خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13692 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: djdokhi
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: لطفا کمکم کنین  (دفعات بازدید: 1577 بار)
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #15 : 06 آبان 1388,ساعت 10:05:27 »

می دونید دوست عزیز مسائل جنسی دو بعد داره :

بعد جسمی  و بعد روحی و روانی

اگر در بعد جسمانی کنترل نشه  به تدریج به یک نوع عطش روحی تبدیل میشه !!  یعنی همیشه تشنه س. ک .س و سیر شدنی نیست !! طوریکه فکر و ذهن فرد درگیر میشه !!!

تمام غرایزی که خداوند در وجود ما قرار داده خوب هستند به شرطی که هیچوقت نذاریم افسار اونها از دستمون در بره !!!

اینکه خودتون هم متوجه شدید که اشتباهه و تصمیم به کنترل کردنش گرفتید خیلیییییییی  خوبه !!

امیدوارم بتونید افکارتون رو طوری هدایت کنید که تنها گوشه ای از اون به اینگونه روابط وابسته بشه نه کل اون!

فکر می کنم تنها راه موفقیت   درگیر کردن افکارتون و سوق دادن اونها به  سمت کارهای دیگه است !!

فعالیتهای فیزیکی هم می تونه موثر باشه مثل ورزش کردن !!

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

*sara*, behnam99

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 99
دريافت شده: 40

« پاسخ #16 : 06 آبان 1388,ساعت 10:12:02 »

پیشنهاد آخر خانم اسطوره واقعا عالیه
ورزش بهترین درمان واسه مشکل شماست
هم وقت شما رو پر میکنه هم خستگی بعدش شما رو از فکر کردن و پرداختن به مقوله س .ک  . س باز میداره .
سبز باشی .

*sara*, ostore

خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
jojo
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 158

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 73

« پاسخ #17 : 06 آبان 1388,ساعت 10:43:00 »

یادتون باشه آقا افشین جواب پیغاممو ندادین ناراحت ناراحت
خارج شده است

كاش دوستي آدمها مثل رفاقت چشم و دست بود وقتي دست زخم ميشه چشم گريه ميكنه  وقتي چشم گريه ميكنه دست اشكاشو پاك ميكنه
A.F
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 16

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 4

« پاسخ #18 : 06 آبان 1388,ساعت 14:27:48 »

دوست عزیز

تا مشکلتون رو ریشه یابی نکنید و از ریشه حلش نکنید ، همه راههای دیگه ، تسکینه . نه درمان

خارج شده است
afshin1976
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 18

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 6

« پاسخ #19 : 06 آبان 1388,ساعت 22:39:47 »

باسلام به همه عزیزانی که این علاقه رو نشون دادن که برام وقت بزارن و عذر میخوام که دیروقت دارم تشکر کنم  چون امروزو کلا درگیر کارها بودم از همتون ممنونم برام دعا کنین تا خداراه روشنو جلوم نمایان کنه که امروز همین هم شد خدا یه راهنما برام فرستاد که یاز هم از همتون سپاسگذارم و میخوام که برام تواین مورد آرزوی توفیق کنین .  همتونو دوست دارم الهی که همیشه شادو سربلند باشید .
خارج شده است
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 99
دريافت شده: 40

« پاسخ #20 : 07 آبان 1388,ساعت 09:03:42 »

من هم برای شما آرزوی موفقیت روزافزون دارم
سبز باشی و پایدار
خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #21 : 08 آبان 1388,ساعت 04:00:25 »

سلام سارا خانم كاملا توضيح داد . بيشتر به فكر كار . زندگي وهمسرتون باشيد . و به خودت بقبولون كه بايد به همسرت وفادار باشي . خودتو از اوامل تحريك كننده دور كن . هر چقدر رم كه با همسرت سكس داشته باشي اشكالي نداره . رو بحث تغذيه كار كن . حل ميشه چون خودت خواستي
خواستن توانستن است .

*sara*

خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
parya
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
دريافت شده: 0

« پاسخ #22 : 10 آبان 1388,ساعت 18:13:37 »

سلام آقا افشین

این  خیلی خوبه  که شما  خودت  مشکلو فهمیدی و میخوای از بین ببریش ... به نظر من شما  برای حل  این مشکل باید از یک روانپزشک کمک  بگیری ... به خدا توکل کن و همیشه  اونو  به یاد داشته باش ... یکی از چیزهایی که  باعث این مشکلات میشه  غافل  شدن از خداست ... و اینو  بدون   این مشکل قابل  حله  ... فقط  باید از اهالی  فن کمک  بگیری ... کارهایی مثل  ورزش خیلی خوبه  انرژیهای منفیو  از شما  دور میکنه ... به جای فکر کردن به این مسیله سعی کن  با مطالعه  یا چیزهای دیگه  سرتو گرم  کنی
اجازه نده با مشکلی که  قابل  حله  زندگیت  خدایی نکرده  از هم بپاشه
خارج شده است
silvana
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

تشكر
دريافت شده: 0

« پاسخ #23 : 11 آبان 1388,ساعت 17:25:46 »

اولین کاری که میکنی اینه همه فیلمهای سکسی رو کنسل میکنی بعد چت و هم محدود میکنی . فقط به خانومت  فکر کن. زندگیت از هر چیزی مهمتره.
خارج شده است
afshin1976
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 18

تشكر
دريافت شده: 6

« پاسخ #24 : 11 آبان 1388,ساعت 22:56:09 »

از همه کسانی که برای حل مشکل من وقت میزارن ونظراتشونو مینویسن ممنونم و میخوام که منو باحرفای ارزندشون راهنمایی کنن . بازم ممنونم
خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :