خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چرا پسر ها به نقطه ی تنفر از دختر ها مرسن؟  (دفعات بازدید: 3115 بار)
hamid2411
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 1

« : 08 آبان 1388,ساعت 07:23:49 »

این اعمال دختر هاست که باعث شده که پسرها به این نقطه برسن؟
خارج شده است
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 194

تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69

« پاسخ #1 : 08 آبان 1388,ساعت 09:33:02 »

كي اين موضوع را تاييد ميكنه ؟اطلاعات دقيقي داري؟
خارج شده است

بگذار تا دل من بي انتها تكرار كند
كه تو را ميخواهد فقط تو را
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #2 : 08 آبان 1388,ساعت 11:14:00 »

برای این که در انتخابشون اشتباه می کنن و البته اشتباهشون رو تکرار می کنن، اونقدر که به این نتیجه می رسن که همه دخترا یه مدل هستن و البته ممکنه در ارتباط با یه دختر ضربه سختی بخورن که دیدشون رو نسبت به همه دخترا بد کنه که ریشه همه اینا برمی گرده به همون انتخاب اشتباه ...

فرقی نداره برای دخترها هم همین طوره ....

البته وابستگی هم لطمه زیادی می تونه به افراد وارد کنه و این که یه نفر در ذهنش فکر کنه که فرضاً - در مورد دخترا - از روی حرکات چهره و حرکات بگه که فلانی منو دوست داره و می خواد پیشنهاد دوستی یا ازدواج به من بده و مدتی طولانی با این تفکراتش زندگی می کنه، بعد که می بینه مثلا آقا پسر با فرد دیگه ای دوست شده یا ازدواج کرده، میگه به من خیانت شده، در صورتی که همه چی فقط در ذهنش بوده ... در مورد پسرها هم این مثال صدق می کنه ....

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ebham, HIDDEN WAY, نیلو, سید حامد موسوی, Kourosh, بنیامین هادی زاده

خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
sima1387
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 281

تشكر
اهدا شده: 21
دريافت شده: 37

« پاسخ #3 : 08 آبان 1388,ساعت 23:25:11 »

البته وابستگی هم لطمه زیادی می تونه به افراد وارد کنه و این که یه نفر در ذهنش فکر کنه که فرضاً - در مورد دخترا - از روی حرکات چهره و حرکات بگه که فلانی منو دوست داره و می خواد پیشنهاد دوستی یا ازدواج به من بده و مدتی طولانی با این تفکراتش زندگی می کنه، بعد که می بینه مثلا آقا پسر با فرد دیگه ای دوست شده یا ازدواج کرده، میگه به من خیانت شده، در صورتی که همه چی فقط در ذهنش بوده ... در مورد پسرها هم این مثال صدق می کنه ....
[/quote]
چرا باید اون دختر خانم یا اقا پسر اون حرکات علامت دار رو نشون بده وطرف رو به خیال واداره بعد بیخیالش شه ؟؟؟؟ دریا جان به نظر شما اینها خیانت نیست ؟؟؟؟

Kourosh

خارج شده است

*  رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند*
* چنان نماند وچنین نیز هم نخواهد ماند*
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #4 : 09 آبان 1388,ساعت 00:16:59 »

چرا باید اون دختر خانم یا اقا پسر اون حرکات علامت دار رو نشون بده وطرف رو به خیال واداره بعد بیخیالش شه ؟؟؟؟ دریا جان به نظر شما اینها خیانت نیست ؟؟؟؟

چون حقشه که بهترین زندگی ممکن رو داشته باشه و با بهترین فرد ممکن باشه... چون فقط یک بار زندگی می کنه... پس هر کاری برای بودن توی موقعیت بهتر مجازه... چون فقط خودش مهمه... چون یه بازی سادس، نباید سخت گرفت...

سکوت

sima1387

خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 09 آبان 1388,ساعت 09:06:52 »

[/quote]

سیما جان علتش سادست ...
چون وقتی ما خودمون ابتدا کمی از کسی خوشمون بیاد، رفتارها و گفتار اون شخص رو به نفع خودمون تعبیر می کنیم، در صورتی که ممکنه این چنین نباشه و همه چی در ذهنمون باشه ...
یا این که ممکنه یه نفر در ارتباطش با همه راحت باشه و ما فکر کنیم که این شخص با ما راحته، پس به ما علاقه داره و به این مسئله فکر می کنیم و در ذهنمون گسترشش میدیم، چیزی رو گسترش میدیم که نمود بیرونی نداره ....

مسئله دیگه اینه که خوب و واضح با طرف مقابلمون صحبت نمی کنیم، فرضاً دو نفر که چند سال با هم دوست هستن و هیچ وقت صحبتی در مورد ازدواج نکردن ولی هر کدوم فکر می کنن که این طرف حتما با من ازدواج می کنه... در صورتی که ممکنه در ذهن هر کدوم از اینان این باشه که این دوستی ، فقط یه دوستی سادست .... و پس از سال ها این رابطه با ناراحتی شدید برای همیشه تموم بشه ....

این موارد به نظر من خیانت به حساب نمیاد... چون قولی داده نشده تا بخواد بهش عمل بشه ....

sima1387

خارج شده است

نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #6 : 09 آبان 1388,ساعت 10:02:58 »

آقا حمید این موضوع تنها راجع به پسرها نیست در مورد دخترها هم صادق!و همینطور در مورد همه ی آدمها! نفرت آدمها نسبت به

هم موضوع عادی به حساب میاد چون همه نمیتونن نسبت به هم وفادار بمونن! و وفاداری هم عامل دوست داشتن .
خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
sima1387
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 09 آبان 1388,ساعت 10:40:31 »

این موارد به نظر من خیانت به حساب نمیاد... چون قولی داده نشده تا بخواد بهش عمل بشه ....
[/quote]

ولی به نظر من این یک خیانت بزرگ بحساب میاد  چون با احساسات پاک  یک انسان بازی شده  گر چه قولی داده نشده اصلا شاید کسی منتظر قول و قرار نباشه اما احساساتش و عواطفش رو درگیر کرده ...........به نظر من خیلی کم اتفاق میافته کسی دچار توهم و خیال  بشه قطعا علامتهای بارز و اشکاری رو دیده بعد اعتماد کرده بعد دیده ای دل غافل سرکاری بوده اینها همه جمع میشن وکم کم انسانها رو نسبت به همدیگه بدبین میکنن ...خیانت ازاین اشکارتر ؟؟

Kourosh

خارج شده است

دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 09 آبان 1388,ساعت 13:25:50 »

چنین فردی فقط احساساتش رو بدون عقل به کار گرفته ....
پس چرا در مورد دوستی دختر و پسر گفتیم که احساسات شدید جلوی عقل رو می گیره و وابستگی آفت دوستی دختر و پسره؟

مواردی رو که در پست 5 این تاپیک گفتم، موارد عقلانی در مورد دوستی هست که اگه کسی چنین موردی براش پیش اومد، از اول این موارد رو در نظر بگیره، کمتر دچار آسیب میشه و تکلیف خودش رو زودتر به روشنی مشخص می کنه و نمی ذاره مدت زیادی بگذره و تازه یادش بیفته که باید تکلیفش مشخص بشه ...

Kourosh

خارج شده است

sima1387
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 09 آبان 1388,ساعت 14:00:52 »

دریا خانم درسته که باید عاقلانه برخورد کرد اما منظور من اینه: بالاخره شخصی که با ابراز اون علامتها با احساسات طرف مقابل بازی کرده بعد گذاشته رفته این خیانت بزرگ رو کرده حالا یا موفق شده تاثیر بزاره یانه اون یک مقوله دیگه است ولی خیانتی رخ داده ....نمیدونم تونستم منظورم وبرسونم یا نه؟؟ یه مثال میزنم ببینید فرض کنید کسی به سمت کسی نارنجک  پرتاب میکنه حالا طرف مقابل یا لباس ضد گلوله میپوشه که بهش اسیب نزنه یا نمیپوشه بالاخره اون عمل پرتاب نارنجک به هدف   کشتن شخص اتفاق افتاده درسته ؟؟
متشکرم

Kourosh

خارج شده است

دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 09 آبان 1388,ساعت 14:04:55 »

سیما جان باهت موافقم

کاری که فرد می کنه - به قولی علامت دادن- کار نادرستیه ولی فرد مقابل هم دقت نداشته ...

هرچند دنبال مقصر گشتن رو درست نمی دونم، ولی اگه بخوایم مقصر تعیین کنیم، هر دو نفر مقصر شناخته خواهند شد .

Kourosh, sima1387

خارج شده است

Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #11 : 09 آبان 1388,ساعت 16:43:18 »

هرچند دنبال مقصر گشتن رو درست نمی دونم، ولی اگه بخوایم مقصر تعیین کنیم، هر دو نفر مقصر شناخته خواهند شد .

هر دو نفر مقصرن ولی جنس تقصیر و گناهشون خیلی متفاوته... یکی مقصره به خاطر اعتماد ناآگاهانه به احساسش و دیگری به خاطر بازی کردن آگاهانه...

سکوت

jojo, دریا, sima1387

خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #12 : 09 آبان 1388,ساعت 16:46:00 »

هر دو نفر مقصرن ولی جنس تقصیر و گناهشون خیلی متفاوته... یکی مقصره به خاطر اعتماد ناآگاهانه به احساسش و دیگری به خاطر بازی کردن آگاهانه...

تعبير جالبي بود آقا كوروش

Kourosh

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 10 آبان 1388,ساعت 09:42:01 »

آقا حمید اگه اشتباه نکنم، شما این تاپیک رو ایجاد کردین، ولی خبری ازتون نیست ....... متعجب

سید حامد موسوی

خارج شده است

ramin20
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 28

تشكر
اهدا شده: 5
دريافت شده: 8

« پاسخ #14 : 10 آبان 1388,ساعت 10:13:15 »

هميشه استاد روانشناسي عمومي ما مي گفت

دختران و جنس مونث به دليل عواطف گوي و همچنين فعاليتر بيشتر نيم كره راست تا چنديد مرتبه مي توانند عشق(خطاب به ما دانشجوهاش مي گفت نه اين عشقهاي تلوزيوني شماها بلك عشق واقعي ) را تجربه كنند اما پسرها نه فقط يك بار عاشق خواهند شد
خارج شده است

عشقين كي قرارندا وفا اولمياجاقمش
بيلمم كي طبعيت نيه قويموش بو قراري
صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :