خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13692 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: djdokhi
صفحه: [1] 2 3   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: سوال در مورد فيش تلفن همراه  (دفعات بازدید: 972 بار)
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« : 05 آبان 1388,ساعت 11:36:10 »

سلام
ببخشيد بچه ها من يه سوال دارم در مورد فيش تلفن همراه خط هاي ثابت ( مال تهران)
من اگه يه فيش مياندوره بگيرم و پرداختش كنم به نظر شما بازم روي فيشم اون پول مياد يا نه ؟ ناراحت
من نميخام مامانم بفهمه :'( :'( :'( :'(
خواهش مي كنم اگه كسي ميدونه بهم بگه
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #1 : 05 آبان 1388,ساعت 11:41:30 »

سلام ابهام جان از همکاران امور مشترکین پرسیدم  میگن  : نه نمیاد !!!
خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #2 : 05 آبان 1388,ساعت 11:44:05 »

ناراحت نباش عزیزم ...... این نیز بگذرد .
من یه بار این کارو کردم آتنا جون ولی متاسفانه دوباره روی فیشم اوومد . بعد مجبور شدم دوباره فیش واریزیمو ببرم خدمات ارتباطی .......... خلاصه مصیبتش بیشتر شد .

ولی یه کار دیگه هم می تونی بکنی . دو سه روز قبل اینکه فیش هارو بیارن به آدرستون بری اوون شعبه پستی که قراره ازون جا واست بیارن و زودتر خودت فیشتو بگیری . من اینکارو کردم . تو هم مثل منی آتناجون .......  اصلا دلم واسه پول تلفن نمی سوزه . خدایا چرا مامانای ما انقدر سخت می گیرن ؟ آدمو وادار می کنن که هزار راه نرفترو بریم .
خارج شده است
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 05 آبان 1388,ساعت 11:48:11 »

اسطوره جون و پناه جونم ممنون
ميگم برم آدرسمو عوض كنم چي ؟
ولي بعد مامان نميگه چرا فيش تو نيومد
پناه جون من از خدمات ارتباطيه پرسيدم گفت اگه قبل از بسته شدن فيشت پول پرداخت كني از فيش كم ميشه و ديگه روش نمياد
شماها نميدونيد كي فيشا بسته ميشه ؟( اون گفت تا دو هفته ديگه بسته ميشه )
شعبه ي پستيمو از كجا پيدا كنم؟
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 09 آبان 1388,ساعت 13:11:31 »

من رفتم فيش ميان دوره گرفتم و پرداختش كردم  ناراحت
ديگه تا آخر ماه ، ته جيبم شپش جفتك بالانس ميندازه  :'( :'(
حالا شماها مطمئنيد كه رو فيشم نمياد
يه وقت گندش درنياد  ناراحت
« آخرين ويرايش: 09 آبان 1388,ساعت 13:30:26 توسط ebham » خارج شده است

ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #5 : 09 آبان 1388,ساعت 13:32:39 »

من رفتم فيش ميان دوره گرفتم و پرداختش كردم  ناراحت
ديگه تا آخر ماه ، ته جيبم شپش جفتك بالانس ميندازه  :'( :'(

خوب آتنا جون يه خورده كمتر صحبت كن خواهر.... اين كارا آخر و عاقبت نداره ها چشمک
منم به اين بلا دچار بودم نشد يه بار اين قبض بياد و كمتر از 100 تومن باشه. يه بار كه 250 تومن بابام گفت عمراً پرداخت نميكنم، بيچاره شدم تا پرداختش كردم بعدشم ادب شدم رفتم يه دونه از اين شارژي ها گرفتم و راحت نه قبضي داره نه چيزي تازه پولشم خورد خورد ميدم.
الان انقدر با فرهنگ شــــدم  كه نگو. از موبايل فقط براي كاراي ضروري استفاده ميكنم. انقدر بي اهميت شده برام كه فرت و فرت جاش ميذارم پوزخند بابام ميگه نه به اون موقع ها كه مثل سريش به دستت چسبيده بود و شده بود جزء ‌اعضاي بدنت Cheesy نه به الان كه هر بار زنگ ميزنيم كارت داريم يه جايي جا گذاشتي و نيستي كه جواب بدي. متعجب

البته اين فرهنگ بعد از ازدواج نصيبم شد لبخند

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

پناه, ebham

« آخرين ويرايش: 09 آبان 1388,ساعت 13:34:59 توسط ياسمن-ق » خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 09 آبان 1388,ساعت 13:40:05 »

ياسمن جان من
من براي دوستاي خودم با همون شارژي ها حرف ميزنم و اس ام اس ميدم كه به قول تو چون شارژي  شارژش تموم ميشه عين سيرش بهش نچسبم
اين خط ثابتم فقط براي كاراي اداريمو و مامان و بابام استفاده مي كنم ( همون كار اداري پدرمو درآورده حقوق كه ميگيرم يه چيزي بايد بذارم روش تا بتونم فيشمو بدم، آخه اون روزايي كه ميرم دانشگاه به جاي اين كه سر كلاس باشم يه بند اين تلفن مثل اين بچه كوچلوها كه ونگ ميزنن ، هي زنگ مي خوره ، هي زنگ ميزنن ميگن اين چك كجاست ، اون سند كجاست ، دو دقيقه ديگه زنگ بزن ببينم فلان سند پيدا شد يا نه )
مامانم كه نميدونه كه من براي صحبت با دوستام شارژي دارم فكر مي كنه همه اين رو با دوستام حرف زدم
خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #7 : 09 آبان 1388,ساعت 13:45:32 »

Cheesy     Cheesy

خيلي جالب بود شارژي براي دوستها

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 09 آبان 1388,ساعت 13:49:05 »

كجاش جالب بود نازي جونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ متعجب
براي آرش كه نگفتم ، آرش كه الان پادگانه و همش خودش زنگ ميزنه  ناراحت
منظورم دوستاي دخترم بود ، آخه همشون پر رو تشريف دارن ، تك زنگ ميزنن كه بهشون زنگ بزني ، منم براي اونا شارژي گرفتم كه بگم شارژ ندارم پوزخند
خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 09 آبان 1388,ساعت 13:52:39 »

منظورم دوستاي دخترم بود

من كي گفتم شما دوست غير از دوست دختر داري

اصلا مگه ابجي اجازه مي ده با وجود داداش ارش شما دوست پسر هم داشته باشيد  عصبانی

تك زنگ ميزنن كه بهشون زنگ بزني ، منم براي اونا شارژي گرفتم كه بگم شارژ ندارم پوزخند

ولي اين تيكه رو باحال اومدي خوشم اومد
اره منم از اين موارد زياد دارم تك مي زنند شارژ ندارم تا من زنگ بزنم  چشمک

منم نمي زنم  پوزخند

ebham

« آخرين ويرايش: 09 آبان 1388,ساعت 13:54:15 توسط n@zi » خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #10 : 09 آبان 1388,ساعت 18:40:55 »

آتناجونم یه چیز بهت می گم .....  که دیگه حتی شارژم نخری ..... یه ذره هم دلت نیاد دیگه با تلفن حرف بزنی.......

بگم ؟؟؟   .....   ؟؟؟
.
.
.
.

میدونی با پولای تلفنی که می دیم می تونیم چندتا بستنی بخریم با نازی جون سه تایی بشینیم بخوریم ؟؟؟؟؟؟ پوزخند پوزخند شرمنده
خارج شده است
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 10 آبان 1388,ساعت 08:07:58 »

راست ميگي پناه جونم تازه به غير از بستني ميشه لواشك و چيپس سركه نمكي هم خورد  پوزخند
خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 10 آبان 1388,ساعت 08:38:50 »

سلام

كي مي خواد چيپس بخره ؟ چيپس ماست رو منم هستم ها
خارج شده است

ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 10 آبان 1388,ساعت 08:41:16 »

نازي جونم قرار شد براي اين ماه من صرفه جويي كنم بعد به جاي اين كه فيش موبايل پرداخت كنم من و تو و پناه بريم چيپس و بستني و لواشك بخوريم  پوزخند
« آخرين ويرايش: 10 آبان 1388,ساعت 08:44:31 توسط ebham » خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 10 آبان 1388,ساعت 08:43:43 »

پوزخند

پناه

خارج شده است

صفحه: [1] 2 3   بالا
چاپ صفحه
پرش به :