نیلو
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 125
تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45
|
 |
« : 02 آبان 1388,ساعت 11:37:51 » |
|
سلام من تازه وارد این سایت شدم و به همتون تبریک میگم که این سایت خوب رو برپا کردید  من یه مشکل استثنایی دارم و اونم اینه که الان 14 ماهه با شوهرم هیچ نوع رابطه جنسی نداشتم و این در حالی که با هم قهر نیستیم و روابطمون خیلی خوبه . نمیدونم آخرش چی میشه اما یه جورایی حس میکنم با شوهرم غریبه ام و کم کم داره علاقه ام نسبت بهش کم میشه ! کمکم کنید لطفا 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 594
تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367
|
 |
« پاسخ #1 : 02 آبان 1388,ساعت 11:42:21 » |
|
سلام و خوش اومدی
چند وقته ازدواج کردید ؟؟؟
آیا از اول اینطور بودید ؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
|
|
|
نیلو
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #2 : 02 آبان 1388,ساعت 11:59:37 » |
|
7 ساله ازدواج کردم الان یه دختر 9 ماهه دارم ، اصلا از اول اینجوری نبودیم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
*sara*
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1215
تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426
|
 |
« پاسخ #3 : 02 آبان 1388,ساعت 12:15:48 » |
|
خوب نيلو جان احتمال داره به خاطر بارداري و زايمانت اين حالت بينتون به وجود اومده باشه شوهرت چي؟ اونم ميلي به نزديكي نداره/ يا اون ميخواد شما ايشون رو پس ميزنين؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
|
|
|
نیلو
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #4 : 02 آبان 1388,ساعت 12:19:12 » |
|
سارا جون حرفت درسته چون این موضوع از اواسط بارداری من شروع شد اما بعد از زایمانم دیگه هیچ کدوممون درخواستی نداشتیم و هرچی گذشت بدتر شد انگار کاملا غریبه شدیم 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #5 : 02 آبان 1388,ساعت 12:21:05 » |
|
به احتمال زیاد اثرات دوران بارداری و بعد از اونه !!!!
نیلو جان سعی می کنی مثل قبل به خودت برسی ؟؟!!
منظورم طرز پوشش و آرایشته !!
ببین من خودم با اینکه یه بچه 14 ماهه دارم و 6 سال هم از ازدواخمون می گذره ولی همیشه خصوصا بعد از زایمان شادابیمو حفظ کردم حتی پوشش و آرایشم تو خونه مثل قبله و همینطور رابطمون هیچ فرقی نکرده !!!
تو چقدر شرایط مطلوب رو برای همسرت ایجاد کردی ؟؟ چقدر براش وقت میذاری ؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
|
|
|
نیلو
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #6 : 02 آبان 1388,ساعت 12:31:38 » |
|
اسطوره جون من کلا از همه چی بیشتر به خودم میرسم و بعد از بارداری و زایمانم کلا 3 کیلو چاق شدم یعنی اصلا این موضوع احساس نمیشه . دلیلش این نیست . من میخوام بدونم تا حالا کسی این مشکلو داشته ؟ ضمن اینکه من این مشکلمو فقط اینجا مطرح کردم . آخه منو شوهرم بعد از زایمانم یه موردی بینمون پیش اومد و به من شک کرد که البته بعدش به خوبی رفع سوءتفاهم شد اما از اون به بعد چون اون به من تهمت زده بود من خیلی بهش رو ندادم فکر میکردم درست میشه اما هرچی گذشت 2تامون بدتر شدیم الان دیگه هیچ انگیزه ای ندارم واسه اینکه براش آرایش کنم یا کارای دیگه!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #7 : 02 آبان 1388,ساعت 12:38:19 » |
|
نیلو جان میشه بگی رابطتون باهم چطوره !! اون محبتی که قبلا بینتون بوده ( منظورم کلامیه ) آیا حفظ شده و همسرتون ابراز محبت می کنند ؟ !! چرا دیگه انگیزه ای نداری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
نیلو
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #8 : 02 آبان 1388,ساعت 12:47:18 » |
|
اسطوره جون رابطه کلامیمون خوبه شوهرم هم ابراز علاقه میکنه تقریبا مثل قبلیم اما نمیدونم فکر کنم هیچکدوممون جرات نداریم واسه رابطه جنسی ابراز علاقه کنیم  خوب انگیزه ندارم توی خونه آرایش کتم یا لباس تنگ و کوتاه بپوشم ! اینکه باید طبیعی باشه دیگه ! نه؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
*sara*
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1215
تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426
|
 |
« پاسخ #9 : 02 آبان 1388,ساعت 12:55:34 » |
|
خوب نبايد بزاري اينطوري بشه نبايد بزاري از اين فاصلتون بيشتر بشه بايد سعي كني الان تو بري سمتش تو شورع كننده باش مطمئن باش شوهرتم منتظر اينه كه تو پا پيش بزاري
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
|
|
|
نیلو
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #10 : 02 آبان 1388,ساعت 13:00:34 » |
|
سارا جون من نمیتونم بعد از اون اتفاقی که بینمون افتاده و اون به من شک کرده و تهمت زده برم جلو . سعی خودمو کردم اما نمیتونم با خودم کنار بیام ، بعدم با خودم فکر میکنم اگه رفتم جلو و اون منو پس بزنه دیگه چی واسه من میمونه؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #11 : 02 آبان 1388,ساعت 13:05:31 » |
|
انگیزه داشتن طبیعیه !!!
انگیزه نداشتن طبیعی نیست !!!!!!!!
گفتی بینتون مشکلی پیش اومد و حل شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر نمی کنی اگه واقعا حل میشد دیگه نباید بعداز اون موقع همه چیز به حالت قبل برمی گشت !!!!!!!!!
مطمئنم همسرم منتظره که تو پیشقدم بشی !!!!
شما دارید باهم زندگی می کنید و ادامه دادن این حالت اصلا اصلا خوب نیست
بهتره هرچه زودتر این سکوت رو بشکنی !!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
black_rose
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1227
تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458
|
 |
« پاسخ #12 : 02 آبان 1388,ساعت 13:16:56 » |
|
چرا بهت شك كرد و تهمت زد ؟؟
گفتي اواسط بارداري ات اين قضيه شروع شد ؟ كي بهت تهمت زد لطفا اين قضيه رو توضيح بده
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند. بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
|
|
|
نیلو
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #13 : 02 آبان 1388,ساعت 13:18:20 » |
|
اسطوره جون من کمک میخوام واسه اینکه این حالت رو از بین ببرم . مشکلمون حل شده ولی اون اشتباه کرده و به من تهمت زده اونم دقیقا زمانی که من به بیشترین محبتش محتاج بودم یعنی دقیقا بعد از زایمانم که من دوره نقاهتمو میگذروندم . شما جای من بودی الان جلو میرفتی ؟ وقتی من بهش ثابت کردم که حرفاش تهمت محض بوده و من دست از پا خطا نکردم به نظرتون حالا درسته که باز من برم جلو و بگم منو بگیر تو بغلت !!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ شما جای من ! این کارو میکردید؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
نیلو
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #14 : 02 آبان 1388,ساعت 13:20:48 » |
|
بعد از زایمانم این موضوع رو پیش کشید و خیلی مفصله اگه اجازه بدید تایپ میکنم و مفصلا توضیح میدم بلک رز عزیز
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|