خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12785 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: misre
صفحه: 1 [2] 3   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: خودمو گم كردم  (دفعات بازدید: 2325 بار)
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #15 : 30 مهر 1388,ساعت 14:11:20 »

اره پوچي واسه خودمم عجيبه بعضي وقتا خندم ميگيرم . خيلي وقتا هم گريه مي كنم من الان مشهدم ديشب 4 ساعت توحرم نشستمو فكر كردم . مي گم شماها كارو زندگي نداريد نشستين اينجا به حرفاي من گوش ميكنيد .
شوخي كردم من از شنبه فقط شبا ان ميشم  
من دانشجويه كامپيوترم  
خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #16 : 30 مهر 1388,ساعت 14:12:07 »

شريفه چراااااااااااااااااااا ؟
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #17 : 30 مهر 1388,ساعت 14:15:40 »

اخي پس من از شنبه ديگه نيستم چرت و پرت بگم  چشمک ولي صبح همچين حالتو بگيرم  تا بشي همون امير محمد خندون

امير جان خواستي بگو من صبح ها فقط انم الان دارم ميرم ديگه از دستت ناراحت شدم   Cheesy

دارم ميرم ديگه  شرمنده

مشهدي منو خيلي دعا كن خيلي خيلي خيلي يادت نره ها  Roll Eyes
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #18 : 30 مهر 1388,ساعت 14:18:04 »

شريفه و نازي آبجي هاي خوبم صحبتهاي شما خيلي به من كمك ميكنه تا بعد bay
در ضمن من مشهدي نيستم
خارج شده است

شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 194

تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69

« پاسخ #19 : 30 مهر 1388,ساعت 14:18:36 »

امير جان نه بابا ما كارمون كجا بود يعني كارمون همينه كه به حرف همديگه گوش بديم از اول هم اومديم اينجا تا همين كارو بكنيم
تو ميگي واسه چي اومديم به اين دنيا ميگي احساس پوچي ميكني اما به خيلي چيزا معلومه كه اعتقاد داري اون جمله از امام علي نشستن تو حرم امام رضا .....
فكر نميكني خودت زوركي ميخواي واسه خودت مشكل درست كني ؟
از امام رضا بخواه كه فكرتو عوض كنه به زندگيت شادي بده از ته دلت بخواه
واي چقدر دوس دارم الان مشهد بودم واسه ما ها هم دعا كن حتما حتما نكنه يادت بره....
نازي جون چي چرا؟
خارج شده است

بگذار تا دل من بي انتها تكرار كند
كه تو را ميخواهد فقط تو را
Y.A.S
دوستتان دارم...
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 113

تشكر
اهدا شده: 29
دريافت شده: 86

عاشق عشق محبت دوستی

« پاسخ #20 : 30 مهر 1388,ساعت 14:42:50 »

سلا بر امیر عزیز و دیگر عزیزان
امیر جان پیشنهاد می کنم هدف را برای خود بسازید...
من جای شما بودم طی مدت ماه عسل این هدف را برای خود ایجاد می کردم:
بوجود آوردن ماه عسلی زیبا برای همسر که تنها یک بار در زندگیش رخ می دهد...
برادر سخن ها برایت دارم اما خدا طاقت و حوصله بدهد و وقت، تحقیق دارم ببخشید.
اگر نتوانستید این هدف را برای خود بسازید و یا مشکلتان از طریق عزیزات تالار حل نشد به این آدرس بروید عزیزان متخصصی در آنجا هستند.www.hamdardi.net
از hidenwayهم کمک بگیر او نیز بنظر پخته می آید
البته اگر قسمت مورد نظر شما در تالار همدردی پولی بود باید پرداخت کنید اما قسمت های رایگان نیز دارد.
موفق و شاد باشید.
یاعلی
خارج شده است

در زماني دورتر از مادها                   در نزاعي سخت با جلادها

عده اي رفتند حج حاجي شدند       عده اي ماندندو اخراجي شدند
محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 192

تشكر
اهدا شده: 169
دريافت شده: 84

من مست مي عشقم

« پاسخ #21 : 30 مهر 1388,ساعت 17:47:50 »

منم ناامید میشم بعضی وقتا ... ولی بلاخره یه بهونه پیدا میکنم که دوباره امیدوار بشم...
اگه دوست داری بگو که مشکل کجاست... همه اینجا اینقدر مهربونن که نمیذارن اینجوری بمونی...
به شدت موافقم،
در ضمن دوست عزيز من هم دقيقا حالت شما را دارم دقيق دقيق دقيق،
باور كن من هم در حال حاضر مثل شما فكر ميكنم،
اما باور كن هر وقت كه اين حالتم شدت ميگيره يه لعنت به شيطون ميفرستم ميرم نماز ميخونم،
حتي اگر با خلوص نيت و از ته قلب هم نماز نخونم ولي فوق العاده روم تاثير مثبت ميذاره،
از من ميشنوي الان از زندگيت لذت ببر،
داري تو زمان حال زندگي ميكني برادر من،
نذار به خاطر افكار گذشته و آينده حالت از دستت در بره،
در ضمن ممنونم كه تو تاپيكم نظر دادي،
اينطور كه من دستگيرم شده شما فوق العاده پتانسيل انرژيهاي مثبتت بالاست،
من رفتار شناس و اين داستانها نيستم ولي احساسم هيچ وقت بهم دروغ نميگه،
باور كن در سخنان شما ميشه موجهاي مثبت رو حس كرد،
پس از بهترين روزهاي عمرت (تاهل) لذت ببر و آيندت رو بساز،

دوستان راهنماييهاي شما به اين دوست عزيزمون به من هم كمك زيادي ميتونه بكنه.

موفق و پيروز باشيد.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

امير مهدي

خارج شده است

چون چشم تو دل مي برد از گوشه نشينان
همراه تو بودن گنه از جانب ما نيست
ainazi
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 1

« پاسخ #22 : 30 مهر 1388,ساعت 18:00:53 »

سلام امير مهدي
منم 25 سالمه
منم به پوچي رسيدم
منم افسرده شدم
مجبورم هر روز پاشم بيام سر كاري كه دوستش ندارم و با آدمهايي باشم كه ....گيجم
تنهام.
تنهام؟
نمي خوام با اينايي كه دورو برم هستن باشم : پس :تنهام
منم اصلا" منشا رو نمي دونم
بي هيچ چيزي و هيچ كسي اعتماد ندارم...زندگيمو دارم به گه ميكشم..با نامزدم خواستم تموم كنم اما دلم نيومد و حالا هنوز ادامه ميديم ..اميد ؟
اميد ندارم
دلم نمي خواد دوباره برم پيش مشاور و روانپزشك..

امير مهدي

خارج شده است
amir_hasan
امیر حسن
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 3

« پاسخ #23 : 30 مهر 1388,ساعت 18:11:38 »

سلام
من با جناب یاس کاملا موافقم
مسیره زندگی چه کوتاه چه بلند بالاخره باید طی بشه
و این رو هم بدونین که چه برای ما و چه برای حیوانات زمان در حاله گذره
منتها چون ما انسانها حقه انتخاب داریم و این مارو از دیگر موجودات این عالم متمایز میکنه
ما با فکرو ذهنه خودمون میتونیم از خودمون یک انسانه موفق شاداب پر انرژی و رو به پیشرفت بسازیم
و هم میتونیم با فکرمون از خودمون یک بیماره روانی و افسرده بسازیم
حق انتخاب باشماست
شما دوست داری کدومشو انتخای کنین؟؟
خارج شده است

دست از طلب ندارم تا کام من برآید       یا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 194

تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69

« پاسخ #24 : 30 مهر 1388,ساعت 19:44:39 »

كسي بهم گفت همه توي زماني به اين مرحله ميرسن پس مشكل فقط مشكل شما نيست براي خيلي ها اتفاق ميفته

شوهر خواهرم ميگفت خدا خودش توي يه جايي از قران گفته كه زياد هم در مورد هدف افرينش و...فكر نكنيد البته اگه تونستم ايشو پيدا ميكنم و بهتون ميگم....

من ميگم با توكل كردن به خدا و قران خوندن همه چيز حل ميشه ...........

زياد فكر نكنيد دائم هم به خودتون افكار منفي القا نكنيد تفكر منفي روي زندگيتون اثر ميذاره به لحظه هاي خوب زندگيتون فكر كنيد و اينو بدونيد كه شرايط هميشه بر وفق مراد ما نيست پس ما براي خوشبخت بودن بايد خودمون را با شرايط سازگار كنيم و بدونيم كه خوشحال بودن ما يه لبخند ما ميتونه ديگران را هم به زندگي اميدوار كنه.............

دوستان بخنديد اميدوار باشيد چرا نا اميدي ما هممون جوونيم و كلي ارزو داريم نذاريد نا اميدي ما را از پا در بياره اگه ما نتونيم كاري كنيم پس قراره كي اين همه مسئوليتو بر عهده بگيره.............
خارج شده است

بگذار تا دل من بي انتها تكرار كند
كه تو را ميخواهد فقط تو را
kiuhnmgtrdcv
داداش رضا
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 57

تشكر
اهدا شده: 19
دريافت شده: 16

« پاسخ #25 : 30 مهر 1388,ساعت 21:58:48 »

کجای قران خدا گفته که در مورد هدف افرینش فکر نکنید ؟
الَّذينَ يَذْكُرُونَ اللَّهَ قِياماً وَ قُعُوداً وَ عَلى‏ جُنُوبِهِمْ وَ يَتَفَكَّرُونَ في‏ خَلْقِ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ رَبَّنا ما خَلَقْتَ هذا باطِلاً
در مورد این که دوستی گفته بود ما اختیار نداریم پس برای چی خدا ما رو به دنیا اورده؟
اگر انسان اختیار نداشت عذاب و پاداش خدا دیگه چه معنی داشت ؟
فرق انسان با بقیه موجودات اینه که خدا بهش اختیار داده یعنی خدا انسان ازاد افریده که خودش تصمیم بگیره
مثلا یک گرگ نمیتونه صفت درندگی کنار بذاره یا مثلا یه سگ هیچ وقت نمیتونه تصمیم بگیره که از فردا به صاحبش خدمت نکنه
خدا به سایر مخلوقاتش کمال های محدودی داده ولی کمال انسان در دستان خودش گذاشته
 این خود انسانها هستند که انتخاب میکنند که چه کسی باشند و دنیا جایی برای انتخاب کردن برای همین خدا ما رو به دنیا فرستاده   سکوت

Y.A.S

خارج شده است

گل زیباست
fataneh
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 23

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 15

« پاسخ #26 : 01 آبان 1388,ساعت 00:04:10 »

.سلام خوش اومدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی سکوت
نگاهت را متوجه درون کن ، به اعماق وجودت بنگر ، یاد بگیر اول  خودت را بشناسی
                                                                                                                 <<زیگموند فروید>>

امير مهدي

خارج شده است
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #27 : 01 آبان 1388,ساعت 16:47:55 »

سلام mr yas از اشنايي با شما خوشحلم . ممنون از راهنمايت . ....

fataneh, Y.A.S

خارج شده است

Y.A.S
دوستتان دارم...
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 113

تشكر
اهدا شده: 29
دريافت شده: 86

عاشق عشق محبت دوستی

« پاسخ #28 : 02 آبان 1388,ساعت 00:31:45 »

سلام بر جناب مهدی عزیز
داماد عزیز شیرینی ازدواجتان را لطفا هرچه سریعتر بدهید منتظریم...(من و باقی عزیزان) لبخند
خب برادر بنده پیشنهاداتی را مطرح می سازم امیدوارم مفید باشند البته خواهش بنده اینست با تامل بنگرید:
بنده لحظه ای خواستم بنویسم که شما خودتان را گم کرده اید ناگاه چشمم به نام تاپیکتان افتاد و خوشحال شدم که خود مشکل خود را دریافته و قسمت عظیمی از راه را پیموده اید! پس راه حل شما آنقدر بدیهیست که شاید از اذهان دور مانده:
شما باید خود را بیابید!
اما چگونه؟ برای این کار ابتدا باید خود را بشناسید و بدانید خود یعنی چه؟ چرا می گوییم خودم؟ مگر ما با خودمان یکی نیستیم؟ آری ما باخودمان یکی بودیم و می توانیم باشیم اما خودمان یعنی چه؟ بنده مثالی میزنم:
فرق بین یک تلفن همراه اصل شرکت اپل با یک تلفن همراه تقلبی اپل ساخت چین در چیست؟ واضح است و آن اینست که تلفن چینی اصل نیست...
ما انسان ها تلفن همراه نیستیم که قابل تغییر نباشیم بقول عزیزمان kiuhnmgtrdcv ما اختیار داریم، پس برای رسیدن به خود باید ریشه یمان را بشناسیم و بسوی او بازگردیم، شاید ریشه ی ما خاکی باشد که ما از آن بوجود آمده ایم یا بقول لائیک ها مواد تشکیل دهنده ی ما باشد پس ریشه ی ما جسممان می شد اما این غلط است زیرا ما همیشه می گوییم بدنم، جسمم و خودم... خود ما یعنی واقعیت ما و واقعیت ما به گفته ی کلام یکتا در هنگام مرگ تمام و کمال "بازگردانده" می شود! ما دانستیم که خودمان واقعیت وجودمان است اکنون ببینیم ریشه ی وجودمان چیست تا بفهمیم واقعیت وجودمان یعنی چه؟ اما چرا بازگردانده می شود و چرا در همین دنیا باقی نمی ماند؟ جواب را چند سطر بالاتر یافته ایم: برای رسیدن به خود باید ریشه ی مان را بشناسیم و بسوی او بازگردیم! ما پس از مرگ بسوی چه کسی بازمی گردیم؟
انالله و انا الیه راجعون،
آری یکتای بی همتا و اینجاست که کلام زیبای پروردگارمان را درمی یابیم که فرمود از روح خویش در ما دمید! ما ریشه را یافتیم: پروردگار یکتا پس خودمان آن چیزی هستیم که از او نشات یافته: روح آری عزیزان همه ی ما ارواحی هستیم که در این دنیای فانی حبس در بدن های خاکی شده ایم و آنققققدر به این زندان عادت کرده ایم که خودمان را فراموش کرده ،برای رهایی از رنج آن از خودمان روحمان و بالاتر یکتا پروردگارمان یا همان خود حقیقی فاصله گرفته و دل به خوشی های زود گذر و آنی بسته ایم و تمااام دردها و رنج های ما جنس بشر همین است به هر شکل موجود.آری "هرکس او(یکتا پروردگار)را فراموش کرد در حقیقت خودرا فراموش کرده است"
یک دستور العمل 4 خطی برای خود ی که در درونت هست:
اول پیدایش کن
دوم دوباره با او دوست شو
سوم از وی کمک بخواه
چهارم به او اعتماد کن

اول: ما خودمان را یافتیم روحمان و چون روحمان نشات گرفته از یکتا پروردگار عالم سرچشمه ی تمام "خوبیهاست" پس یکتا پروردگارمان خود حقیقیمان است.
دوم: ما آنگونه می توانیم باوی دوست شویم که در مسیرش قرار بگیریم و برای یافتن مسیر اون دینش را به ما عرضه داشته پس باید در مسیر دین حقیقی اسلام ناب محمدی ص(صلوات) قدم بگذاریم.
سوم: آری تو او را دریافته ای پس همانگونه که می گوید بخوانش تا استجاب کند. چه زمانی بهتر از این که تو نیمی از دینت را کامل کرده به نزد عزیزی از عزیزان خاص یکتا پروردگار رفته ای تا شفاعتت کند نزد آن زیبای بی همتا؟
چهارم: تو او را شناختی دریافتی پس همانگونه که شناختی می دانی او از هر صفت پستی مبراست(سبحان الله) پس حال که گفته بخواه و تو نیز خواستی بر عظمت بی منتهایش و قدرت بی پایان آن قادر زیبا اعتماد کن و خود را به او بسپار او در حق بندگانش مشفق و مهربانست.
عزیزی به من گفت که همه می دانیم یکتا پروردگار عالم بی نیاز مطلق است اما برای اینکه بدانیم چقدر دوستمان دارد و چقدر بخشنده و مهربانست به ما گفته(یکتا پروردگار زیبای بی همتا): من اگر به یک چیز شما نیاز داشته باشم آن اینست که از من بخواهید...
اگر می دهد رحمت است و اگر نمی دهد حکمت پس راضی باش به رضایش و بدان هرگز تنها نیستی و شکست نخواهی خورد تا زمانی که بر قادر بی همتا تکیه و اعتماد کنی با سلاح ایمان و توکل.
-1خسته ام
گفت: از رحمت خدا ناامید نشویدسوره زمر آیه 53
2-گفتم آخه نمی دونی توی دلم چی میگذره
گفت:خدا حائل است میان انسان و قلبش سوره انفال آیه 24
3-گفتم آخه هیچکس را ندارم
گفت:ما از رگ گردن به انسان نزدیک تریم سوره ق آیه 16
4-گفتم ولی انگار اصلا مرا فراموش کردی
گفت:مرا یاد کنید تا یاد شما باشم سوره بقره آیه 152

ای عزیز می دانم که نشانه ای می خواهی و می خواهی هرچه زودتر پیشرفت کنی اما:
ما همواره در حال عبور مراحل زندگی هستیم از این مرحله به آن مرحله....
شرط اصلی عبور از مراحل زندگی این است که مرحله قبلی را به خوبی طی کرده باشید مانند:::واحدهای دانشگاه که اگر پیش نیاز درسی را پاس نکنی در فراگیری آن درس دچار مشکل خواهی شد.
آری ابتدا باید این مرحله را خوب پشت سر بگذرانی بفهمی و درک کنی و ظرفیت پیدا کنی تا به تو عطا شود... ما دانستیم که بی شک و یقین یکتا پروردگاری هست و ناظر است و خسته نمی شود و حواسش هم پرت نمی شود حتی آن لحظه که درخوابیم پس اگر در نیافتی آنچه را می خواهی شکی در آن قادر بی همتا نیست بلکه باید در خودمان شک کنیم که چه می کنیم و چگونه راه را می پیمائیم که هنوز اندر خم یک کوچه ایم؟
چشم ها را باید شست...
من (انسان) عصايی جادويي دارم كه در كوره راههاي پر پيچ و خم و خوفناك زندگي كمكم ميكندو آن سه كلمه است :
ع عشق ص صبر و الف اميد عشق ،صبر ، اميد (عصا)
آری عزیز روزی که به دنیا آمدیم، در واقع ما را (به نوعی) تنها گذاشت، تا خودمان راه رفتن را یاد بگیریم. تا خودمان "عهد" را پیدا کنیم. و بعنوان یک "انسان" با سر بلندی (علی رغم اشتباهاتمان) به نزدش بازگردیم.
بعنوان یک انسان بالغ، بالغ کسی که یاد گرفته زندگی به همین لحظه های کوتاه است که زیستن در آینده را ممکن می سازد.
تو با یاد و توکل بر او به آینده بنگر و بدان که آینده را هم اکنون باید ساخت...
قسمت های سبز را از کلام الله مجید خدمتتان عرض نمودم هرچند عینا مطابق آیه نیست و معادل عربی آن را نیز نمی دانم و حتی شماگان آنها را نیز ندارم زیرا که من به حقیقت امر و سخن می اندیشم...به آنچه که از عمق بی نهایت ساطع گردیده...
موفق و شاد باشید.
یاعلی سکوت

شريفه

خارج شده است

در زماني دورتر از مادها                   در نزاعي سخت با جلادها

عده اي رفتند حج حاجي شدند       عده اي ماندندو اخراجي شدند
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #29 : 10 آبان 1388,ساعت 23:08:28 »

امیر مهدی جان ممنون از لطفی که به من داری . داداش گلم از نوشته هات معلومه که دل مهربونی داری . فکر به اینکه چرا اومدیم

و چرا میریم رو به خود خدا بسپار و به این فکر کن که حالا که اومدیم بهترین باشیم . به قول معروف دنیا دو روزه باید قدرشو بدونیم .

به این فکر کن که الان که اومدی میدونی که اینجا چه خبره و چه جوری میتونی خوش باشی اما نمیدونی وقتی بری چی میشه . من

معتقدم زندگی بعد از مرگ وجود نداره و سعی میکنم از همه ی لحظه هام استفاده کنم (البته تا جایی که شرایطم اجازه بده

*تاپیکمو که خوندی*) من پیشنهاد میکنم به یه پرورشگاه یا یه تیمارستان سر بزن و از بیماراش ملاقات کن (البته اگه روحیه اش رو

داری) برای من که واقعا یه سونامی بود و باعث شد خودمو پیدا کنم . در ضمن تلقین کردن خیلی اثر منفی داره . همیشه سعی

کن نیمه ی پر لیوان رو ببینی .
خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
صفحه: 1 [2] 3   بالا
چاپ صفحه
پرش به :