خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13692 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: djdokhi
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: افکار متشنج جنسی  (دفعات بازدید: 2344 بار)
chashmhayash
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 1

« : 29 مهر 1388,ساعت 23:20:54 »

من می دونم ممکنه از عنوان موضوع چیزی رو متوجه نشید. ولی بیشتر مشکل من از این افکار ناشی می شه :'(
من دختر مورد علاقه خودم رو  به قصد ازدواج پیدا کردم. دختر بسیار نجیب و خوبی بود و از ین معصومیتش راضی بودم. اما بعد از مدتی به پیشنهاد من با هم دیگه از بغل کردن در اس ام اس صحبت می کردیم و بوسیدن که البته همیشه اون پشیمون می شد ناراحت بار آخر من مستقیما در انتهای یک اس ام اس معاشقه ای از اون درخواست کردم که اون ناحیه از بدنش(آلتش) رو ببوسم که اون هم قبول کرد ولی بلافاصله بعد از این که این حرف رو من زدم ( همه اینها در اس ام اس) اون گفت پشیمون شده و فرادش گفت حالم از خودم به هم می خوره و بهتره این حرفها دیگه تموم بشه. مشکل من اینه که با وجود اینکه خودم این پیشنهاد رو مطرح کردم و اون من رو از الان همسر خودش می دونه ولی من احساس بدی نسبت به اون پیدا کردم!!! این مسلما از فکر مریض من ناشی می شه اما اصلا بی اعتماد نشدم بلکه احساس معصومیت رو دیگه کمتر نسبت به اون دارم. چون فکرم اینه که چرا قبول کرد که راجع به این قضیه در اس ام اس حرف بزنیم.
نظرتون چیه!؟ واقعا دارم گیج می شم.
خارج شده است
tanha12
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 26

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 8

« پاسخ #1 : 29 مهر 1388,ساعت 23:28:28 »

بیچاره دخترها که نیدونن به چه ساز شما آقایون برقصند !!!!!!!!!!!!!! متعجب

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

*sara*

خارج شده است

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود
      داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
ARTIN_35
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 122

تشكر
اهدا شده: 57
دريافت شده: 37

« پاسخ #2 : 29 مهر 1388,ساعت 23:49:22 »

سلام ببخشید شما چند سالتونه حتما اگه جوابتونو نمیداد هم میگفتید حتما کسی دیگرو دوست داره
خارج شده است
chashmhayash
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 29 مهر 1388,ساعت 23:53:03 »

25
آرزو می کنم ای کاش می گفت این حد واسمون زیادیه. هرچند بعدش هم گفت. دوستان می دونم مشکل از منه. اگر فکر می کنید می تونید راهی برای از بین بردن این افکرا هست منو کمک کنید. اگر فکر می کنید من درست بشو نیستم و آدم نمی شم!! بگید چه جوری به اون بنده خدا بگم که اون اذیت نشه.

خارج شده است
ARTIN_35
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 122

تشكر
اهدا شده: 57
دريافت شده: 37

« پاسخ #4 : 29 مهر 1388,ساعت 23:59:57 »

سنتونم پائین نیست عزیزم یکی از تفریحات دوستی صحبتهای عاشقانه و س ک سیه  و هیچ اشکالی هم نداره نه کسی با این صحبتها نا پاک میشه نه بی حیا الان دوره این حرفها گذشته ایقدر بین دوستان از این بحثها میشه که براشون عادی میشه پس زیاد به این مسائل فکر نکن فقط میتونم بگم اگه با این افکار ازدواج کنی طفلک همسرت خیلی اذیت میشه
خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #5 : 30 مهر 1388,ساعت 00:08:33 »

آخ الان سرم شلوغه وگرنه یه جواب تووووپ برات دارم.
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
chashmhayash
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 30 مهر 1388,ساعت 02:00:54 »

حرف آرتین  مناسب بود. من چطور می تونم این فکر رو عوض کنم؟
خارج شده است
chashmhayash
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 30 مهر 1388,ساعت 12:26:58 »

دوستان نظرتون چیه؟
خارج شده است
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #8 : 03 آبان 1388,ساعت 00:39:26 »

سلام حرف ارتين منطقي بود . برو از زندگيت لذت ببر جون اصلا بهش فكر نكن چند وقت ديگه كه ازدواج كني خودت به اين حرفا مي خندي . مشكل تو اينكه خيلي با حيا هستي . خدا به زنت رحم كنه

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ARTIN_35

خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
wintersun77
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 34

تشكر
دريافت شده: 14

« پاسخ #9 : 04 آبان 1388,ساعت 22:24:18 »

بيچاره اگر بگه نه كه حالت گرفته مي شه و مي گي نسبت به من سرده  حالا هم كه قبول كرده اين حرفا رو مي زني. بابا اون هم انسانه شهوت داره. شهوت كه فقط مال مرد نيست. برو يه ذره رو افكارت كار كن. اگر هم قصد ازدواج با اون بنده خدا رو نداري رابطتو باهاش قطع كن.
خارج شده است
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #10 : 12 آبان 1388,ساعت 08:20:06 »

به نظر من در حقش خيلي بي انصافي ميكني...اين كارا اصولاً براي خانوما انجامش خيلي سخته ببين طفلي به خاطر تو چقدر اين سختس رو تحمل كرده تا راضي باشي...كم لطفي نكن تو بايد به خاطر اين لطفي كه كرده بارها ازش تشكر كني....
اينم بگم اين كار نشانه خداي نكرده بي عفتي يه دختر نيست ..اين كارش فقط نشونه عشقه عشق..
خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :