خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: فراگیر رو انتخاب کنم یا نه؟  (دفعات بازدید: 766 بار)
مهرو بابا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 07 آبان 1388,ساعت 10:51:39 »

سلام من تو رشته مترجمی زبان فراگیر به عنوان مشروط درس پذیرفته شدم الان برای ترم اول فقط 2 واحد بهم ارائه شده نمی دونم چیکار کنم اگه قراره تا قبولی قطعی 2واحد 2واحد بدن که نمیشه از طرف دیگه شنیدم که مدرک فراگیر معادله و اعتبار چندانی نداره کسی می تونه کمکم کنه خیلی گیج شدم نمی دونم با این وضع ثبت نام کنم یا نه؟
یه سوال دیگه هم دارم آیا با مدرک کاردانی رادیولوژی میشه کارشناسی ناپیوسته زبان  شرکت کرد؟  بی تفاوت  بی تفاوت
خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #1 : 07 آبان 1388,ساعت 19:08:00 »

سلام

ورودتون رو به خونواده ofc تبریک میگم

من قوانین فراگیر رو کامل نمی دونم ... ولی فکر می کنم اگه تلاشتون رو زیاد کنید و نمره خوبی کسب کنید به قبولی قطعی خواهید رسید .... بعد از اون هم که با شرط معدل مجاز به تعداد خاصی واحد خواهید شد .

این آدرس پورتال پیام نوره :

http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx

اطلاعات خوبی می تونید از قسمت اطلاعیه هاش به دست بیارین ....

اما در مورد مدرک فراگیر، فرقی با دانشجوهای رسمی این دانشگاه که از طریق کنکور دانشجو شدن، نداره و واژه فراگیر رو هم از مدرک حذف می کنن

اگه می خواین فراگیر پیام نور شرکت کنید باید همون در مقطع کارشناسی شرکت کنید و درسایی رو که در کاردانی پاس کردید تطبیق واحد بدین، اما نمی دونم چند واحد بشه تطبیق داد ...

موفق باشید .
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #2 : 09 آبان 1388,ساعت 09:52:25 »

در مورد تطبيق واحد فقط عمومي ها رو تا 2 سال پيش قبول مي كردند

در مورد مدرك اره كلمه فراگير به هيچ عنوان قيد نميشه

مي دونيد فقط نحوه ورود شما متفاوت ولي از ترم دوم به بعد با بقيه دانشجوها توي يك كلاس و يه شرايطيد

البته هزينه شما كمي بالاتر

در كل فرق نمي كنه مدركتون رو از كدوم دانشگاه بگيريد و يا نحوه ورود شما به چه صورت بوده باشه مهم اينه كه بتوني توي مدت تحصي تجربيات خوبي كسب كني تا در پايان بتوني از اون تجربه استفاده كني

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

دریا

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :