خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13692 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: djdokhi
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: کافر کیست؟  (دفعات بازدید: 726 بار)
Y.A.S
دوستتان دارم...
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 113

تشكر
اهدا شده: 29
دريافت شده: 86

عاشق عشق محبت دوستی

« : 04 آبان 1388,ساعت 23:01:47 »

سلام بر عزیزان
بنده موضوع دیگری در باب کلام الهی ایجاد نموده ام اما این موضوع جدید را به این دلیل ایجاد نموده ام که نشان بر اهمیت بسیارش باشد، بنده آیاتی چند از کلام یکتا ی بی همتا خدمتتان می نویسم تا بدانید اکثر ما کافریم پس:
ای کسانی که در نفس خود اسراف کرده اید از رحمت الهی ناامید نشوید.(وبازگردید.)(شمارگان آیه و سوره را نمی دانم.)
سوره ی لقمان آیات23 الی 25
ای رسول ما تو از کفر هرکه کافر می شود محزون مباش که رجوعشان بسوی ماست و ما آنانرا سخت از کیفر کردارشان آگه می سازیم که همانا خدا از اسرار دل های خلق هم آگاه است(23)
اندک زمانی آن کافران را بلذات فانی دنیا برخوردار می سازیم آنگاه بعذاب سختشان بناچار گرفتار خواهیم کرد.(24)
و اگر از این کافران سوال کنی آن کیست که آسمان ها و زمین را آفریده البته جواب دهند خداست بازگو ستایش خدا را آری اکثر آنها بر این حقیقت آگاه نیستند(25)

عزیزان به آیه ی 25 توجه کنید آن کافران یکتا پرست بودند!!!‌ آری آن کافران مائیم که لذات دنیا را بر خدایمان ترجیح می دهیم و خدا را فقط در لحظات سختی به یاد می آوریم! ای داااد در چه حالید بروید و بر روزگارمان برگرید که اشک ها نیز یارای تسکین نخواهند بود، لذات دنیا را با هر نام و توجیهی بگذرانید که آیات واضحه بر شما تلاوت شده و از عاقبت خویش آگهید!
عزیزان من نیامده ام بگویم فرد پاکی هستم من نیز اشتباهات سنگینی کرده ام حتی حتی حتی در مدت حضور در همین تالار!!! اما در آیه ی اولی که برایتان نوشتم ذکر شده که ناامید نشوید! من می خواهم باز گردم نزد پروردگارم با توکل بر او من پشیمانم شما چطور؟

موفق و شاد باشید.
یاعلی سکوت
« آخرين ويرايش: 04 آبان 1388,ساعت 23:03:42 توسط Y.A.S » خارج شده است

در زماني دورتر از مادها                   در نزاعي سخت با جلادها

عده اي رفتند حج حاجي شدند       عده اي ماندندو اخراجي شدند
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #1 : 04 آبان 1388,ساعت 23:31:17 »

سلام . ميشه بگي اين ايه رو كي تفسير كرده ؟
به نظر من انسان امده كه خطا كنه ما فقط 14 معصوم داريم . اين دنيا رو خدا درست كرده ما رو هم گذاشته توش زندگي كنيم . پس خدا داره با ما بازي ميكنه ؟ما كه اختيار چنداني نداريم شيطانم كه خود خدا خلق كرده . خدا هم كه ميگن ارحمو راحمينه . و و و و .....
 وهزاران سوال بي جوابي كه تو ذهنم دارم كه جوابي براش ندارم . از هر كي هم كه مي پرسم ميگه اااا كافر شدي .
به نظر من ما نماز بخونيم حق كسي رو نخوريم  هر كار ديگه دوست داريد انجام بديد ...............
ببخشيد كه نامربوط نوشتم
خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
Y.A.S
دوستتان دارم...
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 113

تشكر
اهدا شده: 29
دريافت شده: 86

عاشق عشق محبت دوستی

« پاسخ #2 : 05 آبان 1388,ساعت 17:05:28 »

سلام بر امیر عزیز
امیرجان سوالاتت خیییلی منو متعجب کرد از این بعد که این سوالات در حد یک فرد بالغ نیستن....
ببخشید اما خدامی دونه این حس و فکر قلبی و عقلیم بود!
من تو اون توضیحات گفتم ما اومدیم خطا نکنیم؟ خوبه گفتم من خودم چقدر خطا کارم. خدا با ما بازی نمی کنه مارو امتحان می کنه اونم برای اینکه به خودمون ثابت کنه لیاقتمونو! تو تا کاری نکنی لیاقت بهشت رو داری؟ یا خطا نکنی باید جهنمی بشی؟ این کارا از صفات زیبای پروردگار دوره...مقدار خوبی و بدی هم متفاوته و با هرمقدار عمل به همون مقدار خوب یا بد میشیم مبنای خوبی و بدی هم خود خداست همون که سرچشمه ی همه ی خوبی ها عشق ها و محبت هاست.
نظر شما برای خودتون محترمه اما حقیقت طبق نظر شما تغییر نمی کنه! اونم قوانین هستی که اون ها رو سرچشمه ی زیبایی ها و خوبی ها تعیین کرده!
راستش من از بعدی هم فکر می کنم شما با قصد و غرض این نظرات عجیب رو بیان می کنید مگه میشه برای یک انسان عاقل و بالغ این چیزا مسئله باشه؟! اون هایی هم که گفتن شما کافر شدید بنظر من آدمای کوته فکرین چون آدم باید شک کنه تا پیدا کنه بعد به یقین برسه غیر از اینه؟

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

امير مهدي

خارج شده است

در زماني دورتر از مادها                   در نزاعي سخت با جلادها

عده اي رفتند حج حاجي شدند       عده اي ماندندو اخراجي شدند
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #3 : 05 آبان 1388,ساعت 23:05:00 »

سلام
من شك كردم . شك هم نعمت خوبيه باعث ميشه هر چيزي رو الكي قبول نكني . من فقط زياد تو جهار راه شك موندم . ربطي هم به سن وسال نداره . از راهنمايات منو بي نصيب نزار . يا علي داش

Y.A.S

خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
پاييز
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 68

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 3

« پاسخ #4 : 05 آبان 1388,ساعت 23:31:49 »

سوره ی زمر ایه ی نمیدونم اگر اشتباه نکنم 32
بدان بندگانم که بعصیان  اصراف بر نفس خویش کردن بگو هرگز از رحمت بی انتهای خدا نا امید نباشید که خدا
همه  ی گناهان را چون توبه کنید خواهد بخشید که او خدایی بسیار امرزنده و مهربان است

Y.A.S

خارج شده است

باور ندارم منو تنها میذاره *دلم واسش یه ذره شد اما دیگه نیست
لعنت به تو ای دست سرد روزگار* حالا من موندم و این چشمای خیس
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :