خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12785 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: misre
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: حسادت و مقایسه با دیگران بیچاره ام کرده!!!!  (دفعات بازدید: 1407 بار)
rashin
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 3

« : 03 آبان 1388,ساعت 11:13:43 »

با سلام به همه ی دوستان. من دختری 22 ساله هستم و دانشجوی کارشناسی. مشکلی که من دارم اینه که به شدت خودمو با بقیه مقایسه می کنم به خصوص در زمینه ی خواستگار و تعداد کشته مرده ها! می دونین من خیلی به این موضوع اهمیت نمی دم که چند تا خواستگار دارم اما هرجا که پیش دخترها می شینم اونا صحبت رو می کشونن روی خواستگار و پیشنهادهایی که بهشون شده و تعجب می کنن که من تا حالا پیشنهاد عاشقونه یا دوستی نداشتم البته من خواستگار دارم اما بیشتر سنتی هستن و من از این بابت که مثل دخترهای دیگه برای پسرها جذاب نیستم احساس حقارت میکنم و این در حالیه که ظاهر خوبی دارم و شیکپوش هم هستم اما وقتی می بینم که یه دختر حسودم که جذابیت کمی هم دارم از خودم حالم به هم می خوره. تو رو خدا کمکم کنید یه جوری از شر این مقایسه و حسادت خلاص بشم. اگه یه روز تو دانشگاه واسه دوست من خواستگار پیدا بشه دیگه اون روز میشه روز عزای من. خواهش می کنم کمکم کنید.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

aisan

خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #1 : 03 آبان 1388,ساعت 12:36:48 »

مي دوني با اينكه دخترم اما از اين اخلاق بعضي از دخترها حالم بهم مي خوره

اينكه تا پيش هم مي شينند از پسرها و دوستي ها و خواستگارها كه بعضا خيلي هاش من دراوري شروع به تعريف مي كنند

عزيزم همونقدر كه شما دختر خوب و خوشگل پسرهاي خوب بهت پيشنهاد دوستي مي دند به اونها هم مي دن

بابا حسادت سر چيزهاي الكي كه وجود نداره

اگه اينو باور كني مشكلت حل ميشه

خيلي از اون پيشنهادات الكي و يا اصلا وجود نداره
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
بنیامین هادی زاده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 11

تشكر
اهدا شده: 22
دريافت شده: 13

« پاسخ #2 : 05 آبان 1388,ساعت 06:10:54 »

راشین عزیز

بعد از خواندن مورد شما شاید براتون جالب باشه که بدونین; وقتی به مشکلی اعتراف میکنین به این معنی هست که شما اون مشکل رو حل کردین..
شاید با مروری دوباره در ذهن کنجکاوتون به نتیجه ایی به مراتب کمstress تـــــــــر برسین
اما اگه نرسیدین میتونین با توضیحات بیشتر خودتونو توصیف کنین..
خارج شده است
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #3 : 05 آبان 1388,ساعت 09:43:59 »

چه روش جالبی آقای هادی زاده . روش استدلالتون به آدم آرامش فکری می ده . مخصوصا با جملات تاثیر گذار شما !! مرسی

راشین عزیز اگه احساس می کنی این موضوع ناراحتت می کنه خب اصلا وقتی بحثتون با دوستات به اینجاها کشید جمعشونو ترک کن . اینطوری دیگه چیزی نمی شنوی و راحتی .... هیچ حس کاذبی هم درت به وجود نمیاد عزیزم . البته این نظر منه
موفق باشی عزیزم

بنیامین هادی زاده

خارج شده است
rashin
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 09 آبان 1388,ساعت 10:39:59 »

از همه ی دوستان ممنونم. نمی دونم چرا چند روزیه نمی تونم وارد تالار بشم یا مشکل از اینترنته یا این سایت. به هر حال از کمک دوستان ممنونم. اقای هادی زاده ممکنه بیشتر توضیح بدین؟ می دونین من از بچگی احساس حقارت رو داشتم چون در تنها زمینه ای که از دیگران بهتر بودم درسم بود و خونواده ام همیشه انتظار داشتن بهترین باشم به همین خاطر من گرفتار مشکل هیچ یا همه چیز شدم و در درسم بهترین بودم و در مورد چیزای دیگه مثل روابط اجتماعی چون بهترین نبودم احساس می کردم بدترینم. الان هم تا حدودی با این قضیه درگیرم و احساس حقارت می کنم به خصوص در این زمینه ی دوست داشتنی بودن احساس می کنم غیرطبیعی هستم که پشنهاد دوستی یا عاشقانه ندارم و این احساس باعث میشه اعتماد به نفسم کمتر بشه. می خوام بدونم ایا من واقعا غیرطبیعی هستم؟
خارج شده است
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #5 : 09 آبان 1388,ساعت 14:37:49 »

راشين سلام
خوب شما تو درس موفقي خيلي از دوستات حتما به شما حسادت ميكنن
خوشكلم كه هستي چرا احساس حقارت ميكني ؟ به اين دوستي ها نميشه اعتماد كني خوشحالم باش كه كسي نمياد سراغت
ازدواج كني ميفهمي مردا توفهاي نيستند

نیلو

خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #6 : 09 آبان 1388,ساعت 17:34:50 »

سلام راشین

فکر نمیکنم پیشنهاد دوستی ندادن یا خواستگاری نکردن از کسی دلیل بر این باشه که  اون خانم دختر عیبی یا ایرادی داره یا اینکه جذاب نیست.

و اینو یادت باشه کسانی که هرروز پسرای مختلفی بهشون پیشنهاد دوستی میدن اونا یک مشکلی دارن .اگه دختر خانمی چراغ سبز به اقا پسری نشون نده این دلیل بر خان بودنش نه جذاب نبودنش و مطمئن باش که داشتن همچین کسی لیاقت میخواد.

همیشه باید به این افتخار کنی که کسی بهت پیشنهاد دوستی نداده نه انکه احساس حقارت کنی خانمی.

همه دخترای این انجمن میدونند که ارزش یک دختر به اینور چیزا نیست یعنی هر بیشترین پیشنهاد رو داره برتره؟؟؟؟؟؟؟

این حرفا مال قدیماست که تا یک خواستگاری میومد در خونه همه محل میدونستن بعد میگفتن چقدر این خانمه ببین چندتا خواستگار داره.

من فکر میکنم ارزش دخترا بهنجابت و خانمیشونه به محترم بودنشون.
کسی که راجع به خواستگارش چیزی نگه اون خانمه.

حالا مثلا بگی خواستگا داشتی نه چیزی ازون کم میشه نه چیزی به تو اضافه.

تنها چیزی که میمونه شخصیت و اخلاق انسانیه ما ست که میمونه.

و اینو بدون که ادم چیزای مهمتری تو زندگی داره که باید بهش فکر کنه نه این حرفای خاله زنکی.

خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
rashin
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 10 آبان 1388,ساعت 10:47:08 »

از امیر مهدی و مهربان عزیز به خاطر پاسخشون ممنونم. می دونین منم به این موضوع عقیده دارم که ارزش ادم به این چیزا نیست اما دیگران این حسو به ادم منتقل می کنن. در ثانی یه ازدواج موفق به روابط اجتماعی درست بستگی داره و  بعضا همین روابط منجر به ازدواج میشه. به نظر شما من باید چطوری رفتار کنم که در عین متانت بتونم ازدواج مدرن و موفقی داشته باشم؟ منظورم از مدرن متضاد سنتیه.
خارج شده است
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #8 : 11 آبان 1388,ساعت 19:05:51 »

راشین جان خودت هم میگی روابط درست اجتماعی پس وقتی یک خانم دختری هرروز یکی از راه میرسه و پیشنهاد دوستی بهش میده فکر نمیکنی بازیچه یکسرس از افراد هوسباز شده و خودش با کارهایی که کرده این زمینه رو واسشون ایجاد میکنه.

روابط درست اینه که خانوادت از رابطه تو با اون آقاپسر خبر داشته باشن و مشکلاتی که بینتون پیش ماد رو با کمک خانواده بتونی حل کنی.

اینم بدون هنوز در جامعه ما رابطه دوستی به معنای دوستی واقعی جا نیفتاده.

ازدواج مدرن که جوونای ما اسم روش گذاشتن ازدواجیه که خانواده ها نباید هیچ دخالتی درش داشته باشن در صورتیکه وقتی ادم ا تجربیات دیگران استفاده کنه به حرفاشون که منطقیه عمل کنه میتونی همون کسی رو که خودش بهش علاقه داره با منطق و فکر درست انتخاب کنه نه اینکه بدون هیچ فکری جلو بره.

ازدواج مدرن که جوونای ما اسم روش گذاشتن ازدواجیه که خانواده ها نباید هیچ دخالتی درش داشته باشن در صورتیکه وقتی ادم ا تجربیات دیگران استفاده کنه به حرفاشون که منطقیه عمل کنه میتونی همون کسی رو که خودش بهش علاقه داره با منطق و فکر درست انتخاب کنه نه اینکه بدون هیچ فکری جلو بره.

خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #9 : 15 آبان 1388,ساعت 23:56:01 »

سلام
هنوز اين مثله توكشور ما به دورستي جا نه اوفتاده . حالا امدو شما با چند تا پسر دوست شدي و از هيچ كدوم خوشت نيومد . بعد نميگن اين دختره هر روز با يه پسره ؟ تو اين دوره زمونه نميشه به كسي اعتماد كني . موفق باشي 
خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :