی میزنه که منطقی نیست و صرفا" خودتون احساس کردین که منطقی نیست باهاش مخالفت بفرمایید.
متاسفانه خانومهای اینجوری قبل از ازدواج خیلی خودشون رو دوست و نزدیک فامیل شوهر نشون میدن ولی همین که ازدواج کردن و خرشون از پل گذشت تمام عقده های گذشته دو سه برابر میکنن و پس میدن و فکر میکنن بله حالا دیگه کسی حریفشون نیست در صورتیکه نمیدونن دارن اشتباه بزرگی انجام میدن، اونها نمیدونن که همین رفتارشون باعث دوری شوهرشون ازشون میشه و همین کارهاست که باعث میشه شوهره اصلا از بودن با زنش احساس رضایت و آرامش نکنه و حتی به جرات میگم از س.ک.س با زنش هم احساس رضایت نکنه.بعد میره این محبت گم شده تو دیگران جستجو میکنه و بعد داد خانومه در میاد که ای وای من که چیزی براش کم نگذاشتم پس چرا رفت خیانت کرد چرا رفت اینکار رو کرد یا اون کار رو کرد، در صورتیکه نمیدونن خودشون باعث دوری شوهرشون شدن.
من میگم دل هیچکدومشون رو نباید بشکنید تا وقتی که دل شما رو نشکوندن، "راستی شعر مادر ایرج میرزا رو هم یه بار بخونید"....
خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #20 : 02 آبان 1388,ساعت 08:05:26 »

[quote]متاسفانه خانومهای اینجوری قبل از ازدواج خیلی خودشون رو دوست و نزدیک فامیل شوهر نشون میدن ولی همین که ازدواج کردن و خرشون از پل گذشت تمام عقده های گذشته دو سه برابر میکنن و پس میدن و فکر میکنن بله حالا دیگه کسی حریفشون نیست در صورتیکه نمیدونن دارن اشتباه بزرگی انجام میدن، اونها نمیدونن که همین رفتارشون باعث دوری شوهرشون ازشون میشه و همین کارهاست که باعث میشه شوهره اصلا از بودن با زنش احساس رضایت و آرامش نکنه و حتی به جرات میگم از س.ک.س با زنش هم احساس رضایت نکنه.بعد میره این محبت گم شده تو دیگران جستجو میکنه و بعد داد خانومه در میاد که ای وای من که چیزی براش کم نگذاشتم پس چرا رفت خیانت کرد چرا رفت اینکار رو کرد یا اون کار رو کرد، در صورتیکه نمیدونن خودشون باعث دوری شوهرشون شدن.
 [/quote]

طبق تحلیل های شما عجب موجوداتی هستند این عروسها  !!!!!!!!!!!!!!!!!  شوکه   میگم راز بقا نشون دادتشون ؟؟ !!!!!  Cheesy

و عجب ریشه یابی شد این پدیده معضل خیانت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! متعجب 

برادر بزرگوارم شما انسان کامل و عاقلی هستید و مسلما به جایگاه زن و مادر در زندگی کاملا آگاهید

خیلی وقتها بهترین روش برای حل مساله بکار بردن عقل و منطقه !!!

مشکل عروس و مادر شوهر هم از بدو تاریخ ازدواج وجود داشته و تکراری است که دراین قصه نه مادرشوهر قهرمانه و نه عروس !!!

شما حریمهایی رو برای زندگیه زناشوییتون مشخص کنید و همچنین وظایف و حرمت هایی رو هم بعنوان یک پسر در مقابل مادرتون تعیین کنید

خوب در اینصورت هر کدوم که پا به حریم دیگری گذاشت اونوقت بدون اینکه کدورتی ایجاد بشه و به قولی با زبون خوش  ترمز و کلاج  رو باهم فشار بدید !!

اینطوری بدون اینکه ماشینتون خاموش بشه یه لحظه توقف می کنید وبعد دوباره آرام دنده یک و حرکت ....

ضمنا حساسیت ها و تعصبات  بی مورد  نسبت به یک مساله باعث تحریک شدن  طرف مقابلمون به اون مساله میشه !!!  پس جدا بپرهیزید !!!

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

بنیامین هادی زاده

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #21 : 08 آبان 1388,ساعت 04:53:02 »

بيچاره مردا كه موندن باچه ساز اين زنا برقصن.  برادر تعادل . جنم .  من واست دعا ميكنم مشكلت حل شه شما هم دعا كن گريبان گير من نشه . من واقعا نمي دونم چه پيشنهادي بدم
خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :