خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1] 2 3   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: درد دل در تالار=سوختن و سرزنش شدن  (دفعات بازدید: 2306 بار)
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« : 06 آبان 1388,ساعت 12:07:30 »

سلام فكر كنم عنوان پست گوياي همه چيز باشه...توي اين تالار و تالاراي ديگه درد دل و طرح مشكل تبديل ميشه به چماقي كه بعدها در هر موضوعي اونو توي كله آدم ميكوبن ...از طرفي يه نام كاربري هم كه بيشتر حق نداريم داشته باشيم ...وقتي يه مشكلي رو يه نفر ميگه ديگران به جاي ارائه مشكل و گفتن نظر خودشون به مسخره كردن و شماتت طرف ميپردازن حالا اگه تو اون پستم نكنن توي جاهاي ديگه چماقش ميكنن و توي سرش ميكوبن ..حالا خوبه شما يكي از خصوصي تريم مشكلاتتون رو بگيد ديگه واويلا.....چرا نميتونيم به همديگه احترام بزاريم چرا نميتونيم كمي از صفت ستار العيوب بودن خدا رو در خودمون تجلي بديم...
يكي ميگه  آبروي كرمانشاهي ها رو بردي ...يكي ميگه اينجوري يكي ميگه اونجوري...ديگه بعد از طرح مشكل حق نداري جاي ديگه حرفي بزني چون توي دادگاه اونجا هر حرفي گفته باشي عليه شما بكار ميره....

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

نیلو, ياسمن-ق, ebham, امير مهدي, sima1387, jojo, Kourosh, *elham*, HIDDEN WAY, *sara*

خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #1 : 06 آبان 1388,ساعت 12:10:35 »

خوب اين مشكل همه جا هست
كه تا يه چيزي ميگي دعواهاي قبيله اي ( مثل زن و مرد - همشهري بودن.....) بين همه بوجود مياد
تا بوده همين بوده
بارها هم به كاربران اخطار داديم كه مشكلات رو جنبه شخصي بهش ندن و جلوش جبهه بگيرن

jojo, علي اكبر, رزبی خار

خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #2 : 06 آبان 1388,ساعت 12:16:58 »

باهاتون کاملا موافقم

نباید دردو دل کردن باعث جبهه گیری بشه

البته همیشه نظرات متفاوت وجودداره  چون اگه اینطوری نبود که دیگه اومدن تو این تالارها و یا کلا دردو دل کردن معنی نداشت !!

اینکه ما هی از دردهامون بگیم و طرف مقابلم دایم سرشو تکون بده و هی  اخ و واخ کنه هم درست نیست !!

یا برعکس شماتت کنه هم درست نیست !!

مهم اینه که نظراتمون رو هر چقدر هم که مخالف باشه از سر دلسوزی و کمک بهمدیگه بیان کنیم نه یکه تازی و دشمنی !!

ebham, n@zi, *sara*, علي اكبر

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 06 آبان 1388,ساعت 12:20:03 »

به نظر من همه بايد ياد بگيرن مشكل مطرح شده توي هر تاپيك رو همونجا دفن كنن حتي سعي كنن نام كسي رو كه اون مشكل رو مطرح كرده فراموش كنن...
اگه اينجا هم امنيت روانيشو از دست بده ديگه كجا ميشه درد دل كرد؟
ديگه چه كسي جرأت ميكنه از خصوصي ترين مشكلاتش بگه؟ مگه بعد از مطرح كردنش براي همشه اينجا رو ترك كنه..... اينجوري هر كس بعد از طرح مشكلش ميشه مهره سوخته!!

ebham, Kourosh, HIDDEN WAY, پناه, ostore, *sara*

خارج شده است

A.F
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 16

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 4

« پاسخ #4 : 06 آبان 1388,ساعت 14:28:34 »

دوست عزیز
کسی که دانش و فرهنگ نداره که مشکلات دیگران رو بشنوه و قضاوتشون نکنه ، مشکل خودشه . نه شما
بهتره که نشنیده بگیرید

علي اكبر, *sara*

خارج شده است
*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 309

تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153

« پاسخ #5 : 06 آبان 1388,ساعت 14:45:48 »

حرفهای آقای علی اکبر رو شنیدم،درد دلم تازه شد...............
راست میگن.........این یکی از بزرگترین معضلات جامعه ماشده،تو رفتار زن و مرد...........شاغل و بیکار........پیر و جوون
یادمه یکی از دوستان تایپکی زده بودند در مورد امام زمان  ودرد دل با ایشون
من از دیدن این تایپیک خیلی خوشحال شدم و دلم میخواست که حتما بطور فعال تو این موضوع فعالیت کنم و حرف بزنم........منتها اول از دوستان مدیر خواستم که بیان و حرف بزنن تا ما هم به نوبت............
یکی از عزیزان هم لطف کردن و نوشتن .............ولی بعدا دیگه کمتر کسی نظر داد..........یاد اون شعر معروف افتادم"بنده من را زمن راندی چرا؟"
دیدم من چادری نیستم،پس من و امثال من خود بخود حذف شدیم..........آقایونی  که آستین کوتاه میپوشند هم همچنین.......
نمیدونم حرفهام مرتبط بود یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی فکر کنم بتونیم بعنوان یه فصل جدید تو اخلاقیاتمون بهش نیگا کنیم...........اینکه حرفهامون رو بدون محکوم کردن و بد کردن دیگران بیان کنیم.........

*sara*, امير مهدي, علي اكبر

« آخرين ويرايش: 06 آبان 1388,ساعت 14:57:05 توسط *elham* » خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
HIDDEN WAY
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 406

تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341

« پاسخ #6 : 06 آبان 1388,ساعت 14:48:42 »

سلام آقای علي اكبر عزیز .

صمیمانه با شما همدردی می کنم و متاسفم که کاری از دستم بر نمیاد ...  ناراحت

موضوع شما از معدود موضوعاتیه که اغلب اوقات توی ذهنمه ...

سکوت

علي اكبر, Kourosh

« آخرين ويرايش: 06 آبان 1388,ساعت 14:50:24 توسط HIDDEN WAY » خارج شده است

حضرت امیر :
حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...

Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve
Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve

Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar
Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar
Bu denizin qozu yashdi sensiz

امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #7 : 08 آبان 1388,ساعت 03:35:16 »

بيايم همه ياد بگيريم به همديگه احترام بزاريم وكسي رو به تمسخر نگيريم همه تو زندگي مشكل دارن . اين جمع صميمي رو خراب نكنيد خواهش ميكنم

نیلو, *sara*

خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #8 : 08 آبان 1388,ساعت 11:14:14 »

سلام
به نظرم این تاپیک، موضوع خوبی داره، چون می تونه ما رو به فکر وا داره ....
ما در دنیای واقعی با این مسئله زیاد مواجهیم، مورد قضاوت قرار گرفتن و بعدش سوء استفاده از حرفایی که به عنوان درد دل زدیم...  اینم باعث شده که انسان ها بیش از پیش احساس تنهایی کنن - مگر این که یه گوش شنوا که اونا رو مورد قضاوت قرار نده، داشته باشن - ...

در هر صورت ما در این دنیای مجازی همون انسان های دنیای واقعی هستیم، و می تونیم اینجا تمرین کنیم که در زندگی اصلی خودمون کسی رو مورد قضاوت قرار ندیم، جنبمون رو ببریم بالا و از دونسته هامون در مورد کسی سوء استفاده نکنیم ....

این محیط کمک زیادی می توونه برای ما باشه، برای این که خیلی چیزا یاد بگیریم، تمرین های زیادی داشته باشیم تا در زندگیمون بتونیم موفق تر و بهتر عمل کنیم ...

یه پیشنهاد دارم:
اگه موافقید منبعد اگر در تاپیک ها دیده شد که به جای حل مسئله کاربری، به شخصیتش مورد هدف قرار گرفت و یا کسی از دونسته هاش در مورد کاربری سوء استفاده کرد به صورت کاملا محترمانه، اولین کاربری که چنین کاری رو دید، گوشزد کنه تا طرف بیشتر حواسش باشه ...
قطعا پس از مدتی برامون جا خواهد افتاد و در مورد کاربرای جدید هم که با این قرار ما آشنا نیستن، بهشون گوشزد کنیم و لینک این تاپیک رو بهش بدیم تا ببینن قضیه از چه قراره ....

موافقا، دستا بالا  چشمک

نیلو, *sara*, Kourosh

خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 09 آبان 1388,ساعت 08:28:07 »

دريا خانوم فكر خوبيه ولي پيام خصوصي ها رو چكار ميشه كرد؟
من  بار اول چون تجربه قبلي توي تالار ديگه داشتم براي اينكه بعدها از حرفام عليهم استفاده نشه مشكلاتمو با نام كاربري ديگه نوشتم ولي بعد ها به اصرار شما به اصرار شما مجبور شدم با نام اصليم هم بگم حالا بگذريم كه مدتي مسدودم كردند و از اين حرفا ...ولي اونجوري بهتر بود....
من يه پيشنهاد ديگه دارم بايد موقع ايجاد پست امكان مخفي بودن نام اصلي كاربر به اون داده بشه طوري كه وقتي من نوعي نميخوام حالا كه چند تا دوست مهربان پيدا كردم ازم بدبين نشن يا از چشمشون نيفتم..بتونم خصوصي ترين مشكلاتمو بگم بدون اينكه شناخته بشم...
به نظر من بايد اين سوال مطرح بشه كه آيا مايليد ديگران نام اصلي شما را ببيند گزينه بله و خير رو داشته باشه ..از لحاظ امنيتي ميتونن مديران ببينند تا كسي سو استفاده نكنه...
باور كنيد من هزار تا عقده و مشكل دارم كه خيلي دلم ميخواد يه جايي بگم ولي با جو بوجود آمده از درد دل قبليم از خيرش گذشتم مسلماً همه بچه ها اينجور مشكلاتي دارند...
با تشكر

*sara*

خارج شده است

دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 09 آبان 1388,ساعت 09:13:05 »

چی بگم؟؟ دیگه کسی که نتونه در انجمن عمومی این کارو انجام بده، بره پیغام خصوصی بزنه، دیگه خودش باید بره رو رفتارش کمی فکر کنه .........

در مورد این پیشنهادتون :

نقل قول
من يه پيشنهاد ديگه دارم بايد موقع ايجاد پست امكان مخفي بودن نام اصلي كاربر به اون داده بشه طوري كه وقتي من نوعي نميخوام حالا كه چند تا دوست مهربان پيدا كردم ازم بدبين نشن يا از چشمشون نيفتم..بتونم خصوصي ترين مشكلاتمو بگم بدون اينكه شناخته بشم...
به نظر من بايد اين سوال مطرح بشه كه آيا مايليد ديگران نام اصلي شما را ببيند گزينه بله و خير رو داشته باشه ..از لحاظ امنيتي ميتونن مديران ببينند تا كسي سو استفاده نكنه...

یه تاپیک در بورد نظرات و پیشنهادات بزنید و این مورد رو توضیح بدین تا آقای شادمانی بر اساس صلاحدیدشون اگه امکانش باشه، این پیشنهاد رو عملیاتی کنن .

ممنون که برای مسئله ای که مطرح کردین، راه حل هم پیشنهاد دادین .

موفق باشید .

« آخرين ويرايش: 09 آبان 1388,ساعت 09:14:56 توسط دریا » خارج شده است

*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #11 : 09 آبان 1388,ساعت 09:15:37 »

به نظر من بهتره كه كاربران اگه ميتونن ( با نظر اقاي شادماني ) دو تا نام كاربري داشته باشن يعني كاربر اوليه با اطلاع اقاي شادماني نام كاربري دوم رو درست كنه تا بتونه مشكلشو حل كنه
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 09 آبان 1388,ساعت 10:27:17 »

به نظر من بهتره كه كاربران اگه ميتونن ( با نظر اقاي شادماني ) دو تا نام كاربري داشته باشن يعني كاربر اوليه با اطلاع اقاي شادماني نام كاربري دوم رو درست كنه تا بتونه مشكلشو حل كنه

متاسفانه چنین امکانی به دلیل سوء استفاده اشخاص سودجو وجود نداره و هر کاربر فقط و فقط می تونه یه کاربری داشته باشه، در غیر این صورت یکی از کاربریهاش حذف خواهد شد ...

داشتن چند نام کاربری تخلف به حساب میاد و با خاطی برخورد خواهد شد ...

برای حل مسئله ای که آقای علی اکبر مطرح کردن، می تونیم از راه های دیگه استفاده کنیم که در بالا هم ذکر شد و البته از پیشنهادهای دیگه ای که دوستان احتمالا داشته باشن، استقبال و بررسی خواهیم کرد ....

با احترام - دریا

*sara*

خارج شده است

علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 09 آبان 1388,ساعت 11:03:34 »

اينجا پيشنهاد دادم ديگه شما روسا و مديران محترم هم كه داريد ملاحظه ميفرماييد.....مثل اينكه امثال سال اصلاح الگوي مصرفه  ها..پس در مصرف تاپيك صرفه جويي نماييد...(شوخي)
خارج شده است

علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 09 آبان 1388,ساعت 11:11:10 »

واقعاً مشكل بزرگيه ها ...شما فكرشو بكن يكي كه مدتها اينجا حرفاي خوب و راهنمايي هاي عالمانه داره ..  مثلاً مشكل شب ادراري پيدا كنه...يا يهو متوجه بشه يه بيماري عجيب و غريب جنسي پيدا كرده ...يا يه مشكل حاد رواني ...يا مثلاً عادت كرده شصتشو مثل بچه ها بميكه..خوب ديگه چه جوري با اون همه ابهت ميتونه بياد مشكلشو مطرح كنه...كسي كه شصتشو ميمكه ديگه حرفش براي ديگران دو زار ارزش نخواهد داشت خودشم اينو ميدونه و از ابرازش طفره ميره...در حالي كه نياز داره اينو بگه..
از مديران محترم خواهش ميكنم براي پر بار تر شدن تالار حتماً يه كاري بكنيد..

HIDDEN WAY, امير مهدي, *sara*, ياسمن-ق

خارج شده است

صفحه: [1] 2 3   بالا
چاپ صفحه
پرش به :