البته وابستگی هم لطمه زیادی می تونه به افراد وارد کنه و این که یه نفر در ذهنش فکر کنه که فرضاً - در مورد دخترا - از روی حرکات چهره و حرکات بگه که فلانی منو دوست داره و می خواد پیشنهاد دوستی یا ازدواج به من بده و مدتی طولانی با این تفکراتش زندگی می کنه، بعد که می بینه مثلا آقا پسر با فرد دیگه ای دوست شده یا ازدواج کرده، میگه به من خیانت شده، در صورتی که همه چی فقط در ذهنش بوده ... در مورد پسرها هم این مثال صدق می کنه ....
چرا باید اون دختر خانم یا اقا پسر اون حرکات علامت دار رو نشون بده وطرف رو به خیال واداره بعد بیخیالش شه ؟؟؟؟ دریا جان به نظر شما اینها خیانت نیست ؟؟؟؟
[/quote]
سیما جان علتش سادست ...
چون وقتی ما خودمون ابتدا کمی از کسی خوشمون بیاد، رفتارها و گفتار اون شخص رو به نفع خودمون تعبیر می کنیم، در صورتی که ممکنه این چنین نباشه و همه چی در ذهنمون باشه ...
یا این که ممکنه یه نفر در ارتباطش با همه راحت باشه و ما فکر کنیم که این شخص با ما راحته، پس به ما علاقه داره و به این مسئله فکر می کنیم و در ذهنمون گسترشش میدیم، چیزی رو گسترش میدیم که نمود بیرونی نداره ....
مسئله دیگه اینه که خوب و واضح با طرف مقابلمون صحبت نمی کنیم، فرضاً دو نفر که چند سال با هم دوست هستن و هیچ وقت صحبتی در مورد ازدواج نکردن ولی هر کدوم فکر می کنن که این طرف حتما با من ازدواج می کنه... در صورتی که ممکنه در ذهن هر کدوم از اینان این باشه که این دوستی ، فقط یه دوستی سادست .... و پس از سال ها این رابطه با ناراحتی شدید برای همیشه تموم بشه ....
این موارد به نظر من خیانت به حساب نمیاد... چون قولی داده نشده تا بخواد بهش عمل بشه ....