خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چکار کنم که همسرم بیشتر حاضر بشه با من به بیرون از خونه یا مهمانی بیاد ؟  (دفعات بازدید: 541 بار)
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 99
دريافت شده: 40

« : 06 آبان 1388,ساعت 10:42:37 »

[سلام دوستان خوبم
مشکلی که من با خانمم دارم اینه که زیاد دلش نمیخواد از خونه خارج بشه و مثلا به پارک  یا مهمونی بریم  بی تفاوت
بیشتر وقتها کارهای خونه و یا تماشای سریالهای تلویزیون رو بهانه میاره
البته اینو بگم که همسر من شاغله و حدود ساعت 2:30 -3 به خونه برمیگرده . بعد از صرف ناهار میخوابه و عصر به کارهای خونه و آشپزی واسه شام و ناهار فردا مشغول میشه . شب هم سریالهای تلویزیونی از دستش در نمیره  شرمنده شرمنده
منم مجبور میشم توی خونه بمونم و تا حدی از این وضعیت تکراری و ملال آور خسته شدم
چون توی آزمایشگاه خصوصی کار میکنه تقریبا همیشه واسه مرخصی مشکل داره . به خاطر همین مسئله ما بعد از گذشت حدود دو و نیم سال از زندگی مشترک اواخر تابستان امسال موفق به رفتن به ماه عسل شدیم ( اونم به اصرار شدید من و فشاری که بهش آوردم که حتما باید مرخصی بگیری )
حالا از دوستان عزیز خواهش میکنم گین که چطور اونو به بیرون اومدن و مهمانی رفتن ترغیب کنم
تا حالا که موفق به انجام این کار نشدم

خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 99
دريافت شده: 40

« پاسخ #1 : 06 آبان 1388,ساعت 10:48:15 »

دوستان عزیز ببخشید
این تاپیک رو اشتباهی اینجا باز کردم
لطفا به آدرس زیر مراجعه کنید
http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,7070.msg50851.html#msg50851
خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #2 : 06 آبان 1388,ساعت 10:59:11 »

بنا به درخواست ايجاد كننده تاپيك
اين تاپيك قفل مي گردد.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

behnam99

خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :