خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13692 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: djdokhi
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: راهنمايي براي اذدواج  (دفعات بازدید: 1659 بار)
sma110
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 6

« : 03 آبان 1388,ساعت 18:35:24 »

سلام نميدونم درست وارد تالار شدم يا نه ولي من يه مشكلي دارم شايد مشكل من يكم خنده دار باشه چون من وخانوادم مونديم چيكار كنيم راستش من دخترم 14 سالشه وبراش خاستگار اومده :oرراستش پسر فوقالعاده هستس ليسانس داره وفوق هم قبول شدهخانوادش گفتن شما به ما يه جواب بدين ما تا سن 17 يا 18 سالگيش صبر ميكنيم راستش چون اين اقا پسر رو ميشناسيم وهر خانوادهاي ارزوي داشتن چنين دامادي رو دارن ما مونديم چكار كنيم من همين يه بچه رو دارم وخودم هم هم راضي هستم هم ناراضي به دليل سن كم دخترم ومرحله بحراني نوجواني كه پدرمو در اورده :Dخوب حالا خواهشن اگه ميشه راهنماييم كنيد
خارج شده است
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #1 : 03 آبان 1388,ساعت 23:28:52 »

سلام
شما حق نداري براي دخترت تصميم بگيري اون هنوز 14 سالشه بايد بزرگشه درس بخونه وعشقشو خودش انتخاب كنه . خيلي تعجب كردم . بيشتر فكر كنيد
خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #2 : 04 آبان 1388,ساعت 08:49:57 »

سلام SMA جان
ميتونم بپرسم اين اقا پسر الان چند سالشونه؟
و ايا خود پسر دختر شما رو پسنديده و يا خانوادش؟
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #3 : 04 آبان 1388,ساعت 09:16:54 »

بستگی داره شما به عنوان مادر چه برنامه هایی برای تنها  فرزندتان داشته باشید  !!! 

بهتر نیست بجای اینکه دخترتان را از حالا اسیر کسی کنید  با او همراه شوید تا با موفقیت از  دوران نوجوانی و بحرانهاش عبور کنه !!

این آقای خواستگار هر چقدر هم که خوب باشد برای خودش است و کسی همسان شرایط خودش  نه برای شرایط دختر شما !!!

فکر نمی کنم خواستگار خوب قحط باشه و دیگه تکرار نشه !!  اما مطمئنم زندگیه دختر خانوم شما  دوباره تکرار نمیشه!!

بذارید آزادانه زندگی کنه ! با دنیا ی امروز آشنا بشه!  فرصت داشته باشه برای تحصیل! برای تفریح  !  حتی برای اشتباه کردن !

برای دوست داشتن ! برای درک کردن مفهوم درسته  زندگی  !  درک کردن مفهوم واقعی زندگیه زناشویی و ...

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
lale237
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر
دريافت شده: 0

« پاسخ #4 : 04 آبان 1388,ساعت 09:29:03 »

سلام
نظر منم همینه ... هنوز دخترتون سنش کمه و نمیتونه تصمیم بگیره و اگه جواب بدین و مجبور بشین به قولتون عمل کنین بدون در نظر گرفتن نظر دخترتون بهش ضربه سختی می زنین

اگه اون خانواده خیلی مسر هستن بهشون بگین که دخترتون هنوز کوچیکه و اگه میخوان این چند سال رو صبر کنن و وقتی موقش شد خودتون بهشون خبر میدین که بیان و دخترتون باهاشون اشنا بشه

بهتره الان هیچ قول و قراری نذارین چون دخترتون از زندگی مشترک چیزی نمیتونه بفهمه و از الان بهتره درگیر این طور مسائل نکنینش
خارج شده است
sma110
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 05 آبان 1388,ساعت 08:09:39 »

سلام به همه دوستان وسپاس از راهنمايي اونها ما تا حالا هيچ جوابي به اونها نداديم وچون اونها خيلي روي اين مساله اصرار داشتند سر در گم بوديم در جواب يكي از دوستان بايد بگم پسر 10 سال از دخترم بزرگتره ومابه اين نتيجه رسيديم كه به اونها جواب رد بديم تا ببينيم انشااله در اينده چي پيش مياد ممنون

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

بنیامین هادی زاده, *sara*

خارج شده است
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #6 : 05 آبان 1388,ساعت 09:08:26 »

كار خوبي ميكني عزيزم
فرصتهاي بهتري هم ميتونه سر راه دختر شما قرار بگيره
اميدورام موفق باشين
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #7 : 05 آبان 1388,ساعت 09:20:05 »

ممنون که راه درستو انتخاب کردید !!!!

شاد و پیروز باشید !
خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #8 : 06 آبان 1388,ساعت 00:53:03 »

از اين خبر خيلي خوشحال شدم
موفق باشيد
خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
sma110
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 06 آبان 1388,ساعت 02:22:20 »

با تشكر وسپاس فراوان از همگي شما عزيزان اونها امشب زنگ زدن وما جواب رد داديم خيلي ممنون از راهنماي شما تشكر

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

بنیامین هادی زاده, *sara*

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :