خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چکار کنم که همسرم بیشتر حاضر بشه با من به بیرون از خونه یا مهمانی بیاد ؟  (دفعات بازدید: 1631 بار)
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 99
دريافت شده: 40

« : 06 آبان 1388,ساعت 12:40:05 »

سلام دوستان خوبم
مشکلی که من با خانمم دارم اینه که زیاد دلش نمیخواد از خونه خارج بشه و مثلا به پارک  یا مهمونی بریم   
بیشتر وقتها کارهای خونه و یا تماشای سریالهای تلویزیون رو بهانه میاره
البته اینو بگم که همسر من شاغله و حدود ساعت 2:30 -3 به خونه برمیگرده . بعد از صرف ناهار میخوابه و عصر به کارهای خونه و آشپزی واسه شام و ناهار فردا مشغول میشه . شب هم سریالهای تلویزیونی از دستش در نمیره   
منم مجبور میشم توی خونه بمونم و تا حدی از این وضعیت تکراری و ملال آور خسته شدم
چون توی آزمایشگاه خصوصی کار میکنه تقریبا همیشه واسه مرخصی مشکل داره . به خاطر همین مسئله ما بعد از گذشت حدود دو و نیم سال از زندگی مشترک اواخر تابستان امسال موفق به رفتن به ماه عسل شدیم ( اونم به اصرار شدید من و فشاری که بهش آوردم که حتما باید مرخصی بگیری )
حالا از دوستان عزیز خواهش میکنم گین که چطور اونو به بیرون اومدن و مهمانی رفتن ترغیب کنم
تا حالا که موفق به انجام این کار نشدم
خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 370

تشكر
اهدا شده: 82
دريافت شده: 118

« پاسخ #1 : 09 آبان 1388,ساعت 10:00:12 »

سلام آقا بهنام
ببینید مشکل شما یک جورایی بلعکس زندگی منه !! Cheesy Cheesy
شوهر من هم یکجورایی از سر کار که میاد بکشیش از خونه بیرون نمی یاد !! ( البته حق داره خیلی مسئولیت کاریش سنگینه )
بلعکس من انقدر انرژی دارم که حد و حساب نداره   شرمنده
من از سرکار میرم کلاس ورزش کلی راه رو پیاده می یام تا خونه تازه شام و تمیز کردن و .....
من برای این مشکل تنها راه حلی که داشتم این بود که بهش گفتم باید در هفته 3 روز بیای بریم بیرون حتی اگر خسته ای ! گفتم اکر نیای زندگیمون خسته کننده میشه و دچار افسرده گی میشیم .
من بلند میشم لباس میپوشم و با کفش جلوی در می ایستم و هی میگم : بریم بریم بریم بریم  پوزخند پوزخند
اونم خنده اش میگیره و بلند میشه !!
پنج شنبه شب سبد مسافرتی رو پر از میوه و خوراکی میکنم میگذارم جلوی در و بهش میگم عزیزم صبح میریم چالوس زود بخواب که صبح زود بلند میشیم !!
میدونی توی عمل انجام شده بگذارش !!!
از سرکارت برو دنبالش . برو محل کارش دنبالش !! غفلگیرش بکن !!
من یکی از دوستام با شوهرش خیلی با من و شوهرم مچ هستند !! اونها بعضی شبها میام دنبال ما که بریم بیرون وقتی شوهرم میبینه اونها دم در هستند اون هم راه میوفته .
البته بگم روزهای اول کلی غر میزد !!! عصبانی یعنی دقم میداد !!!
اما الان عادت کرده و خودش داره کم کم راه میوفته  !! پوزخند

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

behnam99

خارج شده است

در بین تمام مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده  زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند !!! ( رنه دکارت )
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 09 آبان 1388,ساعت 10:48:24 »

Khorshide Taban  از راهنمایی قشنگت ممنونم
آخه دلم نمیاد وقتی خسته است توی کار انجام شده قرارش بدم
اما حتما روی پیشنهادت کار میکنم . به نظرم خیلی میتونه کارساز باشه
خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 09 آبان 1388,ساعت 10:51:18 »

خواهش میکنم .
خارج شده است

در بین تمام مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده  زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند !!! ( رنه دکارت )
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 09 آبان 1388,ساعت 10:52:45 »

مطمئن باشید وقتی برید بیرون خوش میگذره !!! بالاخره میخواید مشکلتون حل بشه دیگه !!! نه ؟؟؟؟
خارج شده است

behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 09 آبان 1388,ساعت 11:20:22 »

بله کاملا
البته اینطور هم نیست که هیچ وقت رازی به بیرون اومدن نباشه
ولی خوب خیلی وقتها با این سریالهای وقت و بی وقت تلویزیون به مشکل بر میخورم
بعضی وقتها که از دستش ناراحت میشم فکر میکنم دیدن اونا واسش واسش ارجح تره اما بعد به خودم میگم باید به علاقه اون احترام بذارم
خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #6 : 09 آبان 1388,ساعت 11:36:45 »

واي چه شوهر مهربوني

همسرتون مي دونه شما اينقدر دوستش داريد و به علايقش احترام مي زاريد ؟

بهش گفتيد

پيشنهاد مي كنم بهش بگيد اونوقت شايد اون گهگداري كه خسته و نمي تونه بايد هم با شما بياد بيرون و تفريح و گشت گذار

زندگي خوش بگذره آقا بهنام

behnam99

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 09 آبان 1388,ساعت 11:45:26 »

دقیقا  من هم نظرم اینه که شوهر خوبی هستند ایشون .
خیلی خوبه که زن و مرد به عقاید هم احترام بگذارند . البته نه اینکه همیشه یکنفر هی احترام بگذاره و اون یکی دیگه هی سوء استفاده کنه !!!
تعادل در این مسئله خیلی مهمه .البته من هر شب دارم احترام میگذارم به عقاید شوهرم چون ایشون هر شب باید اول فوتبال ببینه بعد ....... !!!! شرمنده شرمنده پوزخند پوزخند پوزخند
منم میرم برای خودم سرگرمی درست میکنم تا فوتبال و اخبارش تموم بشه !!! البته اونهم لابلای اخبار و فوتبال دیدنش یک انتراک میده و من زود میرم یک شو نگاه میکنم !!!

behnam99

خارج شده است

behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 09 آبان 1388,ساعت 11:57:42 »

دوستان از لطفی که به من دارید  تشکر میکنم
خودم هم یه موقع هایی اینجور میشم که خسته بیرون رفتن باشم
اما تمام سعیم رو میکنم که واسه بیرون رفتن از خونه نه نگم البته به شرطی که دیر وقت نشده باشه
چون گاهی که از وقتش میگذره واقعا حس بیرون زدن از خونه از بین میره
یه نکته جالب هم داره خانوم من اونم اینه که وقتی بعضی سریالها تازه شروع میشن تصمیم میگیره نگاهشون نکنه
اما همین که 2-3 قسمت ازشون میگذره و لطف همکارانش نصیب من میشه و کمی از جذابیت این سریالها تعریف میکنن دوباره زمان شروع سریال زمان توی خونه نشستن میشه

خارج شده است

نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #9 : 09 آبان 1388,ساعت 12:42:31 »

بهنام جان خانمها از هیچ چیزی به اندازه سورپرایز خوشحال نمیشن ! سعی کن با شرایط ابداعی و جدیدی که بوجود میارید به

همراهی با خودتون ترغیبش کنید .فکر میکنم این بهترین راه حل هست !

behnam99

خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 11 آبان 1388,ساعت 13:51:52 »

سلام اقا بهنام
چی شد ؟ رفتید بیرون بالاخره ؟؟؟؟؟
خارج شده است

behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 11 آبان 1388,ساعت 14:44:20 »

سلام
بله رفتیم
اتفاقا به درخواست خودش رفتیم
اما فقط برای خرید
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :