A.F
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 16
تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 4
|
 |
« : 05 آبان 1388,ساعت 15:42:04 » |
|
سلام
من خانمی 34 ساله هستم . حدود یکسال و نیم رابطه عاطفی داشتم . از اونجایی که علاقه من روز به روز به ایشون بیشتر میشد ، درخواست کردم که رابطه مون رو با ازدواج همیشگی کنیم . اما ایشون موافقت نکرد ارتباطم رو باهاش قطع کردم . چون ادامه این رابطه با بی آیندگی برای من ممکن نبود . علاقه و وابستگی من روز به روز بهش بیشتر میشد .
گذروندن این روزها خیلی برام سخته . بغض همیشگی داره میکشدم . احساس تحقیر میکنم از اینکه اینهمه بهش دل بستم و برای اون ، یه دوست معمولی بودم .
شاید بیانش آرومم کنه . خدا رو شکر که اینجا رو پیدا کردم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
LonelY
DorSa
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 124
تشكر
اهدا شده: 13
دريافت شده: 58
|
 |
« پاسخ #1 : 05 آبان 1388,ساعت 17:58:19 » |
|
سلام . ورودتونو تبریک می گم الآن چند وقت از تموم شدنه رابططتون می گذره؟ می دونم این دوران چقدر سخته و چه احساسی دارین. اما تحمل کنین. شما بهترین کارو انجام دادین که رابطتونو تموم کردین و نذاشتین این وابستگی بیشتر شه. بهتون تبریک می گم که جرات و قدرت این کارو داشتین. خیلی ها با اینکه می دونن رابطشون به جایی نمی رسه بیخودی به خودشون امید واهی می دن و می گن شاید نظرش عوض شد ! حالا شما که تونستین به خودتون دروغ نگین و اینقدر منطقی بودین مطمئنن می تونین این مرجله رو هم بگذرونین. وقتتونو پر کنین و وسعی کنین روز به روز از فکرش و خاطراتش دور و دورتر بشین. توی این تالار مطالب زیادی راجع به تموم شدنه رابطه ها و دوران بعدش هست. خوندن اونا می تونه به شما کمک کنه.
امیدوارم خیلی راحت تر از اونچه که فکر می کنین این مرحله رو بگذرونین
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: سید حامد موسوی
|
|
|
خارج شده است
|
احتمال رسيدن کسي که با اراده به سوي ستاره اي مي تازد بيشتر از کسي است که با ترديد به سوي خاته گام بر مي دارد
|
|
|
سید حامد موسوی
Jr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 65
تشكر
اهدا شده: 19
دريافت شده: 19
|
 |
« پاسخ #2 : 05 آبان 1388,ساعت 18:35:29 » |
|
خواهر گرامی همیشه بسیارند پسرهایی که به جنس مخالف فقط و فقط به عنوان دوست سطحی و گذری مینگرند .. همینکه شما به واسطه ی علاقتون، با میل باطل ایشون همراه نشدید جای شکر داره . به فکر آینده ی خود باشید و از این به بعد به دنبال مکملی برای خود باشید . موفق باشید
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: ali1ty, A.F
|
|
|
خارج شده است
|
به امید توفیق و سربلندی همه جوانان
|
|
|
A.F
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #3 : 06 آبان 1388,ساعت 10:22:04 » |
|
سید حامد گرامی از پاسخ و توجهتون ممنونم . به جمله هاتون عمیق فکر کردم و احساس آرامش کردم .
اگه بخوام عقلانی فکر کنم ، آدم موفق و توانایی هستم . ظاهر ، شغل و درآمد خوبی دارم . اما یه مشکل بزرگ دارم : توی رابطه عاطفی خیلی خیلی خودم رو دست کم میگیرم . انقدر بی اندازه به طرفم محبت میکنم که تمام داشته هام ، نقطه ضعف به چشم میاد . باعث میشم که توی رابطه تحقیر بشم . کسی که مشتاقانه و با اصرار رابطه ی با من رو به دست میاره ، به کسی تبدیل میشه که من دارم عشق و وقت و پول صرفش میکنم ، در ازاش هیچ دریافتی ازش ندارم . من احساس بی ارزشی و کم توجهی میکنم و یارم احساس خودشیفتگی :-(
از اینکه وقت گذاشتید و حرفامو خوندین ممنونم و به راهنماییون احتیاج دارم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 594
تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367
|
 |
« پاسخ #4 : 06 آبان 1388,ساعت 10:29:35 » |
|
میشه بگید اون آقا چند سالشونه !!
مجردهستن ؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
|
|
|
A.F
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #5 : 06 آبان 1388,ساعت 10:37:31 » |
|
حدودا 2سال و نیم از من کوچکتر هستند و مجردن . حدودا 32 سالشونه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
آفتابگردان
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 19
تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 2
|
 |
« پاسخ #6 : 06 آبان 1388,ساعت 10:40:55 » |
|
سلام. میشه یه کم از رابطه ای که داشتید بیشتر صحبت کنید و اینکه چرا اینجوری شد؟ اینکه تجربه های قبلیتون اثری در بهتر شدن روابط بعدیتون نداشته؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
A.F
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #7 : 06 آبان 1388,ساعت 10:57:26 » |
|
ایشون با پافشاری به من پیشنهاد آشنایی داد . روز اول گفت که قصدش از دوستی ، یه رابطه همیشگی هست . کسی که همه غم و شادیهاش با اون باشه
بهم محبت کرد . با هم شاد بودیم . کم کم از مشکلات مالیش منو با خبر کرد . از اونجایی که بهش علاقمند شده بودم ، کنارش موندم . بهش گفتم که مادیات برای من ارزش نداره و وجود خودش برام عزیزه . برای مشکلاتش برنامه ریزی کردم و حتی کلی هم از نظر مالی کمکش کردم . همدیگه رو دوست داشتیم ، تا جاییکه من ازش خواستم با هم ازدواج کنیم . یه دفعه بد شد . شروع کرد از من ایراد گرفتن . گفت که آینده نامعلومی داره و بحرانهای مالیش خیلی زیاده و نمیخواد که آینده ی منو خراب کنه . اما شروع به بدرفتاری کرد . از من محبت و از اون سردی و خشونت . نمیدونم ، شاید بحران مالی بهانه بود . شایدم واقعا همین بود . اما من دیگه بریدم . ترکش کردم .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
delkade
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 41
تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 14
|
 |
« پاسخ #8 : 06 آبان 1388,ساعت 11:12:59 » |
|
سلام.ورودتون رو تبریک میگم.متاسفانه ما دختراها همیشه در این جور رابطه ها بعد از یه مدت به فکر ازدواج می افتیم شاید به خاطر اینه که اون محبتی رو که احتیاج داریم از طرف مقابل دریافت میکنیم و تنهاییمونو یه جورایی با اون پر میکنیم .اما دید پسرها اینطوری نیست به خصوص اونهایی که موقعیت ازدواج ندارند برای مدت کوتاهی یک نفر رو انتخاب میکنند صرفا برای پر کردن اوقات تنهایی و ساپرت عاطفی.دوست عزیز شما بهترین تصمیم رو گرفته اید و این نشان میده شما بسیار عاقل و نکته سنجید.و من مطمئنم که با گذشت زمان تمام این حالتهاتون رفع میشه.دوران سختی رو دارید می گذرونید ولی سعی کنید با توکل بر خدا آرامش واقعی رو به قلبتون برگردونید.از صمیم قلب براتون آرزوی خوشبختی و سعادت میکنم.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
A.F
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #9 : 06 آبان 1388,ساعت 11:30:12 » |
|
ازتون ممنونم حرفای شما باعث اعتماد به نفس و آرامشم شد برای شما هم بهترین روزها و احساسها رو از خدا میخوام 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
A.F
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #10 : 06 آبان 1388,ساعت 14:44:57 » |
|
سراغمو میگیره . به نظرتون چیکار کنم ؟ بهش جوابی بدم ؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
آفتابگردان
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #11 : 07 آبان 1388,ساعت 10:30:55 » |
|
سلام اينو من از تجربه یکی از دوستام بهتون می گم. یه دوستی دارم که به مدت چندین سال با یه پسر دوست بود. وقتی صحبت ازدواجو پیش کشید پسره گفت نمی خوام (کلا من کمتر دختری رو دیدم که با یه پسر درباره ازدواج مستقیم حرف بزنه و اونم بگه باشه!!! درواقع اصلا ندیدم!!). خوب این دوست ما هم گفت پس رابطه تموم! و اتفاقا اون موقع یه خواستگار هم داشت و نشست جدی درباره اش فکر هم کرد. پسره زنگ می زد و التماس می کرد تا یکماه! اما دوستم قبول نمی کرد. تا اینکه اومد خواستگاری و با هم ازدواج کردن. یکی دیگه از دوستامم بود که وقتی به پسره درباره ازدواج گفت پسره بهش گفت تا آخر عمرتم وایستی باهات ازدواج نمی کنم.!! می دونی الان زن و شوهرن و تو خارج از کشور دارن درس می خونن! پس خیلی به این حرف اعتماد نکن. کلا هر حرفی که زورکی از دهن یه مرد بشنوی اعتباری نداره. کاری کن انقدر پیش تو احساس آرامش کنه که بدون تو نتونه ادامه بده و خودش بخواد. فداکاری الکی هم نکن. ساپورت مالی کردن مردها کار بدیه. احساس قدرت رو ازشون می گیره. اما الان که دیگه حرف ازدواجو پیش کشیدی باید تلفنهاشو هم جواب بدی ولی بگی دیگه نمی خوای ادامه بدی. ولی بد رفتاری هم نکن. ذره ذره بکشونش تشنه هم نگهش دار ببین چی می شه. موفق باشی
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
A.F
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #12 : 16 آبان 1388,ساعت 15:01:04 » |
|
دلم گرفته خیلی تنهام چی میتونه الان آرومم کنه ؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
آفتابگردان
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #13 : 16 آبان 1388,ساعت 15:30:34 » |
|
سلام عزیزم... اگه تاپیک منو خونده باشی که نوشته بودم "چجوری فراموش کنم "می فهمی که برای خیلی از دخترها پیش میاد که عقلانی تصمیم می گیرن و یه رابطه بیخود و بی فایده رو برا خودشون تموم می کنن. من هم یکی از اونهام. حالا بهت راههایی که خودم رفتم پیشنهاد می کنم. اول اینکه بهرحال باید این درد رو بپذیری. نمی دونم چجوریه ولی انگار وقتی یه چیزی رو قبول می کنی تحملش آسونتر می شه. دوم فایل راز رو که فیلمش هم از شبکه 4 پخش شده گوش بده. نه یکبار بلکه چندین بار! برای من خیلی موثر بود. سوم صادقانه از خدا بخواه کمکت کنه اون کسی که مال توئه سر راهت قرار بده. می دونی؟ من سه هفته بعد از نوشتن اون تاپیک با پسری آشنا شدم که از لحاظ اخلاق و معرفت نظیر نداره. الان هم گاهی با هم حرف می زنیم. هیچوقت فکر نمی کردم پسری با این خصوصیات هم وجود داشته باشه! واقعا به جامعه آقایون تبریک می گم. پس امیدت رو هیچوقت از دست نده و نذار اتفاقات بیرونی روی روحیه ات تاثیر منفی بذاره. به هر اتفاقی به دید مثبتش نگاه کن حتما راه درست رو پیدا می کنی... good luck 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
black_rose
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1227
تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458
|
 |
« پاسخ #14 : 16 آبان 1388,ساعت 15:46:07 » |
|
من يه دوست دارم كه هم سن و سال شماست. و دقيقا مثل شما
ظاهر خوب موقعيت خوب پول خوب ولي اينقدر به ديگران محبت ميكنه كه باعث ميشه طرف 1- ازش سو ءاستفاده كنه 2- توقعش بالا و بالاتر ميره 3- از اين همه محبت زده ميشه 4- توهم ميزنه كه حتما من خيلي خوبم كه اين خانم با اين همه محسنات اينجوري داره به من لطف ميكنه
بعد هم.....
من هرچي بهش ميگم دست خودش نيست كه اخلاقش رو عوض كنه اما شما سعي كن اينكار رو بكني لطف زيادي دوست رو مخصوصا مردا رو خسته ميكنه حتي همسر ادم رو وقتي از محبت و عشق سرشار بشن زده ميشن
حتي خود ما زنها هم همينطور هستيم وقتي يكي همه جوره اينقدر بهمون سرويس بده ناخودآگاه سعي ميكنيم ازش فاصله بگيريم و دفعش كنيم. شما بايد اخلاقت رو عوض كني و سعي كني توي انتخاب هاي بعدي اينقدر بي محابا محبت و لطف زيادي نداشته باشي
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند. بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
|
|
|
|