خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: 1 2 [3]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: درد دل در تالار=سوختن و سرزنش شدن  (دفعات بازدید: 2306 بار)
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #30 : 10 آبان 1388,ساعت 08:15:19 »

هيچكدومتون منظور منو متوجه نميشيد...
ممكنه مثال هاي خوبي نزده باشم...
ابهام خانوم....وقتي طرف وجهشو از دست داد ديگه دادگاه و خاطي فايده نداره...
اينجا كه فقط بحث مشكلات نيست من نوعي وقتي اينجا معاشرت ميكنم و به يكي تولدش رو تبريك ميگم نميخوام توي دلش بگه اينو ....با او مشكل فلانش به من تبريك ميگه و...اينها نياز بشريه كه مورد احترام باشه...كسي كه مشكلات عجيب و غريب مطرح ميكنه يواش يواش وجهشو از دست ميده...شما فكر ميكنيد مديرا خودشون مشكل ندارن يعني همه آدماي كامل و پرفكتي هستند ..پس چرا يه پست از مشكلاتشون نيست چون نميخوان وجهشون خراب بشه....خيلي ها الان فقط نقش بچه مثبت رو ايفا ميكنن در حالي كه از درون كلي مشكل دارن....

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

دریا, *sara*, HIDDEN WAY

خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #31 : 10 آبان 1388,ساعت 08:39:55 »

آقاي علي اكبر خان ، برادر بزرگ من
من اصلاً به خودم اجازه نميدم كه با شما بحث كنم ، چون همچين حقي رو هم ندارم ، چون شما جاي پدرم هستيد ( با اين تفاوت كه پدر من 7 سال از شما بزرگتره)
ولي من نوعي كه اون پست رو گذاشتم از ديدگاه خودم و با توجه به خصوصيات اخلاقي خودم نظر دادم
چون من خيلي ببخشيد آدم كينه اي نيستم و حرف كسي رو دلم نمي مونه ، شايد الان بحث كنم ، دعوا كنم ولي دو دقيقه بعد كه مشكل حل شد انگار نه انگار كه من الان دعوا كردم ، ميرم با طرف خوش و بش مي كنم واصلاً از نظر من وجه و شخصيت طرف خراب نميشه و طرف هنوز هم همون احترام قبلي رو برام داره
در ضمن با قسمتي از حرفتون موافقم كه چرا بعضي از مديران تاپيكي در مورد مشكلاتشون ندارن ، اما بعضي هاشون توي صفحات خيلي قديمي من ديدم كه داشتن
مثلاً در مورد همون تبريك تولد نه چرا بايد ناراحت بشن، مگه به شما كسي اين حرفو زده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
( راستي هنوز يادم هست كه به جز آنجل جونم هيچ كس ديگه اي تولدمو تبريك نگفتم  :'( :'( :'( :'( )
تازه ما كه اين جا همديگرو تا حالا نديديم و همين يه حسن ، چون بدون رودربايستي مشكلمون رو مطرح مي كنيم
راستي تا يادم نرفته بگم حالا از دستم ناراحت نشيد گفتم جاي پدرمي
من ديگه نظري نميدم ، چون ......................................................
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #32 : 10 آبان 1388,ساعت 11:39:42 »

ابهام خانوم همه كه مثل شما بزرگوار نيستن...كه زود فراموش كنن....
راجع به تولدتون شرمنده من يا اون موقع نيومدم يا نديدم ....الان تبريك ميگم ايشالله 140 ساله بشي..
درسه ما ها همديگرو نديديم ..
يه سوال فرض كن شما يه خانوم كچل هستي(شرمنده) اين مشكل رو يه جا مطرح ميكني دوس داري بعد از اون همه بچه هاي تالار شما رو به عنوان يه دختر كچل بشناسن؟خداوكيلي دوس داري؟
خارج شده است

ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #33 : 10 آبان 1388,ساعت 11:43:09 »

براي چي بايد ناراحت بشم
وقتي من يه دختر كچلم براي چي نبايد واقعيت رو قبول كنم
آدم بايد با واقعيت ها كنار بياد
آدم بايد اول خودشو اصلاح كنه كه توان مقابله با هر حرفي ، هر حركتي ، هر مشكلي رو داشته باشه
من ديگه نظري نميدم چون احساس مي كنم با وجود نظرات من تاپيكتون طبق ميل پيش نميره
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #34 : 10 آبان 1388,ساعت 11:44:02 »

آقا علي اكبر اين كه من بدونم مثلا اتنا كچلي يا مو داره تا كمر توي نظرات كه به من مي ده چه اهميتي داره

نمي دونم فكر مي كنم ارزش دوست بالاتر از اين حرفاست

البته به شرطي كه بدوني حتما دوست يعني دوستيش بهت ثابت بشه

براي مثال مي گم من يه دوستي دارم ايشون فلج يعني MS داره مي دونيد كه چه بيماري هست براي من اصلا مهم نيست كه ايشون اينطوري باهاش بيرون ميرم باهام ساعت ها صحبت مي كنيم

طبق نظريه شما افرادي كه يه مشكل خاص دارند ديگه از زندگي محرومند اره ؟

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #35 : 10 آبان 1388,ساعت 11:55:17 »

با باجون مثااااااااااااااااااااااااال زدم بازم دلخوري اي خدا به داد برس............(ابهام خانوم لطف تاپيك نظر دادن شماست ترو خدا قهر نكنيد منظوري نداشتم)
من نميدونم فرشته هايي مثل شما تا حالا كجا بودند كه براشون مهم نيست كه همه عيبهاي خودشون و اطرافيانشون رو از ريز و درشت همه بدونن و ككشونم نگزه....
نازي خانوم شايد شما براتون مهم نباشه ولي آيا همه اينطورين؟
خارج شده است

ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #36 : 10 آبان 1388,ساعت 12:00:56 »

همه ي خانمها فرشته ان اين كه قابل انكار نيست  شرمنده شرمنده
آقا علي اكبر من نظرم رو گفتم اگه بازم راه حلي به خاطرم برسه حتماً ميگم
با نازي جون موافقم
ارزش دوست بودن در خود دوستيه نه حاشيه هاي پيرامونش
اينجا همه ي ماها با هم دوستيم
خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #37 : 10 آبان 1388,ساعت 12:01:48 »

اره چه فرقي مي كنه من چه شكلي هستم زشتم يا خوشگلم كچلم يا نه

مهم نظري كه مي دم

بعضي ها مي پسندند بعضي ها هم نه ! ولي من نظرم رو مي گم مهم اينه كه هميني كه هستم  نشون بدم نه نقاب لازم نه دورويي

درسته ؟ چرا ترس !
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #38 : 10 آبان 1388,ساعت 14:26:21 »

اجازه بدین من این مسئله رو روشن کنم

من در مورد خودم میگم...
خب من اینجا تا جایی که بتونم و چیزی به ذهنم برسه که فکر کنم شاید بتونه کمی به کسی کمک کنه، میگم ...
حالا اگه فرضا من یه مسئله ای در مورد ارتباط دختر و پسر داشته باشم، برام خیلی سخته که بخوام مطرح کنم، چون یا بهم خواهند گفت که تو در فلان مورد که مسئله ای شبیه تو زد، فلان پیشنهاد رو دادی، حالا خودت این کارو بکن... در حالی که ممکنه من بخوام نظرات دیگه ای رو هم ببینم تا بتونم بهتر تصمیم بگیرم ...

قطعا نتونستم خوب منظورم رو برسونم...
اگه می خواید خوب متوجه منظورم بشید، خودتون رو بذارید جای دریا، با هزار و خورده ای ارسال ، با کاربرایی که ذهنیتشون نسبت به دریا متفاوته و بیش از یک سال عضو تیم سایته و ....

اما یه مسئله دیگه ای هم هست که فکر می کنم آقای علی اکبر خوب متوجه منظورم نشد و حرفم رو شاهد از غیب رسیده دونست که یعنی من مورد قضاوت قرارشون دادم ...
ببینید اینجا یه محیط مجازیه، شاید بشه بسیاری از مسائل رو اینجا با همفکری هم حل کنیم ولی یه سری از مسائل هست که به هیچ عنوان نمیشه در چنین محیطی بدون این که کاربر - در اصل مراجع - رو دید، حل کرد .... و حتما باید به روانشناس مجرب مراجعه بشه...
اما وقتی من دارم چنین حرفی رو می زنم منظورم هیچ فرد خاصی نیست و هیچ احد الناسی لطفا به خودش نگیره ........
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
Ali Reza
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 628

تشكر
اهدا شده: 51
دريافت شده: 214

« پاسخ #39 : 15 آبان 1388,ساعت 09:32:29 »

سلام !
بعضی از مشکلات طوری نیستن که همیشه بشه با قانون و یا مجازات اونها رو حل کرد و نیاز به یه سطح درک و معرفتی در سطح چامعه دارن. ما همیشه سر چهار راه ها چراغ قرمز رو میبینیم و در کنارش یک یا چند پلیس رو. چرا؟؟؟ دیگه وقتی چراغ قرمز و سبز هست، پلیس واسه چی؟ چراغ که کار پلیس رو میکنه؟ چرا جریمه؟؟؟  علتش اینه که ما هنوز این فرهنگ پشت چراغ قرمز ایستادن رو در خودمون درست بوجود نیاوردیم. حتی مثلا ساعت 5 صبح..!!!!!  دیگه این چیزی نیست که با جریمه کردن بخواد حل بشه. بستگی به انسانیت ما در رعایت حقوق دیگران داره.

این مشکل مطرح شده هم من فکر میکنم در همون راستا باشه. شاید به سختی بشه براش راه حلی ارائه داد که کامل و جامع باشه. اما به نظرم بهترین کار اینه که ما در درجه اول بدونیم که یک انسان هستیم و با همه ی راهنمایی ها و راهکارهایی که ممکنه در اینجا بدیم، مسلما خودمون دچار یک سری مشکلات هستیم. به قول یکی : " کسانی که برای   مشکلات بشریت راه حل ارائه میدهند، غالبا از حل ساده ترین مشکلات خود عاجزاند..!!!! " 
این نکته اول.

نکته دم اینه که اینجا به لطف خدا و همت دوستان عزیز، یه جو کاملا صمیمی و دوستانه برقرار هست. اینجا همه ی ما مثل یه خانواده هستیم که اگه کسی براش مشکلی پیش بیاد، سریع سعی میکنیم هر کاری و راهنمایی که از دستمون برمیاد براش انجام بدیم. با همه مشکلاتمون، همدیگه رو دوست داریم و برای هم دل میسوزونیم. به همین خاطر باید هوای همدیگه رو داشته باشیم. مثل اعضای یه خانوادهی بالغ و رشد یافته.  یعنی اینکه اگه دیدیم کسی که راهنمایی های خیلی خوبی در انجمن میده و بعد از چند وقت همون شخص یه مشکلی براش پیش میاد و مشکلش رو مطرح میکنه، اگه کسی پیدا بشه که بخواد طرف رو سرزنش یا خدای نکرده تحقیر کنه، ما بچه های انجمن نزاریم که اینطور بشه. خودمون به اون طرف که سرزنش کرده، تذکر بدیم. خود ماها نزاریم که اینجا کسی به کس دیگه ای توهین کنه خدای نکرده. شخصیت دوستامون رو اینجا مثل شخصیت خودمون بدونیم و براش احترام قائل بشیم و اگه کسی به دوستمون در اینجا توهینی بی جا کرد، اینطور فکر کنیم که این توهین به خود ما شده و به دفاع از دوستمون اقدام کنیم. وقتی که دیگران این یک دستگی و یک پارچگی و این طرز صمیمیت رو بین اعضای اینجا ببینن، خود به خود هم این فرهنگ مثبت جا میفته و هم اینکه این جور افراد بیشتر متوجه اشتباه خودشون میشن و این اخلاق حسنه گسترش پیدا میکنه. اونوقت دیگه نه نیازی به ایجاد نام کاربری دوم و چندم هست و نه نیازی به  راه اندازی دادگاه و ........
چقدر دنیا قشنگ میشه وقتی که هر کس زیبایی و زشتی دیگران رو زیبایی و زشتی خودش بدونه.
خارج شده است
cruelman
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 40

تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 10

« پاسخ #40 : 15 آبان 1388,ساعت 22:57:06 »

فرد فرد ما ایرانی ها خود را پاک می دانیم و  دیگران را ناپاک تر از خود! بدیهی است که دراین دیدگاه خودخواهانه اگر صفت مذمومی" را که شاید به نظر ما مذموم باشد) از کسی ببینیم از ذهنمان نرود این چماقی باشد برای استفاده در سایر موارد! جملاتی مانند:
آقای ... شمایی که خودت فلان هستی دیگه حرف نزن( یعنی چون ما می دانیم که تو فلان مشکل را داری باید لال شوی و حق اظهار نظر نداری!!!)
خانم ... شما که رو ویرانه منزل دیگران خانه ساختی اگر بیل زن بودی باغچه خودت رو بیل می زدی( بی تفاوت از اینکه شاید حرف این خانم درست باشد یا غلط فقط باتوجه به پس زمینه نفرت و حب و بغضی که نسبت به طرف مقابل داریم این حرف را می زنیم)
و....

بهتره مشکلات فرهنگی خودمون رو حل کنیم!
خارج شده است
صفحه: 1 2 [3]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :