خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چکار کنم که همسرم بیشتر حاضر بشه با من به بیر  (دفعات بازدید: 2095 بار)
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 99
دريافت شده: 40

« : 06 آبان 1388,ساعت 10:46:34 »

سلام دوستان خوبم
مشکلی که من با خانمم دارم اینه که زیاد دلش نمیخواد از خونه خارج بشه و مثلا به پارک  یا مهمونی بریم   بی تفاوت
بیشتر وقتها کارهای خونه و یا تماشای سریالهای تلویزیون رو بهانه میاره
البته اینو بگم که همسر من شاغله و حدود ساعت 2:30 -3 به خونه برمیگرده . بعد از صرف ناهار میخوابه و عصر به کارهای خونه و آشپزی واسه شام و ناهار فردا مشغول میشه . شب هم سریالهای تلویزیونی از دستش در نمیره    ناراحت
منم مجبور میشم توی خونه بمونم و تا حدی از این وضعیت تکراری و ملال آور خسته شدم
چون توی آزمایشگاه خصوصی کار میکنه تقریبا همیشه واسه مرخصی مشکل داره . به خاطر همین مسئله ما بعد از گذشت حدود دو و نیم سال از زندگی مشترک اواخر تابستان امسال موفق به رفتن به ماه عسل شدیم ( اونم به اصرار شدید من و فشاری که بهش آوردم که حتما باید مرخصی بگیری )
حالا از دوستان عزیز خواهش میکنم گین که چطور اونو به بیرون اومدن و مهمانی رفتن ترغیب کنم
تا حالا که موفق به انجام این کار نشدم

دوستان همچنان منتظر همفکری و راهنمایی های شما هستم
« آخرين ويرايش: 06 آبان 1388,ساعت 14:32:13 توسط HIDDEN WAY » خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
afshin1976
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 18

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 6

« پاسخ #1 : 07 آبان 1388,ساعت 00:27:26 »

سلام بهنام جان اولا ممنون که برام راه گذاشتی و پیشنهادای خوبی کردی . بازم ممنون . اما در قبال مشکلتون باید بگم که سخت نگیر این وضع واقعیتیه که توش هستی و زندگی میکنی با این وضع . اگه به خانومت اصرار زیاد کنی ممکنه که خدای نکرده باشما لج کنه که امریست طبیعی چون بنده خدا بیدلیل نیست که نمیاد چون معمولا خستست و کارش هم چون از اهمیت بالایی برخورداره انرژی زیادی ازش میگیره . باهاش بیشتر راه بیا و موقعیتشو درک کن فراموش نکن که زن مثل گل میمونه که هیچ گلی هم بیخار نیست . سعی کن اون چیزیو که میخواد و اون جوی رو که میپسنده تو جمع براش فراهم کنی میبینی که خودش پیشنهاد کننده میشه برا مهمونی رفتن و مسافرت . اینم بگم که بخاطر این مسایل کوچیک روح پاک جفتتونو درگیر نکنین . با تموم وجودبراتون آرزوی خوشبختی بی پایان و سربلندی روزافزون دارم .

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

behnam99

خارج شده است
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 07 آبان 1388,ساعت 08:40:55 »

دوست خوبم  افشین جان سلام
از راهنمایی خوبت تشکر میکنم
من همیشه درکش میکنم و اصرار زیادی بهش نمیکنم
اما هر چی باشه منم دوست دارم با هم بیشتر تفریح کنیم و مثلا به گردش و مهمونی بریم

منتظر نظر دوستان دیگه هم هستم
خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #3 : 07 آبان 1388,ساعت 16:47:36 »

سلام behnam99

میگی خانمت تا 3-2 سرکاره بعد هم وقتی میاد به کارای خونه  میرسه شاید اگه گاهی وقتا تو کارای خونه کمکش کنی تا زیاد خسته نشه و ازش درخواست کنی تا باهام برید بیرون درخواستتو بپذیره.

حق بده که ایشون خسته میشن و نیاز به همکاری دارن واسه همین دیگه خیلی خسته میشه باهات بیاد بیرون.

تازه واسه گردش میتونی روزای تعطیل رو انتخاب کنی،حتما نباید وسط هفته باشه.

موفق باشی

*sara*, behnam99, دریا

خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #4 : 08 آبان 1388,ساعت 04:13:35 »

سلام بهنام جان
منم خانمم شاغله وتا 3 سركاره . وكلا زياد اهل بيرون رفتن ومسافرت نيست . چون تو خونه اين جوري بار آمده تو بايد با خوانمت صحبت كني اگه آدم منطقي باشه به علايق تو احترام ميزاره . من كه خيلي راحت اين مسئله رو انوان كردم و خانمم هم بخاطر من قبول كرد منم نظرات اونوقبول ميكنم چون ميخوام از زندگيم لذت ببرم . نزار كار به لج بازي بكشه . وقتي ببينه تو به نظرش احترام ميزاري اونم اين كارو ميكنه . موفق باشي داداشي

behnam99

خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 08 آبان 1388,ساعت 13:06:10 »

منم تا اونجا که از دستم بر میاد کمکش میکنم
از هیچ کاری هم دریغ نمیکنم
انشاا... به نتیجه برسیم
خارج شده است

نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #6 : 09 آبان 1388,ساعت 10:49:10 »

بهنام جان مطمئنم اگه تا جایی که ممکنه به خانومت کمک کنی و مشکلاتشو کم کنی و به صورت غیر منتظره و ابتکاری برای بیرون

رفتن برنامه ریزی کنی ایشون خودش مایل به گردش و بیرون اومدن میشه . هیچ چیزی مثل سورپرایز نمیتونه خانومها رو خوشحال

کنه. موفق باشید .

behnam99

خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #7 : 09 آبان 1388,ساعت 14:01:38 »

من خيلي خانمم رو سورپراير ميكنم هميشه واسش شالو روسري ميخرم اخه خيلي دوست داره  پوزخند
آخر بايكي از همين شالا منو خفه ميكنه  Cheesy Cheesy Cheesy
ما مردا خيلي گناه داريم      شرمنده شرمنده شرمنده شرمنده شرمنده
خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #8 : 09 آبان 1388,ساعت 14:24:30 »

امیر مهدی جان دستت درد نکنه با این کارای ابتکاریت  پوزخند  در ضمن اینقدر مظلوم نمایی نکنید  پوزخند همه ی خون شهدا زیر سر شما مرداست  شرمنده

امير مهدي, *sara*

خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
dorsad
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 212

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 35

« پاسخ #9 : 11 آبان 1388,ساعت 08:49:09 »

سلام بهنام جان
تو خونه به همسرت کمک می کنی یا نه مثل بعضی از مردها اینا رو فقط وظیفه زن می دونی ؟
من هم چنین شرایطی دارم باید یه خرده همسرتو درک کنی چون اون با توجه به شغلش هم از نظر روحی خسته است هم از نظر جسمی و تازه بعدش می یاد خونه و باید کارای خونه را برسه چه انتظاری از این زن باید داشت که با شما بیرون بیاد
حالا به من می شه بگی روزای تعطیل چطوره اون روزها هم همین طوره؟
نظر شخصی من (با توجه به این که شرایط من خیلی سخت تر از همسر شماست و من بچه هم دارم و بردن بچه به مهد هم از وظایف منه و انتظاری که من از شوهرم انتظار دارم اینه که تو کارای خونه با من همکاری کنه و منو درک کنه ولی حیف
شما از خانومتون قدردانی می کنی بخاطر کاراش ؟ یه روز خودتون مرخصی بگیرید و خونه رو تمیز کنید غذا درست کنید و روزای مهم را به یادتون باشه مثلا تولد و سالگرد ازدواج
خارج شده است
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 11 آبان 1388,ساعت 12:31:41 »

امیر مهدی جان اتفاقا تا چند وقت پیش به همین خاطر کراوات رو ممنوع کرده بودن آخه میگفتن موقع دعوا با همون کراواتتون خفتون میکنن
نیلو خانم و درسا ی عزیز از راهنماییتون ممنونم
من هر وقت از دستم بر بیاد بهش کمک میکنم
وقتی من خونه باشم   و ایشون سر کار باشه حتی آشپزی هم میکنم (قابل توجه امیر مهدی )
البته بنده خدا بیشتر اوقات واسه اوقاتی که نیست هم جلو جلو غذا آماده میکنه
ببینید دوستان من میخوام ایشون رو به بیرون اومدن از خونه تشویق کنم نه که مجبورش کنم
خارج شده است

nasim63
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 2

« پاسخ #11 : 16 آبان 1388,ساعت 10:57:13 »

سلام بهنام
همسرت تمام روزو بیرون تازه میخواد بیاد خونه کمی استراحت کنه هم که باید کارای خونه رو انجام بده پس وقتی نمی مونه برای بیرون رفتن پس شما توی کارای خونه باش کمک کن تا سیکل زمان بیکاریش طولانیتر بشه و حوصلش سر به بعد خودش این پیشنهادو بهت میده .
موفق باشی

behnam99

خارج شده است
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #12 : 16 آبان 1388,ساعت 11:23:52 »

سلام.
بالاخره يه جاهايي هست كه همسرتون علاقمند هست كه بره... از اونجاها شروع كنيد.
دنبال هيجانه؟ جاهاي ساكت رو دوست داره؟
مثلاً من اگه ساعت 12شب همسرم بگه پا شو دوتايي يه سر بريم جاده چالوس و بيايم با كله ميدوم و جلوتر از اون دم درم
ولي اگه بگه بچه ها خونه فلاني جمعند پاشو ما هم بريم حتماً يه بهانه اي ميارم و ميپيچونم قضيه رو چون متنفرم از اين كه از يه خونه برم تو يه خونه ديگه... چه كاريه خوب تو خونه خودمو نشستيم ديگه.
شايد جاهايي كه شما پيشنهاد ميديد مطابق سليقه نوگل خندانتون نيست چشمک

behnam99

خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 16 آبان 1388,ساعت 12:32:09 »

یاسمن خانم در مورد شما خوندم که عاشق هیجان و بیرون رفتن هستید
از پیشنهادتون تشکر میکنم
سبز باشید

ياسمن-ق

خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :