خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13692 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: djdokhi
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: درد دل با خدا ......  (دفعات بازدید: 594 بار)
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« : 03 آبان 1388,ساعت 15:21:09 »

خداي من

گفتم: خدای من، دقایقی بود در زندگانیم که هوس می کردم سر سنگینم را که پر از دغدغة دیروز بود و هراس فردا، بر شانه های صبورت بگذارم، آرام برایت بگویم و بگریم، در آن لحظات  شانه های تو کجا بود؟

گفت: عزیزتر از هر چه هست، تو نه تنها در آن لحظات دلتنگی، که در تمام لحظات بودنت برمن تکیه کرده بودی، من آنی خود را از تو دریغ نکرده ام که تو اینگونه هستی... من همچون عاشقی که به معشوق خویش می نگرد، با شوق تمام لحظات بودنت را به نظاره نشسته بودم

گفتم: پس چرا راضی شدی من برای آن همه دلتنگی، اینگونه زار بگریم؟

گفت: عزیزتر از هر چه هست، اشک تنها قطره ای است که قبل از آنکه فرود آید عروج می کند، اشکهایت به من رسید و من یکی یکی بر زنگارهای روحت ریختم تا باز هم از جنس نور باشی و از حوالی آسمان، چرا که تنها اینگونه می شود تا همیشه شاد بود.

گفتم: آخر آن چه سنگ بزرگی بود که بر سر راهم گذاشته بودی؟

گفت: بارها صدایت کردم، آرام گفتم از این راه نرو که به جایی نمی رسی، تو هرگز گوش نکردی و آن سنگ بزرگ فریاد بلند من بود که عزیزتر از هر چه هست از این راه نرو که به ناکجاآباد هم نخواهی رسید.

گفتم: پس چرا آن همه درد در دلم انباشتی؟

گفت: روزیت دادم تا صدایم کنی، چیزی نگفتی، پناهت دادم تا صدایم کنی، چیزی نگفتی، بارها گل برایت فرستادم، کلامی نگفتی، می خواستم برایم بگویی و حرف بزني. آخر تو بنده ی من بودی چاره ای نبود جز نزول درد که تنها اینگونه شد تو صدایم کردی.

گفتم: پس چرا همان بار اول که صدایت کردم درد را از دلم نراندی؟

گفت: اول بار که گفتی خدا آن چنان به شوق آمدم که حیفم آمد بار دگر خدای تو را نشنوم، تو باز گفتی خدا و من مشتاق تر برای شنیدن خدایی دیگر، من می دانستم تو بعد از علاج درد بر خدا گفتن اصرار نمی کنی وگرنه همان بار اول شفایت می دادم.

گفتم: مهربانترین خدا، دوست دارمت ...

گفت: عزیز تر از هر چه هست من دوست تر دارمت....

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

n@zi, *sara*, ebham

خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #1 : 03 آبان 1388,ساعت 15:26:31 »

واقعاً زيبا است دنياجون  لبخند
آره راست ميگي
ميگن خدا از صداي هر كدوم از بنده هاش كه بيشتر خوشش مياد ، از لحن صحبت هر كدوم از بنده هاش با خودش كه بيشتر خوشش مياد ، بيشتر غم بهش ميده تا اون هم بيشتر صداش كنه

دنیای کوچک

خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 03 آبان 1388,ساعت 16:24:05 »

خدای عزیزم،

اون کسی که همین الان مشغول خوندن این متنه،

زیباست (چون دلی زیبا داره)،

درجه یکه (چون تو دوستش داری بهش نظر کرده ای)،

قدرتمند و قوی و استواره (چون تو پشت و پناهش هستی)

و من خیلی دوستش دارم.

خدایا،

ازت میخوام کمکش کنی زندگیش سرشار از همه بهترین ها باشه...

خواهش میکنم بهش درجات عالی (دنیائی و اخروی) عطا بفرما و کاری کن به آنچه چشم امید دوخته

(آنگونه که به خیر و صلاحش هست)  برسه انشاا.... .

خدایا،

در سخت ترین لحظات یاریگرش باش تا همیشه بتونه همچون نوری در تاریک ترین و سخت ترین لحظات زندگیش بدرخشه و در ناممکن ترین موقعیت ها عاشقانه مهر بورزه..
خداوندا،

همیشه و هر لحظه او را در پناه خودت حفظ بفرما،

هروقت بهت احتیاج داشت دستش رو بگیر

(حتی اگه خودش یادش رفت بیاد در خونت و ازت کمک بخواد) و کاری کن این رو با تمام وجود درک کنه که هر آن هنگام که با تو و در کنار تو قدم برمیداره و گنجینه یه توکل به تو رو توی دلش حفظ کرده، همیشه و در همه حال ایمن خواهد بود..
دوستت دارم دوست عزیزم !

ebham, *sara*, n@zi

خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #3 : 03 آبان 1388,ساعت 16:59:48 »

دنيا جون تو بهتريم

بازم ميگم خيلي دوست دارم

مهربون ترين ادم تويي كه هم خوبي هم مهربوني هاتو با همه تقسيم مي كني حتي وقتي با خدايي
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 04 آبان 1388,ساعت 08:41:12 »

نازی جونم قربونت برم
به نظر من همه ادما مهربونن
من معتقدم که وقتی خدا داشت ما رو می افرید بذر مهربونی رو تو دل همه ی ادما کاشت .....بعضیا مثل شما این بذر رو ابش دادن ، دونش دادن و بزرگش کردن و دلی اکنده از مهربونی و صفا پرش کردن ....نمونه اش نازی خانم ما .. Roll Eyes

n@zi

خارج شده است

دنیای گرفتار
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #5 : 05 آبان 1388,ساعت 10:00:04 »

دنيا جونم چه متن قشنگي
با اين كه يه بار ديگه خونده بودمش ولي دوباره خووندم ، با اين تفاوت كه اين بار بغضم  گرفت
دنيا جون بدجور دلم گرفت انگار تمام بغضاي دنيا داره گلومو فشار ميده
كاشكي همه مهربون باشن

دنیای کوچک

خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :