خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13692 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: djdokhi
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: انجمن پزشکی  (دفعات بازدید: 1028 بار)
فرزاد
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 80

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 05 دي 1386,ساعت 13:29:10 »

با سلام نظرتون چیه در مورد اینکه یه انجمن پزشکی به سایت اضافه بشه؟ برای اینکه سوالات پزشکی که دوستان می پرسن از مسائل روانشناسی که حیطه اصلی سایته جدا بشه و در جای خودش و با سرعت و تمرکز و توضیح بیشتر و تخصصی تری جواب داده بشه. چون نه تنها خود من اینو تجربه کردم که از طرح این سوالات در انجمن هایی چون (مثلا) خانواده و مشکلات جنسی نتیجه ای نمی گیرم که احساس می کنم بقیه هم تقریبا همین طورند. علاوه بر این فکر کنم یه دکتر سعید عزیز رو بیشتر نداشته باشیم که ایشون هم پزشک عمومی اند و اگه این انجمن راه بیفته می شه پزشکان دیگری هم در تخصصهای گوناگون به تیم پشتیبانی سایت اضافه کرد که دیگه واقعا به نظر من عالی می شه. نمی دونم شما چی فکر می کنید.. حالا نظرتون چیه؟
خارج شده است

کسي که يادآور شود مصائب حسین(ع) را و سپس بگريد يا بگرياند، روزي که چشمها گريان است، چشمش گريان نخواهد بود.
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #1 : 09 دي 1386,ساعت 12:26:53 »

سلام
خوب به طبع نظر ما هم مساعد هست
اما همینطور که فرمودید باید اول تیم تخصصی باشه بعد امکانش اضافه بشه
نه اینکه کاربر بیاد و سردرگم بشه ..

همین امروز یه قسمتی به نام مشاوره تحصیلی اضافه کردیم که دوستان در همینجا پیشنهاد داده بودند که خوب الان با توجه به نیرویی که داریم این کار رو میکنیم

متشکرم
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :