خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13692 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: djdokhi
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: خود ارضایی و انزال زودرس چه اثاربدی داره ؟  (دفعات بازدید: 760 بار)
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« : 02 آبان 1388,ساعت 08:53:11 »

سلام
می خواستم بدونم اگه یه مرد خود ارضایی داشته باشه ....چی میشه .......چه تاثیری روی زندگیه اینده اش می زاره .......(منظورم خود ارضایی در دوران مجردی یا متاهلی هست ) ؟؟؟

و انزال زود رس از چی می تونه باشه .....و چه تاثیری روی خود فرد می زاره ..........؟؟؟
؟
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
afshin1976
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 18

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 6

« پاسخ #1 : 05 آبان 1388,ساعت 16:32:22 »

سلام  عزیز نمیدونم چه جوری ولی هر جوری شده خودارضاییو از سرت بتداز بیرون تا مثل من دخلت نیومده
خارج شده است
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 06 آبان 1388,ساعت 09:21:04 »

اقای محترم من سوال کردم فقط دلیل نمیشه که من اینکاره باشم ................. عصبانی عصبانی

ضمنا خودم میدونم که این کار چه از لحاظ شرعی چه از لحاظ پزشکی کراهت و لطمه های بدی به انسان می رسونه ........
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 99
دريافت شده: 40

« پاسخ #3 : 06 آبان 1388,ساعت 10:21:05 »

مشکلات و عواقب این عمل زیاده
چند تاش رو که الان به ذهنم میرسه براتون مینویسم :
اول از همه گناه این عمل
ضعف و مشکلات جسمی که واستون پیش میاره مثل گودی و سیاهی دور چشم
علاقه به ارضاء شدن سریع در آینده که باعث میشه همسرتون  از لذت واقعی س .ک .س محروم بشه
حتی طبق یک بررسی علمی عمل خود ارضایی واسه آقایون میتونه بزرگ شدن رگهای بیضه ( واریس بیضه )  و در نتیجه ضعیف شدن قدرت باروری رو در پی داشته باشه .
خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 06 آبان 1388,ساعت 13:27:56 »

ممنون از شما
البته من در مورد اقایون می خواستم بدونم ......فقط می خواستم بدونم که چه عواقبی داره شاید یک سری رفتار های همسر من از عواقب همین کار باشه البته در دوران مجردیش
البته من نمی دونم ایشون این کار رو می کرده یا نه ولی بهش مشکوک شدم ....به رفتاراش مشکوک شدم ....میگم شاید دلیل گریه هاش و احساس گناه کردنش از عواقب همین کار باشه

به هر حال ممنونم
خارج شده است

دنیای گرفتار
HIDDEN WAY
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 406

تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341

« پاسخ #5 : 06 آبان 1388,ساعت 14:35:39 »

علاقه به ارضاء شدن سریع در آینده که باعث میشه همسرتون  از لذت واقعی س .ک .س محروم بشه
حتی طبق یک بررسی علمی عمل خود ارضایی واسه آقایون میتونه بزرگ شدن رگهای بیضه ( واریس بیضه )  و در نتیجه ضعیف شدن قدرت باروری رو در پی داشته باشه .

طبق استناد به کدام منبع معتبر علمی ؟!  متعجب

البته من در مورد اقایون می خواستم بدونم ......فقط می خواستم بدونم که چه عواقبی داره شاید یک سری رفتار های همسر من از عواقب همین کار باشه البته در دوران مجردیش
البته من نمی دونم ایشون این کار رو می کرده یا نه ولی بهش مشکوک شدم ....به رفتاراش مشکوک شدم ....میگم شاید دلیل گریه هاش و احساس گناه کردنش از عواقب همین کار باشه

بعید می دونم علت رفتار های کژکار این موضوع باشه ... اگر اینطوره احتمالا به غیر درصد کمی از جامعه باید بشینن و گریه کنن !!!  متعجب
« آخرين ويرايش: 06 آبان 1388,ساعت 14:38:45 توسط HIDDEN WAY » خارج شده است

حضرت امیر :
حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...

Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve
Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve

Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar
Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar
Bu denizin qozu yashdi sensiz

ali1ty
ALI1TY
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 27

تشكر
اهدا شده: 32
دريافت شده: 1

« پاسخ #6 : 06 آبان 1388,ساعت 14:56:22 »

خدایا جوانان را از این گناه نجات بده .
عواقب بدی هم برای روح و روان انسان دارد .
در ضمن ترکش هم سخت پس بهتره شروع نکنیم که بخواهیم ترکش کنید .علی نجفی
خارج شده است

لقمه در دست همسايگان هميشه درشتتر به نظر
مي آيد.
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 06 آبان 1388,ساعت 14:59:17 »

علی اقا کسی شروع نکرده که بخواد ترک کنه

من فقط می خوام بدونم که اثارش چیه

اصلا بی خیال شدم ببخشید برای دونستن این مطلب کار از کار گذشته
ممنونم

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

*sara*

خارج شده است

دنیای گرفتار
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 99
دريافت شده: 40

« پاسخ #8 : 07 آبان 1388,ساعت 08:58:08 »

علاقه به ارضاء شدن سریع در آینده که باعث میشه همسرتون  از لذت واقعی س .ک .س محروم بشه
حتی طبق یک بررسی علمی عمل خود ارضایی واسه آقایون میتونه بزرگ شدن رگهای بیضه ( واریس بیضه )  و در نتیجه ضعیف شدن قدرت باروری رو در پی داشته باشه .

طبق استناد به کدام منبع معتبر علمی ؟!  متعجب

جناب HIDDEN WAY  عزیز سلام
با مراجعه به چند سایتی که به عنوان نمونه در زیر قرار دادم میتونید جواب خودتون رو تا حدی پیدا کنید
سبز باشید و پایدار

http://www.almobin.ir/fa/content/view/84/30/

http://partabgar.com/?p=6397

http://www.persianv.com/hamsaran/063288.php

خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :