خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چطور بهش بگم؟  (دفعات بازدید: 1900 بار)
alireza69
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 10

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 05 آبان 1388,ساعت 21:01:24 »

سلام
من تازه عضو این سایت شدم . امیدوارم راهنماییهاتون به دردم بخوره .
من تو دانشگاه به یکی از همکلاسیهام علاقه مند شدم الان هم ترم 3 هستم . می خوام منو در این مورد راهنماییم کنید که این مساله رو چطور بهش بگم؟ به نظر شما تو ترم 3 گفتن اين جور چيزا اصلا درسته؟ ولي آخه اگرم می گید که الان زوده و باید صبر کرد منم اینو قبول دارم ولی در این حد می خوام بدونم که اونم به من علاقه داره یا نه که اگه نداشته باشه دیگه منم بهش فکر نکنم چون این مساله فکرمنو بد جور مشغول کرده. با شناختی که من از اون دارم به احتمال زیاد اون نمی ذاره با هم رابطه داشته باشیم ولی باید من چیکار کنم چون می خوام  باهاش آشنا بشم تا  ببینم ما اصلا به هم می خوریم یا نه چون قصدم ازدواجه نه دوستی ؟ یه مساله مهم دیگه هم اینه که من ازش بدجور خجالت می کشم و اگه بخوام برم و باهاش رودر رو صحبت کنم به تته پته می یوفتم ولی یه جزوه ای هست که باید بهش بدم به نظر شما من می تونم تو یه کاغذ حرفامو بنویسم و لای اون جزوه بهش بدم و ازش بخوام در این مورد فکر کنه تا بعد من خودم برم و نتیجه رو ازش بپرسم ؟
خواهش می کنم کمکم کنید.
خارج شده است
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 194

تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69

« پاسخ #1 : 05 آبان 1388,ساعت 21:20:52 »

سلام

اگه قصدتون ازدواجه خوب فكر كنيد و بعد عمل كنيد ايا واقعا شرايط ازدواج را داريد در ضمن به نظر من اصلا اين كاري كه گفتيد كه رو برگه بنويسيد را نكنيد چون جواب نميده و ممكنه از دستتون بپره البته به طرفم بستگي داره وقتي در مورد خودتون مطمئن شديد ميتونيد خيلي محترمانه توسط خودتون يا يه نفر بزرگتر پيشنهاد ازدواج را بهش بگي در ضمنمن خودم هم ترم 3 هستم اصلا دوس ندارم همكلاسيم اين طوري به من پيشنهاد ازدواج بده بيشتر شبيه به پيشنهاد دوستيه تا ازدواج واسه اينم كه ميگي ميخواي بفهمي كه با هم تفاهم داريد يا نه هم بعد از خواستگاري كردن به شكل رسمي و محترمانه متوجه خواهيد شد...
پس عجله نكنيد...

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

سید حامد موسوی

خارج شده است

بگذار تا دل من بي انتها تكرار كند
كه تو را ميخواهد فقط تو را
alireza69
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 06 آبان 1388,ساعت 09:27:37 »

سلام ممنونم از حرفاتون ولی فقط با نگاه کردن به اون که نمی شه فهمید چه جور آدمیه باید باهاش یکم ارتباط داشته باشم تا ببینم با خانوادم جوره یا نه تا بعد حالا برم خواستگاری و بقیه کارا. در مورد شرایط ازدواج هم باید بگم که هنوز دارم درس می خونم و بعد از تموم شدنش باید کار پیدا کنم تا شرایط مالی ازدواج رو هم پیدا کنم . من فقط می خوام بدونم که آیا ایشون هم همچین احساسی نسبت به من دارن یا نه؟ اگه داشته باشن نگه می دارم واسه ترم های آخر و اگه هم نداشته باشن که هیچ منم بی خیال می شم . لطفا در این مورد هم منو راهنمایی کنید
خارج شده است
alireza69
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 06 آبان 1388,ساعت 18:34:15 »

كسي راهنمايي نمي كنه؟
خارج شده است
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 06 آبان 1388,ساعت 18:51:05 »

ببين چرا بيخودي هم ميخواي ذهن خودتو مشغول كني هم ذهن اونو

تو ميگي حالا بفهمم واسه چند سال ديگه !!!!!!!!!!!!!!!!!باور كن ادما تو اين سال ها عوض ميشن خيلي زياد كلي تصميم ميگيرن حتي ممكنه خودت سال ديگه كسي ديگه راببيني و بگي اين بهتره اصلا هم نگو كه اره من اين طوري نيستم هيچ كس از فرداي خودش خبر نداره كه چه تصميمي ميگيره

تو ميگي قصدت دوستي نيست اما اين كارت دقيقا شروع يه دوستيه كه پيامد هاي خودشو داره......

حالا اگه شرايطت اماده بود و همين الان ميرفتي خواستگاري باز يه چيزي اما تو وضع تو .......ممكنه اون دختر هم فقط با تو دوس بشه چون ميفهمه دوسش داري و بعد ولت كنه و با كس ديگه ازدواج كنه....

واسه اشنايي اگه هدفت واقعا ازدواجه بايد از طريق خانواده اقدام كني اگه ميخواي بيخودي وقت و احساستو تلف نكني.....

تو الان تازه ترم 3 هستي ابتداي ورود به دانشگاه خيلي ها يه دفعه عاشق ميشن اما كم كم اين شورشون تموم ميشه...

به نظر من دست نگه دار و ذهن خودتو مشغول نكنتا كاملا شرايطشو پيدا كني...

موفق باشي
خارج شده است

sajadb60
سهیل
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 17

تشكر
دريافت شده: 12

« پاسخ #5 : 06 آبان 1388,ساعت 19:26:20 »

ببین اقای محترم

من نمیدونم شرایط ازدواج رو میدونی یا برات بگم

یه مغز فولادی و یه پس سر اماده خوردن دمپایی و و اگه میتونی 24 ساعت مخت رو واسه شنیدن ویز ویز اماده کنی

++++خونه ماشین پوللللللللللل و کار ثابت

سعی کن به جا زن گرفتن و ازدواج به فکر بورسیه باش و ادامه تحصیل

از شوخی بگذریم  ازدواج در دوره دانشگاه و سن شما رو توصیه نمیکنم

برو سراغ درس و مشقت

مخ ملت رو هم درگیر نکن
خارج شده است

شهر فرشته ها
alireza69
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 07 آبان 1388,ساعت 13:10:25 »

همچين مي گيد كه آدم مي گه تا آخر عمرم ازدواج نكنم.
حالا من از اخلاق و رفتار يه نفر خوشم اومده و مي گم بالاخره كه قراره ازدواج كنم پس چرا با اوني كه دوسش دارم ازدواج نكنم؟ شما مي گيد دو سال باقي مانده اي رو كه با اين خانوم همكلاسم رو با فكر اين خانوم سپري كنم بعد از دو سال برم بهش بگم اونوقت اون شايد بهم بگه من از  اول از شما متنفر بودم اين طوري دو سال از عمرم با فكر كردن به اين خانوم و زير نظر داشتنش از بين مي ره كه .
 من مي خوام به اون خانوم بگم به شما علاقه مندم و قصد آشنايي بيشتر براي ازدواج رو دارم اما  مي دونم به احتمال زياد  به علت متانتي كه داره قبول نمي كنه و مشكل هم همين جاست من نمي گم هر روز بريم بيرون واسه گردش و از اين كارا من به ارتباط تلفني يا اصلا هر جور كه اون بخواد راضيم تا يكم همديگه و خانواده هامونو بشناسيم تا ببينيم اصلا به درد هم مي خوريم يا نه ، اگه با هم جور بوديم كه خانواده ها رو هم در جريان مي ذاريم و همه چي حل مي شه اگرم كه نه هر دو مون مي ريم پي كارمون . در مورد شرايط ازدواج هم شرايط عقلي و شرايط عاطفي و همشونو دارم به غير از شرط مالي كه اونم بعد از تموم شدن درسم رشتم طوريه كه مي تونم راحت كار پيدا كنم و اين شرط هم برقرار بشه . شما طوري مي گيد مثل اينكه هر كي مي خواد ازدواج كنه بايد ميلياردر باشه !
بابا اين همه تو جامعه دارن ازدواج مي كنن بعضي هاشون هيچي ندارن ما كه لاقل درس رو كه داريم مي خونيم يعني تو آينده يه كارم نمي شه پيدا كرد ؟ خودشم اگه آدم مجبور باشه هر جور شده مجبوره كه پول در بياره.
نه اون خانوم اهل دوست شدن با كسيه و نه من ولي حالا اتفاقيه كه افتاده و من ازش خوشم اومده و نمي تونم اين احساس رو ناديده بگيرم يعني اوايل سعيمو كردن ولي نتونستم و الان هم دارم مي بينم فكرم اين قدر به اين موضوع مشغول شده كه داره رو زندگيم تاثير مي ذاره و داره منو دچاره مشكل مي كنه هم از لحاظ درسي و هم ادر خيلي چيزاي ديگه . با اين شرايط من چطور چند سالي رو هم صبر كنم و دلمو فقط فقط به اميد اينكه منو دوست داره خوش كنم ؟
حالا همه ي اينا هيچ اگه من چيزي نگم شايد يه نفر ديگه اومد و دلشو برد
خارج شده است
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 07 آبان 1388,ساعت 13:21:18 »

صلاح مملكت خويش خسروان دانند

تو مگه نظر ما را نخواستي ما هم گفتيم اما تو يكمي لجباز و خشني ...من فقط ميخواستم كمكت كنم حالا هر جور خودت ميدوني

ولي ببين منم سنم كمه زياد تجربه ندارم بذار بقيه كه بزرگتر هستند هم نظر بدند بعد اقدام كن نظر من همونيه كه گفتم
خارج شده است

alireza69
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 07 آبان 1388,ساعت 13:36:18 »

بابا كجاي من خشنه آخه . اگه اين طور هم بودم معذرت مي خوام ناخواسته بوده .  چشمک
ولي خوب شما همچين مي گيد كه آدم خودش رو سرزنش مي كنه كه چرا به ازدواج فكر مي كنه متعجب
خارج شده است
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 07 آبان 1388,ساعت 13:40:45 »

نه من نميگم به ازدواج فكر نكن ميگم به ازدواج به وقتش فكر كن و مهم تر از اون درست فكر كن
خارج شده است

alireza69
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 07 آبان 1388,ساعت 15:56:06 »

خوب منم اينجام تا بدونم چطور بايد درست به اين موضوع فكر كرد ؟
خارج شده است
eliza
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

تشكر

« پاسخ #11 : 10 آبان 1388,ساعت 12:05:52 »

به نظر من دختره هم دوست داره  تو اقدام کن نتیجه میگیری . دخترا عاشق میشن و متوجه عشق تو میشن ولی منتظر میمونن تا پسره  بره جلو.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :